Összehoztuk a feleségeinket

Egy baráti házaspárral mentünk nyaralni Kubába. A hely csodálatos volt, de szerettem volna még másféle különleges élményeket is szerezni.

Lógós mell. Lehet az szép is? Hát, ha telt és olyan mint Klárié mindenféleképpen. Ez a nejemnek is megtetszett, amikor nudista strandra mentünk a barátnőjével,láttam hogy nézegeti, akkor jött az ötlet, a vágyam.

– Addig nem nyugszom,míg nem látom őket leszbizni – fogadkoztam Klári férjével, aki régi haverom.

– Hű azt megnézném, én is! Terveljünk ki valamit, hogy összehozzuk a lányokat.

Meg is lett a nagy terv négy sör után.

– Mi van ha más férfihoz mennek felajzott állapotukban?

– Bezárjuk őket az apartmanba.

Szereztünk viagrát, mi bejelentettük, hogy fiús estét tartunk a lányok meg tartsanak lánypartit.

Úgy tettünk mint akik elmennek, közben visszalopóztunk és elbújtunk a szekrény mögé.

A viagrát kávéba tettük nem sokkal előtte. Láttuk hogy a nejem Ági, meg Klári mindinkább ficánkol, fészkelődik, keresi a helyét. A nejem nemsokára megszólalt.

– Te Ági én annyira, hogy is mondjam, elkapott a vágyakozás.

– Téged is? Nekem is tiszta nedves a puncim!

Egymásra néztünk Lackóval, a szánk a fejünk széléig húzódott. Kezet ráztunk. A lányok nevetgéltek, aztán elővettek egy üveg peszgőt azonmód felkattintották a rádiót, elkezték magukat szexin rázni. Klári nagy melle ringott a bikiniben.

– Jó nagyok a dudáid!

– A tiedek szebbek. Mutasd, keményebbek az enyiménél?

Hamar belejöttek a lányok egymás csöcsörészésébe, jól felállt a farkunk Lackóval, de nem mertük elárulni,hogy ott leskelődünk.

– Hú a mindenit! Peep show a javából – sóhajtozott Lackó.

A lányok smároltak akkor pont, ráláttunk az eseméynekre. Lekerült a zöld bikinbnifelső Kláriról. Lógós melleit én is szívesen megcuppantottam volna. Ági nyalogatta, simogatta a nagy melleket, nevetgélve az arcát bedugta a két nagy lopótök forma közé.

– Szívogasd léccike!

Kérte a Klári, ő is simogatta a melleit, közbe lenyúlt a punciját is simogatta. Ági is simogatta magát, bevágta a húsos, ringó fenekét a bikini alsója. Nagyon megdugtam volna akkor már mindkettőt.

Amikor Ági lehúzta az alsóját, Lackó nagyon nézte, kicsit rosszul esett, de én is néztem a Klári borzasát. Szép pinája volt mindkettőnek, mindkettőt egyszerre basztam volna meg.

Amikor elkezdték egymást felváltva kinyalni meg ujjazni már megbántam az egészet. Sikoltozva nyalták falták egymást. A látvány szép volt. Utána leöblitették a nedveket pezsgővel és eltűntek a szemünk elől, azt se vették észre, hogy be van zárva az ajtó.

Nemsokára úgy tettünk, mint akik megérkeztek és jól megbasztuk őket, de azt legközelebb mesélem el.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.