Párcsere a családon belül

A moziból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus „odafigyelek rád, kedvesem” arcát öltve magamra hallgattam Szilvi csacsogását, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy „igen”-t, vagy egy „szerintem is”-t is. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elfolyik a füled mellett. A barátnőm amúgy is a mozifilmről beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a Step Up 3 részletekbe menő elemzése. Tetszett a film, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, virággal. Épp ma lettünk egy évesek, és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet. Ráadásul már ideje beszélgettünk róla, hogy kipróbáljuk az anális szexet is, és úgy terveztem, ma este átesünk a tűzkeresztségen.

Szilvi 23 éves volt, én egy évvel fiatalabb, de a korkülönbség egyikünket sem zavarta. Nem volt túl magas, 165 centi volt mindössze, amihez párosult 51 kilogrammnyi testsúly. Talán a vékony jelző jobban illett volna rá, mint a karcsú, de semmiképp sem volt rossz alakja. Nem nézett ki úgy, mint egy anorexiás modell, és ki sem folyt a nadrágjából. Kerek csípője, tökéletes, kemény, domború feneke volt, lapos hasa, darázsdereka, ruganyos, marokba illő mellei. Mellette én a száznyolcvan centis magasságommal, amihez 76 kilogramm párosult, vállas alakommal, nyúlánk, izmos testemmel… hát, néha viccesen mutattunk, de volt már, hogy azt mondták ránk, szép párt alkotunk. Szilvi bájos arcát nem takarták hajának tincsei, kék szemei kihívóan, értelmesen csillogtak, szőke, hosszú haját általában lófarokba kötötte. Levelezőn tanult a pécsi tudományegyetemen, ahova én is jártam a tanárképzőre, bár sosem volt szándékomban testnevelést oktatni. Nekem rövid, barna hajam van, egyesek szerint markáns arcom, barnászöld szemekkel.

Én és az öcsém már régen elköltöztünk otthonról, saját albérletet béreltünk, amit diákmunkából és az egyetem nyújtotta támogatásból tartottunk fenn… na persze egy kis szülői rásegítéssel. Ha már kajára nem kellett költeni, az is nagy megkönnyebbülés volt a pénztárcánknak. Egyre azon forgott az agyam, amikor leszálltunk a buszról, hogy amint belépünk a lakásba, letépem Szilviról a ruhát, és ott az előszobában meghágom. De persze, még véletlenül sem így történt. Késő este volt már, mire ágyba kerültünk, előtte mosdás, vacsora, fogmosás… amikor leoltotta a villanyt, és bebújt mellém a nagyszoba franciaágyába, félig már aludtam. Hátamnak nyomódó kemény, ruganyos mellei persze azonnal észhez térítettek, és fordultam meg.

Nem tévedtem. Ajkai azonnal az enyémeket keresték, karjai a nyakam köré kulcsolódtak és húzott magával, ahogy a hátára fordult, széttárva a combjait. Rajtam csak egy boxeralsó volt, azon keresztül pedig pontosan éreztem, hogy rajta a hálóing alatt nincs bugyi. Feje két oldalán megtámaszkodva felnyomtam magam, és elgyönyörködtem a beszűrődő holdfény által megvilágított arcon, a csillogó szemeken, a párnán szétterült, szőke hajzuhatagon.

– Szeretlek.

Most mondtam ki először. Ezen annyira meglepődött, hogy elnyíltak az ajkai. Egy pillanatig még én is csak döbbenten pislogtam, a vallomásom még engem is meglepett. Ő már többször mondta, hogy szeret, s tudtam, hogy így is van. Kapcsolatunk harmonikus volt és egyáltalán nem egysíkú, de valahogy eddig nem éreztem szükségét annak, hogy tettek helyett durva szavakban fejezzem ki érzelmeimet.

– Óóó… – lehelte maga elé, majd a vállaimban megkapaszkodva feljebb húzta magát. – Imi…

Annyi vágy és szerelem rezgett az ajkaimra lehelt nevemben, hogy nem lehetett rá választ adni. Forró csókban forrtunk össze, s ez percekig eltartott. Ujjaim szelíden, gyengéden futottak a testén, le a feszes, formás combjára, felhúzva a hálóinget, ameddig lehetett. Éreztem, hogy az ujjai a boxerem közelében matatnak, s a csók közben a számba érkező tompa, fojtott nyögés arról árulkodott, őt sem hagyta hidegen az érzés, ahogy farkam már keményen ágaskodott a szövet takarásában. Kissé elemeltem a csípőmet Szilvitól, feljebb húzva rajta a hálóinget, ő pedig megragadva az alkalmat akasztotta ujjait a boxer szélébe, és tolta lejjebb a csípőmről. Vágytól zihálva meztelenítettük le egymást, a szenvedély éles tangóként csapott végig a gerincünk mentén.

Először azt terveztem, hogy kinyalom, ezzel is benedvesítve, de amikor visszafeküdtem karcsú, fehér testére, nem volt rá szükség. Valahogy csak megtörtént, és Szilvi felnyögött velem együtt, ahogy a farkam szétfeszítve a kisajkait belé hatolt. Ujjaim a párnába martak, fejem a vállgödrébe hajtottam a tökéletes érzéstől, ahogy szűk puncija körbefogott. Éreztem, hogy körmei végigszántanak a hátamon, fogai a vállizmomat harapdálják, majd az ujjak lecsúsznak a felkaromra, és kapaszkodik meg bennem, ahogy mozogni kezdek. Finoman, gyengéden… szeretkeztünk, nem keféltünk. Fojtott nyögések fűtötték fel a szoba levegőjét, combjai a derekamra kulcsolódtak, én pedig lassú, mély, hosszú lökésekkel tettem magamévá a szerelmemet, mozdulataimnak ütemére nyögve bele a párnába. Még odalenn is összeillettünk… csak nehogy a képzeletetek elszálljon, azért jegyzem meg: nem vagyok egy horribilis méret. Teljesen átlagos szerszámmal rendelkezem, méretét tekintve nem nagyobb tizennyolc centinél. Kinézete pedig illeszkedett Szilvi kopaszbarack fazonjához

Nem néztük az időt… Szilviban egyszer csak benn akadt a levegő, teste megemelkedett, a mellkasomhoz szorultak a keblei, szeme fennakadt. Nyújtott, hosszú nyögés tört fel a torkából, punciját meg-megszorítlva simult meg-megránduló farkamra, ahogy magával rántott engem is. Tompa nyögésem belevegyült az övébe, ahogy magvaim kiszakadva belőlem árasztották el Szilvi forró punciját, s akaratlanul löktem még párat rajta, kisajtolva magamból az első tár utolsó töltényét is. Zihálva, elernyedten a kéjtől csak feküdtünk egymáson, amíg meg nem mozdultam, és csúsztam ki ernyedten Szilviból. Mosolyogva ült fel, és nyúlt az éjjeliszekrényen álló papírzsebkendős csomaghoz, majd kivéve egyet belőle fogta fel a belőle kicsorgó spermát. Közel hajolt, megcsókolt.

– Köszi… – suttogta, de aztán a figyelme lefelé kalandozott, magát törölgetve. Megvártam, amíg teljesen szárazra nem csutakolja magát, akkor félretoltam a kezét.

– Várj csak… segítek tisztálkodni – kajánkodtam. Ujjaim gyengéden hanyatt tolták, majd lefelé futtattam őket a lábaira, egészen a térdig.

– Mit akarsz? – hangzott pajkosság a suttogásában, majd kuncogott fel, ahogy gyengéd erőszakkal széttártam a combjait. Elégedetten felsóhajtottam. Mindig imádtam Szilvi puncijának a látványát. Teljesen csupasz volt, és gyönyörű. Én azt a típust szeretem, aminek nem lógnak ki az ajkai, csak szerényen résnyire nyílik, vágyat és szenvedélyt ígérve. A barátnőmé pont ilyen volt. Elégedetten felmordulva tapasztottam ajkaim a térdére, lassan lefelé csókolva a combja érzékeny belső felén, majd amikor még két tenyérnyire jártam a végponttól, kidugtam a nyelvem a számból, végignyalva, épp csak érintve a bőrt, lassú S-eket írva le a nyelvemmel. Halk sóhaj jelezte fentről, hogy tetszik neki, amit csinálok, de nem bírtam tovább elhúzni: érezni akartam az ízét. Nyelvem hát áttért a lényegesebb dolgokra, a kisajkak közé érve felfelé mozdultam a fejemmel, hosszan, lassan végignyalva Szilvi vágytól illatozó pináját. A csikló magasságába érve apró nyomással fejtettem ki erőt. Halk nyögést kaptam válaszképp, ami mosolyra késztetett. Elhúzva a fejem ismét „le”-mentem, majd megismételtem a lassú mozdulatot még párszor, aztán arcom szerelmem combjai közé fúrva toltam előre a nyelvem a kisajkak közé, mélyen behatolva Szilvi puncijába, ahol fel-le, és jobbra-balra kezdtem kavillálni vele.

– Uuhhh… – ujjak túrtak a hajamba, bár inkább csak ráfogtam a fejemre, lévén rövid hajam volt. Szilvi gyakorlatilag magába nyomta az arcomat, hogy alig kaptam levegőt. – Igen… ez jóóó…

Ezt szerettem benne. Sokszor élcelődtünk rajta, hogy szeretkezés közben úgy tud nyögni, mint egy kurva. Kitartó, fürge nyelvjátékom meghozta az eredményét: Szilvi egy tüzelő szuka vadságával húzódott el. Egy pillantással felmérte, hogy én is harcra kész vagyok, így megfordult az ágyon, és miközben én feltérdeltem, ő négykézlábra állt, kerek fenekét felém tolva. Felnyögtem a csodás látványtól, pompás feneke kihívóan domborodott, széttárt combjai között vágyakozva csillogott a puncija, és a hatás kedvéért lassan leengedve a felsőtestét pucsított be, karjait a fejére engedve. Tudta, hogy ezt imádom.

– Gyere! – lehelte.

Nem kellett kétszer mondania. Bal kezemmel kerek csípőjére fogtam, jobbommal saját farkamra, és illesztettem annak fejét Szilvi puncijához, majd toltam előre a csípőmet. Mindketten hangosan felnyögtünk, ahogy tövig csúsztam a barátnőm rejtekébe, amely éhesen fogadott magába. Szilvi megszorítva rejtett izmait okozott még nagyobb kéjt, újabb nyögést csalva elő belőlem. Jobb kezemmel is a fenekére fogtam, majd hátrahúzva a csípőmet karakán, gyors mozdulatokkal kezdtem el baszni Szilvit. Ekkor nyílt a bejárati ajtó, és vidám hangok csapódtak be a csukott szobaajtón át. Nem zavart, hogy öcsém megjött, bár ha most egy gnúcsorda vágtat át a szobán, az sem állíthatott volna meg. Tudtam, hogy úgysem jön be.

– Gyertek, itt tudjuk fogni… – nyomták le a szoba kilincsét. Megdermedtem. A következő pillanatban nyílt az ajtó, és a felkapcsolódó lámpa fénysugarai megvilágították párosunkat. Szilvi felsikkantott, én káromkodtam, de egymást akadályoztuk abban, hogy szétváljunk. Mint az üzekedő kutyák, gondoltam akaratlanul is magamban.

– Cseszd meg Sanyi, nem tudsz kopogni! – üvöltöttem öcsém felé, odakapva a fejem. Bár ne tettem volna!

Tévedtem a gnúcsordával kapcsolatban. Az ajtóban Sanyi, az öcsém állt hozzám hasonló magasságával, de ő sokkal vékonyabb volt nálam. Mérnöknek tanult. Mellette barátnője, Ivett állt tátott szájjal, s mögöttük elkerekedett szemekkel még egy srác, akit soha nem is láttam.

– Bocs, azt hittem nem vagytok itthon – vigyorgott öcsém az ajtóban. Mi meg közben az ágyon azért verekedtünk, hogy a takarót kirángatva magunk alól magunkra teríthessük.

– Nem takarodnátok kifelé!? – kiabált felháborodottan Szilvi is, mire a másik háromból akaratlanul is kibuggyant a röhögés.

– Rohadt … viccesek… vahahaha…hagytok! – csapkodta a térdét Sanyi. Elképzeltem, ahogy végre nyakig beburkolózva egy takaróba vörös fejjel ülünk az ágyon, és akartam vagy sem, elröhintettem magam. Szilvi még küzdött az arcvonásaival, de aztán ő is elmosolyodott.

– Na tűnés! – morogta kedvesen. – Szeretnénk folytatni.

– Nem szállhatunk be? – kajánkodott Ivett. Sanyi egy pillanatra meghökkenten nézett a barátnőjére, aztán elnevette magát, de a szemén látszott, hogy nem biztos benne, Ivett komolyan kérdezte-e amit kérdezett. Bennem személy szerint bennem akadt a szusz, és Szilvi is megmerevedett mellettem. Egyértelműnek tűnt, hogy a fiatalok egy-két pohárkával többet ittak a kelleténél. Ivett az öcsémre nézett.

– Most mi van? Nem csináltatok még ilyet?

Nem viccelt.

– Nagyon vicces – morogta Sanyi Ivettet fürkészve, azt remélve, hogy a barátnője mindjárt elmosolyodik, elneveti magát, vagy ad valami jelet, hogy csak viccel.

Ivett azonban nem tette. Még csak szakközépiskolás volt, tizenhét éves, pontosan az a típusú lány, aki nagykanállal habzsolta az életet. Ő és az öcsém alig két hónapja jártak. Hogy hol tett szert az öcskös az általában kihívóan öltözködő, formás, karcsú Ivettre, nem tudtam. Korához képest már-már túlfejlett idomokkal rendelkezett, amit előszeretettel kihangsúlyozott. Mélyen kivágott, nagy dekoltázsú felsőkben járt, amelyek úgy feszültek rá grapefruite-nyi melleire, hogy az ember azt várta, bármikor kiugranak onnan. Melltartót természetesen nem viselt. Amíg tehette és az idő engedte, rövid szoknyácskákat, nadrágokat viselt, harisnya nélkül, de nem is volt rá szüksége. Olyan combja volt, hogy még a negyvenéves férfi nyála is összecsordult a szájában. Kerek feneke majdnem kilátszott a szoknya aljánál, és biztos voltam benne, hogy bugyit még elvétve sem visel. Fekete, rövidre nyírt, hátul feltupírozott haja volt, de ez a fiús viselet jól állt neki, szép arcát nem rontotta el a látvány. Most is sárga szoknyácska és fehér felső ragyogott rajta, ahogy felemelt szemöldökkel Sanyira pillantott.

– Nem viccelek.

– Teljesen… elment az eszetek? – nehézkesen sikerült formálnom a szavakat, magamat is meglepte a tudat, hogy elgondolkoztam a játékon ugyanis.

– Nekem nem. Neki – bökött barátnőjére az öcsém, mire Ivett felnevetett. – Ne cseréljünk rögtön párokat is?

– Remek ötlet.

Mintha álomban fordultam volna a hang irányába, ugyanis nem Ivett válaszolt Sanyi költői kérdésére, hanem a barátnőm, aki mellettem kucorgott. Eltátott szájjal vettem szemügyre Szilvi kipirult arcát, őszintén remélve, hogy csak hallucináltam. Nem, az nem lehet, hogy ezt ő mondta.

– Mi? – kérdeztem bambán. Nem csak én, mindenki ámulva nézett rá, még Ivett is meglepődött. Nem tudta, lecsapjon-e a váratlan szövetségesre, vagy visszakozzon. Párcseréről azért nem volt szó. Szilvi felém fordult, a takaró alatt végigsimított a combomon, majd az ujjai ráfutottak merev farkamra, és a szemében valami sosem tapasztalt, dévaj tűz lángjai vertek visszhangot, ahogy közelebb hajolt. Hagytam, hogy megcsókoljon, a döbbenettől mozdulni sem tudtam.

– Szeretném látni, ahogy megdugod Ivettet. – lehelte az ajkaimra halkan, annyi erotikával a hangjában, hogy majdnem elélveztem tőle.

– De én szeretném látni! – csattant fel az öcsém hangja most már dühösen. Szilvi csak a szemét fordította oldalra, lassan, nagymacskásan nyújtózkodott. Emiatt lecsúszott róla a takaró, felfedve ruganyos, telt kebleit. Az idegen srác csuklott egyet, Sanyi megbabonázva bámulta nőm hetyke ékeit. Én meg az ajkait, ahogy megformázták a hihetetlen szavakat.

– Ugyan Sanyi. Te pedig megdughatsz engem.

Most én csuklottam. Elképzelhetetlennek tűnt, hogy a szelíd, visszafogott Szilviból honnan bújt elő ez a nősténydémon. Olyan volt, mint valami varázslat, mintha egy idióta mágus valami dermesztő varázslatot szórt volna rám. Barátnőm nem várt választ, lelebbentette rólam is a takarót, majd feltérdelt. Úgy fordult, hogy a feneke az ajtóban állók felé kerekedett, feje pedig felém volt. Cinkosan rám kacsintott, aztán mintha mi sem lenne természetesebb, bal kezével megtámaszkodott a combomon, jobbjával előrenyúlva megragadott a fasztőnél, és előrehajolt. Én a feneke felett a szájtáti fiatalokat bámultam hitetlenkedve, dermedten tűrve, hogy kedvesem nyelve érzékien végigcsússzon farkam alsó részén, játékosan áthaladjon a fitymaféknél, majd elérve szerszámom csúcsát nyalja végig a kis rést. Adott rá egy búcsúpuszit, de nem távozott.

Elnyitva ajkait lassan közéjük engedte a makkomat, és fogazás nélkül kezdte szopogatni a tetejét, hátrahúzva a bőrt. Épp csak a rózsaszín fejet kapta be, azon szorultak meg és ernyedtek el az ajkai, jobb keze tömött zacskóimra siklott és gyengéden kezdte masszírozni, mozgatni rajta az ujjait. A következő pillanatban egy váratlan mozdulattal lejjebb engedte a fejét. Fél farkam eltűnt a szájában, és éreztem, hogy a lüktető, kemény fej körül játékosan forog a nyelve. Felnyögtem. Szilvi azok közé tartozott, akik hihetetlenül jól szopnak, de nem szeretnek.

Mire ebből a tehetetlen álomvilágból magamhoz tértem, Ivett és Sanyi heves csókcsatában egyesültek. A kis boszorkány ujjai öcsém nadrágjának első részén matattak, aki pedig barátnője fenekét fogta, feljebb húzva a szoknyát. Jól sejtettem. Bugyi nuku. Már-már kapkodva, hevesen vetkőztették le egymást, aztán Ivett hanyatt lökte a bőrfotelbe Sanyit, és elé térdelt a földre. Hallottam öcsém nyögését, ahogy tupírozott fejű barátnője az ő ölébe hajtotta a fejét, és láttam, ahogy Ivett fekete buksija ütemes bólogatásba kezd. Az idegen sráccal senki sem foglalkozott, aki eleinte zavartan állt, majd tétován, félve, hogy azonnal kidobjuk húzta le a sliccét, és vette elő a szerszámát. Sok méretbeli különbség nem volt az övé és az enyém között, ahogy hol Ivett, hol Szilvi fenekére meredve kezdte húzgálni a farkán a bőrt.

Lassan feloldódtam, lepillantottam Szilvira, aki elengedve a heréket fogott rá jobbjával a farkamra. Nem kapta be túl mélyen, azonban miközben lefelé mozdult a fejével, és úgy egyharmadáig a szájába engedte a szerszámomat, a kezével is dolgozott rajtam, fel-le engedve a bőrt, egyre keményebbre gyúrva-szorítgatva lüktető férfiasságomat, hogy szinte azt hittem, menten szétdurran. Perceken át szopott kitartóan, aztán amilyen váratlanul elkezdte, úgy abba is hagyta, és feltérdelt. Rám mosolygott, majd a válla felett hátranézett Ivettékre, és egy karcsú mozdulattal felemelkedett. Kétségbeesve néztem, ahogy leszállva az ágyról indul öcsémék felé, aztán már csak azt láttam, hogy Ivett engedelmesen kiengedi az ajkai közül öcsém dagadozó farkát, és áll fel. „Uramisten, ez idejön!” Korábbi bénaságom mintha visszatért volna, úgy néztem végig, ahogy Ivett felmászik az ágyra, és átveszi Szilvi helyét.

A lányok helyet cseréltek, a barátnőm ugyanis letérdelt közben az öcsém elé. Saját nyögésem keveredett Sanyiéval. Összevillant a szemünk, és mintha csak valami testvérek közötti mentális síkon üzentünk volna egymásnak. Ivett nem cécózott, arrogáns mozdulattal nyelte tövig a farkamat, egészen addig engedve magába, amíg lehetett. Nyelve forró keringőt járt a makkom körül, ajkai meg-megszorulva engedték ki maguk közül majd buktak vissza lüktető ékemre, egy pillanatra sem hagyva magára. Olykor-olykor erőteljes szívásokat éreztem magamon, ami tovább fokozta a vágyamat, így amikor Ivett végül elengedett, és felém fordult, meg sem lepődtem azon, hogy engedelmesen hanyatt dőlök.

A lány rám mászott, terpeszben végig a testem mellett, majd bal térdével a hónom alatt megállt, jobb lábát pedig átemelte a fejem felett, és talpával keresett biztos támaszt a párnák között. Lejjebb engedte a csípőjét, szinte ráült a számra, én pedig magamat leptem meg a leginkább, amikor kidugva a nyelvem végignyaltam a punciját. Elégedett sóhajt kaptam válaszként, és láttam, ahogy a saját melleire markol bal kezével, a jobb pedig lefut a combjai közé. Pirosra lakkozott körmű középső ujja saját csiklójára futott, és kezdett őrjítő táncba. Bájos, már-már kislányos puncija volt, vékony, fekete sávval erősítve meg a látványt, ahogy meghagyta a fanszőrzet egy apró részét. Magam sem tudom, mi vezetett, de a fenekére fogva húztam közelebb.

Elragadott a mámoros szenvedély, a lüktető erotika, amely felfűtötte a szobát. Nyelvemet párszor végighúztam a kisajkai között, hosszú nyögéseket kapva válaszként, majd megfeszítve a nyelvemet toltam fel a szűk barlangba. Ivett felnyögve élvezte a ténykedésemet, ahogy körbe-körbe forgattam benne a nyelvemet kitartóan. Saját ujja a csiklóján dörzsölgette és a melleit markolta, én pedig a fenekét taperoltam. Őrjítő segge volt, meg kell hagyni, kemény, ruganyos bőr, izmos, kerek formák.

Őszintén szólva egészen addig meg is feledkeztem Szilviról, amíg Ivett nyöszörögve el nem húzódott tőlem. Nem akart elélvezni. Helyesbítek, még nem. Kipirulva térdelt le mellém, és hagyta, hogy felüljek.

– Hogy szeretnéd? – mintha egy ártatlan szűzkislány hangját hallottam volna, pedig sejtettem, hogy ezt a csajt már jó páran felpróbálták.

Ahogy felültem, a bőrfotel felé pillantottam. Nem tagadom, meglepett a látvány. A barátnőm kemény fenekét láttam, ahogy fel-le emelkedik, és alatta az ő kéjnedveitől csillogóan derengett fel öcsém farka. Szilvi kitartóan lovagolt Sanyin, akinek hosszú, elnyújtott nyögései arra utaltak, hogy barátnőm igencsak mozgatja a titokizmait, ahogy fel-le siklik a kéjrúdon. S ha ez nem lett volna elég, a tompa nyögésekre is választ kaptam. Az idegen srác a kanapé mellett állt, Szilvi pedig oldalra fordult lovaglás közben, jobb kezével a fiú farkába kapaszkodott, ajkai pedig kitartóan siklottak fel és alá a méretes szerszámon. Pornófilmbe illő jelenet volt. Egy pillanat alatt kapott el a düh és a harag, ahogy megemelkedtem. Egyáltalán ki ez a gyerek?

– Hé!

– Nyugi! – vetette át azonnal rajtam a combjait Ivett, és ült az ölembe. – Itt vagyok neked én!

– De…

– Most mit izélsz? Engem is meg fog baszni – mosolyodott el Ivett. A durva kijelentés kijózanított, meghökkenten pillantottam öcsém barátnőjére, aki gyengéden mozogni kezdett az ölemben.

Éreztem, ahogy forró, csatakos puncijával hozzám dörgölődzik, és valami lila ködbe borult a világ. Megmarkoltam a derekát, és oldalra fordultunk. Én kerültem felülre, és ahogy kemény makkom Ivett kisajkainak feszült, akkor jutott eszembe egy kínos apróság. Remegtem a vágytól, hogy végre belé hatolhassak, de mégis oldalra néztem, és láttam, hogy Sanyi farkán nem feszül gumi, Szilvi a nélkül engedi le a csípőjét és húzza vissza. Elbambulhattam, amikor barátnőm tövig engedte magába öcsém falloszát, és lágyan ringatni kezdte a csípőjét, mert Ivett elkínzott hangja hallatszott.

– Dugj már meg!

– Nem kéne… gumi, vagy ilyesmi?

– Szedek gyógyszert!

– Na jó, de…

– A faszom. – Ivett ujjai a fenekemre fogtak, és magába rántott. Ha ellen akartam volna állni, akkor se lett volna rá időm, olyan meglepő volt a váratlan mozdulat, ahogy felnyársaltam. A kéj robbanásszerűen árasztotta el az agyamat, szűk puncija rám szorult, zihálva terült ki az ágyon, felsikoltva a váratlan érzéstől, ahogy kitöltöttem. Kellően izgatott volt ahhoz, hogy ne okozzon gondot a mozdulat.

– Nem bízol az öcsédben? Vele is így szoktuk!

Ez mondjuk sok kérdésre nem adott volna választ, de már mindegy volt. Ivett széttárta a combjai, felhúzta a térdeit, és fejét az ágyon forgatva kapaszkodott meg a vállaimban. A két válla mellett támaszkodva húztam hátra a csípőmet, majd löktem előre. Nem is gondolkodtam, ahogy eleinte lassú, aztán egyre gyorsuló ütemben kezdtem kezdtem el benne mozogni. Csípőm, medencém minden lökésre hangos csattanással csapódott Ivett lágyékának, s hamarosan már nem csak ő nyögött, hanem én is. Pulzálva gyűlt bennem a kéj, ahogy a lányban sikló farkam körül meg-megszorult a sikamlós rejtek forró bujasága, újra és újra magába engedve tövig. Nyögései keveredtek az enyémmel, s közben gyenge, de érezhető tecquila szag csapta meg az orromat. Nem érdekelt. Lefoglalt a tudat, és a tény, hogy a saját ágyunkon kitartóan kefélem az öcsém barátnőjét.

Mozgást látva a szemem sarkából pillantottam oldalra. Szilvi ekkor mászott le Sanyiról, és vetett felénk egy pillantást. Láttam a meghökkenést az arcán és a pírt, ahogy szembesült a ténnyel, hogy a váratlan paráznaságban én is benne vagyok, és sebesen mozgó csípővel kefélem az alattam fekvő tizenévest. Aztán dac lobbant a szemében, mintha verseny lenne, hogy ki tudja jobban bosszantani a másikat. Oldalra fordult, az idegen srác felé, majd Sanyira nézett.

– Gyertek.

Felénk indult, az ágy felé, ők pedig követték. Sanyi vöröslő arccal bámulta, hogy hágom a barátnőjét, de csak addig, amíg Szilvi fel nem térdelt az ágyra mellettünk. Előredőlt, négykézláb helyezkedett, Sanyira nézve. Öcsém nem habozott, azonnal Szilvi mögé térdelt, és amikor barátnőm felvetette a fejét, és egy hosszú „uhhh” szakadt fel a torkából, tudtam, hogy Sanyi most hatolt belé. A másik srác zavartan nézett hol rám, hogy Szilvira, aztán bizonytalanul kedvesem elé térdelt. Szilvi azonnal lecsapott a kínálkozó szerszámra, bal kezével támaszkodva, jobb kezével markolt rá, és már engedte is ajkai közé. Közbe nyögései, amivel Sanyi dolgozta hátulról, tompává váltak, ahogy ajkai közé merült a srác farka. Egyszerre volt izgató és dühítő látni, ahogy az öcsém hátulról, egy ismeretlen srác pedig elölről teszi magáévá a páromat. Szilvi hümmögve, kitartóan szopta a szőke srácot, felvéve Sanyi döféseinek tempóját, majd kinyitva a szemét vérlázítóan pillantott rám.

Ekkor nyúlt fel Ivett, maga felé fordítva az arcomat. Lehúzta a fejemet, nyögéseink elfúltak a kiadós csókban, miközben csípőm rendületlenül járta násztáncát, újra és újra tövig merülve öcsém nőjében.

Percek teltek el, és a kis lakásban csak a nyögésekkel járó zihálás lüktetett. Amikor kiszakadtunk a csókból, elképedve láttam, hogy öcsém még mindig mozog, tenyerét Szilvi fenekén, csípőjén tartja, és kitartóan dugja a nőmet. Arcára fokozatosan ült ki valami mámorító érzés, ami arra engedett következtetni, hogy már nem bírja sokáig. Ezt érezhette meg Szilvi is, mert váratlanul elhúzódott, mielőtt Sanyi belé élvezhetett volna. Elnézést kérő mosolyt vetett hátra a válla felett, természetesen kiengedve ajkai közül a másik srácot, majd szimplán megfordult. Csatakosra kefélt puncijára így tökéletes rálátásom nyílt, és figyeltem, ahogy a másik srác, akinek még a nevét sem tudtam, mintegy álomban nyúl előre és fog rá Szilvi domborodó, kerek fenekére.

– Óóó… – motyogta döbbenten, aztán anélkül, hogy tőlem engedélyt kért volna, közelebb térdelt, és fényesre szopott makkját Szilvi csillogó puncijához érintette. Meglassúdott mozgással figyeltem, ahogy az az idegen farok előrehatolva szétfeszíti barátnőm kisajkait, lassan, de magabiztosan csúszva tövig nőmben.

Na most: figyeltétek már meg, milyen érzés, ha egy másik fallosz hatol a szeretett lány puncijába a te beleegyezéseddel? Őrjítően izgató, ugyanakkor legszívesebben kimennél a konyhába, hogy egy tompa kiskanállal vágd el az illető torkát vagy épp csapd szét a fejét egy serpenyővel visszatértedkor. Ugyanezt éreztem én is; legszívesebben kinyírtam volna őrült féltékenységemben az idegen tizenévest, mégis rettentően felizgatott a látvány, ahogy behatolt Szilvi puncijába, és nőm az öcsém farkára markolva, lehunyt szemmel nyögdécsel, ahogy a srác mozogni kezd benne. Ha nincs önuralmam, és fél perccel tovább mozgok Ivettben, a látványtól menthetetlenül elélveztem volna, így azonban időben húzódtam hátra.

A kiscsaj nem kérdezett semmit, csak követte a tekintetem, és mindent értően elmosolyodott. Aztán feltérdelt az ágyon, oldalra fordult, és közelebb lépett az üzekedő hármashoz. Szilvi és Sanyi figyelme is felé fordult, ugyanis Ivett odalépve forró csókban részesítette öcsémet, majd finoman arrébb tolta. Lehajolt, és ajkait gyengéden futtatta nyögdécselő barátnőm ajkaihoz, szelíden megcsókolva őt is. Legnagyobb döbbenetemre Szilvi visszacsókolt.

Ott térdelt az ágyon, hátulról kefélte egy tök idegen srác, és egy nővel csókolózott! Nem is nővel, lánnyal! Elkínzottan felnyögtem, de még nem volt vége. Ivett kacér mosollyal az ajkain szembefordult Szilvival, aztán hanyatt feküdt, széttárva a combjait. Barátnőmnek sem kellett több biztatás, mintha nem is a fiatalok tecquiláztak volna, hajtotta előre a fejét, majd rózsaszín kis cicanyelve kibukkanva ajkai közül finoman remegve végignyalta Ivett általam csatakosra kefélt punciját. A kis boszorkány kéjesen mormogva hunyta le a szemeit, egy hosszú pillanatig csak élvezve a dolgot, majd kinyitva fekete szemeit intett minket közelebb.

Mintha álomban tevékenykedtem volna, térdeltem Sanyival szemben Ivett mellé, bal oldalára. Ivett karcsú ujjaival fogott ránk, kissé megemelte a fejét, egyik kezével Sanyi, a másikkal az én farkam fogta. Oldalra fordult, és kéjesen végignyalva öcsém farkát kihívóan ránézett, majd felém fordulva megismételte a műveletet. Legvalószerűtlenebb álmom tűnt megvalósulni, amikor óvatosan az ajkai közé engedve farkam szívott rajtam párat, aztán kiengedve ajkai közül fordult Sanyi felé, és szopta őt pár pillanatig. Egyszer őt, egyszer engem, felváltva, miközben Szilvi ő nyalta.

Két-három perccel később hallottam, hogy Szilvi tompán felnyög. Oldalra néztem, elfordítva a tekintetemet Ivettről, és láttam, ahogy Szilvi lehunyt szemmel élvezi az idegen srác ténykedését, aki egyre szaporább mozdulatokkal, őrjítő hangokat hallatva kefélte. Olyan volt, mint valami farkas: hörögve-morogva dugta a barátnőmet, csípője csattogva csapódott nőm kemény fenekének, akinek a következő pillanatban a torkából reszelős sikoly hangzott fel, és láttam az arcán, hogy elélvez. Kitartóan, hosszan folyt rajta az orgazmus, lehunyt szemmel, elnyílt ajkakkal élvezte. Másodpercekkel később az idegen srác zihálva rántotta ki a farkát barátnőm puncijából, láttam, ahogy felbukkan a feneke mögött a fénylő, Szilvi kéjnedveitől csillogó makk, a srác keze pedig indul, hogy ráfogva befejezze, amit kezdett, de nem volt rá szükség. Tetemes mennyiségű sperma robbant ki belőle, Szilvi fenekére, hátára, combjára csapódva.

– Ahhh…hahh!

Ivett türelmesen engedett el minket, és húzódott el Szilvitól, mosolyogva figyelve a kettős orgazmust, majd felülve Sanyira nézett.

– Feküdj hanyatt!

Öcsém engedelmesen dőlt hátra, és hagyta, barátnője az ölébe másszon. A magához térő Szilvival együtt figyeltük, ahogy bájos puncija magába fogadja a tisztára szopott falloszt, majd előredőlve várakozóan pillantott hátra, rám.

– Gyere! – hívott bájosan, én azonban nem mozdultam. Pontosan tudtam, hova invitál, és eszelős vágyat éreztem, hogy mögé térdelve dugjam a fenekébe a farkam, de elég volt egy pillantás Szilvira, hogy ne tegyem.

– Mi ezt egymással szeretnénk… – motyogtam szégyenlősen, de elégedettséggel töltött el a látvány, ahogy Szilvi hálás mosolya felragyog. Feltérdelt, megfordult, lehelt egy búcsúcsókot az idegen srác ajkaira, majd én következtem. Ivett apró, megértő mosolya ott lobogott a lelkemben, ahogy figyeltem nőmet, amint kimegy a fürdőszobába, majd tér vissza. Kislányos pírral az ajkain hozta a síkosítót. Időközben megtörölte magát, az én szívem pedig hatalmasakat ugrott, ahogy visszatérve térdelt az ágyra. Zavart mosollyal adta át a kis üvegcsét, majd elfordulva helyezkedett négykézlábra.

„Uramisten!” gondoltam, ahogy vágyakozva álltam fel, kinyitva az üveget, és a síkos anyagot a tenyerembe öntve kentem végig meg-megremegő farkam. Mindjárt megdugom Szilvi fenekét, méghozzá közönség előtt! Már a gondolat is felajzott, ahogy Szilvi záróizmainak a környékét is bekentem, és terpeszben elhelyezkedtem felette. Láttam, ahogy várakozóan kitolja formás hátsóját, én pedig lefelé engedtem a csípőmet, lefelé feszítve farkamat. Aztán fénylő makkom finoman nőm ánuszának feszült, és gyengéden nyomult – hiába.

– Lazíts! – sugalmazta oldalról Ivett. Éreztem, hogy Szilvi nagy levegőt vesz, és engedi ellazulni a testét. A mennyek kapuja megnyílt: makkom szétfeszítve a záróizmokat hatolt beljebb barátnőm fenekébe. Csodálatos látvány volt, ahogy nőm ánusza kitágult. Fájdalmas sikoltás-nyögés tört fel Szilvi torkából, amire azonnal visszakoztam, de ő vett egy mély levegőt.

– Ne! Gyere! – szorította össze a fogát.

Félve tértem vissza, érezve, hogy mindenki minket néz, és lassan megkezdtem újra a behatolást. Nem tudom, mennyi idő telt el, csak döbbenten vettem észre, ahogy merev dorongom teljesen eltűnik Szilvi fenekében, akinek a torkából a fájdalmas, akaratlan nyögések egyre inkább keveredtek a kéjes lihegéssel. Hátranézett. Fájdalomkönnyek csorogtak szép arcán, de mosolygott, és láttam rajta, hogy élvezi.

– Dugj meg!

Több se kellett. Lassú, óvatos mozdulatokkal kezdtem emelgetni-süllyeszteni a súlypontomat, figyelve, ahogy kemény farkam kitartóan mozdul előre-hátra, majdnem makkig kicsúszva Szilvi fenekéből, majd vissza tövig. Együtt nyögtünk, együtt élveztünk, ujjaim a derekát fogták, és éreztem, hogy közeledik a kéj, ahogy a végtelenül szűk testrés körbeölel. Nem is bírtam már sokáig, szemeimet lehunyva nyögtem fel, Szilvi felsikkantott megduzzadó makkomat érezve, a következő pillanatban pedig valami ősrobbanásszerű érzéssel lőttem tele a fenekét. Másodperceken keresztül tartottam ott magamat, majd amikor kihúztam belőle a farkam, láttam, ahogy magvaim kicsordulnak lassan összezáródni kezdő hátsó barlangja körül.

Kielégülten szédültem oldalra, és meglepve figyeltem, hogy Sanyit nem tartja vissza a látvány, a nőm fenekéből csorgó sperma. Átvette a helyemet, Szilvi fölé állt, aki meglepve pillantott hátra a válla felett, de nem tiltakozott. Döbbenettel, vegyes ámulattal figyeltem, ahogy öcsém kemény szerszáma nekifeszül Szilvi ánuszának, majd behatol barátnőm fenekébe a kemény farok. Szilvi felnyögött, Sanyi pedig rutinosan kezdtem emelgetni-süllyeszteni a csípőjét. Oldalra néztem. Ivett az idegen srác merev dorongját cirógatta, zavart mosollyal figyelve a történéseket, mintha tudná, hogy öcsém nem sokáig bírja már. Így is volt. Sanyi hamarosan felnyögött, aztán amikor kihúzta a farkát Szilvi fenekéből, forró geci csapódott Szilvi hátára, fenekére. Ő sem élvezett bele a barátnőmbe, ami hálás elégedettséggel töltött el. Azonban majdnem sokkolt a látvány, amikor Sanyi után az idegen srác is odalépett.

Szilvi pedig tűrte. Sőt, mintha élvezte volna, várakozóan pillantott a harmadik srácra, aki lassan nekinyomta ismét keményre gyúrt farkát a fenekének, és egy határozott mozdulattal nyársalta fel barátnőmet.

– Ouhh! – nyögte Szilvi, lehunyt szemekkel, előre fordulva.

Iszonyatos, vad vágta következett, a srác kemény farka kitartóan mozdult előre hátra, és mivel ő nemrég élvezett el, sokkal tovább tartott. Figyeltük, mi hárman, Ivett, Sanyi és én a látványt, és éreztük, ahogy gyűlni kezd bennünk a kéj.

– Mi a neve? – kérdeztem lenyűgözve, érezve, hogy Szilvi szeme várakozva kinyílik, ahogy a srác a fenekét bassza. Őt is érdekelte a válasz.

– Levente – adta meg Sanyi a választ.

Ivett volt az, aki végül elterelte a figyelmünket az üzekedő párosról. Bármennyire is vonzott a látvány, mégis oldalra fordultam, látva, hogy Ivett türelmetlenül hajtja a fejét Sanyi ölébe, és kezdi el keményre szopni. Ő volt az egyetlen, aki még nem élvezett el, és ezt sürgősen pótolni akarta. Kihívóan feltérdelt, felém fordítva a fenekét, kitolva hátra. Már meg sem leptem magam, amikor a néma invitálásra közelebb térdeltem, és épp arra készültem, hogy belé hatoljak, amikor elhúzódott. Ahogy korábban, most is hanyatt fektette öcsémet, fölé mászott, lábai között lenyúlva magába vezette az öcskös farkát, és sóhajtott fel elégedetten, ahogy csillogó szeméremajkait szétfeszítette a keményre szopott farok. Aztán hátranézett, mozdulatlanná dermedve némi rövid helyezkedés után.

– Most.

Egyértelmű volt az utasítás, így megbabonázva léptem fölé, ahogy korábban Szilvi fölé. Ivett nem először élhette át az anális szex örömeit, de sejtettem, hogy most először van benne két hímtag. Kéjesen felnyögött, ahogy a kis körgyűrűt szétfeszítette kemény farkam, és fokozatosan belé hatoltam. A vékony válaszfalon keresztül is éreztem öcsém farkának nyomását a lány puncijában.

– Óóóóhh… baszdmeg! – zihálta Ivett megfeszülő, karcsú testtel, és akaratlanul is felnyögtünk, ahogy összerándult a teste, megszorítva, szinte elszorítva mindkettőnk farkát.

Valami döbbenetes élmény volt mindhármunk részéről. Lassú, óvatos mozdulatokkal kezdtem el mozogni, ő pedig feljebb emelte a fenekét. Ezáltal jobban hozzáfértem, valamint Sanyi is kapott némi mozgásteret. Ő lassabban, én viszont egyre tempósabban és hosszú mozdulatokkal emelgettem-süllyesztettem a csípőmet. A kettős intenzitás megtette a hatását, Ivett hamarosan hangos sikoly keretében élvezett el, majd ernyedt el, tűrve, hogy mindketten tovább mozogjunk benne, akár egészen addig, amíg be nem teljesedünk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.