Miután visszaértek lekerült a számról a ragasztás és mindketten megszopattak

Egy szex társkereső oldalon ismerkedtem meg egy korombeli pasival, akit szintén érdekel a BDSM, szereti a kötözést és van is benne már gyakorlata. Néhány üzenetváltás után megegyeztünk egy szombati napban, hogy akkor fogunk találkozni és ő meg fog engem kötözni és fogva tart. Írtam neki, hogy szeretném átélni milyen az, amikor meg vagyok kötözve, a szám be van ragasztva és a szememet is bekötik. Tetszett neki, hogy ilyen a hozzáállásom és rákérdezett, hogy mit szólnék hozzá, ha esetleg megkötözve néhány órára magamra is hagyna? Azt válaszoltam, hogy csináljuk, mert érdekel az érzés, hogy nincs menekvés és érkezik vissza a dom, hogy foglalkozzon velem. Ekkor még egy ötlettel rukkolt elő, hogy lenne egy barátja, aki szintén részt venne a kötözésemben, mint dom. Ebbe is beleegyeztem, mert nagyon izgatott, hogy két pasi fog megkötözve tartani.
Mikor odaértem erre a találkozóra, már nagyon vártak. Két istenien kinéző pasi nyitott nekem ajtót. Éppen csak egy alsó és trikó volt rajtuk. Elég jól láthattam az izmaikat, sőt, ami nekem nagyon bejön, a mellkasuk, a hónaljuk és az intimük is szőrös volt egy picit. Ez rögtön felizgatott. Bementem a lakásukba és éreztem, hogy itt ma nagyon nagy élményekben lesz részem.
Egy rövid beszélgetés és egyeztetés után levetkőztettek meztelenre. Ezután bekötötték a szememet és leültettek egy székre. A számra ragasztószalagot tettek, majd elkezdtek a székhez kötözni. Egyre több és több kötél került a kezeimre és a lábaimra is, ezért nem nagyon tudtam mozogni sem.
Végig simogatták a testemet, a farkammal is játszottak egy kicsit. Egyszer csak közölték, hogy dolguk van és elmentek. Legalább 3 órát ültem a széken megkötözve, magatehetetlenül. Nem láttam, beszélni sem tudtam.
Miután visszaértek lekerült a számról a ragasztás és mindketten megszopattak. Két méretes „szerszám” járt felváltva a számban, nagy élvezettel szoptam mindkettőjük farkát. Az előváladékuktól egyre csatakosabb lett a szám és az arcom és még jobban élveztem, hogy tehetetlen vagyok, azt kell csinálnom, amit ők akarnak. Telt az idő, éreztem, hogy hamarosan el fognak élvezni…ebben igazam volt. Folyt a számba, a mellkasomra, mindenhova.
Továbbra sem engedtek el. Ismét beragasztották a számat, amiben maradt egy kevés az ondójukból…ezt nyelni kellett. Levették a sálat a szememről. Ekkor jelent meg egy negyedik pasi, akivel előttem szexeltek, sőt a srácnak engem is kellett szopnia. Amikor úgy gondolták, hogy egyelőre elégedettek, akkor összekötöztek a másik sráccal az ágyon, betömték a szánkat zoknival és kendővel bekötözték. Legalább egy órán át tartottak így minket, végül elengedtek.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.