Vágy és beteljesülés

20 éves srác vagyok. Még szűz ugyanis az egyetem mellett nem nagyon van időm a lányokra nagyon keményen dolgozom hogy jól végezzek az orvosin 1 év már kész van. Most kezdem a másodikat. Viszont az első év elvégzése akkora öröm volt a családnak hogy megleptek egy ázsiai utazással. A kedvencem imádom. Ráadásul a Fülöp szigetekre amit a legjobban szeretek. Nagyon lelkes voltam. A reptértől rögtön a szállodában mentem ahol csak levágtam a cuccom és a nyakamba vettem a várost és csak szívtam magamba a kultúrát akkor láttam meg egy öt napos hajó út hirdetését. Jutanyos áron. Gondoltam miért ne. Egyszer élünk. A szobámba visszaérve egy hátizsákba bedobtam a legfontosabbakat és irány a kikötő. A hajóra mindössze ketten jelentkeztünk. Az útitársam egy 25 éves gyönyörű hölgy volt. Nem egy piperkőc hölgy de a maga nemében nagyon csinos és vonzó. Látszott rajta hogy nem tévedésből jelentkezett az útra. Mint az kiderült egy apró lelekvesztővel terveztük bejárni a környező szigeteket. Mivel a legénység nem volt bőbezsédű egymással kezdtünk társalogni. Mindenféle semleges témát érintettünk. Annyira bekefeledkeztünk hogy észre se vettük mennyire kihajóztunk. Gyönyörű volt a viz. Viszont a távolban sötét fellegek gyulekeztek. Kérdésemre a kapitany megnyugtatóan annyit felelt nem kell aggódni. Kellett volna ….akkora vihar kerekedett hogy felboritotta a hajót. A hölgyet próbáltam menteni és az óriási hullámok között kijutottunk a partra. És fedezékbe a húzódtunk. Szerencsére a hátizsákjainkat meg tudtuk menteni. Anettnek hívták. Bűbájos volt kuporogtunk egymás mellett.

Másnap arra ébredtem hogy nincs ott abban a menedékben amit egy sziklahasadék alkotott. Keresni kezdtem. Hamar rátaláltam egy bokor mellett guggolt és pisilt. Mondanom se kell mennyire szégyelltem magam. Mégis nagyon felizgatott meztelen alteste. Meglestem de aztán gyorsan vissza szaladtam hogy ne fogjon gyanút. Amikor visszaért felkeltette. A ruhák szárítása volt az egyetlen celunk kiterítettük őket a napra. Este a táskájában lévő ételt ettünk. Azt mondta egy hétig elég de mivel ez egy forgalmas hely ha jelt adunk a magaslatról hamar megtalálnak. A sziget amire kijutottunk apró volt. Este éves kozben szó szót követett és a szex került elő. Én bevallottam hogy szűz vagyok. Ő nem lepődött meg mesélt magáról aztán elvonult aludni mert nagyon fáradt volt. Még jobban izgatott nem bírtam. Kívántam mindennél jobban.

Másnap iszonyatos meleg jött a nap égetett. Nem bírtuk csak azt hagytuk fenn amit a szemérem kívánt. Ebéd után elaludtam az árnyékban ahol elviselhető volt a meleg. Arra ébredtem hogy merevedésem van és Anett rászegezi tekintetét. Amikor észrevette hogy ébren vagyok akkor elkapta tekintetét. Pakolászott de aztán odajött hozzám és ezt mondta:
– Figyelj nagyon izgat az hogy szűz vagy szeretném ha elvesztenéd velem.

Nem nagyon ellenkeztem. Ő kezét farkamra csúsztatta és simogatni kezdett nagyon élveztem. Szépen lassan levette melltartóját és elém tárultak mellei. Gyönyörűek voltak. Levette rólam a nadrágot és tovanb izgatta a farkam. Ütemesen verte. Mondanom se kell mennyi idegi bírtam ezt a kettőst. Elsültem és elpirultam. Ő a szemembe nézett és rámmosolygott: – Semmi baj így is sokáig bírtad ahhoz képest hogy szűz vagy. Viszont megtanítalak arra hogy kényesztess egy nőt.- elfeküdt a fűben és a fejemet a lába közé húzta. Azt mondta simogassam. Engedelmeskedtem. Hamar lekerült róla a bugyi. Arcomat lába közé nyomta és combjaival odaszorított. Minden szexfilmből vett tudásom beleadtam. Nedvesedett. Élvezte. A farkam ettől újra felállt. Felhúzott és megcsókolt. Majd megnyaltam kemény bimbóit is. Ekkor érezte hogy újra áll a farkam. Lefektetett a fűbe és szopni kezdett. Szépen lassan és élvezettel járt a szája a farkamon. Majd kivette és a mellei közé rakta. Amikor látta hogy nem megyek el a farkamtól a szájamig csóklta végig a testem és teste hozzám simult majd farkam punciába csusszant. Viszonylag sokáig bírtam. Amikor a punciába élveztem. Ekkor fülembe súgta: – Már nem vagy szűz.

Este meztelenül összebújva aludtunk el. Másnap odahívott magához. Azt mondta tanít meg valamit. Lehasalt a földre és kitolta fenekét. Lába a hasa alatt volt. Hátranézett és azt mondta: – Tedd be a popómba.- Ahhhh……gondoltam mi lesz még? Nagyon szűk volt. Elképesztően jó…a popójába mentem el. Délután pisilni ment mondtam hogy jövök én is. Pisiltem mire mögöttem állt és zavarban volt. Kérdeztem mi a baj. Azt mondta hogy kérne valamit amit még senkitől nem mert és nagyon perverznek tartja. Én mondtam bökje ki maximum nemet mondok.
– Had pisiljek rád! – mondta kérlelő hangon. Engem felizgatott a gondolat mert először is így láttam igent mondtam. Lefeküdtem és ő fölém guggolt és rámpisilt majd elkente. A farkam állt punciába igazította és dugtunk. Sokat. Amikor elment sírva fakadt. Kérdeztem mi a baj.
– Soha senki nem engedte ezt és te egy álmot váltottál valóra.
Ezután megfürödtünk a tengerben és ott is dugtunk.
Másnap egy hajó észrevette a jelünket és kimentett. Anett velem maradt és a párom lett azóta együtt vagyunk és boldoggá teszük egymást minden értelemben.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.