Családi perverziók 9.

Csabi a zuhany alatt állt, és hagyta hogy a forró víz végigcsurogjon a testén. Péntek este volt, az iskolai napok vége. Minden tantárgyból kidolgozta a lelkét -ahogy a szüleivel megállapodott ebben. Utolsó évében járt, a vizsgái előtti utolsó félévben. Tudta hogy nem engedheti meg magának a lazsálást, ha később jól fizető állást szeretne. De kénytelen volt megállapítani, hogy tudni és tenni két különböző dolog.
Bármennyire is próbálta, korábban egyszerűen nem találta meg a szükséges önfegyelmet. Nem arról volt szó, hogy tanulmányi nehézségekkel küzdött volna, sokkal inkább arról, hogy könnyen unatkozott. Egy-két órát kihagyott és a készülése is kifogásolható volt. Tanárai még az év elején behívták a szüleit. Visszatérésükkor apja pillantása jelezte a fiúnak, hogy bajban van. Az apja egyáltalán nem szólt hozzá aznap este, és másnap sem. Az anyja bement a konyhába, és addig maradt ott, amíg enni nem hívta őket.
Amikor az apja végül beszélt vele, behívta Csaby-t a nappaliba és leültette a kanapéra. Elmondta, mit várt el fiától az iskolában. Egyszer sem említette Csaby rossz teljesítményét vagy lógásait. Elmondta Csaby-nak, hogyan kell élni az életét, amíg a szülői házban marad. Mit tehetett és mit nem. És ekkor ajánlotta fel neki az alkut. A legjobbat a végére tartogatta.
Beszélgetésük után mindketten némán ültek egymással szemben. Eltelt egy perc mire Csaby felfogta, amit apja az imént mondott. Ha minden jól megy az iskolában a hét folyamán, akkor péntek este jutalomban részesül.
Most péntek este volt és a fiú teljesítette az alku rá vonatkozó részét. Az emeleten áztatta magát a zuhanyzóban. Várta a jutalmát. Felizgulva és merevedéssel.
Még azelőtt hallotta hogy az anyja belép a fürdőszobába, mielőtt meglátta volna. A forró víz gőze elhomályosította a levegőt és bepárásította az üvegkabin ajtaját. Finom vízköd szállt fel a mennyezetbe épített elszívó ventilátor felé.
Csaby hátrált egy lépést a zuhanytálcán. Háttal a csempézett falnak dőlt, amikor kinyílt a fülke ajtaja és meztelen anyja belépett. A fiú magába itta a női alakjának látványát. Sötét, hosszú haj, csupasz vállak és mellkas. Telt keblek, leheletnyi pocak, formás lábak. És sötét szőrzet a szeméremdombon.
Pulzusa felgyorsult, ahogy az anyja közelebb lépett hozzá és a zuhanyrózsából a nő vállára permetezett a víz. A fiú észrevette, hogy az anyja lábkörme ki van festve. Hirtelen nem érzett elég erőt ahhoz, hogy felemelje az arcát és a nőre nézzen Szíve kalapált a mellkasában és fizikailag rosszul lett. Egy pillanatra pánik tört rá. Érezte, hogy a sav felemelkedik gyomrában és megégeti a torkát.
Amikor az apja az üzletet javasolta mindez olyan tökéletesen hangzott. Az ötlet izgalomba hozta és izgalomban is tartotta, amíg a ma estére várt. Új eltökéltséget adott neki, hogy sikeres legyen az iskolában. Most viszont szörnyen érezte magát.
– Csaby… Nyugodj meg! Úgy nézel ki, mint aki el akar rohanni. Csak lazíts! – mondta az anyja miuátn felemelte a fiú állát és a szemébe nézett.
Csaby a légzésén dolgozott, miközben hátradőlt a csempézett falnak. A teste remegni kezdett, a hideg kerámia lehűtötte a bőrét. Az anyja megfogta a kezét és visszahúzta a forró víz alá. Mindketten a zuhanyfej permete alá zsúfolódtak. Anya és fia. Mindketten arra vártak, hogy ki fogja megtenni az első lépést.
– Akarod ezt csinálni, édesem? Megértem, ha nem. Ez végül is nagy dolog, bármit is mond az apád. – mondta a nő.
Csaby csak némán állt. Tekintete anyja arcába nézett, majd nyakának vonalát követte lefelé a mellkasa felé. Nézte a nő melleinek nehéz halmait és összefutott a szájában a nyál annak kilátástól, hogy egy felágaskodó, tömzsi mellbimbót az ajkai közé vehet és a nyelvével izgathatja. Meglepetten rándult össze amikor anyja meleg, puha keze megduzzadt hímtagjára csúszott.
-Válaszolnod kell, drágám! Akarod ezt csinálni?
Az anyja simogatta miközben kérdezte. Azután közelebb lépett. Testük találkozott a zuhogó víz alatt. Csaby fiús teste odasimult anyja puha, teltebb, nőies testének. Az érintkezés olyan érzés volt, mintha elektromosság zúgott volna a bőrén. Már nem érezte magát rosszul. Most már csak az izgalom volt az oka a gyors légzésének.
Az anyja felemelte az egyik lábát, és az övéhez nyomta. A belső combjának puha, sima bőre érzékien súrolta a fiú lábát. Ahogy nekihajolt, Csaby érezte ahogy a szeméremszőrzet csiklandozza a bőrét. Megfeszítette a lábait és kis terpeszbe állva megtámasztotta a saját és az anyja súlyát.
A nő még mindig fogta a duzzadt farkát. Ujjai birtoklóan fonódtak az izgatott hús köré. A tekintete olyan intenzitással fúródott az övébe, amit a fiú még soha nem tapasztalt tőle. Majdnem annyira rémítő volt mint izgató. A nő ajka közel került az övéhez. Megérintette… majd gyengéden megharapta az alsó ajkát. A hímvesszője lüktetett és az anyja érezte ezt. Erősebben szorította a fiút.
-Mi a baj? Elvitte a cica a nyelved? -kérdezte a nő vidáman, majd visszalépett tőle és a tusfürdőért nyúlt.
A fiú nézte, ahogy az anyja habot készít és elkezdi magát lemosni. Most, hogy a nő keze már nem volt ágaskodó hímtagján, szinte fájónak érződött a hiány. Csaby megmarkolta a péniszét és lassan verni kezdte miközben az anyját figyelte.
Nézte, ahogy a víz végigfut a nő haján. Anyja sötét tincsei egy simítás után a fejére és a vállára tapadtak. A habos forró víz befolyt vágatba a mellek között, majd tovább lefelé. A sötét nemi szőrzet elzárta az utat és megállította a habot. Csaby lélegzete elakadt, amikor látta hogy anyja ujjai átcsúsznak a szeméremdombján, és a lábai között járnak. Az ajka önkéntelenül megmozdult és valami hang szűrődött ki a száján. Az anyja megállt és ránézett.
-Lehet hogy a cica helyett inkább egy punci vitte el a nyelved?
– Én… – kezdett beszélni Csaby, de rájött hogy nem tud.
Testük ismét összeért. Az anyja újra megragadta a nemi szervét és közel hajolva azt suttogta:
-Azt akarod mondani, hogy mindent megtettél, amit apád kért tőled. A múlt héten kitetted a lelked az iskolában, és most kéred a jutalmadat. Így van?
A nő hátrahúzódott és ránézett a fiára. Csaby csak némán, egyetértően bólogatott. De ez nem volt elég az anyjának.
-Akkor mondd! Mondd, hogy ezt akarod! Mondd hogy térdeljek le és szolgáljam ki a fiatal farkadat! Nyissam ki az ajkaimat és addig szopjalak amíg el nem élvezel!
Két beszédkísérletbe telt, mire a fiúnak sikerült válaszolnia.
-Kérlek….
Csak ennyit tudott mondani.
Az anyja szemei nagyok lettek és meglágyult pillantása feltétel nélküli szeretetet fejezett ki. A szabad kezével megfogta a fiú arcát és végigsimított sima állán. Ajkaik összeértek és a Csaby világa felrobbant.
A fiú kezei felemelkedtek és gondolkodás nélkül magához szorította anyja rugalmas testét. Élete első igazi csókját a saját édesanyjával osztotta meg. A zuhany vize végigfolyt mindkettőjükön és csak alig valamivel volt melegebb, mint a belőlük fakadó hőség.
Csaby kikerekedett szemmel bámulta, amikor az anyja elkezdett előtte leguggolni. A nő kis ökle lassú pumpálásba kezdett, ahogy a szeme szinte egy szintbe került a hímvesszővel.
A fogása csodálatosnak tűnt. Csaby soha nem érzett más kezet a farkán, csak a sajátját. Látni és érezni, ahogy az anyja veri neki a zuhany alatt….ez szinte túl sok volt ahhoz hogy elhiggye. Élesen levegő után kapott amikor anyja ajkai találkoztak a férfiassága végével. A térde majdnem engedett, amikor a makkja az anyja szájába csúszott és a nő szopni kezdte.
A száj melege megdöbbentette. Felnyögött, és nem volt biztos benne hogy hangosan tette, vagy csak a fejében. A keze hátralendült, hogy a csempézett falnak támaszkodjon. Puha anyai ajkak siklottak végig erezetes farkán és a száj nedves melege átjárta a húsát. Az anyja szeme az övére szegeződött, miközben szopta.
Csaby gyorsan elkapta a tekintetét, mert a nő nézésével túl hamar elérte volna a csúcspontot. Megpróbált bármire gondolni… csak arra nem, hogy mi történik. Akármi másra, csak nem arra, hogy az anyja szája mozog rajta.
Sikerült önmagán úrrá lenni annyira, hogy ne élvezzen el. Még azt a luxust is megengedte magának, hogy nézze, ahogy az anyja szopja. A víz lefolyt a nő csillogó haján a gerince hosszában lefelé, odáig ahol nőies feneke kerekedett. Az anyja kifejezetten szexi volt. A nő keze a lábai között mozgott, miközben előtte guggolt. A fiú nem volt naiv, tudta hogy mit csinál. Az, hogy az anyja a puncijával játszik, miközben azon dolgozik hogy kielégítse, csak növelte a tabu izgalmát. Betöltötte az elméjét gondolat, hogy az anyja lenyeli a spermáját, miközben a szájában tartja. Ettől a képtől majdnem elment, de nem akarta ilyen hamar befejezni. Keze tétován kinyúlt és az anyja fejére tapadt. A nő felnyögött az érintésére, szeme azonnal az övét kereste. A nő reakciója majdnem azonnal véget vetett mindennek. Csaby-nak ki kellett húznia a hímvesszőjét az anyja ajkai közül. A nő pillantása azt jelezte neki, hogy megérti. Az anya felállt és a zacskóját megfogva azt mondta:
–Mami majdnem túl hamar kielégített kicsim? Dehát egyikünk sem akarja ezt, igaz?
A nő hátat fordított neki és a falnak támaszkodva kis terpeszbe állt. Visszanézett Csaby-ra. Arcán egyértelmű várakozás látszott, miközben ujjai a lába közé nyúltak és széthúzták szeméremajkait.
Csaby úgy állt ott, mint egy bolond. Bizonytalan volt hogy mit tegyen. A farka áhítozott arra, hogy visszakerüljön valami forró és nedves dologba. De ez nem volt része az apjával kötött megállapodásnak. Csak orálszexről volt szó.
Most, hogy idáig jutottak Csaby úgy találta, hogy vannak szavai zavarának kifejezésére. Édesanyja válasza tömören megfogalmazta a helyzetet:
-De én soha nem egyeztem bele az üzletnek abba a részébe. Itt az ideje, hogy új megállapodást kössünk magunk között! Most pedig tedd szépen belém azt a nagy farkadat!
Csaby néhány hosszú másodpercig a helyén maradt és elgondolkodott azon a hihetetlen bűnön, amire az anyja kérte. Az apjára gondolt a földszinten, aki tudja ugyan hogy a felesége éppen a fiukat elégíti ki, de azt várja tőle, hogy csak a kezét és a száját használja a tett végrehajtásához. Körülnézett a fülkében, a csempéken és megtörölte a kezével a bepárásodott üvegajtót. Kinézett a fürdőszobára, a tükör, a mosdó és a kilépő szőnyeg ismerősségére. A normalitás ismerős látványa összevetődött azzal a bizarr kapcsolattal, aminek éppen közepén volt. Egész életét ebben a házban töltötte és tisztelte az anyját. A kapcsolatuk eddig teljesen normális volt.
Csaby szédítően zavartnak érezte magát és pár pillanatig tanácstalan volt, hogy mit tegyen. Ott állt, és nézett kifelé az üvegtáblán keresztül, miközben anyja keze megfogta a hímvesszőjét és közelebb húzta előre hajoló testéhez. Lehunyta a szemét amikor megérezte, hogy farka hegye találkozik a hüvelyt borító szőrzettel. Beharapta az ajkát, és legbelül az elragadtatás néma üvöltését hallatta, miközben anyja beillesztette makkját szeméremajkai közé. Hirtelen tisztában lett vele, hogy mit akar csinálni. Kezei felemelkedtek és megragadták anyja csípőjét. Kinyitotta a szemét. Az anyja el volt fordulva tőle és arca lefelé nézett. A nő haja hosszú, egyenes, nedves szalagként lógott a zuhanytálcára. A feneke telt és kerek volt. A fiú tenyerei körbecsúsztak az anyja hasára, majd középen lefelé indultak. A szeméremszőrzet az ujjai közé gabalyodott. A fiú visszatette a kezét a nő csípőjére, majd előretolta magát. Az anyja teste könnyedén megnyílt előtte és hímtagja becsúszott a bársonyosan puha hüvelybe. Beborította a nedvesség és a meleg szorításban lüktetett az élvezettől.
Csaby egy pillanatra megint elgondolkodott azon, hogy milyen bűnt követ el. Hogy milyen bűnt követnek el mindketten. Az anyja puncija szinte beszívta….összeszorult körülötte majd fejni kezdte. A fiú megfogta az anyja kebleit. Méricskélte majd összenyomta őket. Amikor megcsípte és meghúzta a mellbimbókat a nő felnyögött.
A zuhany még mindig permetezte rájuk a vizet. Csaby hímvesszője előre-hátra kezdett mozogni az anyja hüvelyében. A fiú eszébe jutott az apja aki a földszinten volt és azt gondolta, milyen ügyes, hogy megkötötte azt az alkut, amivel jó vizsgaeredményeket biztosít a fiának. Lent valószínűleg tévét néz és azon töpreng, hogy mi legyen a vacsora…. miközben a saját fia megdugja az anyját, zuhanyzás közben. A lökései vadabbakká váltak.
Anyja egyik kezét a falnak támasztotta és ellenlökésekkel segített neki. A másik kezével a háta mögé nyúlt és megfogta a fia combját. Felemelte a fejét és a válla fölött Csaby-ra nézett. A fiú nagyobb hatalmat érzett ebben a pillanatban, mint valaha. Magabiztosabbnak és még inkább férfinak érezte magát. Az iskolai barátaira gondolt. Néhányan szerettek azzal dicsekedni, hogy már elvesztették szüzességüket egy idősebb nővel. Persze mindenki tudta, hogy az egész baromság. Ám itt van ő, aki tényleg egy idősebb nővel veszti el a szüzességét. A saját anyjával.
A punci olyan volt körülötte mint egy bársonykesztyű. Úgy érezte hogy órák óta benne van, noha a valóságban ez csak pár perc volt. Érezte hogy közeledik az orgazmusa. Megduzzadt nemi szervét mélyen az anyjába lökte, hogy elérje a megkönnyebbülést, amire a teste áhítozott.
Amikor eljött a pillanat, szinte felrobbant az anyja belsejében. Hímvesszője lüktetett és sűrű, tejszerű spermium lövellt ki belőle megtöltve a nő punciját. A fiú egy hangot sem adott ki és az anyja belsejében tartotta magát. A pillanat hatalmassága teljesen úrrá lett rajta. Hang nélkül sírni kezdett amikor rájött hogy most lett férfi. Könnyek öntötték el a szemét, és csendben elmosta őket a zuhany.
A víz záporozott rájuk és a bőrükön való szétfröccsenés után finom köddel permetezte őket. A zuhanyajtó üvege teljesen bepárásodott. Az anya elkezdte lecsúsztatni a kezét a csempézett falon. Teste követte a behajló térdét és négykézábra ereszkedett. Csaby -aki még mindig benne volt- vele együtt mozgott. A fiú az anyja fölé görnyedt. Karját köré fonta, miközben a zuhanytálca kemény műanyagán térdelt. Álla anyja vállán pihent. Mindketten zihálva lélegeztek, de más zajt nem csaptak.
Végül szétváltak. Csaby megtörölte a szemét, nehogy az anyja lássa, hogy sírt a szüzessége elvesztése miatti érzelemvihartól. Kihúzta magát és nézte a punciból kicsöpögő spermát. A lehulló magot elmosta a víz.
Miután kijöttek a zuhanyfülkéből, szorosan egymás mellé álltak és megtörölték egymást. Kezük felfedezően járt egymáson. A fiú előbb egy puszit nyomott az egyik sötét mellbimbóra, majd amikor látta hogy az anyja nem fog tiltakozni, a szájába vette és szopogatta egy darabig. A nő halkan sóhajtott, majd felhúzta a fia arcát és csókolóztak.
-Mit mondjunk apának? Tovább mentünk egyszerű kielégítésnél… -kérdezte Csaby pár perc múlva.
Az anyja olyan pillantást vetett rá, amit akkor szokott amikor valami ostobaságot csinált vagy mondott.
– Ó… oké! Nem mondjuk el neki, igaz? – vigyorgott Csaby.
Az anyja odahajolva válaszolt neki:
–Látod? Tanulsz, édesem.
Közvetlenül azelőtt, hogy a testére és fejére tekert törölközőkkel elhagyta volna a fürdőszobát, az anyja megfordult és újra megszólalt:
– Nem mondod el sem apádnak, sem senki másnak, ha azt akarod, hogy rendszeressé váljon az, amit az imént tettünk! Világos?
Csaby megállt az alsónadrágja felhúzása közben.
– Úgy érted, minden pénteken? -kérdezte.
-Péntek volt az, amiben apáddal állapodtatok meg. Mi most a hét többi napjáról beszélünk.
Csaby gyorsan bólintott és alig hitt a szerencséjének. Az anyja kisurrant a fürdőszobából, így magára maradt csapongó fantáziájával a hét minden egyes napján történő szeretkezésről.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.