Tövig bekaptam a farkát, és úgy szoptam, hogy azt egy pornós cicababa is megirigyelné

Tipikus szombat este a város egyik elitebb szórakozóhelyén; az asztalok mind foglaltak, a pultnál mozdulni se lehet a kanos gazdag fasziktól, akik mind kivétel nélkül vagy a csinos pultos csajokat próbálják befűzni, vagy a szingli lányokat. A női mosdó előtt kilométeres sorok, bár senkinek sem kell pisilni, ha mégis, akkor a pisilésre az esélye csekély! Itt szinte mindenki a tükörhöz akar eljutni. Egy kis alapozó ide, még egy kis rúzs, és ha nagyon gyors vagy, akkor van időd, hogy igazíts az elkenődött szemfestékeden. Gyakran nem sikerül az összes művelet. Nem sikerült? Hát ez itt senkit sem érdekel. Csürhe… Én mindig hordok a táskámban kézi tükröt… Ha pisilni kell, elmegyek a férfi WC-be. Inkább nézzenek hülyének, minthogy bepisiljek… A tánctér tömve van, táncolni esélyed nincs. Az egész jobban hasonlít egy népszerű rock banda koncertjéhez, mint a diszkóhoz. A seggüket rázó cicababák és a tetőtől talpig Giorgio Armani- s cuccokba öltözött emberük inkább hasonlítanak a pogózó rockerekre, mintsem modern táncot lejtő húszas-harmincas éveikben járó fiatalokra.

…A pulttól indultam vissza az asztalunkhoz. Két barátnőmmel beültünk lazítani. Sangriát kortyolgattunk, és lestük a pasikat, vajon melyik méltó arra, hogy az ágyunkba vigyük. Bevallom, csak ezért járunk oda. Egy kis futó kalandért. Nincs ebben semmi rossz, hisz addig bulizza ki az ember magát, amíg fiatal.
– Látod, ott azt a zöld pólós, barna hajú, magas srácot? – kérdezte Linda, az egyik barátnőm.
– Ahha, nem rossz!- feleltem.
– Nem rossz??? Az egy álom faszi!- mondta Sára, a másik barátnőm.
Valóban jól nézett kis a srác. Olyan huszonnyolc- harminc körül lehetett.
– Az előbb nagyon nézett ám!
– Kit, engem?- kérdeztem vissza.
– Igen, tuti, bejössz neki!- bíztatott Linda.
– Vagy csak azért nézett, mert kitűnik a tömegből a világoszöld zakód!- gúnyolódott Sára.

Gondoltam visszaszólok valami ütőset, de jobban lekötötte a figyelmem a zöld pólós csávó.
Végre elkaptam a tekintetét! Szemezni kezdtünk. Ahányszor rám nézett, mindig kedvesen mégis csábítóan próbáltam rá visszamosolyogni. Közben Linda és Sára elmentek táncolni.
Egy percre levettem a szemem a srácról, amíg körülnéztem, hogy hova is mentek a csajok. Mire visszanéztem a pulthoz, addigra a srác már az asztalunknál állt, kezében két pohár whisky-colával.
– Szia, leülhetek?- kérdezte.
– Helló. – köszöntem neki, majd a szememmel intettem, hogy leülhet.
Leült velem szembe, és elém tette az egy pohár whisky-colát.
– Mondd csak, te miért nem táncolsz?- érdeklődött.
– Rengetegen vannak, így nem lehet táncolni!
– Hagyjuk a rizsát… Jól nézel ki!
– Látom lényegre törő vagy. Ez tetszik!- feleltem kicsit zavartan, bár próbáltam zavartságom legkisebb jeleit is leplezni egy nagy mosollyal. Nagyot kortyoltam a whisky-colába.
– Szóval tetszik? És az tetszene, ha felmennénk hozzám?- kérdezte kicsit félénken.
– Ejnye, életem, ahhoz kevés egy whisky-cola, és a két szép szemed!
– Hát mennyit kérsz? Húszat? Harmincat?- váltott át flegma stílusba.
– Negyvenezer alatt nem állok szóba senkivel!- váltottam én is flegma stílusra.
– Anyagias luxus kurva?
– Kurva az… majd nem mondtam valamit.

Nem felelt semmit, csak vigyorgott, majd belekortyolt a whisky-colába.
– Bocs, ez bunkó volt tőlem.
– Ugyan már, rá se ránts, egy ilyen műmájer, mint te?! Ne hogy már, törődjél az én leki világommal! Ez nem menő!
– Ejnye muci, de nagy a szád! Úgy is alám kerülsz még ma este!
Ennek a büdös bunkónak akkora pofája volt, mint a bécsi kapunak, és csak úgy áradt belőle a nagyképűség. Mégis, annyira jó faszi volt, hogy nem érdekelt a stílusa.
– Jó…Tudod mit? Lefekszem veled, ha fel tudsz úgy izgatni, hogy nem érsz hozzám!
– Jól van. Itt és most?- döbbent meg.
– Azt már rád bízom!- kacsintottam rá.
Rendeltünk még egy whisky-colát. Még a pincér kihozta, addig bemutatkoztunk egymásnak.
– Amúgy Attila vagyok.
– Én meg a muci? Vagy mit is mondtál?- mondtam flegmán.
– Most komolyan! Mi a neved?
– Vivien.
– Gyönyörű a neved. Akár te magad!
– Köszönöm.- feleltem.

Közben megérkezett az italunk is. Mindketten nagyot kortyoltunk, majd Attila mélyen a szemembe nézett.
– Képzeld el, hogy táncolunk. Tested hozzá préselődik az enyémhez, érzem a melleid a mellkasomon…
– Ne már, ez olyan izééé!- szakítottam félbe, és közben alig tudtam vissza fogni a röhögőgörcsöt. Felálltam, majd megfogtam a kezét és húztam, hogy jöjjön velem táncolni.
Közben Sára és Linda is visszaértek. Cinkosan mosolyogtak ránk, mi meg vissza.
A tánctér még mindig tele volt, de most cseppet sem érdekelt. Épp egy lassú, összebújós szám szólt…
Táncolni kezdtünk. Szorosan magához ölelt és megcsókolta a nyakam.
– Táncolunk. Testem hozzá préselődik a tiédhez, érzed a mellem a mellkasodon?- súgtam a fülébe, majd mindketten elröhögtük magunkat.
– Héj, ne legyél már ilyen!- mondta, majd rácsapott egyet a fenekemre.
Közel hajolt hozzám, összeért az orrunk hegye, majd lassan az ajkaink is és elcsattant egy csók. Egy csók, ami szinte már fájt, mégis olyan édes volt, mint a méz!
De a romantikának vége lett, mert a lassú szerelmes dalt felváltotta egy zaklató ritmusú tuc-tuc zene.
– Szerintem menjünk máshova! –javasoltam, és elindultam az asztalunkhoz a cuccaimért.
Gyorsan tartottam a csajoknak egy pár szavas élménybeszámolót, majd Attilával együtt távoztunk.

Kint a parkolóban egy hosszú és érzéki csókkal győzött meg, hogy ezt az éjszakát vele kell töltenem. Az eszem azt súgta, hogy ne, a szívem az ellenkezőt. Szinte angyal és ördög jelent meg a jobb és bal vállam fölött, hogy érveljenek a saját igazuk mellett.
Attila elindult az autójához, kinyitotta az ajtót, majd beszállt.
– Muci! Nem jössz? – nézett rám kérdően.
Muci az anyád, gondoltam magamban,de már nem akartam beszólni neki.
– De, a sajátommal. Indulj el, majd megyek utánad.
Beszálltam én is, az enyémbe, és vártam, hogy Attila induljon.
Úgy tízperc autókázás után megérkeztünk a lakásához. Leparkoltunk, majd bementünk.
A nappaliban gyönyörű feketebőr ülőgarnitúra volt. A falakon és a parkettán kifeszített állatbőrök, bundák lógtak, hevertek. Hatalmas plazma tv és házimozi-rendszer. Kimerülten levágódtam a kanapéra, és ledobtam a cipellőim, mert már iszonyatosan fájt benne a lábam a nagy sarkai miatt.
– Hozok valamit inni! Érzed otthon magad!
– Én inkább letusolnék, ha nem gond?!
– Persze, menj csak, ott a folyosó végén balra, tiszta törölközőt találsz a szekrényben.- mondta kedvesen, majd elindult a konyhába.

A hangja annyira más volt, sokkal kedvesebb, mint a diszkóban. Levettem a farmerom, majd a padlóra dobtam. A folyosó elején ledobtam a zöld zakómat, majd egy kicsivel odébb az alatta levő inget, majd a melltartóm. A bugyim pedig felakasztottam a külső kilincsre. Az ajtót résnyire nyitva hagytam, hogy még ennél is nagyobb legyen a kísértés. Beálltam a tusolókabinba, majd megeresztettem a vizet. Néhány perc múlva Attila is bejött a fürdőbe. A bepárásodott üvegen át, néztem, ahogy néz engem, majd beszállt mellém. Farka kemény volt, akár a kő. Magához húzott, majd vadul megcsókolt. Egyik kezével a fenekem markolta, a másikkal szorosan ölelt. Merev péniszét a vénuszdombomhoz dörgölte. Csókokkal kényeztette a nyakam, a vállam és a melleim gyúrta.

– Kívánlak! – súgta a fülembe, s közben úgy tartott a karjában, mint Rómeó Júliát.
– Akkor dugjál meg!- súgtam vissza, és beleharaptam az ajkába.
Kiszálltam a zuhanykabinból, ő pedig utánam. Megragadta a kezem, és a hálószobába vezetett. Félhomály volt benn, csak az éjjeli lámpa világított. Még vizesek voltunk. Leültem az ágy szélére, ő pedig elém állt, és a számba adta kemény farkát. Apró köröket írtam le nyelvemmel a makkján, s közben kezemmel a golyóit masszíroztam. Tövig bekaptam a farkát, és úgy szoptam, hogy azt egy amőbaagyú pornós cicababa is megirigyelné.
– Ohhh, az az muci, szopjál! Igen, bébi, te vagy a legjobb!
A kőkemény fasza könnyedén csúszkált ki és be a számban. Éreztem, ahogy lüktet és éreztem azt is, hogy a puncim már nagyon nedves és bizsereg.
Egy erősebb mozdulattal a hátamra lökött. Letérdelt az ágy elé, így pont hozzá fért lüktető puncimhoz. Finoman megnyalta a csiklóm. Beleremegett az egész testem. Nyelvével fürgén körözött a csiklómon, amitől én majd kiugrottam a bőrömből. Egyre szaporábban, és hangosabban vettem a levegőt. Nagyon élveztem, amit csinált. Elképzeltem, hogy milyen lesz majd, amikor belém hatol… Tövig belém nyomja merev falloszát…

– Élvezed, Jucus? Élvezed, igaz? –kérdezte.
– Igeeen, nagyon! Folytasd! Folytasd!- nyögtem.
– Akkor mit szólsz ehhez?! – kérdezte, és belém nyomta két ujját közben, pedig tovább nyalt.
– Ne hagyd abba, igen, csináld még! Annyira jó!
Ujjait lassan húzogatta ki-be, a másik kezével felnyúlt a melleimhez, és gyúrta őket, ahogy csak bírta.
– Nagyon kívánlak! Most már be akarom rakni, a farkam a tüzes szűk pinádba! Szét akarlak baszni!

Rám feküdt, én pedig az egyik lábam a nyakába tettem, a másikat a hátára. Makkját éreztem a hüvelyem bejáratánál. Vadul csókolóztunk, harapdáltuk egymás ajkait. Lassan belém hatolt, amire mindketten felnyögtünk. Tövig belém nyomta a farkát, pont, ahogy elképzeltem. Apró, mégis erőteljes mozdulatokkal dugott. A hátát karmolásztam, ő pedig a melleimet csipkedte, markolászta, és csókolt, ahol ért. Levettem a lábam a nyakából, helyette felhúztam, amennyire csak tudtam, hogy még mélyebben érezzem magamban. Gyorsabb tempóra váltott. Hallani lehetett, ahogy a farka ki és becsusszan a puncimba. Mélyen a szembe nézett, és szenvedélyesen megcsókolt. Vadul kevert a nyelvével.
Pózt váltottunk. Négykézlábra álltam, és vártam, hogy hátulról akasszon be. Egy határozott mozdulattal belém vágta a farkát, és ráütött egyet a fenekemre. Becsuktam a szemeim, hogy teljesen átadjam magam, az érzésnek, ahogy löki belém a farkát. Medencéje a fenekemhez ütközött, ami csattogó hangot adott, és ez rendkívül izgató volt.

– Hogy neked, milyen forró a puncid, istenem! –mondta, és alámnyúlt, hogy megfogja a melleim. Továbbra is hallatszott, a cuppogó-csattogó hang. Egyik kezemmel támaszkodtam, a másikkal a csiklómat kezdtem el izgatni. Hasam aljában éreztem, az orgazmus közeledtét. Attila is közel járhatott, mert egyre gyorsabban és vadabbul döngetett. Karjára csavarta hosszú hajam, megmarkolta, és erélyesen megrántotta maga felé. Rendkívül izgató volt ez a kéjes fájdalom. Már nem bírtam visszafogni magam, és nem is akartam. Hagytam, hogy teljesen magába kerítsen ez a forró és csodálatos érzés. Izmaim teljesen megfeszültek, és igen, végre egy hatalmasat élveztem. Hangosan nyögtem, szinte már sikítottam, annyira jó volt.
Attila kikapta belőlem a farkát, én szembe fordultam vele, ő pedig az arcomra és a vállamra spriccelt, majd kipirult arccal, zilálva omlott az ágyra.
Kimentem a fürdőbe, majd miután rendbe szedtem magam, összeszedtem a ruháim és felöltöztem. Már épp indulni akartam, amikor Attila is kijött a hálóból. Még mindig meztelen volt, farka még félig állt.

– Jucus, hova mész? – kérdezte.
– El.- feleltem
– Várj egy pillanatot!- mondta, majd közelebb lépett, és a kezembe nyomott négy darab tízezrest.
– Tartsd meg!- mondtam, majd leraktam az ülőgarnitúrára. Felvettem a cipőim, és elindultam a ki az autómhoz, hogy végre haza menjek.
– Várj, akkor legalább a telefonszámod add meg! Szeretnék még veled találkozni!
– Az újabb negyven papír lesz…- mondtam, mikor már a küszöbön álltam, de nem néztem hátra.
– Bármit megadnék, csak maradj még!
– Életem, a pénz nem minden!
Már csuktam volna be magam után a bejárati ajtót, mikor Attila megragadta a karom és visszahúzott, magához ölelt és megcsókolt. Testünk egymáshoz préselődött, mellem a mellkasához ért… És folytattuk tovább az egészet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.