Erotikus Fantáziák

Magam sem értem miért mesélem el ezt neked, ha meg is történhetne…
A talpad simogatnám meg először. Bekapnám és megszopnám a nagylábujjad. A bokád térded lassan elindulnék felfelé. Igyekeznélek csak a számmal megérinteni. A térded fölött néhány helyen megnyalnám a combod kívül és belül is. Finoman megszopnám a csiklód miközben mélyet lélegeznék az ágyékod illatából. Finom csókok felfelé tovább az úton. Gyengéd nyalás a köldöködön.
Közben a keményen meredő hímtagom hegyéről egy üvegszerű elő-csepp a térdedre cseppen. A mellbimbóid kikerülve a két kezed a fejed fölé hajtom és a tenyeremmel leszorítom a tenyered. Csókok a hónaljadon a válladon át végig a nyakadon. Finoman megszopogatom a fülcimpád majd szájon csókollak.

Forró szájjal kapom be a mellbimbód finoman talán meg is harapom, élvezem ahogy játszik vele a nyelvem, közben felnyögök a kéjtől. A nyálamtól fényes mindkét mellbimbód.Finoman remeg a tested miközben a hasad köldököd csókolva elindulok visszafelé. Hanyatt fekszel még mindig.
Az ágy elé térdelek. A két térdednél fogva széthajtom a combjaid. Szájjal az ágyékodra ‘zuhanok két kézzel megragadva a csípőd. Örült habzsolásba kezd a nyelvem a csiklód körül. Az ajkam rászorítom a nyelvem a fenekedtől a csiklód fölé felfedezi minden forró és nedves porcikád. Hol őrült sebességgel, hol ‘kegyetlen lassúsággal nyalakodom. Nyögéseidtől megfeszül a gerincem a vesszőm lüktetve duzzad. A csípőd elengedve szétfeszítem finoman a szeméremajkaid, még jobban habzsolhassalak.

A bal mutatóujjammal finoman behatolás szerűen simogatom meg az ágyékod, közben a nyelvem duzzadt nedves nyálas csiklódon játszik. Ez történik egészen a téged elsöprő gyönyörig. Két combod közé szorítod az arcom ahogy élvezel. Két tenyerem a derekad alá csúsztatva a fejem a hasadon pihentetem amíg benned lecsendesül a kéj.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.