szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

A délutáni képregény olvasás helyett jöhet egy forró szexkaland?

Csaba elhelyezkedik a kényelmetlen ülés és felkészül a rá váró útra. Szegedtől még nagyjából egy órányi vonatozás vár rá, mire haza ér a kis településre.
Budapestről megy haza, és nagyon várja már, hogy végre otthon alhasson. A három fős koliszobák nem épp a pihenésről híresek, és ezt ő is megtapasztalta. Az egyetem is fárasztó, és két hónapja nem jutott haza, hogy egy hétvége alatt gyorsan kipihenje magát. Hiányzik neki az anyja és az apja, Max, a kutyája, de leginkább fasztalicska hiányzik neki.
Felteszi a fejhallgatóját, a zene ütemére dobolni kezd a padlón, és közben visszaemlékszik, hogyan is kerültek túl közel egymáshoz a hugával az elmúlt évek során.

Ő még csak 18 éves volt, Niki pedig 17, amikor ez az egész elkezdődött közöttük. Csábuel csak annyira emlékszik, hogy a kislány egy viharos éjszakán bebújt mellé az ágyba, mondván, hogy fél. Összebújva aludtak el, bátor bátyus lévén őrizte a kicsit. Ezek az együtt töltött éjszakák egyre gyakoribbak lettek, Csabi pedig egyik alkalommal kellemes bizsergést érzett a lábai között. Húga épp az oldalán feküdt és hátát meg fenekét a testvéréhez nyomta. Ahogy Niki fészkelődött, Csabi fütyije úgy lett egyre keményebb az alsójában. Nem értette, hogy mi történik vele, de nagyon kellemes érzés volt, és Niki sem jelezte, hogy zavarná.

Másnap a haverjaival megbeszélte a dolgot és felvilágosították, hogy neki bizony merevedése volt, röviden és tömören felállt a farka. A suliból haza érve rögtön a gép elé vetette magát és további felvilágosítást tartott magának egy szextörténettel. Érdekesnek tartotta a dolgot, tetszett neki, hogy ha ráfog a kemény rúdjára és mozgatja, úgy még kellemesebb a dolog. Fura volt számára, hogy eddig csak pisilt azon keresztül, most meg már mást is tud vele csinálni.
Amit viszont nem hitt el, mert butaságnak tartotta, hogy a fiúk a kemény rúdjukat bedugják a lányok lábai közé. Mégis ki csinál ilyesmit?!

A napok és hetek teltek, Niki majdnem minden éjszakát nála töltött. Az esetek többségében Csábuel érezte azt a bizsergős dolgot, fütyije állt mint a cövek és húga fenekéhez nyomta. Így aludt el.
16 éves volt, amikor először kiverte magának. Egyedül volt otthon, iskola után, és azon a pornó oldalon nézelődött, amit a haverjai ajánlottak neki. Átlépett sokfélét, mire végre az egyiken megakadt a szeme. Két szót figyelt a címében: brother és sister. Kíváncsi volt, hogy más testvérem mit csinálhatnak egymással, de amit látott azt álmaiban sem merte volna gondolni. Szemét nem bírta levenni a monitorról, alsóját majd’ átszúrta merevedése. Ráfogott farkára és simogatni kezdte magát. A kellemes érzés végigment az egész rúdján, a golyóin, a gyomrán és a gerincén. Hamar elélvezett az érzéstől és a látványtól, forró spermáját össze-vissza csapta. Átélte élete első orgazmusát, és úgy érezte, hogy ez a világ legjobb dolga.
Új hobbija lett. A délutáni képregény olvasás helyett a gép elé ült és testvérek közötti szexről szóló pornót nézett, keze közben a lábai között mozgott. Majdnem minden délután kiverte magának, és volt, hogy este tusolás közben is. Amikor duplán élvezett el, akkor nyugodt éjszakája volt, de ha nem, akkor reggelre mindig sátorral a lábai között ébredt.

Betöltötte a 18-at, amikor átlépte az első határt. Anyja szabadságon volt, ezért egyszerre hozta el őket a suliból és együtt mentek el vásárolni. Csak késő délután értek haza, Csabi pedig már alig várta, hogy bezárkózhasson a szobájába. De minden más megtörtént, kivéve ez. Este már ingerülten sietett el tusolni, már a falat kaparta volna kínjában.
Az ágyban fekve várta, hogy a szülei is végezenek mindennel és lefeküdjenek aludni. Farka addigra már fel akart robbanni, az alsója szorítása még jobban megnehezítette a helyzetet. Percekig fülelt még, de úgy tűnt, hogy végre elérkezett az ő ideje. Kezét az alsója alá csúsztatta, de az ajtó nyílása rögtön meg is zavarta. Niki dugta be szőke kis fejét.
-Te meg mit akarsz?! – suttogott az ajtó felé ingerülten Csábuel.
-Csak melléd bújni – válaszolt a kislány és már be is osont a szobába.
Pizsamaként egy bugyit és egy hosszabb pólót hordott, ami éppen takarta a fenekét.
Csabi felnyögött, de hagyta, hogy húga mellé másszon a takaró alá, a szokásos kiskifli pózban.
-Nem ölelsz át, Csabi? – szólalt meg pár perc múlva.
A fiú kelletlenül a lány felé fordult és átölelte hátulról, ügyelve arra, hogy ágyéka távol maradjon. Niki fészkelődött kicsit, még közelebb húzódott bátyjához, bugyival takart fenekét is hátra tolta.
Csabi akaratlanul felnyögött, ahogy húga popsija végigdörzsölte kemény rúdját aztán hozzá is nyomult. Próbált nyugodtan lélegezni, pedig a szíve majd kiugrott a helyéről. Megmozdulni sem mert, nem tudta, hogy Niki érzékelt-e bármit is a helyzetből.
Fogalma sem volt, hogy mennyi ideje feküdtek ott, úgy tűnt, hogy a kislány elaludt, szuszogása egyenletes és nyugodt volt. Végül Csabi megmozdult, de nem azért, hogy elhúzódjon. Csípőjét előre tolva még jobban hozzányomta magát a húga fenekéhez. Lassan mozogni kezdett, csak óvatosan simogatta lüktető farkával tesója hátsóját. Perceken belül elélvezett, telelőtte alsóját és rögtön el is nyomta az álom.
A hétvégi mosásnál anyja számon is kérte a mocskos alsónemű miatt, de Csábuel könnyebb leszerelte annyival, hogy reggeli magömlése volt, a nő pedig nem firtatta tovább a dolgot. Így a fiú bármikor a gatyájába élvezhetett mindenféle következmény nélkül.

Újabb egy év múlva Csabi és Niki együttalvása nem szűnt meg, csak a számuk csökkent le. 15 és 13 évesek voltak, és a fiú esti mókája teljesen megváltozott, miután kiderült, hogy húga végig ébren volt, míg ő ágyékát hozzá dörzsölte. Minden egyes közös estéjük rituálé szerűen zajlott. Niki, bemászott Csabi mellé, kifli pózba vágták magukat, a fiú hátulról átölelte húgát és ujjaikat összekulcsolták. Csabi csípőjét azonnal mozogni kezdte. Farka rögtön megkeményedett a lány fenekénél, közben halkan sóhajtozott. Nikinek még nem sok fogalma volt arról, hogy mi is történik közöttük, de tetszett neki, hogy Csabi ilyen boldog ettől, és őt is valamilyen izgalmi szintre hozta a fiú keménysége.
Egyik este Niki sokkolta a bátyját, amikor megkérte, hogy tegye a kezét a lábai közé. Csabi nem igazán értette, hogy miért, de megtette neki. Tenyerét a lány dombjára csúsztatta, Niki pedig összezárta lábait. A szokásos élvezkedés közben Csabi érezte, hogy testvére bizonyos testrésze egyre forróbb az ujjai alatt, és rájött, hogy húga is felizgult a „játékuk” hatására.

*

Egy kemény ujj kocogtatja meg Csábuel vállát, mire ő összerezzen és ijedten fordul meg. A kalauz hozzá beszél, ezért leveszi a fejhallgatóját, hogy hallja is a nőt. Oda adja a jegyeit, és míg a nő ellenőrzi őket, egyértelműen Csábuel lábai közé pillant, akinek elég szembetűnő a merevedése. A kalauz fintorogva elfordul, és kivonul a fülkéből.
Szeretnél te ide térdelni – gondolja Csabi, miközben vigyorogva néz a nő után.
Ezek után már biztos, hogy békén fogja hagyni a nő, úgyhogy felpattan és ráfordítja a zárat a fülke ajtajára, a függönyöket pedig elhúzza. Nem akar ilyen állapotban haza érni, ezért lehúzza sliccét és kihalássza merev farkát a nadrágjából. Rámarkol, simogatni kezdi magát.
-Jövök már, Liv – suttogja csukott szemmel és húga első szopására gondolva maszturbálni kezd.

*

16 évet kellett várnia, míg végre megtapasztalhatta milyen érzés, amikor egy forró női száj fogja körbe a dákóját. Erős túlzással női, hiszen 14 éves húga kezdett el gyakorolni rajta.
Az esti élvezkedés mellett a közös pornó nézés és masztizás is új szokássá vált közöttük. A privát mókázások gyakran váltottak át a másik kényeztetésébe, először csak kézzel. Megismerkedtek a másik nem legféltettebb kincsivel, közben pedig rájöttek, hogy sokkal élvezetesebb a dolog, ha egymást izgatják. Csabit teljesen lenyűgözte húga odaadó kézimunkája, amitől mindig hatalmasat élvezett, emellett imádott minden percet amit Niki puncija közelében tölthetett. Nem bírt betelni a rózsaszín kis nyílás látványával, illatával, és azzal a forró és nedves érzéssel, ami ott várta őt.
Egyik délután, amikor még csak kettesben voltak otthon, ő kezdte a kényeztetést. Meztelenül simogatták egymást Csabi ágyán, és egy érdekes videót néztek. Befészkelte magát húga lábai közé, miközben Niki a pornót figyelte, amiben hozzájuk hasonló fiatal testvérpár simogatta egymást. Csabi is oda-oda pillantott néha, és meglátta, ahogy a fiú a testvére lábai közé hajolva a nyelvével simogatja őt. Neki sem kellett több, ő is érezni akarta. Lehajolt és kinyújtott nyelvét a húga nedves puncijához nyomta. Niki meglepve nyögött fel és odanézett. Csabi mozgatni kezdte a nyelvét, húga nedveit ízlelgetve, miközben egymás szemébe néztek. Várta a tiltakozást, de végül Niki csak nagyot sóhajtva hátra hajtott a fejét.
Csabi lelkesebben kezdte őt nyalni, falta a fiatal puncit amit életében először kóstolt. Ízlett neki, igyekezett az összes nedvet lenyalni róla. Nyelve hegyével megtalálta azt a kis pöcköt, amit az internet szerint csiklónak neveztek, és amikor azon körözött, akkor húga hevesebben vette a levegőt és nyöszörgött mellé. Aztán lejjebb csúszott és felfedezte a barlangot is, ahová néha becsúsztatta ujját. Nikinek ez is tetszett, nyögdécselt, tekergette a csípőjét. Csabi sajnálta, hogy nincs két nyelve, hogy egyszerre két helyen is tudja élvezni a finom puncit, de eszébe jutott az ujja.
Nyelve visszacsúszott a csiklóra, azt kezdte el körkörös mozdulatokkal simogatni, középső ujját pedig kinyújtva becsúsztatta húga hüvelyébe. Niki teste megfeszült a dupla izgatástól, lenyúlt és ösztönösen a bátyja hajába markolt. Csabinak tetszett a hevesség és gyorsítani kezdett, amire pozitív választ kapott. Húga hangosan nyögött, puncija egyre jobban lüktetett a fiú munkájának hatására. Hirtelen megfeszült a teste, belészorult a levegő is egy pillanatra, aztán remegve felsikoltott.
Csabi csak lassan állt le. Tudta, hogy húga elélvezett, hisz nem ez volt az első, de ilyen heves reakciót még nem tapasztalt. Felkelt a remegő lábak közül és Niki mellé feküdt.
-Jól vagy? – nézett rá aggódva.
A lány pihegett mellette, kiszáradt ajkait nyalogatta.
-Persze – mosolyodott el. – Ez nagyon jó volt.
Bátyja felé fordult és megcsókolta. Aztán fölé gördült, úgy smároltak tovább, nyelvük felváltva járt a másik szájában. Csabi végigsimította húga oldalát és kezét a lábai közé csúsztatta.
-Nem, nem, te kis mohó – rázta Niki a fejét nevetve és eltolta a fiú kezét. – Most én jövök.
Lemászott és ugyan úgy befészkelte magát Csabi lábai közé, ahogy bátyja tette az előbb.
Ráfogott a már ismerős rúdra, ami már keményen várt rá. Hátra húzta rajta a bőrt, így a makk teljesen előbukkant, végén egy átlátszó csepp csillant meg. Niki kinyújtotta a nyelvét és lenyalta, közben körbeszántotta az egész felületet. Csabi nagyot nyögött, csukott szemmel élvezte a kényeztetést. Nagyon tetszett neki amikor húga vette őt kezelésbe, de ez még az eddigieknél is sokkal jobb volt. A forró nyelv érintése először a makkján, aztán az egész dákóján végig mennyei érzés volt. Niki a golyóit is végignyalogatta párszor, aztán ajkai közé vette Csabi farkát és mélyen a szájába engedte. A fiú a felhők fölött érezte magát, semmi másra nem tudott figyelni, csak a golyóiban növekvő feszültségre. Egy pillanatig sem bírta tovább, teste megremegett és forró spermája végigszántott dákóján keresztül a húga szájába.

Csábuel a fantázia eme pillanatában éli át az orgazmus hullámait. Keze hevesen mozog farkán, a gecicseppek szanaszét repkednek körülötte. Lihegve ül és várja, hogy teste lecsillapodjon. Farka ernyedten lóg le a lábai között, miközben kezéről és az ülésről törölgeti le nedveit.
Nemsokára haza ér és már alig várja, hogy az egész éjszakát Nikivel tölthesse.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.