Igazi proli szex

A nő morcosan álldogál az októberi esőben. Végignéz magán. Blúzán macskák táncolnak. A farmere kopott és áttetszenek rajta vastag szeméremajkai. Sajnos eléggé be van már járatva. Nem mai csirke.
Ha balra néz, egy rakodódarut lát, régi, szocialista vaskohók termékéből öntöttet. Kamazok gyomra okádja a követ a futószalagra, azok pedig, uszályok feneketlen bendőjébe. A folyó felett sápadt színtelenséggel bukik le nap.
Másik irányban embertömeg táncol. Hosszú hajú férfiak árulnak könyveket a mocskos járda szélén. Egy lemezbolt kirakatában hatalmas fekete kandúr trónol üres CD-tokokon. A többemeletes, okker téglákból épült tornyok Istár kapujaként magasodnak az emberek csapzott feje fölé. Koldus kéreget a McDonaldsból kiözönlő fiatalok önző siserehadától.

A nő, aki Didlinának hívja magát, izgalmat és éhséget érez. Belép a bárba, mely szorongva bújik meg a csöpögő árkádok alatt. A pultos pillantása azonnal tudat vele mindent, amit nem akar tudni.
Melegszendvicset rendel és sört. Érzi harisnyája feszülését. Mi lesz, ha túl tágnak találja? Hiszen az. Három férjet fogyasztott el, nagy természetű tenyészbika volt mindahány.
De vannak trükkjei.
Míg állkapcsa őröl, politika bömböl a televízióból, és cigarettafüst kígyózik a plafon felé. A sör nem túl hideg. Rendel egy felest. Kövek dübörgő hangja a fémen. Motorok sivítása, modern kalmárok pattogó hangja. Ám gyerekzsivaj sehol, itt nincsenek gyerekek. És Barbra Streisand sem énekli, Szerelmes asszony vagyok.

A férfi hamarosan megjön. Nagy tokás és szürkebőrű, mint a vemhes víziló. A ruhája tiszta, még Barbonnal is meglocsolta magát, de érződik alatta a munkásszag. Ám Didlina szereti a munkásszagot. Feszülő izmokat juttat eszébe, s könyörtelen farkakat. Három közös feles után már nedvesedik a puncija.
Kilépnek az utcára, s felpattannak a sasok szárnyára. Ezek a sasok fekete-fehérre vannak festve, és nagyon gyorsan repülnek. A hátukról az ember még a napot is láthatja. Didlina ül elől, és nagy seggénél érzi a férfi ágaskodó faszát. Begerjedve érkeznek el a kiürített palotába. A folyó szaga már a tengeré, s delfinek kefélnek a parti fákon túl a homokvárak vizesárkaiban.

Lehanyatlanak az ágyra és letépik egymásról a ruhát, és meztelenül néznek és szemükben hullámok. Didlina hagyja, hogy a férfi csókolgassa, élvezi borostája szúrós izgalmát, s lehelete piaszagát, melytől még jobban berúg. Végül képszakadás.
A nő szálfaegyenesen, karót nyelve áll a tükörben, és a punciját simogatja. Meredő farok villog a fényes lapban. Hozzáér a valóság hideg másához, és szétkeni rajta előnedveit. A tükör elhomályosul s nem látnak általa.
Majd a férfi térdel, és Didlina 30 centis vibrátorával izgatja a fenekét. Jó szőrős. Szétszakítja a homoerotikus gátakat, de nem hatol be. Elfenekeli. Megkorbácsolja. Beleizzad a műveletbe, haja tépett, seszínű tincsei szemébe hullnak. Nofretiti most megbünteti a picifiút, gondolja.
Aztán a férfi következik. A korbáccsal nagyokat csap Didlina pucsitó fenekére, duzzadó, nedvedző szeméremajkaira. A nő sikongat a kéjtől s fájdalomtól. Egymás után éli orgazmusait. Koszos járdakra gondol elszórt csikkekre s kiköpött rágógumikra.

Végül a férfi beléhatol. A farka nagyon kemény, a szaga nagyon poros és férfias. Hatalmas tenyerével Didlina lógó melleit markolja. A nő narancsbőrős feneke hozzátapad a csípőjéhez, észveszejtően forró és nyúlós. A pinája tág, igen, de a fasza teljesen szétfeszíti. Edény, melybe Alkaiosz fattya tölti pimpós borát.
És nyögés sikoltás és izzadás és cuppogás. Baszás. Repednek a kristályok, amik nincsenek.
Didlina kielégülve ugrál, üvölt és sikongat. A férfi cigarettázva nézi, löttyedt pöcse a szennyes ágyneműre lóg. A nő rácsap a combjára: bazmeg! Aztán rácsap a hasára: bazmeg! És ujjazza magát és elhúzza a függönyöket s nézi a sasokat és a felkelő napot, mely a Heszperidák kertje felett száll. „Mindent megtehetek!” – kiabálja, és szeme őrülten csillog. „Van hasam, combom, seggem és pinám! Mindent megtehetek! Mindent!”
És rántottát főz és kávét, és rágyújtanak, és a férfi fingik. Aztán beakaszt újból Didlinának, a nő féllábbal áll az ablakpárkányon, és melleit lengeti a járókelőknek. Eggyé válik a benne járó farokkal. Aztán egyensúlyát veszti, ahogyan a csúcsra jut.
Reméli, hátukra kapják a sasok.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.