Ondó-hordó

– Csendben! Eszter kinyitotta az ajtót és besurrant a lakásába. Este volt már. Tekintettel arra, milyen késő is van, biztos volt benne, hogy a férje már alszik, de nem ez lett volna az első alkalom, hogy téved. A csinos fiatal nő letérdelt, hogy levegye a magas sarkút, amit magával vitt mintsem viselt, nehogy zajt keltsen.

– Na, szép! Szólt egy mogorva hang.

– Csendben! Suttogta Eszter miközben hátra pillantott a válla fölött. Az ajtóban Tamás állt, egy termetes srác, aki hazahozta Eszter-t.

– Miért is? Tamás kacsintott miközben belépett.

– Alszik a férjem, sziszegte Eszter és felnézett. Fel akart állni, de Tamás keze Eszter vállára nehezedett és visszanyomta a földre.

– A férjed? Tamás kuncogott. Biztos nem viselkedtél volna úgy ma este, ha a férjed is elkísér.

– A férjem úgy érezte, hogy a ma este nem akar eljönni a partira, mondta Eszter.

– Haha, te meg biztos voltál benne, hogy el akarsz menni. Tamás rákacsintott és a kezeit Eszter vállára szorította. Szinte minden szobában elmentél.

– Halkabban, sziszegte Eszter újból.

– Micsoda, a férjed nem is tudja, hogy egy kis faszra éhes ribanc vagy? Dörmögte Tamás. Nem akarod, hogy a férjed megtudja, hogy az éjszakát térdén állva töltötted miközben a pucér kis segged-riszáltad? Nem szeretnéd, hogy férjed megtudja, hogy ma este hányan is keféltek meg miközben cumiztál?

– Kérlek, Eszter könyörögve nézett rá.

– Vedd le a ruhádat, parancsolta Tamás. Látni akarom azt a ribanc testedet.

– Eszter megdermedt és gyorsan levette a kötőfék felsőjét és rövid farmer nadrágját. Meztelenül letérdelt Tamás elé. Eszter telt keblei szabadon lengtek és nagy mellbimbói megmerevedtek.

– Mi ez a fanyar cucc a melleiden te faszszopó ribanc? Kérdezte Tamás lekezelően.

– Sperma, suttogta Eszter.

– Mi? Tamás hangosabban kérdezte.

– Kérlek, Eszter könyörgött Tamásnak. Sperma uram. A ribanc melleimet száraz geci borítja.

– Meséld el, hogy került a geci a melleidre, te ribanc? Tamás vigyorgott.

– Robi és Dani ráverték a farkukat, uram. Eszter elpirult. Azt hiszem Ákos volt az, aki az arcomra élvezett. Néhány geci lecsöppent a melleimre is. Azt hiszem Pali volt az, aki a számba élvezett, de nem tudtam lenyelni. Az ő spermájából jutotta a melleimre és az ajkamra is.

– Szóval négy srácot cumiztál le? Tamás nevetett.

– Nem, uram, nyögte Eszter. Ezek akik a melleimre élveztek, uram. Krisztián, Lajos, Péter, az a nagy fickó a focimezben, az ő barátja és a srác, akinek volt pálinkája ők számban mentek el és az mindent lenyeltem. A férjem azt mondta, meg kellene próbálnom lenyelnem, amikor egy férfi a számba élvezz.

– Ő mondta? Tamás nevetett. Fogadok, hogy nem szívesen hallaná, hogy milyen jól megtanultad a leckét. Szóval négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc. Szóval kilenc fasz járt ma este a szádban?

– Nem, uram, mondta Eszter alázatosan. Leszoptam Pityut is, de ő a puncimba élvezett.

– Szóval, csak egy srácnak engedted, hogy megbasszon, mondta Tamás gúnyosan.

– Nem, uram, Eszter elpirult. Leszoptam és dugtam is Pityuval, de Csongor, István és még másik két srác baseball sapkában, a srác szakállal, Ferenc és a három barátja meg a srác, aki csinálta azt a dolgot a sörösüveggel mind megbaszták a puncim.

– „A dolog a sörösüveggel” Tamás nevetett. Lemaradtam róla. Mit is csinált a sörösüveggel?

– Megdugott vele, nyögte Eszter. Majd megpróbálta felnyomni a seggembe is miközben a puncimat dugta, de szerencsére nem sikerült.

– Szóval ma este húsz sráccal és egy sörösüveggel dugtál?

– Igen, uram, mondta Eszter. Legalábbis azt hiszem, uram. Nehéz volt követni. Annyira keményen keféltek, elég sokszor elélveztem. Egy fasz volt a számban, amikor is egy srác a puncimba élvezett. Nem láttam ki állt a helyére és hatolt belém megint. Sok álló fasz volt és megannyi sperma. Még mindig csurog a fájó puncimból a sperma.

– Istenem, te egy akkora ribanc vagy, mondta Tamás. Már a kemény farkát dörzsölgette a farmeron keresztül. A férjed itthon az ágyban aludt, miközben te „ondó-hordót” játszottál.

– Ő nem akart ma este elmenni, mondta Eszter. Kérlek Tamás, nem akarom felébreszteni a férjem.

– Oké te faszszopó kurva, Tamás kacsintott. Mondom, mit fogsz csinálni. Le fogod szopni a farkamat és akkor talán nem ébresztem fel a férjedet és nem mesélem el neki, hogy a kis felesége a helyi „ondó-hordó”.

– Tamás kicipzározta a farmerját és kiszabadította a már keményen álló farkát. Egyenesen Eszter arcába nyomta és csinos kis szőke máris kezébe vette.

– Hülye ribanc, Tamás nevetett. Annyi fasz után még többet akarsz?

– Igen, sóhajtott Eszter. Végignyalta a hosszú faszt a tövétől a hegyéig és örvénylő nyelvmunkába kezdett a makkon. Igen, még többet akarok. Le akarlak szopni és szeretném, ha a számba élveznél.

– A francba, nyögte Tamás és megfogta Eszter fejét és rászorította a farkára. Tamás elképzelte micsoda látvány lehet kívülről ez a jelenet, amint egy nyitott ajtóban térdelő pucér feleség bólogat a sofőrje kemény farkán.

– Bassza meg, te aztán tudsz szopni, ribanc. Tamás nyögött, miközben Eszter nedves ajkait baszta.

– Eszter megragadta a Tamás lábait és előre-hátra hintáztatta a fejét Tamás dákóján. Tamás úgy dugta az arcát, mintha punci lenne. Egy mély, hangos nyögés kíséretében kihúzta a farkát Eszter szájából és a ziháló lány arcára verte a ragacsos meleg nedűt. Vastagon jutott a spermából Eszter egész arcára. Az orrára, arcára és a hajába is. Tamás miután végzett visszatolta lány szájába a farkát. Eszter lassan kiszívta az utolsó cseppeket is és hagyta, hogy a sűrű krém ajkain át a hullámzó melleire csordogáljon.

– Remélem a férjed mélyen alszik, ribanc. Tamás nevetve rakta el a farkát. Kuncogva megfordult és kisétált, miközben Eszter a nyitott ajtó előtt térdelt, spermától kipirult arccal.

– Szóval így értetted, hogy el akarsz menni? Gábor rámosolygott Eszterre, miközben ő meztelenül és gecis arccal felkapcsolta a szobában a villanyt.

– Még fent vagy? Nevetett Eszter.

– Sajnálom, mondta Gábor miközben végignézett a felesége meztelen, spermától ragacsos szétbaszott testén.

– Mennyit hallottál? Kérdezte Eszter.

– Azt mondanám, meséld el újra. Gábor vigyorgott, de ahogy látom elég vad éjszakád volt.

– Nagyon, Eszter vigyorgott, miközben letörölte maradék gecit az arcáról és az ujjait nyalogatta. Mindenhol meg lettem dugva, gondolta magában.

– Mindent mesélj el. A férje nevetett. Mindent hallani akarok az én kis „ondó-hordómról”.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.