Cuckold szex

Alaposan lezuhanyozok, mielőtt találkozok veled. Lenge rövidnadrágot és pólót veszek csak. Kellemes nyári meleg van, kiváló idő a kinti vacsorához. Megtalálom az éttermet, amit megbeszéltünk. Te ott ülsz a baráti társaságoddal, egy hosszú asztalnál. Bemutatsz a többieknek, gyorsan kiderül, hogy vannak házaspárok és szinglik. Rajtad egy kék-fehér ruha van, ami kiemeli az alakodat. Beültetsz a barátnőd mellé. Kikértük a levest, folyt a beszélgetés. Kezed néha combomra, simogattad. A puha bőröd érzése félkeménnyé változtatott, de a simogatással a rövidnadrág kicsi lett. A merev tagomat simogattad. Én is simogatni kezdtem a combodat, erre te kigomboltad a sliccemet, és kihámoztad a farkamat. Egy pillanatra meglepődtem, körbenézte látják-e. Ügyesen a terítő alá helyezted, hogy ne lehessen észrevenni azonnal. Keze feljebb vándorolt, csupasz puncidat éreztem. Tudtam, hogy bugyi nélkül jössz, de még jobban felizgatott a tény. Elengedted a farkam, elkezdtük enni az időközben kihozott leveset.

Míg vártuk a másodikat, beszélgetettek. Nem bírtam a beszélgetésre koncentrálni, mert folyamatosan járt a kezed a farkamon. A mellettem ülő barátnőd, már rég észrevette, te pedig egy gyors mosollyal nyugtáztad. Élvezted, hogy bármikor robbanhatok. Áttetted a lábadat a combon. Meztelen bőröd mennyei érzéssel töltött el. Már majdnem elsültem, mikor is jött a pincér a főfogással. Lábad maradt, kezed ment. Kókadó farkam a combodhoz ért, ezért újra merev lettem, majd megint kókadt. Gyorsan befaltam az ételt, nem is érezte az ízeket. A barátnőd is addig fészkelődött, míg az ő meztelen combja is hozzám ért

Te még ettél, a kezemet végig húztam a bársonyos combodon. Két ujjam közé veszem a szeméremajkaid, nedves vagy. Rengeteg nedv kerül az ujjamra. Csiklódat kerülgetem, picit hozzá érek. Mélyebben veszed a levegőt. Megmarkolod a farkam, mint a botkormányt, a hüvelykujjadat a makkomra helyezed. Mikor hozzáérek a csiklódhoz, a hüvelyujjaddal megnyomod a makkom. Mikor körözök a csiklódon, te körözöl a makkomon. Majdnem teljesen elélvezek, de időben abbahagyod. Kisebb sperma adag jön ki. Ujjadra veszed és bekapod. Elveszed a lábad rólam, nedves ujjaimat próbálom nem mutogatni. Legszívesebben én is lenyalnám, de én feltűnőbb lennék, mint te.

Desszertnél járunk. Gesztenyepüré jó választás volt, mindkettőnken. Ezt most lassan, elfogyasztottuk. Újra beszélgetni kezdtek, kezed lassan levándorol újra. Azonnal kemény lesz a kezedben. Barátnőd megmozdul, simogatni kezdi a lábam. Rád nézek, mosolyogsz. Ujjhegyeddel a makkom tetejét simogatod. Nyakadhoz hajolok és megcsókolom. Ebben a pillanatban elélvezek az asztal alatt. Pontosan ezt akartad. A kezed és a nadrágom ragad a gecitől. Az elernyedt pöcsömet visszarakod a nadrágomba. Utána közelebb hajolsz és a fülembe súgod:

– A szobámba van egy meglepetésem. Gyere, menjünk!

Búcsúzunk a többiektől, fizetek és gyorsan távozunk. A te szálláshelyed egy hotelban van, szembe a vendéglővel. Lassan átsétálunk, szótlanul elmegyünk a tévét néző portás mellett. Fel a harmadik emeletre, a tetőtérbe. Kinyitod a 32-es szoba ajtaját. Az előszobában megállítasz és a zuhany felé fordítasz.

– Egy perc és követlek. – löksz be a fürdőszobába.

Gyorsan leveszem a ruháim. Meztelenül állok a szobában, te is jössz. Közelebb lépek, csókolom a nyakad, simogatom a hátad, markolom a feneked. Feljebb húzom a kék ruhád, hozzáférek a popsidhoz. Csókolom a nyakad, közelebb húzlak, érezzem a melledet. Leveszem rólad a felsőt, a felszabaduló mellkasod felső részét csókolgatom. Lehúzom melledről a ruhát. Feltárulnak a nagy melleid, az álló bimbókkal. Be is kapom egyiket a másik után. Végig csókolom a hasad, közben lehúzom a ruhát rólad. Bekísérsz a zuhanyzóba, rám nyitod a langyos vizet.

– Zuhanyozz le, bent várlak. Törülköző jobbra. – hagysz ott a víz alatt,

Egy perc alatt megmosom az altestem és frissítem fel magam. Gyorsan megtörölöm magam és megyek is ki. A szobában félhomály és franciaágy fogad. Közepén ott fekszel, mint egy nagy iksz. Egyik kezedben egy kis vibrátor. Jobb bokádtól felfelé végig csókolom a lábad. Csókolom vénuszdombod, hasad, köldököd, melleid között fel egészen a nyakadig. Harapdálom a fülcimpád, simogatom a tested, minden részét. Magadra húzol, forró és puha a tested. Nyakamat harapdálod, hátamat óvatosan végig karcolod a körmöddel. Farpofáimba mélyeszted a körmöd, cserébe én a nyakadat harapdálom. Élvezed, érezni a szenvedélyességedből. Felhúzod a lábad, hogy a farkam a nedves puncidhoz érjen. Kisebb mozdulatokkal sikerül bedugnom a puncidba. Nagyot nyögsz, de ne engedsz. Mélyen benned vagyok, de nem engeded mozogatni ki-be.

– Forduljunk meg. – mondod és szorosan fogva engem próbálsz fordulni.

Veled tartok, hátamra fordulok. Kicsúszik a nedves puncidból a farkam. Fölé guggolsz, és lassan megint elnyeled. Mozogsz egy kicsit, végül leengeded a térdeid. Csípőddel mozogsz tovább. Gyorsabban és gyorsabban. Melleidet gyúrom, veszem a száma közbe. Számban a bimbód mikor a kezembe nyomod a bekapcsolt vibrátort. Másik mellbimbódhoz teszem. Közel jársz az élvezéshez. A farkam töve teljesen nedves és síkos, könnyen csúszkálsz, a hasam a csiklódat is izgatja. Még egy perc: nyelvem hegye a bimbódon, a másikat a vibrátor izgatja, mélyebbre kerül a farkam is; óriási hanggal élvezel el. Teljesen megkönnyebbülsz. Abbahagyom a bimbód izgatását, de te nem mozdulsz rólam.

– Mondtam, hogy van egy meglepetésem. – hajolsz közel hozzám – Van egy férjem.

Meglepődéstől szóhoz se jutok. Te lefogod a csuklóm a fejmagasságban és lovagolsz tovább rajtam. A melleid ringatózása, az ölelő nedves puncid, ahogy az alsó ajkadat harapdálod, mind megteszik a hatást és merev maradok.

– Gyere. – szólsz hátra.

Egy meztelen férfi lép a szobába, álló farokkal. Szádba rakja, szopni kezded.

– Jól dugod az asszonyt. – mondja nekem, de nem néz rám a férjed, csak a fejedet fogja.

Kiszabadítom a kezeim, egyikkel a melledet fogom meg, a másikkal a vibrátort a puncidhoz teszem. Izgatom a csiklódat, kiegyenesedsz, hogy jobban hozzáférjek. Vibrátor tökéletes helyen talál el, érzed a testedben a bizsergést. Mohóbban szívod a férjed farkát, közben nyögsz. Bimbóddal játszani kezdek. Tested beleremeg, tövig veszed a szádba a farkat, térdeddel összeszorítasz. Hangosan nyögsz.

Nem sok erőd maradt. Férjed kiveszi a szádból a farkát, végig simogatja a hátad. Valamit felvesz a földről. A popsidat simogatja. Te tudod mire készül, mikor megérzed a kissé hideg ujjait. Rám hajolsz teljesen. Nyakamat csókolod majd, mikor behatol a párod a popsidba, a nyakamba harapsz. Érzem a „fal másik oldalán”, hogy beléd hatolnak. Tág puncid után, tág popsid is alaposan meg lett tömve. Én alig mozogtam, ellenben a férjed viszonylag gyors tempót diktált. Azért se mozogtam, mert hamarosan elélvezek, másrészt a cicid a számba elvonta figyelmem. Harmadik élvezéshez közeledsz, puncid egyre nedvesebb. Párod gyorsabban kezd dugni. Halljuk mindketten, ahogy hangosabban nyögsz minden lökésnél. Elkezdem mozgatni a csípőm. Mikor kintebb van a férjed én benyomom; mikor ő benyomja, akkor én kijjebb húzom. Még akkor is dugunk, mikor már te hangosan felkiáltasz. Megrándul a tested, hüvelyed összeszorít engem. Negyed perccel később beléd élvezek. A cicidet a számból egy pillanatra se engedte el. A férjed tovább dugja a seggedet. Neki se sok kellett, hangos hörgéssel telelövi a feneked. Kicsúszik belőled a farkam, a férjed is arrébb áll. Felállsz, a combodon csurog a vegyes nedv. Megcsókolod a férjed, s bemész a fürdőszobába. Fenekedet hosszan bámulom, míg el nem tűnsz a sarkon.

– Menjünk utána! – invitál a férjed maga után.

Nem kellett kétszer mondania, követtem. Ami azután történt…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.