Pajzán nyaralás

Egyik nyáron a barátnőmmel, Ivettel elterveztük, hogy elutazunk egy nagyon szép helyre nyaralni. Egy tengerpart mellett döntöttünk. Korfu szigetére utaztunk. Amikor megérkeztünk, elbűvölt bennünket a gyönyörű tengerpart a pálmafákkal, az öblökkel, a kiemelkedő hegygerincekkel, kövekkel. Végre megérkeztünk a szállodába, amely nagyon szép látványt nyújtott kívülről. Az alkalmazottak nagyon udvariasak, előzékenyek, segítőkészek voltak velünk. Készségesen álltak mindenben rendelkezésünkre. Fölvitték a csomagjainkat a szállodai szobánkba. Mi ezt meg is köszöntük nekik egy kis borravalóval.

Kiraktuk a ruháinkat, és egyéb holmijainkat a bőröndjeinkből, és pihentünk egy kicsit. Később lezuhanyoztunk, kisminkeltük magunkat, és lementünk vacsorázni a szálloda éttermébe. Nagyon előzékenyek voltak a felszolgálók. A kedvünket keresték mindenben. Különösen egy közülük. Szorgoskodott körülöttünk egész este a vacsoránál. Martinnak hívták, mint később kiderült. Nagyon jól beszélt magyarul. A vacsora végeztével mutatkozott be, és megkérdezte tőlünk, hogy milyen programunk van másnap, mert ő szabadnapos, és nagyon szívesen megmutatná nekünk ezt a csodálatos környéket. Elkísérne bennünket mindenhova, ahova akarjuk. A tengerpart csodálatos volt a pálmafákkal, a kis öblökkel, egy-egy kis hegy, vagy kő kiemelkedésével. Ennél szebb környéket szinte el sem lehetett képzelni. Elfogadtuk a felajánlkozását, hogy megmutassa nekünk. Másnap el is indultunk, végigjártuk a tengerpartot. Martin megmutatta a legszebb helyeket, nevezetességeket. Csodálatos volt ez a kirándulás itt a szigeten. Délre nagyon elfáradtunk, és visszamentünk a szállodába ebédelni. Ebéd után fölmentünk a szobánkba, és kipihentük a szigeten való séta fáradalmait.

Délután már ismét fittek voltunk. Megbeszéltük Martinnal, hogy ismét találkozunk egy nagyon szép, kis csendes helyen a tengerparton, amit a délelőtti sétánkon kinéztünk magunknak. Vittünk magunkkal egy kis kosárban mindenféle finomságot, hogy jól érezzük magunkat. Mesés volt ez a hely. Volt egy kis hegység, ami kiemelkedett a tenger fölé, és a tövében egy tisztás. Gyönyörű kéken csillogott a tenger vize a napsütésben. Mi leterítettük a plédet, amit vittünk a tiszta fűre, és kiraktuk a finomságokat. Még két üveg finom bort is vittünk magunkkal. Jóízűen falatoztunk ebben a csodálatos környezetben. Közben sokat beszélgettünk, nevettünk. Amikor végeztünk az evéssel, Martin töltött nekünk a finom vörös borból. Irtó kellemes íze volt, és nagyon jól esett a vörös bor. Nagyon jól éreztük magunkat. A piknik után elpakoltuk a maradványokat, és végignyúltunk kényelmesen a pléden. Martin feküdt középen. Élveztük a napsütést, beszélgettünk, nevetgéltünk.

Egyszer csak elkezdtük a Martin mellkasát puszilgatni. Aztán én mentem a puszilgatással fölfelé a nyakához, a szájához. Játszott a nyelvem a mellkasán. Aztán a szánk is összeért. Először gyöngéden csókolgattuk, ízlelgettük egymás nyelvét, aztán már vadabbul kutakodtak a nyelveink egymás szájában. Közben a barátnőm lefelé araszolt a szájával, és puszilgatta Martin hasát, aztán a szőrrel benőtt kukijához ért, és azt nyalogatta, puszilgatta. Majd jó mélyen bekapta., s ütemes fel-alá mozgással hol bevette, hol kisiklatta szájából, közben finoman markolászta a heréit, majd azokat is végignyalogatta. Martin kissé felemelt fejjel élvezte az ajkak cuppanó, szívó játékát, és minél tovább tartott e játék, annál kéjesebb érzés vett erőt rajta. Ivett beleült Martin álló, kemény faszába,és kéjesen forgatta a csípőjét körbe-körbe, mígnem erőteljesen felnyögött, a hasa megfeszült, mert elérkezett az a mindent elsöprő csodálatos orgazmus. Majd kiszállt belőle, és elkezdtük mind a ketten nyalogatni a duzzadt, nagy faszt, ami csak meredezett fölfelé. Majd én ültem bele, háttal Martinnak. A barátnőm két kezével fogta a fenekem, és kicsit nyomta fölfelé, hogy könnyebben tudjak mozogni. Ez így folytatódott, és én is elérkeztem a gyönyör csúcsára. De Martin fasza még mindig állt, és az ég felé meredezett. Ezután a barátnőm ismét beleült a Martin páratlan jó teljesítőképességű faszába, és mozgott körkörös mozdulatokkal kéjesen. Hamarosan ismét orgazmusa volt. Martin is feljajdult és a gecijét kilövellte. Mi kitátottuk a szánkat, és felválta kapkodtuk a levegőbe kilövellt gecit. Amikor már kifolyt az összes, mi a barátnőmmel lenyalogattuk ezt a tökéletes faszt az utolsó cseppig. Aztán fürödtünk a tenger csodálatos, hűsítő vizében. Majd a kellemes fáradtság után napoztunk ebben a gyönyörű napsütésben. Egész délután után nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.

Megnéztük a naplementét, aztán visszamentünk a szállodába. Lezuhanyoztunk, majd lementünk az étterembe vacsorázni. Nagyon éhesek voltunk. Csoda egy ilyen délután után?

Fergeteges jó hangulatban voltunk. Sokat táncoltunk a többi vendéggel együtt. Amikor véget ért az este, fölmentünk a szobánkba és olyan jót aludtunk, hogy másnap reggel kihagytuk a reggelit is. De nem aggódtunk miatta. Ez a pihenés nagyon sokat ért számunkra. Másnap Martin szolgálatban volt, vagyis dolgozott. Mi pedig a tengerparton töltöttük a nap nagy részét, és próbáltunk nagyon szépen lebarnulni ebben a csodálatos napsütésben. Persze azért óvatosan napoztunk, nehogy leégjünk. Azt nem nagyon szerettük volna, mert fájdalmas is, veszélyes is. Estére elmentünk megnézni ismét, hogy nyugszik le a nap a tengerparton, mert ez annyira csodálatos látvány itt. Aztán úgy döntöttünk, hogy vacsora után még egy kicsit szórakozunk a vendégekkel, és aztán fölmegyünk a szobánkba. Így is tettünk.

Ahogy a szobánkba értünk, leheveredtünk a nagy széles ágyunkra. Levetkőztünk, és olyan szexis hangulatban voltunk, hogy elkezdtük egymást puszilgatni. Egymás nyelvével játszadoztunk, birizgáltuk egymást vele. Végignyalogattuk egymás testét egészen a lábujjunkig. A puncinkat is izgattuk az ujjunkkal is, és a nyelvünkkel is. Nemsokára felkeltem az ágyról, és elővettem a derekamra erősíthető műkukit. Felcsatoltam, és bekentem eper ízű síkosítóval, és behatoltam a barátnőm puncijába. Mozogtam a műfasszal a pinájában, és ő azt mondta, hogy nagyon jó, nagyon finom, csak csináljam tovább, és kéjesen nyögdécselt. Egyszer csak hangosabban nyögött, és sűrűbben szedte a levegőt. Aztán egy kis sikolyt halottam és szorosan magához ölelt. Több rándulást is észleltem, ami az orgazmusának a jele volt. Azt mondta, hogy nagyon finom volt ez a műfasszal történő baszás. Elégedettnek látszott.

Igen ám, de én is akartam élvezni a műfasz nyújtotta örömöket, és kis idő múlva ő kapcsolta fel a derekára a péniszt, és belém hatolt vele. Mozgott, mint egy férfi ütemesen, és egy kis idő után én is elélveztem, ami nagyon klassz volt. Én is ugyanazon a véleményen voltam, mint ő. Ha nincs igazi, egy műfasz is ki tudja elégíteni testi vágyunkat. Így kielégülve a műfasz hatásától mély álomba merültünk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.