Gyors kefélés

Gyorsan térdre ereszkedsz, és a popsidat tolod felém. Csillog a puncid a lemenő nap fényében. Lassan becsúsztatom a farkam a puncidba. Tövig nyomom. Cicaként a mellkasodat leteszed, és még feljebb tolod a popsid. Megfogom a csípődet, minden kihúzás után magamra húzlak, erősen. Aprókat nyögsz, érzed, hogy végig benned vagyok. Figyelem a popsid hullámzását. Megmozgatod a hátsód, mikor tövig vagyok benned. Fénylik a farkam a nedvedtől. Meg a popsid környéke is. Megnyálazom az ujjam és bedugom a popsidba. Hangosan felszisszensz, ez beindít jobban engem. Óvatosan haladok a popsidba, akkor mikor bent van a farkam. Könnyedén mozgok benned már, mikor felemelkedsz és a melled is leng a dugásba. Ki kell húznom az ujjam, mert felegyenesedsz, miközben benned van a farkam. Hátra fordulsz és megcsókolsz. Melleid után nyúlok, markolászom, gyúrom. Két nagy cici van a kezemben, nem mozgunk. Benned van a farkam, markolom a csöcsöd. Simogatom a tested. Kicsúszik a farkam. Érzem az egész nedves tőled. Markolászom a melleid, játszok a bimbóddal, csókolom a nyakad. Visszadőlsz, puncid kidudorodik a lábad között. Előbb az ujjamat dugom be a popsidba. Megfeszülsz, élvezed. Makkommal a csiklódhoz érek, érzem ugyanolyan kemény. Határozottan bedugom a farkam a puncidba. A popsidon keresztül érzem, hogy beléd hatoltam. Markolod a matrac szélét. Ütemesen duglak, az ujjammal is mozgok, érzem a záróizmaid feszülését. Nem tudod eldönteni melyik esik jobban. Hirtelen jön az érzés és mire felfogod, már hangosan élvezel. Puncid lüktet, összehúzza magát. Ezt a szúk puncid ugyanazzal az ütemmel dugom tovább.

A zacskómról csöpög le a puncid nedve. Tested nem engedelmeskedik és összecsuklasz, pillanatnyi szünetet tartva hátadra fordulsz. Szétvetem a lábaid, és a combjaidat belülről csókolva jutok el a nedves puncidhoz. Tisztára nyalom az nagy ajkaidat, behatolok a nyelvemmel. Próbálok minél több nedvet kinyerni. Rövid hajamba túrsz, próbálod a fejemet is mélyebbre nyomni. Másik kezeddel a szádba teszed a bimbódat. Csiklóddal csókolózok, harapdálom, közben két ujjal ujjazlak. Csodálatosan sok nedv jön ki a húsos punidból, nyelem szorgosan. Kezdem érezni, hogy te megint élvezni fogsz. A hajamat jobban húzod és egyre hangosabban nyögsz. Gyorsítok, figyelem melyik technika esik neked jobban. Mikor nem bírod, csak annyit kiáltasz: – Élvezek megint!

Összeszorítod a combodat, bezárva fejem. Nem zavar, sőt örülök neki, mert így még jobban rátapadhatok a puncidra és szívhatom a öröm nedvedet. Csiklódhoz ér a nyelve, akkor a tested megrándul. Érzékeny puncid egész területe. Végül elengedsz, felülsz. Kicsit lekókadt farkamat a szádba veszed. Nyelved hegyével körbejárod a makkomat. Mélyre betolod, lassan kihúzod és megint a nyelveddel játszol rajta. Lassan betolod, közben mozgatod a nyelved. Kihúzod, fogaddal egy picit ráharapsz a makkomra. Kellemesen szorítod, közben a nyelveddel meg se állsz. Szívni kezded, zacskómat masszírozod. Keresed a golyókat, finoman megszorítod őket. Kezed mozgása, szorítás és a szívás együttesen meghozta a gyors eredményt. Keményre meredt a faszom, éreztem, nincs visszaút. Szádba spricceltem. Nyelved játszott a makkomon miközben élveztem. Fantasztikus érzés volt közben. Elengedted a farkamat, én lehajoltam hozzád és megcsókoltalak. Éreztem a spermámat a nyelveden.

Nem pihentünk túl sokat. Még meztelenül elindultunk a város felé. A combodon csillogott a nedved. Ezt észrevettem, a farkam megint ébredezni kezdett. A csodás tested állandóan meghozza a kedvem.

Megbeszéltük, hogy hol találkozunk este. Türelmetlenül várta az éjszaka folytatását.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.