Perverz família

Másnap reggelinél szinte szó nélkül ültünk az asztalnál. Én Mirandával reggeliztem, velünk szemben pedig a fiatalok ültek, csak a reggeli kávéjukat kortyolták.
Tom törte meg a csendet:
– Későn értem haza este, már aludtatok, minden rendben volt?
Miranda nem hazudtolta meg magát:
– Oh, nagyon izgalmasan alakult – közben Helgára nézett, aki lesütötte a szemét, mintha szégyelné a történteket.
– Mesélj – bátorította Tom az anyját.
– Apáddal nagyon jól éreztük magunkat este, rég volt ilyen felhőtlen örömérzetünk.
Megszorítottam Miranda kezét, hogy fejezze be – értette is a célzást.
– Iszogattunk, társasoztunk, tényleg nagyon rég volt ilyen jó – lezárta az ércelődést.
– Helga, te mit csináltál este? – kérdeztem meg tőle. De én sem bírtam ki, hogy ne menjek bele ebbe a játékba.
Szinte felugrott a válaszával, kicsit idegesnek tűnve felelt:
– Semmi izgalmas nem történt velem, olvastam, majd aludtam.
Ezzel a lendülettel felállt az asztaltól majd elsétált. Tom utána ment.
– Na, szegényt zavarba hoztuk – mondtam kicsit keserűen Mirandának.
– Oh, nem baj, nem féltem, talpraesett lány, mint kiderült.
Összenevettünk.

Délután találkoztunk újra velük, ekkor mentünk le a partra kicsit. Tom egyből rohant a vízbe, Helga lassan vetette le kis blúzát, alatta már a fürdőruha textilje takarta azt a csodás testét. A mellei szépen kitartották a ruha felső részét, oldalról szépen látszottak vonalai, bugyis része pedig épp annyit takart ki a fenekéből, amit még nem bántam, így is van min a szemünket legeltetni. De nyilván tele volt a part csinosabbnál csinosabb fiúval, lánnyal, így kényünk-kedvünk szerint legeltettük Mirandával a szemünket, én speciel alig bírtam takarni az ágaskodó farkam.
– Helga, kenjelek be? – erre a kérdésre lettem figyelmes Mirandától, aki ismét közelített Tom barátnője felé.
– Megoldom, köszönöm – szinte pimaszul válaszolva fordult el tőlünk.
Miranda kissé csalódottan fordult felém, intettem neki, hogy hagyja, majd este megbeszéljük vele, ha lehet. A délután elrohant, Helga fejfájásra panaszkodva kérte, hogy induljunk haza, de Tom maradni akart még. Végül a lány unszolására mind a 4-en hazamentünk.
Megvacsoráztunk. Tomék vissza akartak menni a városba, így Mirandával ismét forró hangulatú estét akartunk. Vacsora után felvette a kedvenc fehérneműmet. Piros tanga, piros harisnya, combfix, csipkés melltartó és egy magassarkú cipő.
Hallgatóztunk, mikor indulnak el a fiatalok, hogy belevethessük magunkat, és mikor az ajtó záródása már azt jelentette, hogy továbbálltak, végre kiszabadultunk a hálóból. Benéztem a szobájukba, nem volt senki ott. Így megálltam a kanapé előtt, ahol a feleségem a kanapéra ülve érzéki csókokkal kezdte el kibontani testem a ruhámból. Nem sokat tökölt, ez vehemens szex lesz, pár szelíd csók után szinte letépte rólam a gatyám, a boxerrel együtt. Álló farkam rögtön kezelésbe vette, bőrömet hátrahúzva kapta be, és bent tartotta szájában, közben erősen szívta, ujjai pedig a golyóimat markolászták. Végül elindult a feje fel és le, erősen tartotta ajkai között a vesszőm, így ingerelve szinte minden redőmet. Én pedig csak csípőre tett kézzel élveztem, ahogy ez a csodás asszony a farkamat kényezteti.
Hirtelen hagyta abba Miranda a szopást.
– Helga, te itthon vagy?
Megfordultam, Helga a wc ajtó előtt állva mondott egy halk igent.
– Nem mentél Tommal? – kérdeztem tőle.
– Nem, még mindig fáj a fejem.
A nejemmel összenéztünk, intettünk neki, hogy lépjen közelebb.
A fejét rázta. Közelebb léptem hozzá. Kissé lelankadt a péniszem attól, hogy a szopás beszélgetésbe váltott át, de Helga láttán ismét elindult felfelé a levegőben. Egy falatnyi kis bugyi volt rajta, felül csak egy póló. Fázhatott, vagy felizgult, mert a kis bimbói majd átszúrták a textilt. Megfogtam a kezét, majd a kanapéra ültettem Miranda mellé.
– Nos, Helga, tudod mi a legjobb dolog a fejfájás ellen, ugye? – kérdezte tőle Miranda.
– Nem szabad Miranda, nem szabad! – tiltakozott Helga, majd folytatta. – Tényleg nagyon izgató és felejthetetlen élmény volt a tegnapi, de nem szabad. Tom szülei vagytok. Mit szólna, ha megtudná, hogy tegnap este a szüleivel hancúrkodtam?
– Miért tudná meg? Mi nem mondjuk el neki – válaszoltam.
– Mégis annyira pedzegettétek reggel.
– Jaj, lányom, az csak játék volt – mondta Miranda. – Amúgy is, honnan tudod, hogy a fiúnknak nincs légyottja a szüleiddel?
– Fúj, hová gondolsz?
– Mert? Te nem feltételezed róla, kategórikusan azt mondod, hogy nem. Gondolom, ha megkérdezném tőle, ugyanígy gondolkodna rólad.
Odaléptem Helgához, megfogtam a kezét, meg a nejem kezét és bementünk a hálóba. Bezártam az ajtót. Miranda csak állt, nem tudta, mit akarok. Helga pedig mintha beletörődött volna, megismétlődik a tegnapi nap. Levettem a pólóját. Azok a csodás mellek felszínre kerültek. Majd szép lassan letoltam a falatnyi bugyiját. Csupaszka volt, oh de imádtam tegnap. Egyből a combjai közé nyomtam az ujjam, hogy érezzem azt a melegséget. Melegség volt, de nedvesség nem. Miranda is odalépett. Teljesen levetkőzött, csak a combfix maradt rajta.
– Csábítsuk el őt! – fordult felém. Bólintottam. Helga pedig csak állt ott, elengedte magát és átadta teljesen az irányítást.
Lefektettem az ágyra, a nejem melléfeküdt. Kezével megfogta állát, maga felé fordította, majd megcsókolta, csókolóztak. A látványt nem akartam sokáig látni, mivel várt a mézescsupor. Helga lábait talpra tette, majd enyhén szétnyitotta. Alakul, már kis nedvesség felsejlett a puncija húsán. Az ajkak picit már megnyíltak. A belső combján kezdtem a kényeztetést, amire összerándult teste. Majd haladtam a puncija felé, de azt kikerülve, a másik combján folytattam. Kezemet a hasán tartottam, simogattam, majd elindultam azzal is a comb irányába. Illatozott az a punci, ujjaim végével már a vágaton haladtam, csiklóját érintve fordultam vissza. Párszor megtettem ezt a kört, majd szép lassan becsusszantottam az egyik ujjam, sekélyen a nyílásába. Már nedvesség fogadott. Az ujjam behatolásakor hangosan szisszentett. Végül csak szétnyitottam az ajkakat teljesen és nyelvemmel mélyen beszántottam nyílásába. Majd haladtam felfelé, egészen a csiklóig, ahol a duzzadt redőket bekaptam, ujjaimat pedig eltüntettem pinájában. Közben Miranda már nem csak Helga szájával volt elfoglalva, a lány melleit kényeztette, aki már egyre felszabadultabban élvezte a nyelv- és ujjátékom, valamint a bimbóinak kényeztetését.
Miranda ekkor Helga szájához emelkedett, leeresztette csípőjét, felkínálva a fiatal lánynak a punciját. Nem gondolkodott tovább Tom barátnője, máris megfogta Miranda fenekét, és nyelvével a már benedvesedett ajkak közé hatolt. Teljesen átadta a feleségem magát a lány kényeztetésére, melleit cirógatta, mélyeket sóhajtott. Élvezte, amit ez a fiatal kis fruska vele művelt.
Én pedig nem bírtam tovább, majd szétrobbant a farkam és annyira kívántam forró lábközét, befészkeltem magam a csípője mögé, makkommal először csak a csiklóját izgattam, majd lassan elhaladtam a puncija bejáratához, de nem toltam még be, csak rajta toltam előre és hátra, a csiklóig és vissza. Ő nyúlt le, és szépen behelyezte a makkom a bejárathoz:
– Kérlek, dugj meg! – kiáltotta.
Én pedig engedelmeskedtem neki, abszolút ráfeszítette a csípőm a fenekének, tövig toltam a farkam a puncijában, amit halk, majd egyre mélyebb nyögésekkel konstatált és tudatta velünk, hogy nagyon élvezi a 3-as kalandunkat, ismét. Csattogtak a golyóim, amikor a fenekének csapódtak, kicsit emeltem a kezemmel a lábán, hogy a csípője fentebb legyen, azt tehettem vele, amit csak akartam. A nejem lefordult a lányról, megcsókolt, miközben rendületlenül járt a vesszőm a punciban. A nejem ekkor leereszkedett a farkamhoz, mikor kifelé jöttem a barlangból, megfogta és bekapta a farkam. Beengedte teljesen a szájába, érzékien és finoman szopott.
– Isteni puncizamat, ezzel a spermával párosulva, mennyei – ennyit fűzött hozzá, mikor lélegzetnyi ideje volt, de már szopott is tovább. Végül visszaadta a lánynak a farkam és ismét dughattam. Ismét a nejemmel smároltam, Közben a kezeimmel most az ő melleit izgattam. Látszott rajta, hogy nagyon kívánja már ő is a farkam. Ezért pózt és személyt váltottam.
Lefeküdtem a hátamra, Miranda teljesen magába engedte a farkam, hang nélkül hatoltam a mélyére. Nekem háttal volt, teljesen előredőlt a lábam közé, ahol már várta a Helga a spermámmal átitatott puncijával. Szétnyílt rózsái egyből beengedték a nejem ujjait, aki rögtön ujjazni is kezdte, majd nyelvével és ajkával pedig a csiklóját izgatta. Helga nagyon élvezte ezt, szinte önkívületi állapotban dobálta a csípőjét a nejem által okozott hatásokra, melleit gyúrta, bimbóit meg-meg csípte. A nejemre is olyan hatással volt, hogy a lovaglása egyre erősebbé és egyre gyorsabbá vált. Cuppogások jelezték a teljesen nedvessé vált kelyhét, szinte hörgött, annyira élvezte a farkamon való ügetést és a lánnyal való játszást. Én meg alig bírtam ki, hogy ne élvezzek el, szóval a kezemmel próbáltam kicsit féken tartani a nejem őrjöngő altagját.
– És ekkor kicsit elcsendesedett miden, el kellett csendesednie mindennek. Miranda annyira elbűvölte Helga punciját, hogy várható volt az orgazmusa, hallani lehetett azt a lélegzetváltást, ahogy egyre mélyebbeket sóhajtott, egyre szaporábbá vált szívverése. Ahogy közeledett az orgazmus, rátartott a kezeivel Helga fejére és ujjára, aki kicsit visszafogta a lendületet, pont annyira, amennyire neki is jól esne az orgazmus előtt. Itt már a nejem nem lovagolt, én is feltámaszkodtam az oldalra tett két könyökömre, látni akartam Helga kiteljesedését az orgazmus alatt.
Ekkor feszítette meg testét, talpát erősen az ágyon tartotta, megemelte kicsit csípőjét, Miranda ujjait kihúzta a punciból, csak a nyelvének finom tapintását érezhette Helga, aki hangos nyögések kíséretében élvezett el. 1-2 percig tartott az orgazmus és amíg megpihent a teste, felnézett, mosolygott. Majd feltápászkodott. Lefeküdt a hátára, Mirandát maga fölé kérte 69-ben, aki kutyapózban leengedte a csípőjét egészen a lány kényeztető nyelvéig. Én felvettem a szükséges pózt és behatoltam a nejem puncijába azzal a céllal, hogy most Helgával együtt csúcsra juttatjuk őt is. Erősen, határozottan, de mégsem durván kezdtem el dugni hátulról, miközben Helga kislányos érzékiséggel kapta be a nejem csiklóját. Finoman harapta, nyelve fürgén járt rajta. Olykor a kihúzott péniszem kicsit megnyaldosta, lefeszítette a vesszőm, hogy a makkom bekaphassa és máris tolhattam vissza a nejembe. Miranda is egyre közelebb ért a csúcshoz, egyre jobban tartott ellen csípőjével a farkam behatolásának és Helga is egyre hatásosabban kényeztette. A sok ráható élvezettel nem tudott mit kezdeni a teste, engedett az orgazmus akaratának. Ismertem a nejem, tudtam, hogy ilyenkor lassítani kell, finoman toltam be és ki a farkam, éppen csak bedugtam a makkom a járatába és vissza. Ekkor már Helga is csak finoman használta a nyelvét, mintegy megnyugtató érzést keltve az elélvezett puncinak. Mirandának is kellett pár perc, mire azt mondta, hogy folytathatom ebben a pózba. Helga meg már az én golyóimmal foglalkozott, amik a szájában landoltak, egyszerűen csodás volt, amit csinált. Szívta őket, morzsolta kezében, néha még az ánuszomhoz is eljutott. Na, az betette a kaput. Nem tartottam vissza, hagytam, hogy kirobbanjon belőlem a fehér nedű. Ráirányítottam Miranda puncijára, ahonnan erekben folyt lefelé Helga szájához, aki készségesen szürcsölte be azt. Mikor készre jelentettem az elélvezésem, a két lány feltápászkodott. Eléjük álltam, ők leültek az ágy szélére. Felváltva kapták be és tisztították meg a farkam a spermától, illetve préselték ki még ajkukkal és nyelvükkel azt a mennyiséget, amit kilehetett.
Mindketten hátradőltek az ágyon, közéjük furakodtam, lankadt kis péniszemmel én is hátradőltem. Miranda megfogta a hímtagom, és csak annyit mondott:
– Na, apa, ügyes voltál.
Büszke is voltam magamra, hogy a két lánnyal ilyen jól bírtam: Köszönöm – feleltem.
– Helga, neked milyen volt? – mindketten felé fordultunk, már felülve az ágyon.
– Továbbra is jó, de továbbra sem helyeslem – felelte. Ha Tom rájön.
– De nem jön – próbálta nyugtatni Miranda, aki odalépett, megcsókolta a lányt.
Viszonozta Helga, majd felállt, felvette kezébe a ruháit.
– Akkor megyek, holnap találkozunk, jó éjt!
– Neked is jó éjt, pihend ki magad! – szinte egyszerre búcsúztunk el aznap este tőle.
Meztelen, kezében a ruháival eltűnt Helga a szobánkból, a kedvenc kis játszótársunk!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.