A pervez masszázs

A történet előzményeiről annyit kell tudni, hogy 6 évvel ezelőtt az élet úgy hozta, foglalkozást kell váltanom. Akkor voltam 32 éves és beleőrültem a mindennapos mókuskerékbe, valami másra vágytam. Ekkor jött a gondolat, hogy tanulni szeretnék valami újat. Nézegettem a rosszabnál rosszabb képzéseket, majd megakadt a szemem a masszőr képzésen. Mivel mindig szerettem emberekkel foglalkozni, segíteni rajtuk, így azt gondoltam, ez vagyok én. A tanfolyam elvégzése után a megtakarításaimból kibéreltem Budapest IX. kerületében egy helységet, amit masszázs szalonná alakítottam. A munkahelyem még meg volt, masszázsokat jellemzően este és hétvégén vállaltam. Jöttek az ismerősök, barátok. Aztán az ő ismerőseik és barátaik és így tovább. Szóval lassan kialakult egy állandó vendégkör, minek következtében végre főállású masszőrként működhettem.
Rólam annyit, hogy bár helyes srácnak tartanak és leginkább a szemeimet dícséri mindenki, mégsem voltam a nők kedvence sosem. Alacsony termetem miatt talán nem is kezdeményeztem gyakran. Mindig voltak kapcsolataim hol rövidebb hol hosszabb ideig, de nem voltam az a tipikus nő faló…..
A kezdeti svéd és sport masszázsaim mellé szerettem volna valami újat, ezért folyamatosan képeztem magam és a tanultakat beépíteni programjaimba.
Így lett az általam gyakorolt svéd masszázsból és a keleti vonalat követő olajos masszázsból egy svéd-olajos masszázsom, vendégeim nagy örömére.
Zsófi is a vendégem volt már vagy 2 éve. Minden péntek 18 óra volt az övé. Tudni kell róla, hogy Zsófi egy állami köztisztviselő és azt hiszem ezt le sem tagadhatná. Tipikusan az a nő, aki kiskosztűmbe jön masszázsra is, elég merev és hát nem túl nyitot hölgy. A pénteki alkalmak sem voltak sosem egyszerűek bevallom, mert mindig valami rossz volt. Ez fáj, ez csikiz, túl hangos a zene stb stb….
Ebből adódóan meg is volt a véleményem a hölgyről, ami nem biztos, hogy ide kívánkozik. Na de mindenki tudja mire gondolok, egy ba…..atlan picsának gondoltam. Zsófi ekkor 46 éves volt, elvált. Alakját tekintve egyébként teljesen rendben volt. Fekete vállig érő haj, kék szemek formás cicik, kerek popsi. Vékony alkat és a 170 cm magasságához arányos cicikkel combokkal. Igazából mint nő nem izgatott, de azt gondolom, ez a viselkedése miatt volt inkább.
Egyik péntek délután mikor megérkezett felajánlottam neki legújabb olajos svéd programomat. Egy pár mondatban elmondtam neki a technika lényegét, majd egy aromaterápiás olajat választott. Na ekkor jött az első sokk. Elmondtam Zsófinak, hogy a fehérneműje védelme érdekében egyszer használatos papír fehérneműt vegyen fel, a méretek külön pakolva várják a polcon. Teljesen kifakadt, hogy én hogy is képzelem, hogy ő itt leveszi a bugyiját és a melltartóját. Miután elmondtam neki, hogy mégiscsak masszőr vagyok és láttam már ezt-azt, egyébként meg ki megyek amíg megejti az öltözködést kicsit vissza vett a hangnemből és elfogadta az általam javasolt papír bugyit. Amíg kint várakoztam, arra gondoltam hogy is mondjam majd le a következő pénteket és az összes többit, nagyon felbosszantott, ismét.
Zsófi elkészült és ennek hangot is adott.

-Kész vagyok!

-Rendben jövök.

-Hát nem éppen kényelmes ez a bugyi, vehetnél kisebb méreteket is.

– Kettő polccal lentebb vannak a kisebb méretek Zsófi!

-Ohh azt nem láttam, mostmár maradjon ez, majd csak túlélem valahogy.

Na erre már nem válaszoltam, azt hiszem jobban is tettem, mert ha csak túlélni jár ide, akkor inkább ne is jöjjön többé.
A vendégem hason feküdt a masszázs padon, letakarva az általam előre odakészített vékony anyagból készült lepedővel.
Fények beállítva, halk lazító zene, kellemesen langyos olaj várta a vendégemet. Gondoltam is, hogy minden tökeletes lenne ha nem Zsófi lenne. Nade igyekeztem ezt elfelejteni és a munkámra koncentrálni. Kitakartam a bal lábát a lepedőt ráhajtva a jobb lábára. Kezdtem a szokásos talpakkal, boka, vádli, combok. Ez a technika nem kíván sok erőt, inkább az olaj bemasszírozása a fontos, hogy átjárja a bőr pólusait. Miután végeztem áttértem a bal lábra, ugyanezt végig csináltam. Ezután a lábakat visszatakartam és a válláról lehajtottam a lepedőt a fenekéig.

-Így látni fogod a mellem.

-Zsófi! hason fekszel hogy látnám a melled?

-De ha megfordulok látni fogod.

-Nem Zsófi, nem fogom, mert letakarjuk.

-Hát jó….

Sosem vártam még ennyire, hogy egy vendégem távozzon! Szóval a fejéhez álltam és a vállait kezdtem dolgozni. Haladtam lefelé és már a lapockáknál jártam, mikor a kis tálamból olajat csorgattam végig vendégem hátán. Zsófi felszisszent.

-Úristen, bocsi. Meleg?

– Nem nem, minden oké csak meglepett picit.

Meglepett? Mi lephette meg azon, hogy egy olajos masszázsnál olaj folyik végig a testén? Na nem is foglalkoztam a kérdéssel tovább, folytattam a munkámat.
A lapockák és vállak végeztével ismét a pad mellé álltam és most a derék tájon volt a sor. Annyira bele voltam merülve, hogy kicsit lejjebb húztam a lepedőt aztán a papír bugyit is. Na nem nagyon csak, hogy ne legyen útban. Na de ekkor ébredtem álom világomból. Basszus ez Zsófi, ezt nem kellett volna. A legnagyobb megdöbbenésemre semmi reakció nem volt, így folytattam a dolgot.
Ismét olajat csorgattam, hogy kezem ne akadjank el a száraz bőrfelületen. A fenéktől indulve felfelé mindkét kezemmel a hűvelyk ujjaim erőteljesebb nyomásával körkörös mozdulatokkal haladtam felfelé, aztán ezen mozdulatsorokat ismételve folytattam tovább.

-Megfordulhatsz!

-De….

-Nyugi, elfordulok, takard be magad.

Zsófi megfordult, betakarta magát a talpától, a nyakáig.

-Egy picit lejjebb kell hajtanom, hogy hozzáférjek a mellkasodhoz.

-Rendben.
Lehajtottam a lepedőt egészen melleinek felső határáig. Olajat csurgattam a nyaka köré és itt folytattam a dolgot. Zsófi csukott szemmel adta át magát az élvezeteknek. Mivel a karjai a feje alatt voltak, megkértem, hogy tegye maga mellé. Ezen mozdulat során a lepedő a jobb melléről lecsúszott kicsit. Nem tudom, hogy ő ebből mit érzett, de én azonnal észre vettem. A bimbó nem látszódott ki de azért egész jól láthatóvá vállt formás cicije. És talán ez volt benne a leginkább izgató. Nem láttam, így a fantáziám rajzolta tovább Zsófi melleinek körvonalait. Mögötte álltam miközben olajos kezem a nyakát és a mellkasát kényeztették és azon kaptam magam, hogy merevedésem van. Te jó ég! Miért pont most? Miért pont Zsófinál?
Tudni kell rólam, hogy a munkám során egy pólóban és egy térdig érő rövidnadrágban dolgozom, alsógatya nélkül, mert így kényelmes. Mondanom sem kell, hogy igencsak látható volt a lenti történés… Na ok, semmi gáz, gondoltam magamban, a fejénél állok, szeme csukva van, nem lehet gond.
Folytattam tovább a dolgot és igyekeztem elterelni a gondolataimat. Nem sikerült. A kezeim önálló életre keltek és egyre lejjebb csúsztak minden egyes mozdulat után Zsófi melleinek irányába. Újra olajat csorgattam Zsófi mellkasára és Ő újra felszisszent.

-Meleg?

-Nem, nem dehogy.

De ez a mondat valahogy más hangszínnel hangzott el mint az előző. Leblokkoltam! Ha ez nem Zsófi lenne, azt gondolnám, hogy felizgult. De ez nem lehet, Ő Zsófi, a prűd pi…a. Viszont a gondolat, engem is beindított, teljesen kemény lettem. Egyre inkább közelítettem mellei felé minden mozdulatomnál. Iszonyat izgató volt, hogy már majdnem-majdnem és megsem merem megtenni, hogy becsússzon a kezem a lepedő alá és megfogjam általam csodásnak képzelt melleit.
Nem tettem meg! Igyekeztem lenyugodni, és valami teljesen másra gondolni. Esti feladataimon gondolkozva sikerült is, így a gatyám sem sátorként állt már. Mellkasát visszatakartam és a lábaihoz mentem. Bal lábát kitakartam, a lepedőt a jobb lábára hajtottam át. Most előlről masszíroztam lábfejét, vádliját combjait, az általa választott olajjal.
Bal láb betakar, irány a jobb láb. Miután athajtottam a lepedőt a bal lábára nekikezdtem. Lábfej, boka, vádlik, comb.
Ismét olajat csorgattam combjára.

– Ohh istenem!

– Mi a baj? Meleg?

-Nem, csak érzem ahogy folyik és…..mindegy, semmi baj.
Igen, Zsófi felizgult, mostmár biztos és ettől újra felállt a farkam. Na de ez a munkám és nem tehetem meg, gondoltam magamban. Soha egyetlen vendégemmel sem történt semmi!
Folytattam tehát ebben az állapotomban. A térdétől haladtam felfelé, mindkét kezemmel a combján. Jól csúszott, nem sajnáltam az olajat. Sosem csúsztattam a kezemet a bugyiig sem, mert ez így etikus. De kit érdekel ez most? Nem bírtam a kökeményre duzzadt farkammal és egyre feljebb csúsztak a kezeim minden mozdulat után. Néha egyik ujjam érintette már az általam adott papír bugyit is. Nagyon beindított, és egyre feljebb csúsztak a kezeim. Zsófi is érezte a bizsergést, és bár csak minimálisan de szét nyitotta lábait. Ekkor vettem észre, hogy tényleg nagy lett a bugyi amit választott, mert oldalról elállt a testétől, ezáltal minimális belátást engedett bugyija alá. Ismét a fantáziámon volt a sor. Elképzeltem Zsófit bugyi nélkül és ez már annyira felizgatott, hogy nagyon nehezemre esett visszafogni magam. A kezeim méginkább felfelé kíváncsiskodtak, már már a bugyi alá isbecsúsztak olajtól áztatott ujjaim.
Na de elég gondoltam, ezt nem tehetem meg. Veszélyeztetem a megélhetésemet. Batakartam a teljes testét és lepedőn keresztül végig nyomkodtam a lábait, hogy a felesleges olaj felszívódjon. Ezután a lepedőt felhajtottam a melléig, hiszen jött a has környék.
Olajat csorgattam Zsófi hasára és ettől megint teljesen kikészült.

-Úristen, ezt ne csináld!

– Nem csináltam semmit, csak olajat csorgattam rád.

– Na azt ne csináld!

Na de mi férfiak tudjuk, hogy a női nem az sokszor igen…. Így hát úgy döntöttem, hogy mégegy adagot csorgatok. Zsófi teste megremegett, csípőjét felemelte és a két öntés miatt már az oldalán csurgó olajat mindkét kezével igyekezett vissza terelni a hasára. Nem szóltunk egy szót sem de tudtuk. Felizgultunk és ez már nem az a szeánsz amit elkezdtünk….
Igyekeztem eldolgozni a hasán a sok felesleges olajat. A bugyitól indulva felfelé egészen a lepedőig ismételt mozdulatokkal. Nagyon izgatott, hogy a kezeim becsússzanak a felhajtott lepedő alá, ami most csak Zsófi melleit és nyakát takarták.
Önkívületi állapotba kerültem és nem érdekeltek már a következmények, viszont a reakciótól tartottam.
Fokozatosan csúsztak egyre feljebb az olajos kezeim és egy-egy mozdulatnál már érintettem a lepedőt is. Kb 3 perce próbáltam eldolgozni a rengeteg olajat de nem igazán akart eltűnni.

– Zsófi! ez az olaj nagyon sok lett bocsi, reggelig is csinálhatnám ezt.

-Rendben, akkor csináld!

Szinte parancsolta és nekem ez nagyon bejött! Folytattam a mozdulatsort és kb a harmadik után jobb kezemet becsúsztattam a lepedő alá. Csodás érzés volt! Újra lefelé ment a kezem majd újra felfelé és egyre többet éreztem Zsófi melleiből. Az egyik felfelé tartó mozdulat során nem bírtam tovább és megmarkoltam a jobb kezemmel a bal mellét. Zsófi felsóhajtott de egy szót sem szólt. Felültem a pad szélére és mindkét kezem a lepedő alatt masszírozta ezeket a csodákat. Kora ellenére kemények voltak és Zsófi izgalmi állapota is érezhető volt bimbóin. Ott ültem az ágy szélén egyre hevesebben markoktam, gyúrtam melleit, amik csak úgy csúsztak olajos kezeim között. Zsófi is rettentően élvezte, fejét oldalra fordítva csukott szemmel harapdálta ajkait. Levettem a lepedőt és elémtárultak csodás mellei, amik méginkább felizgattak, ezért muszáj volt felállnom.

– Ne hagyd abba kérlek!

-Nem fogom, gyönyörű a cicid, nem tudok vele betelni.

– Akkor csináld, markold meg erősebben!

A pad mellett álltam és bal kezemmel felváltva simogattam markoltam melleit, jobb kezemmel a hasát simogattam, amely még mindig tocsogott az olajban, Zsófi sem bírta tovább és az addig a pad szélén lévő kezével farkamat kezdte keresni. Megtalálta! A rajtam lévő pamut rövidnadrágon keresztül kezde kényeztetni.

– De jó kemény vagy!

– Nagyon felizgattál.

-Akkor figyelj!

Bal kezével megfogta a hasát simogató jobb kezemet és betolta a bugyijába. Úristen az a punci! Iszonyat nedves volt és forró. Simogatni kezdtem és ekkor Zsófinál elindult valami földöntúli érzés. Markoltam a melleit, izgattam a csiklóját, Ő pedig vonaglott a padon miközben a farkamat kényeztette.

-Úristen de jó, ne hagyd abba kérlek!!!

-Szereted ha ujjaznak?

A választ már nem vártam meg és becsúsztattam ujjamat szűk puncijába, majd ütemesen elkezdtem mozgatni benne, miközben a hüvelyk ujjammal a csiklóját izgattam tovább.

Lihegett, nyögött majd megrándult a teste és óriási nyögések közepette elélvezett. Teste még meg-meg rándult, ahogy kezem a bugyijában még nagyon lassan dolgozott, majd elpilledt a padon.

– Soha nem éreztem még ilyet! Úristen sosem volt még ennyire jó.
– Hát ami azt illeti engem is felizgattál rendesen.
-Akkor most Te jössz!
A farkamnál fogva húzott a fejéhez, oldalra fordult és mire feleszméltem volna, már a szájában volt a farkam. Meglepően jól szopott, élveztem. Főleg, hogy eszembe jutott, hogy ez a prűd picsa éppen engem szop. Megfogtam a fejét és mintegy kényszerfrancia, toltam a farkamra. Azt hiszem ez tetszett neki, mert rámalkolt a fenekemre és tólta a szájába a farkam.
Miközben szopott újra benyúltam a bugyijába. Szét tárta lábait, így nagyon jól hozzáfértem mindenhez. Szopott én meg a csiklójával játszottam. Egyre hevesebben mozgott Zsófi a farkamon, majd kivette a szájából.

-Te nem fogsz elmenni?
-Hát megmondom őszintén a szopástól még nemsokszor sikerült….
-Rosszul csinálom?
Nem dehogy nagyon jó vagy, ez azt hiszem miattam van.
-De én el fogok újra ha tovább csinálod ezt.
– Ez a cél!
És gyorsítottam a tempón, miközben Zsófi visszadőlt a padra és a melleivel játzszott. Én meg izgattam a csiklóját és néha becsúsztattam egyik ujjamat a szűk puncijába. Nem kellett sok és ismét a csúcs közeléb ért Zsófi. Ekkor megálltam egy kicsit. Gondoltam, most visszakapod amit addig tőled kaptam. Kínozni akartam!

-Ne Ne Ne! Ne hagyd abba kérlek!
-Szereted ha kínoznak?
-Ne csináld kérlek, folytasd!
Ekkor ismét a fejéhez álltam, farkamat a szájáb adtam és Zsófi bal kezét a puncijához húztam. Nagyon izgató számomra ha látok egy nőt mikor kényezteti magát…. Roham tempóra váltott, úgy szopott tovább és bal kezével is gyors tempót diktált a puncijánál. Nem is kellett sok idő, teste ismét megremegett, farkamat kivette a szájából és hangos nyögések közepette élvezett el.

-Nem tudom, hogy volt-e már ilyen az életemben de kicsináltál.
Kezével újra a farkam után nyúlt, amit ekkora már rendesen felszopott.

– Dugjál meg!
-Zsófi tudod hogy…
-Nem tudod, hogy mikor dugtak meg rendesen utoljára. Baszni akarok veled! Nem szeretkezni, hanem baszni!!!!
Na ez a másik dolog ami nagyon be tud indítani, ha egy nő kimondja amit akar! Mocskosan!
Elkaptam a térdhajlatainál és a pad végéhez húztam, lehúztam a bugyiját. Lábait a nyakamba tettem és betoltam farkamat a puncijába. Nem, nem szépen lassan, hanem keményen, szinte bele döftem. Óriási nyögés volt a válasz.
Elkezdtem benne mozogni , ő pedig a melleit markolászta. Nagyon szűk puncija volt, jó érzés volt benne lenni. Csak dugtam és átadtam magam az érzésnek nem érdekelt már semmi. Ebben a pózban csináltuk egy darabig, amit mindketten nagyon elveztünk….

-Imádom a farkad, basszál még!
-El fogok menni.
-Ne! Még ne!
Majd ellökött magától és a masszázspadra parancsolt. Felfeküdtem hanyatt, Zsófi pedig fölém térdelt.
-Bele akarok ülni.
-Gyere imádom ha lovagolnak rajtam.
Guggoló helyzetbe váltott és lassan bele engedte puncijába a farkamat. Felsóhajtottunk mindketten. Elkezdett le és fel mozogni a farkamon, nagyon jó érzés volt. Miközben szó szerint Zsófi dugott engem, vadul és tempósan a számba dugta az ujját, felkínálva azt egy kis szopogatásra. Azt hiszem ettől mindketten mégjobban beindultunk. Lefogtam Zsófi csípőjet és most én kezdtem őrült tempóban baszni. Nem is bírtam így sokáig, és belé élveztem. Neki pedig azt hiszem ez az érzés hozta el a gyönyört és ennek hangot is adott.
Tényleg jó dugás volt és Zsófi rámhajolt és a fülembe súgta: régen dugtak meg ennyire.
Ezután letusolt felöltözött és elköszöntünk egymástól. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy is történhetett ez meg? És pont vele???? Nem bántam egy percig sem aztán, főleg, hogy Zsófi ezek után minden pénteken olajos masszazst kért 🙂 Igen, így telt el kb fél év. Minden pénteken óriási szex csaták. És ami még jobb lett, hogy Zsófi nem akart csak magának megtartani. Elkezdtek járni hozzám a hölgy ismerősei, aztán az Ő ismerőseik is és mostanra ott tartok, hogy a vendégeim 90% nő és mindegyik olajos masszázsra jön hozzám 🙂
Annyi azért még a sztorihoz tartotik, hogy Zsófi munkája azóta vidékre szólította, így a kapcsola már nincs meg, a vendégeimet viszont neki köszönhetem.
Persze továbbra is igyekszem magam ahhoz az elvhez tartani, hogy vendéggel nincs aktus. Ha kívánják, akkor szívesen kényeztetem őket és én is engedek bizonyos dolgokat de aktus nincs.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.