Leitattak egy házibuliban, és elvették a szüzességem is

Egy szalagavatón ismertem meg az osztályunkból a legjobb barátnőm Kati unokatesóját és egyből beleszerettem. Csak pár szót tudtam vele váltani. Azonnal éreztem, ő az igazi és vele szeretném elveszíteni, már kínossá váló ártatlanságomat. Az tette nehézzé, hogy elég messze lakott Péter, Fehérváron, ahonnan a barátnőm is bejár suliba! Pár nap múlva szólt a barátnőm, lesz egy buli, amire meghívtak minket is.

Egyenlő arányban leszünk fiúk és lányok. Eljött a nagy nap, vonatra ültem és Fehérváron ott várt Kati. Buszra ültünk és mentünk a buliba. Egy lakótelepen a hetedik emeletre érkeztünk. Bent már szólt a zene és négy nagyjából velünk egykorú srác fogadott, meg az egyikük pár évvel fiatalabb öccse, aki ott lakott. Itallal kínáltak és bár nem szoktam inni, de elfogadtam, mert nagyon izgultam! Meg is ittuk Katival mindketten és már megint tele is lett a pohár. Közben megkérdeztem, hol van a többi lány? – Az utolsó pillanatban lemondták sajnos, – mondta nem túl szomorúan a házigazda fiú. Petivel bújtam össze, mikor a harmadik italom is elfogyott, Kati pedig egyik sarokban vadul smárolt egyik sráccal. Az ötödik ital teljesen kiütött, ki kellett mentem a mosdóba elég sokáig lehettem ott, mire kijöttem eltűnt a barátnőm! Kérdeztem, hol van ? – Lelépett Zolival, válaszolták. Egyedül maradtam lányként ! Hívtak, üvegezni, kérdezték,ismerem-e a játékot? Igen, válaszoltam, bár még sosem játszottam. Körbeültük és forgott az üveg, fogytak a ruhák. Szerencsés voltam, csak a zoknim „vesztettem ” el a fiúk már egy szál gatyában voltak! De csak erőltették és nekem jött ki, a pólóm bánta, kocsányon lógott a fiúk szeme! Aztán az egyik, majd a másik srác veszítette el utolsó ruha darabját, én meg tátott szájjal bámultam a farkukat!

Erre Peti duzzogni kezdett, de eljött az én időm, le kellett venni a bugyimat. Nem akartam, de segítettek. Két meztelen srác és Peti, akiről közben én is lekaptam az alsóját! Mindhármuknak egyforma volt körülbelül, de Sanyié elkezdett ágaskodni a „harc” közben. Megitattak velem egy pohár pezsgőt, amitől forogni kezdett velem a szoba. Most már mindhárman simogattak, fogdosták a melleim, popsim és egyikük keze a puncimra tévedt. Nagyon kellemes érzés volt, eddig csak magamnak csináltam. Lekapcsolták a villanyt, kintről szivárgott be egy kis fény a sötétítő függönyön át, így halvány körvonalakat láttam. Megfogtam valaki farkát. nagyon érdekes volt számomra, közben egy másikat az arcomhoz nyomtak, furcsa, de nem visszataszító illata volt. A számhoz irányította, kinyújtottam a nyelvem és megfogtam ezt is! De rosszul tettem, szinte azonnal lefröcskölt! Ő volt Peti! Tele lett a szemem, szám, de még az orrom is! Közben szétfeszítette egyikük a combjaim és befúrta a fejét. Na, ez nagyon tetszett, közben letörölték egy kendővel az arcom. A másik kezemben lévő fiú a számba nyomta és közösült az ajkaimmal, miközben lent abba maradt a nyalás és az ujjával folytatta, legalábbis azt hittem, mert egyszer csak egyéles fájdalom kíséretében belém hatolt. Nem az ujja volt! A fájdalom ahogy jött úgy el is múlt, átalakult élvezetté. Mikor már kezdtem élvezni, kivette és helyet cserélt a számban lévővel. Puncim nedvét ízlelgettem, de nem sokáig,mert érkezett a sperma! Nagyon sok volt, kaptam is utána még egy pezsgőt. Miközben ittam azon gondolkodtam, melyikük vehette el?… Mert közben mászkáltak cserélgették a helyüket én pedig boldog kábaságban elaludtam. Időnként észleltem, hogy valamelyikük belém hatol, válaszoltam is, hogy – Igen, nagyon élvezem -, aztán tovább szunyókáltam . Reggel arra ébredtem, hogy a srácok a földön alszanak, az öcsi, pedig mellettem az ágyon, szintén ruha nélkül, mélyen aludt!

Elkezdtem gondolkodni, ekkor nyílt a bejárati ajtó, a barátnőm jött vissza értem. Legyökerezett lábbal suttogta; – Midegyik? … – Valószínűleg. – válaszoltam halkan. – A kissrác is? – Fogalmam sincs, de nem kizárt, nézd meg, mekkora van neki…-Azta! suttogta Kati. -Öltözz gyorsan, megy a vonatunk! Felkaptam a rumáim, indultam a wc-re, de ekkor éreztem az elmúlt éjszakát, úgy sajgott a puncim, meg a medencém, alig bírtam lépni! Kati támogatott a mosdóba megmostam az arcom és a puncimat, felöltöztem, aztán halkan leléptünk, mielőtt felébredtek volna a fiúk. Útközben a barátnőm irigykedve mondta; – Ha ezt tudom milyen buli lesz, én is maradok!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.