Egy gyors baszás

Érzem. Ahogy megmarkolja, csipkedi az ujjaival. Újra belémnyal. Megvonaglok. Már alig bírom tartani magam.

Valójában most nem az ujjaitól és a szájától kényeztetve akarok megkönnyebbülni.
Innen már nincs visszaút. Lehet hogy megérezte ő is ezt a gondolatot? Baromi nedves vagyok már, szinte tocsogok a sok nyáltól és saját nedvem keverékétől. Amit a nyelvével művel a combjaim között arra nem tudok nemet mondani. Minden előjáték része a kiadós nyalás és ujjazás. Lehet hogy anatómiai ismeretei is vannak, nem tudom. Az ánuszom, a szeméremajkaim és a csiklóm az ő kis szerelmi háromszöge.

Kéjben úszó ölemből a forróság egyre jobban szétárad testemen. Csípőm kerigőre indul forró nyelvével amikor kiszáll belőlem. Abbahagyja az ujjazást és pinám szopását. Tacsakos száját a lepedőbe törli. Mindig oda törli. Felegyenesedik és térdelve közelebb húzódik vágya tárgyához. Nagyon felhúzott! Megint. Úgy dorombolok már mint az éhes kiscica mikor a gazdihoz dörgőlőzik és várja a finom tejcit. Odahelyezkedik, farka leng jobbra balra a mozgulataitól. Tekintetünk találkozik az égő gyertyák derengő fényében. Megcsillanó szeme bogarába mélyedek, elveszek a tekintetében.
-Told be! – suttogom.
-Úgy felizgultam, mindjárt rádspriccelek! Még játszom egy kicsit. – mondja.

A forró makkjával elkezdi masszírozni a csiklómat. Amikor hozzám ér dudorodó makkja kisebb orgazmust élek át. Hát itt az alkalom. Erre vártam, hogy kiszolgáltatva kemény fasszal előttem térdeljen. De nem akarom elkapkodni. Átkarolom a csípőjét aztán lecsúsztatom kezeimet azokra az isteni fenekekre. Kicsit megemelem a csípőmet és finoman elkezdem magamba préselni a vérbőségtől duzzadó kőkemény faszt! Centiről centire, érzem, nagyon finom, szorítok, nyomom tovább. Egy pillanatra megtorpan, mintha nem férne belém? Tovább! Tövig! Úgy akarom érezni!

Eddig engedtem neki, hogy azt csináljon velem amit csak akar. Még feszítek a terpesztésemen. Tacsakos puncikámba, akadájtalanul tolul be ez az erős izomköteg. Az imént még csak azon voltam hogy magamba ügyeskedjem, most meg azon hogy bennt legyen teljesen. Csak nyomom befelé. Hús a húsban. Érzem. Nem ellenkezik. A vádlimmal a feneke mögé nyúlok, hogy segítsem a mozdulatot, a kezeimmel a mellkasát támasztom. Húzom magamba.

-Basszál! – suttogom, remegő tekintét keresve.

Hátraszegem a fejem, megemelem a mellkasom, homorítok, a melleim finoman ringanak ahogy pumpálja belém hímtagját. Teljesen nyitva vagyok. Dolgozik. Egyre keményebbeket lök. Szófogadó. Tömi rendesen a pinámat, teljesen kitölt a farka. Elkezdi nyalni a melleimet. Benyúl a fenekem alá, kicsit megemeli csípőmet és úgy bassza tovább egyre forrósodó kejhemet. Az előbb ivott belőle, most megtisztítja hogy teletölthesse magjával. Én már készen állok. Pontosan tudom mit akarok. Az ejakuáló fasz ritmikus, erőteljes mozgására várok. Hagyom had dolgozzon. Megérdemli hisz ügyesen ujjazott, és tényleg fényesre nyalt. Dolgozik, nyomja, már teljesen az ösztön hajtja. Kicsit lelassít. Farka erőteljesen megrándul.

Erre vártam. A lábaim megint szerephez jutnak. Éppen kifelé mozdul belőlem mikor puha vádlijaimnak ütközik megfeszült feneke. A lábaim segítségével magamba nyomom a rudat. Már nem kell sok. Forróság önt el. A forró sperma szétárad mennem. Ritmikus lüktetéssel pumpálja belém az éltető nedvet. Ez az ami beindít. Mikor hátra mozdul magambapréselem. Már javában lüktet a pinám mikor észreveszem hogy szabadulni akar. De még nem vagyok kész.

-Egy picit még, maradj. Basszad, nyomjad, nyomjad, nyomjad!

Engedelmeskedik, de már teljesen készen van. A forró geci a pinámból kicsordulva az ánuszomra folyik, onnan a lepedőre. Annak az isteni farkának finom lüktetése meghozta számomra is az orgazmust. Akkorát élveztem, hogy beleremegett a testem. Az agyam teljesen kikapcsolt. Ez az a pillanat amikor újrateremtjük egymást.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.