Faszverés a vonaton

Egy nyári napon vonattal utaztam Budapestre. A fülkében egy idősebb férfival utaztam, amikor Nyíregyháza után egy csoport maszorettes lány szállt fel a vonatra. Versenyre igyekeztek. Fellépő ruhában (rövid szoknya, test színű harisnya, és fellépő bugyi-francia bugyi), ki sminkelve, feltűzött hajjal. Egy lánynak már nem jutott hely a szomszédos fülkében, így hozzánk kérezkedett be.
– Jó napot kívánok, szabad itt egy hely? – kérdezte.
– Persze – szólt az idős úriember
A lány 165 cm magas, karcsú alkat, közepes mellekkel. Beljebb lépve, a csomagtartóra próbálta feltenni utazó táskáját, lábbújhegyre állt, így szépen be lehett látni a szoknya alá. Nagyon izgató látvány volt, ahogy a harisnya alól kilátszódott a fekete francia bugyi. A kislány mit sem törődve velünk az ablakhoz rohant, és azt lehúzva félig kihajolva a barátaival beszélgetett. Az idős úr lopva, lesve a lány fenekét bámulta, és láthatóan tetszett neki, hiszen egyre jobban dudorodott a nadrágja. Amikor úgy gondolta hogy én nem látom, felhajtotta a szoknyát, és a telefonjával fotót készített, s közben a megmarkolta a nadrágját.
A vonat lassan elindult, a lány is visszaült, lábát keresztbe tette, de így is jól lehetett látni gyönyörű combját.
Bevallom, nekekem is kezdett tetszeni a látvány, főleg úgy hogy tudtam, hogy a mellettem ülő férfinak is erekciója volt.
Ahogy telt az idő, útitársam egyre nehezebb bírt magával, szemben vele a kislány, ágaskodó farka nem akart szűnni, így felállt helyréről, és a mosdó felé vette az írányt. A lány nem tudta mire vélni, és kérdően nézett rám.
– Amióta bejöttél, a szoknyád alá próbált nézni, és amikor kihajoltál az ablakon, meg is tette. – mondtam neki.
– Ne hülyéskedj, nagyapámmal egy idős, perverz öreg.-mondta felháborodottan.
-Szerinted most miért ment ki? – kérdezte tőlem
-Ha engem kérdezel a mosdóba ment, és kiveri a farkát, én is azt tenném. – válaszoltam nemes egyszerűséggel.
-Neked is felállt? – kérdezte meglepedten.
-Igen, de csak azért mert 1 hónapja nem nyúltam magamhoz.-válaszoltam kérdésére.
Közben láttam a folyosón, hogy az öregúr jön visszafelé, megáll a szomszéd fülke ajtajánál, és szinte kővé dermed. Kiváncsi lettem mire fel. Mondom a lánynak mit látok, és hogy megnézem én is. Közben az öregúr visszatért, kicsit zavartan helyet foglal. Én kilépek a folyosóra, és lassan, mintha nem vennék észre semmit, bepillantok az ajtón. A többi mazsorettes lány, három szexi kislány éppen egymás ruháját igazgatják. Egyik felhajtja a másik szoknyáját, megigazitja a bugyiját, a harmadik a mellét igazgatja. Így nézelődtem, közben egyre jobban éreztem, hogy a farkam nehezen marad a nadrágomban, Visszafordulnék, és látom a mi kislányunk éppen levenné a csomagját, nyújtozkodás, szoknya felcsusszan…az öregúr pedig a sliccéből előveszi a péniszét, és verni kezdi. Amikor a kislány mefordult, és meglátta, cselfesen elmosolyodott. Leült az öreg ember mellé, és a kezét a farokra tette. Majd ütemesen huzogatni kezdte a bőrt rajta. Ott álltam két fülke között, az egyikben három mazsorettes egymással volt elfoglalva, a másikban a negyedik éppen kézzel verte a falloszt. Én pedig egyszer élünk alapon, a folyosón vettem elő. A lány egy idő után abbahagyta a kényeztetést…felállt, a szoknya alól levette a fekete csipkés franciabugyit, körbe tekerte az úr farkát, és dolgozott tovább. Kis idő elteltével útitársam minden spermáját a bugyiba engedte. A lány ekkor észre vette, hogy figyelem őket, sőt…maszturbálok. Közben az idős ember már eltette lagymatag farkát, a francia bugyit pedig elvette magának. A lány pedig a mosdó felé vette az irányt, később követtem…ahol a legjobb szopást kaptam életemben. Utólag kiderült, a szoknya alatt két bugyi van…egy a harisnya alatt, ez tanga, a harisnya felett pedig a francia, a táskában pedig mindig van egy plussz bugyi.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.