Zsófi leszbikus szex kalandja egy társkeresőn indult

Zsófi vagyok, budapesti biszex lány. Imádom a szexet, akár fiúval, akár lánnyal, a lényeg, hogy élvezzem, és a végén kielégüljön a testem.A kapcsolataim lazák, általában bulikban, vagy a neten keresek magamnak szexpartnert, akikkel vagy egy alkalomra, vagy kicsit többször, de kielégítjük egymás vágyait. Leszbi lányokat gyakran az Eronon keresztül találok, legutóbb is itt ismertem meg Kingát. Hamar randit beszéltünk meg, és miután feljött hozzám az albérletembe, tényleg nem csalódtam benne, mert épp olyan szép szőke lány volt, mint amilyennek lefestette magát. Forróság volt aznap, így a szexet nem az ágyban kezdtük el, hanem egy közös fürdőt vettünk. A víz és a szex mindig is közel állt hozzám, így most is hamar beindultam, és csókoltam Kinga meztelen, forró testét, ahol csak értem, miközben gyorsan vetkőztettük egymást. Ahogy csókolóztunk, formás, kerek mellei hamar kezeimbe kerültek, mellbimbói már keményen ágaskodtak. A számmal oda is hajoltam, és bekaptam az egyiket, míg másikat kezeim között morzsolgattam.

Nyelvem körbe-körbe nyalakodott bimbóján, néha pedig finom szívással ingereltem kebleit. Ő sem volt rest, bugyimba nyúlt, hosszú kecse ujjai hamar eltűntek puncimban. Szembe fordított magával, a kád szélére ültetett, közben lehúzta alsómat, és máris lábaim közé bukott, nyelvével csiklómnak esett, ujjait pedig továbbra is belém mélyesztette. Élveztem játékát, haját simogatva adtam át magamat az élvezeteknek, a víz zubogása még jobban segített ellazulnom. Csípőmet kissé megemelve még jobban széttártam combjaimat, hogy Kinga még közelebb férjen hozzám. Nyelve hevesen lefetyelt csiklómon, néha pedig szájával rátapadva szívta egyre duzzadó csiklómat. Éreztem, hogy nem sokáig bírom már, a kéj egyre jobban hasam aljába összpontosult, tudtam, hogy innen már nincs visszaút, de nem is akartunk elrontani semmit, sőt! Kinga észrevette heves lihegésemet, így gyorsabb tempóba kapcsolt, amitől pár pillanat múlva elélveztem, egyenesen rá kedvesem ujjaira és nyelvére.

Mosolyogva hajolt hozzám, és hosszú, forró, punci illatú csókot lehelt a számra, majd a vízbe húzott. Megfogta kezemet, és a saját puncijára téve mutatta meg, hogy ő is mennyire be van izgulva rám, puncija nem a víztől volt nedves, ujjaim sikamlósan csúsztak be belsejébe. Derekát megfogva segítettem kiülni neki most én a kád szélére, és egy gyors mozdulattal lekaptam a még rajta lévő bugyiját. Forró alsóteste érzékenyen reagált játékos nyelvemre, mikor puncijához értem. Csiklója finoman lüktetett, ahogy nyelvem hegyével nyalogatni kezdtem, és egyre gyorsabban kezdtem lefetyelni édes kelyhén. Ujjaimat én is belsejébe mélyesztettem, G pontját megkeresve finoman simogattam belülről, majd ujjaimat jó mélyen belesüllyesztettem puncija rejtekébe.

Kinga is egyre hevesebben szedte a levegőt, éreztem, hogy közel van, így erős szívással ingereltem csiklóját. Pár pillanat múlva ő is átélte a gyönyör orgazmusát, halk visítása elárulta, hogy imádja, amit teszek. Akkor délután a kádból még órákig nem szálltunk ki, és minden pontját és lehetőségét kipróbáltuk a maximális élvezethez jutáshoz.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.