Anya és Lánya a szex shopban

Nati keddje úgy kezdődött mint általában szokott. A lány felébredt, nyújtózott egyet majd a hátára fordult. Azt fontolgatta hogy visszafordul és tovább alszik. Azután az is eszébe jutott, hogy a tanítás véget ért erre a nyárra.
– Hmmmm – mormolta. Erre a gondoltra elmosolyodott. Ez azt jelenti, hogy egész nap ülhet a medencénél és lógázhatja a lábát.
„Nem várjunk csak..” – ötlött eszébe hogy az anyja mondott valamit a bevásárlásról. „Na ez még belefér.”
Felkelt és megvizsgálta magát a fali tükörben. „Egész jó egy tizenöt évestől” – mondta magának. A lába hosszú és sima volt és éppen elkezdett barnulni. „Egész barna leszek nyár végére”. A feszes melleivel is meg volt elégedve de leginkább a mellbimbóit szerette. Vékony de hosszú, hegyes bimbói voltak. Finom halvány rózsaszínben tündököltek és olyan érzékenyek voltak…. Finoman megcsippentette és kicsit megcsavarta őket. Szinte azonnal feszesek és kemények lettek az érintésre. Megfordult és a válla felett nézegette a fenekét. „A legszebb részem” – gondolta. A kezei finoman végigsimítottak a fenekén miközben azt képzelte egy férfi kezei matatnak rajta. Kicsit széthúzta a fenekét és szemügyre vette a rózsaszín nyílást.
Arra gondolt hogy milyen kínos lenne, ha tudnák mennyire szeret játszani magával, ott lent. Lement a fürdőszobába, hogy gyorsan lezuhanyozzon. Belépett a zuhany alá és megnyitotta a meleg vizet. A rá ömlő víz kellemes érzésekkel töltötte el. Elkezdett mosakodni. Kezébe vette a szappant és elkezdte magát beszappanozni. Nem tudta megállni, hogy ne játsszon magával egy kicsit. A keze lecsúszott az puncijához és elkezdte azt is beszappanozni. Két ujját becsúsztatta a résbe és elkezdte simogatni magát. Finoman mozgatta az ujjait fel és le. A másik kezét is beszappanozta és lecsúsztatta a fenekéig. Finoman benyomta a lyukba. Az ujjai a puncijában és a fenekében fantasztikus gyönyört adtak neki. Kicsit felkiáltott ahogy elélvezett. Kilépett a víz alól. Elővett egy pengét és leborotválta a lábát és a hónalját. Lenézett a puncijára és elkezdte borotválni a bikini vonalát. Folytatta a combjai belső felével majd a szeméremdombja feletti területtel. Csak egy kis háromszöget hagyott a göndör szőrből. Egy picit habozott aztán folytatta. Az anyja is borotválta a szeméremdombját és ő mindig is ki akarta próbálni milyen lehet. Érdekes látvány volt ahogy feltűnt finom rózsaszín szeméremdombja. Kuncogott egy kicsit ahogy az utolsó felesleges szőrök is lehullottak. Ettől egy kicsit izgalomba is jött.
De lassan ideje volt indulni anyjával bevásárolni.
——
Az anyjával a belváros felé tartottak. Majd meghalt a kíváncsiságtól hová mennek, de az anyja nem mondta meg. Végre megérkeztek egy kis butikhoz a divatsoron. Nem tudta nem észrevenni, hogy a kirakat tele van csipkés szexi fehérneműkkel. Azt gondolta az anyja valami szexiset akar venni, hogy „felvidítsa” apát este. Bementek a boltba és az anyja egyből a hátsó részbe terelgette. A boltvezető üdvözölte az anyját:
-Helló Janice. örülök, hogy látom. Óóó.. Ez biztosan a lánya.
Nati kezet nyújtott.
-Helló – üdvözölte a nőt Nati anyja.
Az leültette őket egy nagy széles szobában a bolt hátsó részében.
-Nati…tudom, hogy jövő héten lesz az iskolai bál és úgy döntöttem megleplek valamivel. Laura és én választunk valami gyönyörű fehérneműt amit viselhetsz a báli ruhád alatt. –mondta Janice.
Nati szemei elkerekedtek a meglepetéstől. Még soha nem volt semmi igazán szexi bugyija vagy melltartója.
-Na most vetkőzz le és máris kezdhetjük!
Nati habozva nézett Laura – ra, aki elmosolyodott és azt mondta:
-Ne légy zavarban drágám, nem te vagy az első meztelen nő akit látok.
A lány lassan kigombolta a ruháját és lehúzta a fején keresztül. Ott állt egy kis rózsaszín melltartóban és bikini alsóban.
-A melltartót is!- mondta Laura.
Nati elpirult de sikerült levennie azt is. Laura és az anyja is nyíltan méregették a melleit. Ezután egy csomó melltartót próbalt fel. Mindegyik egyre többet mutatott és egyre izgatóbbak voltak mint az előzőek. Nati újra elpirult ahogy magán érezte Laura matató kezét, ahogy a nő megigazította melleit a tartóban.
Egészen felizgult a helyzettől. Végül egy push-up melltartót választottak, ami többet hagyott szabadon mint amennyit elfedett. Sokkal merészebb volt mint amit valaha elképzelt. Megnézte az eredményt a tükörben és nem tagadhatta elégedettségét. Kicsit zavarba jött amikor látta, hogy a bimbói ismét megkeményedtek. Szinte kiszúrták a vékony anyagot. Laura és az anyja is észrevette ezt és sokatmondóan mosolyogtak egymásra.
-Ok Nati… és most a bugyit! Felpróbálunk néhány harisnyát és harisnyakötőt. – mondta Laura
A lány már éppen azon volt hogy letolja a bugyiját is amikor eszébe jutott, hogy reggel csupaszra borotválta a punciját. Teljesen elvörösödött és megmerevedett.
-Uhh.. ohh… nem maradhatna inkább rajtam?” – kérdezte tétován.
-Nati, csináld amit mondtak! – figyelmeztette anyja.
-De nem akarom!- tiltakozott erőtlenül a lány.
Az anyja arca hirtelen igen haragos kifejezést öltött.
-Vedd le azt a bugyit kislány, vagy nem tudom mit csinálok veled!
-Kérlek anya! – könyörgött Nati.
-Na ebből elég! Gyere csak ide!- komorodott el az anyja.
Nati kelletlenül odasomfordált az anyja mellé. Ez a mondat pont úgy hangzott mint régen kisebb korában, amikor anyja el szokta fenekelni. De ez most nem fog megtörténni. Legalábbis nem it. Nem egy idegen nő előtt. Ám az anyja megragadta a csuklójánál fogva és lehúzva az ölébe keresztülfektette a térdén. Nati teljesen megszégyenülten feküdt ott és úgy érezte mindjárt sírva fakad. Az anyja megmarkolta a bugyi szélét és lerántotta róla. Ezután elkezdte fenekelni. Nati érezte hogy kellemes melegség önti el. Mikor anyja végzett, felállította. Nati kezei azonnal a puncija elé mozdultak és takargatták azt.
-Vedd el a kezeidet lányom!
Megtört minden ellenállása és hagyta kezei hadd hulljanak oldalra. Most már látható volt teljesen csupasz szeméremdombja. Látta, hogy anyja elmosolyodik a látványon. Laura lenyűgözve bámulta a finom nagyajkakat. Nati úgy érezte rögtön a föld alá süllyed szégyenében. Azt kívánta bárcsak ott helyben meghalna.
-Nati… most pedig Laura befejezi a fenekelést. – mondta anyja.
A lány engedelmesen, lassan odament a másik nőhöz és az ölébe feküdt. Laura kicsit várt a kezdéssel amíg beigazította őt a legjobb pozícióba. Érezte hogy a nő bal keze szorosan fogja a hátát. Laura jobbja kicsit megszorongatta a fenekét mielőtt lecsapott volna. Kapott néhány igen kemény és gyors ütést majd a nő kicsit megpihentette kezét a bepirosodott hátsón. A fenekelés így folytatódott egy darabig. Négy – öt ütés majd egy kis masszírozás a kemény tini hátsón. Nati már kezdett hosszászokni a dologhoz amikor hirtelen… Amikor Laura éppen masszírozta a fenekét azt vette észre, hogy a nő ujjai a hátsó nyílása körül matatnak majd a puncinyílás felé vették útjukat.
Olyan izgató érzés volt hogy Nati megborzongott. Három – négy kemény ütés következett majd Laura ujjai ismét a popsivágatba csúsztak. Laura egy pillanatra megállt.
-Nyisd szét a lábaidat! – jött az utasítás.
Nati széjjelebb nyitotta a lábait. Laura ujjai egyre lejjebb és lejjebb vándoroltak míg elérték a csiklót ami ekkorra már teljesen nedves és csúszós volt.
-Állj föl Nati! – jött a következő utasítás.
Nati lassan talpra állt. Érezte a melegséget a fenekén és egy másfajta melegséget az ágyékában. Laura most Nati anyjához fordult.
-Janice drágám a kicsike már tisztára nedves.
Nati arca megint vörös lett erre a kijelentésre.
-Szerintem imád engedelmes kislánynak lenni.
Ennyit mondtak nem többet. Nati azt várta valami még történni fog de úgy látszik azok ketten megelégelték a dolgot. Laura beletemetkezett egy nagy halom harisnyába és -tartóba, hogy megfelelőt találjon Nati-nak. Végül egy fekete átlátszó darabot választottak. Nati olyan szexisnek érezte magát benne mint még soha. Ismét megnézte magát a tükörben. Egyre inkább beizgult ahogy kellette magát. Érezte ahogy az ágyéka szinte izzik, és látta a tükörben ahogy kéjnedve megcsillan a vágatban. Végül a szoba közepére utasították. Lábai kis terpeszben, kezei összekulcsolva a tarkója mögött. Közölték vele hogy maradjon ebben a pozícióban.
-Most felteszünk pár kérdést és azt akarom, hogy válaszolj őszintén és részletesen! – mondta az anyja.
A lány légzése felgyorsult.
-Rendben-felelte.
Laura kezdett:
-Először is…mikor maszturbáltál először?
Nati pipacsvörösen suttogta a választ:
-Úgy… egy évvel ezelőtt.
-Milyen gyakran maszturbálsz? – jött a kérdés az anyjától.
-Majdnem minden nap. – felelte bizonytalanul a lány.
-Milyen tárgyakat dugtál már fel magadnak? – ezt megint Laura kérdezte.
Nati lassan felsorolta: egy fésű nyelét, az ujjait, egy hosszú nyakú üveget és egy kisebb uborkát.
-Bedugtad valaha az ujjad a fenekedbe?
Nati megrökönyödve nézett anyjára. Alig tudta kinyögni a választ:
-IIIgen.
Mindkét nő elmosolyodott.
-Milyen tárgyak voltak a fenekedben?
Nati hangja lassan elhalt miközben felsorolta hogy az ujjai, egy fogkefe nyele és egy rúzs tokja volt már a popsijában.
-Azt hiszem ennél sokkal jobbat is tudunk – mosolygott Laura rejtélyesen.
A kérdezősködés ment tovább és Nati elmondott minden szexualitással kapcsolatos dolgot amit valaha csinált. Azt is elmondta mikor egy barátja majdnem elvette a szüzességét a strandon. Mire végeztek a kérdésekkel Nati majd elsüllyedt szégyenében. Ugyanakkor még életében nem volt ennyire izgatott.
Laura kiment a szobából, de nemsokára egy kis dobozzal a kezében tért vissza. Nati még mindig ugyanúgy állt, ahogy korábban mondták neki: terpeszben, kezei összekulcsolva a feje mögött. Laura kinyitotta a dobozt és odahajolt anyjához és valamit a fülébe suttogott. Nati anyja elmosolyodott és bólintott. Laura a lány felé fordult és azt mondta:
-Fordulj meg Nati drágám, hajolj le és érintsd meg a lábujjaidat! Laura most ad neked egy kis ajándékot.
Nati úgy tett ahogy mondták neki és remélte, hogy az ajándék nem egy újabb fenekelés lesz. Ahogy hátranézett a lábai között látta, hogy Laura kivesz valamit a dobozból és kenőcsöt ken rá. Ahogy Laura Nati felé fordult láthatóvá vált hogy az a valami egy műanyag vibrátor ami csúszósnak tűnt a rákent anyagtól. Nati érezte amint Laura kezei finoman széthúzzák a fenekét, majd megérezte a hideg érintést az ánuszánál. A lány lélegzete elakadt ahogy a nő finoman de határozottan behatolt a testébe a vibrátort.
Már zihált mire Laura végre enyhített a nyomáson és a „dugó” a helyére került. A nő leült, otthagyva Nati-t a szoba közepén. A lány már minden ízében remegett a fantasztikus érzéstől a fenekében. Érezte, hogy saját nedve folyik lefelé a combjai belső felén.
-És most …. Szeretnél végre elélvezni?” – kérdezte anyja mély, búgó hangon.
Nati csak bólintani tudott. Olyan izgatott volt, hogy halkan nyöszörögni kezdett. Bármit megtett volna csak végre elélvezhessen.
-Akkor kérdd Laurát, hogy engedje meg neked!
Nati Laurához fordult:
-Kérlek Laura hagyj elélvezni!
Laura rámosolygott és azt mondta:
-Rendben van, lássuk, hogy tudsz elmenni! Játssz magaddal!
Nati azonnal leengedte a kezeit a már síkos puncihoz. Ujjai maguktól találtak rá a kemény csiklóra. Már olyan közelt volt az orgazmushoz, hogy szinte alig kellet magához nyúlnia és máris elélvezett. Az érzés mélyen az ágyékában indult. A hasa rázkódott a gyönyörtől és érezte ahogy feneke összeszorul a vibrátor körül. Fülei csengeni kezdtek és térdre rogyott ahogy a gyönyör újabb hullámai ostromolták testét. Mintha távolból hallotta volna magát amint kiabál és sikoltozik kéjesen vergődve. Eltartott néhány percig mire teljesen kielégült és valamelyest lenyugodott. Teste izzadtságban fürdött és teljesen kimerült volt. Felnézett és látta, hogy mindkét nő szoknyája fel volt húzva. Úgy látszott hogy ők is elélveztek ez idő alatt.
A két nő segített neki talpra állni és felöltözni. Nati lenézett és megkérdezte az anyját, hogy kiveheti-e már a vibrátort.
-Nem édesem, benned lesz míg haza nem érünk. Otthon pedig valami más jön…
Nati megborzongott ahogy elképzelte milyen kalandok várhatnak még rá otthon.

One Reply to “Anya és Lánya a szex shopban”

Comments are closed.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.