Partiba vágták a részeg feleségemet egy bárban

Már régóta jártak a hapsik a nejem lába közé, mikor elvittem egy céges buliba. Hosszú asztalok voltak összetolva és leterítve. Nem kellett sok idő, egy kollégám felkérte táncolni a nejemet. Négy-öt szám mehetett le, az utolsó egy lassú volt, ahol láthatóan „összemelegedtek”. Mikor visszajöttek az asztalhoz, a srác odajött, hozzám és megkérdezte, ki ez a csaj, hozzám tartozik, vagy szabad préda? Mondtam, szabad préda (és én barom hozzátettem), amúgy a feleségem. A srácot évek óta ismertem, rögtön visszakozott, elnézést kért, hogy akkor tabu. Nem is volt azon a bulin semmi, kettesben mentünk haza.

Legközelebb egy barátom vállalatánál volt nőnapi buli. Valami kultúr helységben volt a rendezvény. Szállítási cégnél nem sok nő volt, de annál több férfi! Körülbelül 80-20°% lehetett az arány. Itt már rutinosan én a mosdóban kezdtem, a feleségem pedig keresett magának egy helyet. Így is beszéltük meg. Nem siettem, legyen ideje vegyülni. Mikor bementem a terembe, nem láttam őt, így mentem a pulthoz kérni valami italt. Sorban állás közben észrevettem, hogy hol van, egy asztalnál, ahol körülötte csak férfiak voltak. Közben ő is észrevett és jelezte, hogy minden rendben van.

A nejem előtt is volt tele pohár, nem is egy! Maradtam a bárpultnál és messziről figyeltem, hogy alakul a dolog. Első söröm hamar megittam és mire kikértem a következőt már nem volt ott a drágám, ahol az előbb. Táncolni vihették, gondoltam és hamarosan láttam is őt a tömegben, hogy táncoltatják. Nem mindig láttam, csak időnként bukkant fel. Aztán megint az asztaluknál ült és láttam, hiába fogyaszt, egyre több ital van előtte. Ráadásul a mellette ülő két srác úgy közrefogta, leesni sem tudott volna a székéről. A következő söröm kikérése után megint nem láttam, hol van. Gondoltam, megint táncol valahol, de a félhomályban nem láttam őt.

A harmadik sör már feszített, de még ültem a helyemen, mikor hallom mellettem egy srác mondja a haverjának, hogy a férfi mosdóban bent van egy csaj, éppen kúrják…

Volt még két kortyom, gyorsan megittam és mentem, mert a szükség is feszített, meg a kíváncsiság is.

Az volt amire gondoltam, a „csaj” nem más volt, mint a nejem. Az egyik vécé lehajtott ülőkéjén ült egy hapsival szembe, nekünk háttal. A bugyija mellette, a földön volt sárosan megtaposva. Egy nagydarab fickó ölében ült, egy mögötte álló fiú a seggét markolászta, a másik a melleit fogdosta, majd a ruháját kezdte leszedni. Ez hamar sikerült is, az is ment a hugyos kőre a bugyi mellé! Ekkor még ketten mentek be a szűk fülkébe.

Nekem már nagyon kellett pisálni, ezért arrébb mentem egy piszoárhoz. Egyre nőtt a tömeg, mindenki látni akarta az attrakciót. Dolgom végeztével már nagyon nehezen tudtam visszamenni a fülkéhez, ahonnan már páran jöttek ki, a farkukat vissza gyömöszölve a nadrágjukba. Végre közelebb jutottam, most az ajtónak szembe fordulva ült a nejem, egy másik srác farkán, egy meg előtte állva szopatta. Láttam, lelkes a drágám, nincs okom közbeavatkozni. Az előtte állók viszonylag gyorsan cserélődtek, akinek az ölében ült, az szerintem elájult a részegségtől. Aztán odalépett hozzá egy kigyúrt srác, felkapta és kivitte a hosszú mosdópultra, ahol a combjai közé lépve bedugta neki. Néztem az arcát, csukott szemmel élvezte az aktust. A szája körül az arcán és a haján rengeteg sperma csordogált. Az izmos srác helyét egy másik vette át közben, amit láthatóan még mindig élvezettel fogadott a nejem. Odamentem és mikor a srác végzett, én dugtam be neki! Észre sem vett, nem nyitotta ki a szemét, csak suttogta, ez az! Bele élveztem én is, mint már páran előttem. Kisiettem a ruhatárhoz, ahol a kabátaink voltak. A vécére visszamenve összeszedtem a bugyiját és a ruháit. A lábai közt lévő gyereket hátra húztam, ráadtam a kabátját és átkarolva kisétáltam vele az utcára. Közben a fülembe súgta, hogy bírta volna még…

Taxival mentünk haza, a középkorú pocakos sofőr segített a legyengült nejemet felvinni hozzánk a harmadikra. A nejem még ki akart kezdeni vele is, de a hapsi mondta, dolgoznia kell,de máskor szívesen visszajön.

Fizetés után távozott, de előtte adott még egy névjegykártyát. Még közölte, ha legközelebb is őt hívjuk, kedvezményt is kapunk. Jó üzletember volt, ezután még sokszor hívtuk őt…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.