A feleségem megosztása

Az autószerelő barátom Zsolti eljött hozzánk megjavítani az autónkat. Nem nagy baja volt,azt hiszem a vonóhorog visszajelző nem működött, de műszaki vizsgára ez sajna kötelező, így muszáj volt megcsinálni. Az autó másnap menne vizsgára.

Mivel rengeteg munkája volt otthon, így csak este hét óra felé ért oda hozzánk. Rögtön nekiláttunk melózni, de még egy óra múlva se találtuk a hiba okát. Én iszogattam egy kicsit közben, és Zsolti is megivott egy – két pohár fehérbort, gondoltuk majd a feleségem Timi hazaviszi, ha végeztünk. Timi tízpercenként jött hozzánk,töltötte a poharakat és szólt hogy igyekezzünk,mert kész a vacsora. Egyik ilyen megjelenésénél épp a kocsi alatt feküdtünk, mire szólt, hogy ha törik, ha szakad, most már vacsizzunk, mert ő nagyon éhes,és utál egyedül enni. Egy rövid farmerszoknya volt rajta,amiről szerintem elfelejtkezett, mert ahogy kászálódtunk ki a kocsi alól,későn zárta össze lábait,így mindketten láthattuk gyönyörű combjait, középen a csinos borotvált punciját melyet csak éppen takart egy alul félig átlátszó hófehér tanga. Zsolti meg is jegyezte, hogy de szeretne mindig ilyen látványra kiszállni a kocsik alól. Timitől erre kapott egy nyaklevest, de látszott, hogy tetszett a drágámnak a bók.

Vacsi közben Zsolti egyre többször felejtette a szemeit Timi mellein, és ha Timi felállt ,akkor pedig megbámulta szépséges lábait. Panaszkodott is, hogy most nem olyan sűrű a házasélet, mert felesége babát vár és nem olyan kívánós, mint előtte, ráadásul sokat alszik az anyjáéknál, ahogy most is.

Vacsora végeztével én legurítottam egy pohár sört még, Zsolti pedig maradt a fehérbornál és mentünk folytatni a melót, de nem hagyott nyugodni, hogy a haverom ennyire bámulja az asszonykámat.

Az is lehettet a kiváltó ok, hogy régen egy nálunk tartott házibuliban, spiccesen mutattam neki pár szexi képet és videót az én kis drágámról, és talán ezt sem tudta még elfelejteni.

Timivel egy ideje kacérkodtunk a gondolattal, hogy egy pasit beveszünk harmadiknak, de valahogy ha közel jártunk a dologhoz, akkor mindig meghátráltunk. A barátok között senki nem jöhetett szóba. Aki neki jó lett volna az nekem nem, és fordítva is ugyanígy, pedig rengetegszer szeretkeztünk úgy, hogy odaképzeltünk egy harmadik félt, és plusz egy vibrivel meg volt oldva a pénisz kérdése is. Timi nagy élvezettel tudta szopni a vibrátort is , és imádta, hogy ettől nagyon felizgulok. Eléggé rá voltam izgulva a témára, így bementem beszélni Timivel a dologról. Mondtam neki, hogy ennél jobb alkalom nem lesz,gyerekek sincsenek itthon és bár tudom hogy a Zsolti neki nem megfelelő , mert családja van, és a feleségével Évával is nagyon jóban van, de próbálkoztam.

Timit is kicsit felizgatta, ahogy Zsolti bókolt neki, és ő is észrevette ahogy nézi vacsora közben, de nemet mondott.

Egy kicsit még erőlködtem, de mivel végig nemleges választ kaptam, így gondoltam ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez.

Kimentem Zsoltihoz és melóztunk tovább. Kérdeztem tőle, hogy mi a véleménye Timiről így két gyerek után, 30 évesen. Azt mondta gyönyörű, ő is szeretné ha az asszonykája így nézne ki a második baba születése után, és elmondta hogy nagyon felizgatta ez a szoknya alatti látvány. Mondtam neki, hogy ha benne van, akkor megpróbálhatjuk rávenni a Timit egy kis hancúrozásra. Nem hitt a fülének, de nagyon örült. Megbeszéltük a teendőket, és reméltük Timikém nem fog ellenkezni.

Kb tíz óra lehetett, mire végeztünk. Bementünk a házba ahol Timi épp zuhanyozott. Ez a legjobb alkalom gondoltam, hogy kicsit felizgassam, így bementem hozzá és elújságoltam hogy készen vagyunk. Azt mondta, hogy ok, de ő már nem akar vezetni, így Zsolti aludjon inkább itt a nappaliban a kanapén. Ennek nagyon megörültem, mert így nem kellett siettetni az akciót, és Zsolti is természetesen igent mondott. Visszamentem Timi mellé a fürdőbe,és gyorsan lezuhanyoztam,majd őt vettem kezelésbe. Simogattam, puszilgattam, felidéztem neki hogy mennyire tetszett Zsoltinak és kezelésbe vettem finom kis frissen borotvált punciját. Mikor már hallottam az apró kis nyögéseket,akkor abbahagytam a munkálkodást és mondtam, hogy majd este befejezzük. Mérgesen nézett rám, de nem volt választása, mert kiléptem a zuhanyzóból és őt is magammal húztam. Mondtam, hogy Zsolti is jönne már zuhanyozni, mert nagyon elfáradt. Timi egy szál törülközőben jött ki a fürdőből,és Zsolti végigkísérte tekintetével amíg el nem tűnt a hálószobánkban. Vissza már egy bordó kis pamut feszülős hálóingben jött, melyben tisztán látszottak melle körvonalai,így izgató látvány volt nem csak számomra. Zsolti meg is dicsérte, amit Timi nagy mosollyal megköszönt. Zsolti gyorsan elment zuhanyozni, így Timinek nem maradt arra ideje, hogy bekészítsen neki törülközőt. Ez a terv része volt .

Míg zuhanyozott, addig mi kint finoman folytattuk a fürdőben félbehagyott simogatást. Nem kellet sokáig Timi csiklója körül matatnom,hogy újra közel legyen a beteljesüléshez, de ilyenkor ismét abbahagytam, amire most már nagyon mérgesen azt mondta, hogy így nem fogok kapni semmit sem este. Nagyon fel volt izgulva, mikor Zsolti kiszólt, hogy nem kapott törülközőt. Timi erre felugrott, és szaladt egy törülközőért, én pedig intettem Zsoltinak, hogy minden rendben. Timivel együtt vittük a törülközőt,ő benyújtotta Zsoltinak, én pedig mintha véletlenül lett volna megbotlottam, és bezuhantunk a fürdőbe. Mindketten a földön voltunk, és ott lógott előttünk Zsolt lankadtan is méretes szerszáma. Timi bocsánatot kérve feltérdelt, így én egyből a puncijához tettem a kezem és hátulról nekisimulva kezdtem jobb kézzel a csiklóját, ballal pedig a melleit maszírozni. Timi egy kicsit próbált ellenkezni, de szerencsére már annyira be volt előtte izgulva, hogy nem sokat kellett simogatnom a csiklóját és újra átadta magát az élvezetnek. Ekkor Zsolti még mindig csak állt előttünk, és nézte Timit ahogy becsukott szemmel élvezi simogatásom. Szerszáma, mely a látványtól már kezdett ágaskodni,ott volt Timi fejétől kb30centire. Nem sokat teketóriáztam és bal kézzel megfogva a fejét odatoltam Zsolt szerszámához.

Megérezte, hogy valami hozzáért a szájához és kinyitotta a szemeit. Megdöbbenve vette észre a hatalmas faszt a szája előtt, de nem volt sok ideje gondolkodni, mert rögtön még közelebb toltam a fejét. Azt hittem elfordítja, de szerencsére engedelmesen nyitotta a száját, és bekapta Zsolt méretes szerszámát. Nagyon izgatott a látvány, hogy a feleségem ott szopik előttem egy másik szerszámot. Timi is közben hátrafordulva megjegyezte, hogy nagyon csibész vagyok, de egy csókot is nyomott a számra majd folytatta a szopást. Zsoltit is annyira felizgatta a szituáció, hogy nem kellett sok idő és hatalmas nyögéssel teleélvezte Timi száját, aki mind egy cseppig lenyelte a drága anyagot és abba sem hagyta a fasz szopását. Imádta tisztára szopogatni a faszt, és most sem tett másként. Kis szünetet rendelve mondtam nekik, hogy be kéne vonulni a hálóba, mert itt eléggé rosszul esik térdelni a sima járólapon. Bent folytattuk a amit elkezdtünk. Timit lefektettük az ágyra, és mindketten a szájához térdeltünk, hogy így szopjon minket. Vibrivel imádta ezt csinálni, és most sem volt másképp. Egyszer egyikünk szerszáma volt a szájában ,máskor mindkettőnk makkja. Míg így szopta a faszunkat, addig jobb kézzel simogattam a csiklóját, majd egyre több ujjamat dugtam puncijába. Olyan nedves volt és úgy tágult, hogy eddig csak hármat sikerült bedugnom a szűk lyukba, de most befogadott négyet is .

Imádta ha ujjazom, főleg ha durván ujjazom, és most is kiabált volna, de tele volt a szája vagy az én vagy a Zsolti most már újra használatra kész szerszámával. Egyre durvábban csináltam, bal kézzel már a popsija alá nyúlva és oldalra fordítva ujjaztam erősen,mire ő egyre keményebben szopta a faszomat. Ebben a felállásban most Zsolti eljött a drágám szájától, és odanyomta faszát a popsi bejáratához,majd rám nézve engedélyre várt,miközben én még mindig ujjaztam. Bólintottam egyet, és csak Timi csiklójával foglalkoztam. A Zsolti faszát jól benyálazva finoman betolta makkját Timi seggébe,melyre felszisszent egy kicsit,de mivel nem ez volt az első így csak kicsi szünet következett, hogy megszokja a hatalmas farkat.

Timi szólt,hogy csinálja már, ekkor elkezdte finoman kúrni a popsiját, én pedig két ujjamat visszadugva a puncijába tovább ujjaztam. Timi még mindig szopta faszomat keményen, nemegyszer teljesen eltüntetve a szájában, így nem bírtam tovább és egy hatalmas nyögéssel beleélveztem a szájába. Ennyi anyag még nem hagyta el a farkamat szerintem, és éreztem ahogy szívja még belőlem , nehogy egy kicsi is maradjon a farkamba.

Zsolti közben egyre vadabbul tolta a drágám popsiját, erre ő már hangos nyögésekkel tudott válaszolni, kiabálta hogy még még még,csináld ,csináld stb kifejezéseket mivel már nem volt a farkam a szájában. Bal lábát az égbe emeltem, és kezemet újra a csiklójához rakva nem sokáig kellett várni, és hangosan nyüszögve ,kiabálva, rángatózva élvezett vagy egy percig a a kezeim és Zsolti farka között.

Pár másodperccel később Zsolti is megfeszült, majd hatalmas élvezettel pumpálta az összes nedüjét Timi seggébe. Utána összeborultunk, adtam egy nagy csókot az én feleségemnek, majd aludtunk reggelig.

Reggel megbeszéltük, hogy ekkorát még senki nem élvezett, így mindenképp meg kell ismételnünk. Timinek volt egy kis lelkiismeret furdalása, de nem bánta meg a dolgot. Zsolti pedig bízik benne, hogy legközelebb az ő feleségét is be tudjuk venni a buliba.

Ha sikerül mindenképpen megtudjátok.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.