Ébredés Eszternél

Fárasztó napot hagytam a hátam mögött. Megérkezve Eszterhez nemsokára ágyba bujtunk és az álomra nem sokat kellett várnom legalábbis nekem. Úgy fizikailag, mint lelkileg megviselt az egész szituáció…,sajnáltam is meg nem is a két tanárt.

Reggel korán ébredtem s láttam, hogy Eszter mélyen alszik s szokásához híven télen- nyáron meztelen ami azt jelentette , hogy a takaró lecsúszott róla és formás szép idomait láthatóvá tette. Nincs csodálatosabb, mint egy békésen alvó gyönyörű női testet megcsodálni, s rajta is volt mit. A test a nyugalmat és biztonságot közvetítette és most minden akadály nélkül megnézhettem magamnak az imádott nőt, aki először segített ahhoz az élvezethez amit csak egy férfi kaphat egy nőtől.

A kontyba kötött haja most kibontva egész a bal melléig leért s azt takarta egy kissé. A hajszálak közül kibúvó bimbója valami izgató látvány, egész a hasáig lecsúszott a takaró. Kísértést éreztem, hogy megemeljem, de nem akartam megzavarni a nyugalmát, így óvatosan lecsúsztam az ágyról és kimentem a WC-re, s visszatérve ugyanabba a pozícióban találtam, melléfeküdtem és lassan visszaaludtam. A redőny csak alig engedett be fényt így a félhomály segített az elalvásban.

Jól bele aludtam, mert arra ébredtem, hogy kellemes borzongás futkos a bőrömön. Szemem nem nyitottam ki teljesen, hogy megtudjam az okát ennek a jelenségnek. Első, ami szembe ötlött, az Eszter törökülésben ülő alakja volt, mint egy csodás szobor, mellei, mint mikor teljes izgalomba kerül, úgy meredtek a távolba vérpiros csúcsaival. Szemem résnyire nyitottam, s láttam szemlélődése falloszom irányába vetül, mert ő teljesen kitakart innen eredt a borzongás. És gondolom, hogy azzal a látvánnyal, amivel vissza aludtam, az keménnyé varázsolt. A perc varázsát az ébredő mozdulatom törte meg, akkor hajolt hozzám és csókjával jó reggelt kívánt, bal kezével pedig ölem felé közeledve simogatta egyre jobban meredező szerszámom.

– Andriskám – sóhajtotta – ne haragudj már hosszú percek óta csodálom a tested, s látom egyre meredező férfiasságod. Nagyon kívánlak.

– Én is, Eszterkém! – mondtam – Guggolj fölém és kínáld fel édenvölgyed nyelvemnek, te pedig száddal síkosítsd meg az én szerszámom.

Úgy is tett, akkor már vérbő cuncuskáját felkínálta, a megszokott finom nedvét éreztem nyelvemen. Nagyon kívánhatott, igaza volt, mert már teljesen fel volt tágulva, úgyhogy nyelvem sokat betévedt a hüvelyébe. Ő először mélyen bekapta szerszámom, s csak lassan engedte vissza, de makkját fogva tartotta, és nyelvével izgatta körbe-körbe. Remegett, amikor a gáton végighaladva elértem a popsijához, az első reggeli orgazmusa ekkor történt, ami nem egyszerre, hanem hullámokban jött. A következőt már nem várta meg, hanem a tőle megszokott fürge mozdulattal ráült a kőkeményen meredező szerszámomra.

Először tövig engedte magába s percekig mozdulatlan ült rajta, majd lassan gyengéden mozogni kezdett és ezzel a lassú mozgással hol emelkedett hol süllyedt, mintha nyújtani akarná mint a nudlit. A guggoló helyzetből átváltott fekvőbe , és ahogy a jakuzziban végig feküdt rajtam s összezárta a combjait, így ajkunk forró csókban ért össze. Valami eszméletlen gyengédség áradt belőle. Nem sokáig váratott magára a miértje.

– Drága Andrisom – kezdte – ugye nem lesz több ilyen adok-kapok?

– Eszterem, ez csak rajtad múlik – mondtam – nem történik meg, ha ketten nem kapunk rajta a konditeremben benneteket… Szent a béke?

– Igen – válaszoltam és megcsókoltam.

A nyugalmi állapot csak látszólagos volt amiben feküdt rajtam, mert hüvelyizmai mint egy szivattyú , úgy dolgoztak, csak a test volt viszonylagos késleltető nyugiban. Ebben a pózban sokáig harci díszben tudta tartani falloszom, ami azt eredményezte, hogy sokáig elnyújtottuk a közös orgazmust. Időnként fel lendült lovaglóülésbe, s vad vágtába kezdett. Nem hinném, hogy csak mert kibékültünk azért látom így, de most mintha még dacosabb és keményebb lenne a melle. Élvezettel simogattam, dörzsöltem bimbóit.

Valami eszméletlen jó volt kézbe venni ezt a két csodás halmot, időnként lejjebb ereszkedett, hogy szopni tudjam a bimbókat, csodás ízük volt ma. Ma reggel elemében volt, egy mozdulattal háta mögött támasztotta meg magát, a lábát nyakamba rakva mozdított el bicska alakba, úgyhogy a szerszámom majdnem heréstől eltűnt benne. Ezek csak átmeneti pózok voltak tőle, mert legjobban a lovaglást s egyben azt szerette, ha felül van.

Most is hangos sikongatásokkal lovagolt, közben felülve a fenekét simogattam, mire bátorítólag suttogta… :

– Szeretném, ha benne mennél el.

Így tehát, ahogy mozgott ujjammal tágítottam a szűk nyílást, egyre jobban közeledett a perc, amikor már nem bírom tovább. Finoman leemeltem magamról, s négykézlábra ereszkedett s felkínálta popsiját, nem kellett síkosító mert tiszta csatakos voltam, ahogy bebújt a makkom már a többi szép lassan helyet kapott…, azt hiszem csak egynéhány lökést bírt ki , és a teljes tárat beleürítettem.

Teljesen kifáradva pihegtünk egymás mellett, és csak a mennyezetet bámultuk nem akart megszólalni egyikünk se , mert ez talán az eddigi legcsodálatosabb reggel volt.

Nagy sokára mintha távolból jönne a hangom egy kissé rekedtesen megszólaltam.

– Csodás voltál Eszterem.

Ő, mint egy kedves kiscica mellém kuporodott és csak annyit mondott soha nem engedlek át senkinek.

– Na, és Anita ? – kérdeztem.

– Ő más kategória. Ma egyikünk se megy be az egyetemre. Ágyban maradunk s ahányszor csak tudjuk megvívjuk kedvenc csatánkat.

Epilógus :

Ettől a naptól a viszonyunk teljesen megváltozott Eszterrel. Odaköltöztem hozzá, idővel befejeztem a tanulmányaim és munkatársak lettünk az egyetemen. Szintén matekot tanítottam. Anita is elvégezte az egyetemet ő pszihológia szakon, s közös döntésként, amit hárman hoztunk meg, eladta a lakását és közösen vettünk egy nagyobbat, amiből kialakítottunk neki egy rendelőt, és mivel ő nem szándékozott férjhez menni így hármasban éltünk.

Mindannyian jól éreztük magunkat.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.