Erotikus fürdő

Nikiés Kriszti az általános iskolában barátkoztak össze, de barátságuk egészen a gimnázium végéig megmaradt. Egyik nap Kriszti áthívta barátnőjét magához a hétvégére. Elérkezett a péntek este. A lány gondosan előkészített mindent, harapnivalókat, innivalót és megvetette a vendégszobában lévő ágyat. Az óra hat órát mutatott, Kriszti csöngetést hallott. Kiment az előszobába, kinézett az ajtón és kinyitotta.
– Szia Ildi! Rég láttalak – köszöntötte barátnőjét, majd adott neki 2 puszit.
– Szia! Hogy vagy? – kérdezte Ildi, miközben a kabátját felakasztotta a fogasra.
– Hát. Nem vagyok a legjobb passzban, a barátom szakított velem, mert szerinte megszólnák, ha kiderülne, hogy egy húsz éves lánnyal jár.
– Miért, ő mennyi idős? – kérdezte Nikoletta már a nappali kanapéján ülve.
– 30 éves.
– Én sem vagyok már együtt Péterrel. De nem fogok keseregni miatta, még csak 21 vagyok, igazán van időm még pasizni.

A lányok végigbeszélgették az egész estét, majd 12 óra környékén arra a döntésre jutottak, hogy ideje lenni aludni.
– Ildi! Mész előbb Te fürdeni?
– Igen, ha nem nagy gond. Nikoletta magához vette a hálóruháját és bement a fürdőszobába. Amint belépett szembeötlő volt a hatalmas kád. Levetkőzött, majd megengedte a vizet. Lassan belemerült a meleg vízbe és hátát nekidöntötte a kád falának. Ebben a pillanatban egy hang ütötte meg a fülét.
– Ildi, hoztam egy tiszta törölközőt, bevihetem?
– Persze. Kriszti félénken benyitott a fürdőszobába és igyekezett nem odanézni, ahol barátnője volt. De egyszerűen lehetetlenség volt nem észrevenni a lány telt keblét és borotvált punciját.
– Ha már itt vagy, lennél olyan szíves és megmosnád a hátam?
– Persze – mondta zavarodottan Sharonos Kriszta.

Odament a kádhoz és a kezébe vette a tusfürdős flakont, de amint megfogta, rögtön bele is ejtette a vízbe idegességében.
– Valami baj van, olyan feszült vagy?
– Még soha nem láttalak téged meztelenül.
– Oh, bocsi. Nem tudtam, hogy ez neked kellemetlen.
– Nem, csak…. – miután ezt Kriszti kimondta valami erős érzés kerítette hatalmába, meg akarta csókolni a barátnőjét. Lassan közeledett a szája Nikiszájához és, amikor összeért, valami forróság öntötte el a testét.
– Jajj, ne haragudj – kapta el zavartan a fejét Kriszti.
– Semmi baj – nyugtatta meg barátnőjét Ildi, majd szenvedélyesen megcsókolta a lányt, majd kimászott a kádból és elkezdte Krisztit vetkőztetni. Megszabadította minden ruhájától, már csak a fehérnemű volt rajta. Lassan kikapcsolta a melltartót, majd letolta a fekete tangát.
– Tudod, hogy mit csinálsz, ugye?
– Bízz bennem…. Nikimegcsókolta Krisztit, majd megkérte, hogy menjenek be inkább a szobába.

A hálóban folytatódott a játék. Nikoletta hanyatt döntötte az ágyon barátnőjét és elkezdte végigcsókolni a meztelen testét. Lassan haladt lefele, hosszasan elidőzve Kriszti formás és kemény mellein. Már a hasán puszilgatta és ment lejjebb és lejjebb. Elérte a lány már nedves punciáját. Le volt róla szedve minden szőr. Nikielőször csak a szeméremdombot csókolta meg, majd elérte a lány csiklóját is. Kriszti teste megfeszült. Nikoletta lassan nyalogatni kezdte a nedves testrészt, majd vadabbul esett neki. Kriszti egyre jobban zihált. Nikiegyik ujját beledugta barátnője nedves pinájába és elkezdte gyorsan ki-behúzogatni. Kriszti egy halk sóhajtással jelezet, hogy elélvezett. Ildit ez nem zavartatta, tovább izgatta a lányt, majd ujját kihúzva ismét nyalni kezdte. Élvezettel hatolt be nyelvével barátnőjébe. Kriszti lihegett, majd teste ismét megfeszült, ahogy az újabb mindennél vadabb orgazmus hatolt át rajta. Nikiabbahagyta a nyalást és feltérdelt az ágyra. Arca szemben volt Kriszti arcával. Megcsókolták egymást és még vagy két percig csókolóztak, majd Sharonos Kriszta így szólt:
– Holnap én megyek előbb fürdeni és Te hozol majd nekem tiszta törölközőt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.