Reggeli faszverés

Reggel van, és valószínűleg egy ismeretlen helyen ébredsz fel. Az emlékeid alapján tegnap éjjel buliztál, és egy lányt táncoltál dekoltált ruhájában. Azt is emlékszel, hogy nem indultál haza a buli végén. Amikor megfordulsz, egy nőt találsz a franciaágy másik oldalán, aki valószínűleg az a nő, akit a fotókon láttál az ágy melletti bútorokon. Ő az osztálytársad nevelőanyja, aki fitness edzőként dolgozik. Meglepőnek találod a helyzetet, mert alig több mint 20 éves és neki még nem lenne édesgyermeke. Sosem vettem őt különösebben szemügyre, de most remek alkalman adódott erre. Kissé feltolom magam és megtámaszkodom a könyökömön. Tőlem elfele fordulva, féloldalt a hasán fekszik. Kezei a párna alá fúrva. Bal lába kinyújtva, a jobbcombja pedig maga mellé húzva, félig terpeszben pihen a kemény matracon. A takaró a földön ledobva, lehet melege volt és lerugta álmában. Nem tudom, de az biztos, hogy remek a látvány. Ha nem fitneszedző lenne szerintem lábmodellként sem lenne rossz élete. Megint figyelmes leszek erre a finom illatra, lehet hogy felőle jön? Kicsit közelebb hajolok a tarkójához, amit félig takar vörös, göndör haja és veszek egy mély levegőt az orromon keresztül. Az édeskés fűszeres illat villámként hasít az agyamba, minden eddigi gondolatomat kioltva. Behunyom szemem és újra lélegzem egyet. Érzem ahogy farkam megmozdul alsónadrágom szűk szorítása alatt. Valójában ez volt az ami felkeltett. A kényelmetlen érzés az ágyékomnál. Általában én is hason alszom, ahogy ő is most mellettem, de én rendszerint keményen ébredek. Odanyúlok ágaskodó péniszemhez hogy kicsit könnyítsek magamon, kipattintom a szűk alsóból ezt a forró rudat. Tegnap este azért megborotválkoztam, ott is, mielőtt ide indultam. Hátha lesz egy numera valamelyik osztálytársunkkal, de sajnos nem jött össze semmi. Ennek böjtjét is nyögöm most. Nem bírom ki, ez a szűk nadrág még mindig annyira szorít, muszály lesz megszabaduljak tőle. Felülök és gyorsan letolom magamról, majd a szőnyegre dobom. Teljesen szabad érzés. Mered bele a semmibe ágaskodó farkam. A szokásos reggeli merevedés. Masszív merevedés. Ahogy visszakerülök az ágyra, féltérdre ereszkedve, most veszem csak észre hogy Fanninak nem csak az illata mámorító, hanem a formái, előttem teljes nyugalomban elterülő teste, fenséges látvány.

Ahogy helyezkedek, teljesen simára borotvált heréimen és masszívan kemény farkamon, nagyon intenzíven érzem az apró kis légmozgásokat. Ezek az érzések és Fanni finom illata teljesen megfeszítik bennem a gondolatokat.

Ösztönösen lépek be jobb térdemmel a lábai közé. Óvatosan érintem a matrachoz. Most heréim alatt bal combja helyezkedik el. A már a vérbőségtől lüktető farkam előtt pedig felhúzott combja és gyönyörű, gömbölyded hátsó formája. Huncutul mosolyog ez a két kis dinnye formájú domborulat. Nagyon lassú mozdulatokkal kerültem ebbe a pozícióba. Jobb kezem előre emelem és óvatosam megérintem ágaskogó farkam. A másodperc tört része alatt kiderül, hogy ezt a kemény húsrudat nem simogatnom kell hanem célravezetőbb lenne ha határozottan rámarkolnék. Nyakon is ragadom, száraz makkom még jobban megdagad a mozdulattól. Bal kezem a farkam töve fölötti területen és a heréimen kalandozik.

A reggeli merevedés, a simára borotvált alsó testem érzékenysége, a kellemes meleg a szobában, Fanni észbontó illata, remek formái és tangájának izgató játéka, ahogy előtűnik a két formás domborulat közül. Isten őrizz hogy felkeltsem, a világért sem zavarnám meg édes álmát. Csak magammal foglalkozom. Néha cirógatom a rudat hosszanti mozdulatokkat. Néha csak a heréimet markolászom mikor úgy érzem hogy már túl közel vagyok a csúcshoz. Aztán mikor megnyugszom újra határozottan megmarkolom. Biztos mozdulatokkal teszem a dolgom. Keményen verem, érzem az ujjbegyeim alatt a lüktetést. Makkom már borzasztóan kikerekedett. Vöröslik a vérbőségtől. A szünetekben csak a heréket maszírozom, de ezekben a pillanatokban a látvány az ami tovább izgat. Az ésszerű gondolkodástól már bőven messze járok. Mégis amikor érzem hogy prosztatám kiold, és elindul bensőmből spermafolyam, azt is konstatálom hogy már késő odanyúlni az éjjeliszekrényhez és kiszakítani egy zsebkendőt az adagolóból. Az előcseppek Fanni vörös hajáig jutnak. Rég spricceltem már ekkorát. A heréimet maszírozva, jobb kezem kövezkező rántásánál egy adag a kezem és farkam közé is kerül. Egy nagy adag a formás fenekere érkezik és a tangabugyikára is jut bőven. Ha nem kézimunkáztam volna csak a látvány lett volna előttem, szerintem attól is elélveztem volna. Finoman csurognak sűrű gecifoltok a gömbölyű formákon.

Megpróbálom az utolsó cseppeket is kipréselni a még mindig merev szerszámomból. Zihálva a orgazmustól, kicsit remegve, ahogy elemetáris erővel rört elő belőlem a spermafolyam, jobb kezemben gecitől lucskos farkamat tartva, arra leszek figyelmes hogy Fanni rámkacsint. A második adagot ne hagyd veszendőbe menni kis harcosom, suttogja halkan. Ujjai érintését a heréimen érzem és következő mozdulatával, jobb keze mutató és középső ujjával szétfeszíti nedves szeméremajkait…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.