Mai szex

Sziasztok, a történet   időpontjában 18 éves voltam. Elkezdtem már a kreszt eddig, nem voltak problémáim de az egészségügy vizsga előtt be kicsit paráztam. Volt egy két ismerősöm aki ezen a téren mozgott így segítséget kértem tőlük. Ketten nem értek rá a vizsga előtt így Rékára eset a választásom, egy 185 cm magas leányzó hosszú barna haja nagyon szép kerek feneke és melle van.
Szerencsére benne volt, hogy találkozzunk a közeli városban. El is jött a találkozó ideje, elkezdtük a száraz elméletet, utána mikor egy próbababán gyakoroltuk az újraélesztést de de tudtam pillantani a dekoltázsába.
Hirtelen abba hagyta és így szólt:
-Balázs! nekem feltűnt hogy nézel, látom amikor be pillantasz a pólóm alá. (mit ne mondjak fülig elvörösödtem).
-Réka nézd én nem csak most néztelek hanem már annó amikor együtt jártunk tesizni. És nagyon örülnék ha te vennéd a szüzességemet.
-Akkor gyere a szobába…
Be mentünk a szobába.
-Na, lássuk hogyan csókolsz. Lassan közeledet felém puha ajkait résnyire nyitotta az illat amit árasztott el bódított. Kezével a farkamat maszirozgatta ami ekkora már tekintélyes méretre duzzadt. Én sem voltam rest a fenekét markoltam ahogy csak tudtam. Miután befejeztük a csókolózást el kezdett vetkőztetni az ágyra feküdtem szájába vette a faszom és szopni kezdte istenien csinálta. Már majdnem el mentem amikor befejezte de egy lélegzetvételnyi szünetet sem tartott, le kapta a ruháit és rögtön bele ültaz álló faszomba. Pár perc leforgása alatt hatalmasakat élveztünk. Egy kis csókolózás után hanyatt vágta magát és a lábát a vállamnak támasztva folytattuk. Miután újból és újból elélveztünk meg szólalt.
Na az újra élesztés már megy lássuk hogy viszel engem a mennyországba. Engem sem kellet biztatni nyaltam ahogy tudtam. Végül három perc alt ki készítettem. Saját el mondása alapján soha nem volt ilyen jó élménye mind a mai napig.

forrás – maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.