A feleségem fotózása 7.

Egy hosszúra nyúlt őszi estén elhatároztam, hogy meglepem valamivel a páromat születésnapjára. 13 éve vagyunk együtt, boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Mivel mindketten nagyon figyelünk arra, hogy ne hűljön ki a kapcsolatunk folyton olyasmin töröm a fejem, amivel meglephetném az ágyban. Ezúttal egy hosszabb távon megvalósítható tervet eszeleltem ki. Készíttetek magamról pár erotikus képet, és egy „egyszerű” fotó albumot ajándékozok majd neki.
Nem voltam éppen a legjobb formámban, de nem is volt messze a célom, így kitűztem egy pár hónapos határidőt, mikorra kellene formába hoznom magam, és így top formámban készülhetnének el rólam a képek, még éppen a születésnapja előtt.

Találtam is megfelelő fotóst, többen ajánlottak egy fiatal srácot, aki udvarias, tisztelettel bánik a nőkkel munka közben, akármilyen szerelésben is legyen az adott kuncsaft. És csupa pozitív visszajelzést kaptam róla. Le is foglaltam nála előre az időpontot, nehogy ennek hiánya miatt csússzak ki a határidőmből.

A megadott dátumig sem hanyagoltam el az apró újításokat otthon és nagyon figyeltem, hogy az edzéseket hiánytalanul végre hajtsam. A kitűzött napon a toppon voltam, elégedett voltam az elért eredménnyel ezért magabiztosan léptem be a stúdióba.

A fotós srác átlagos testalkatú, fiatalos megjelenésű volt. Igazából nem tudtam volna kiemelni rajta semmilyen extra figyelnivalót. De nem is sétáltam volna el mellette az utcán, úgy, hogy legalább egyszer ne sandítsak oda rá. Viszont a pillantásától földbe gyökerezett a lábam. Tartása, szavai, mozdulatai végtelen tiszteletet sugalltak, ám ahogy nézett, úgy éreztem felforr a vérem. Kissé zavarba is jöttem ettől, korábbi magabiztosságom meginogni látszott. Közben imponált is az extra figyelme, így úgy döntöttem tesztelem az új alakomat, és persze a szexi ruhák hatását, amiket bekészítettem. Hisz egy kis flörtölés nem árt senkinek. Úgysem megyünk tovább. Ugye?

Elkezdtük a fotózást, egyszerű, csinos nyári ruhákban, majd egyre kevesebbet takaró darabokra váltottunk. Sejtelmesen mosolyogtunk egymásra a pózok, ruhák beállításai alatt és nagyon boldog voltam, mert ennek a kis flörtnek a hatására a képek is izzottak, nem volt beállított hatásuk.

Egy piros szettet választottam utolsónak, ez lett a legtöbbet mutató utolsó képeken az albumbam. Csipkés melltartó, hozzá illő tanga és egy ezekhez passzoló harisnya tartó, necc combfixel. Úgy éreztem magam ebben, mint aki bárkit megkaphat, éz ezt igazolta fotósom szeme is. Ami most úgy izzott, hogy a zavarom újra előbújt rejtekéből. Ez meg is látszott a fotókon. Nem akart sikerülni sehogy sem az utolsó sorozat, lemerevedtem, zavarban voltam folyamatosan.

Fotósom próbált új pózokat ajánlani, de a korábbi öszhang elveszni látszott. Nem sikerült eltalálnom a pózokat, a pillantásokat. Ekkor mellém lépett és megkérdezte segíthet-e beállnom a megfelelő pózba. Én igent mondtam, egy negykézláb álló pózt próbált beállítani rajtam. Megérintette a karomat és végig simította, közben a megfelelő helyre húzta. Aztán a térdemet igazította arébb, de nem engedte el csak úgy, kezét lassan felfelé mozdítva végig simogatta a combom külső oldalát, és a fenekem partjánál engedet csak el. A mozdulatai érzékiek voltak, annyira, hogy a szememben újra felbukkant a vágy, szívem hevesebben vert, arcom kipirult. A fotó tökéletes lett.

A következő egy térdelő póz volt. Így elém lépett és megfogta a vállam, lassan feltolt, hogy előtte térdeljek. Szemeztem az ágyékával, mintha dudorodott volna kisse a nadrágja.
– Ne! Mi? Ezt én idézem elő? Nem lehet, nehogy kikezdjen itt velem! – kavarogtak össze vissza a gondolatok a fejemben. De közben éreztem, hogy állszentek ezek a gondolatok, hiszen az én lélegzetem is egyre szaggatottabb lett, ahogy a végtagjaimat érintette, simította meg.
Újabb tökéletesen felhevült hatású kép.

Újra elém állt, megfogta a karom és felfelé húzott, így felálltam. Ekkor már egy ideje nem beszéltünk. Szó nélkül irányított és én is hang nélkül mozogtam, ahogy kívánta. Felálltam és a szemébe néztem. Ekkor értettem meg, hogy erények ide vagy oda, ennek a férfinak oda adom magam, ha úgy kívánja. Karomat csak lassan engedte el, és ahogy leengedte a kezét végig simította az oldalamat és a csípőmet. Nem távolodtam el, csak néztem tobább a szemébe.
Megláthatta tekintetembem az engedélyt, mert lassan közelebb hajolt és félénken megcsókolt. Épp csak pár pillanatig tartott, de már ezzel is lehetetlenül felizgatott.
Lassan megkerült, átnyúlt a karom alatt és megfogta a melleimet. Hátulról szorosan hozzám simult, farka szinte égette a bőrömet.

Sokáig csókolgatga a nyakam, vállam, hátam. Közbem kezei melleimet gyúrogatták, ágyéka a fenekemnek dörzsölődött. Bugyim kezdett átázni a nedvességtől. Már semmiféle lelki ismeret nem tudott megállítani.

Megfordultam, és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. Kezem végig siklott a mellkasán, hasán, le a nadrágjáig. Már nem volt erőm visszafogni magam, gyorsan letoltam a nadrágját és ahogy korábban beállított, úgy most magamtól térdeltem elé és néztem szembe keményen álló farkával.

Kezemmel finoman végig simítottam, a simítás vonalán vegig húztam a nyelvemet is. Ízlelgettem, lassan nedvesítettem be a forrón lüktető szerszámot. Visszább húztam rajta a bőrt és a makkal kezdtem játszani, csókoló mozdulatokkal izgattam az ajkaimmal és a nyelvemmel. Majd bekaptam és elkezdtem beljebb engedni. Éppen csak pár centit, majd teljesen kiengedtem a számból, és visszafelé megint egy kicsivel többet nyeltem el belőle.
Fotósom gyorsítani akart, megfogta a fejem, hogy irányítson. De több órás elméleti előjáték után, a valósagban el akartam húzni az elkerülhetetlent. Így lefogtam a kezét, értette a célzast és elengedett. Miután elég mélyen járt a számban, orrom az ágyékát súrolta, még kínzóbb lassúságra váltottam. Beengedtem a számba a teljes hosszát, kicsit bent tartottam, nyelvemmel megcirogattam a tövét, és lassan kiengedtem a számból, ekkor a makkon húztam végig a nyelvem párszor. És lassan újra elnyeltem teljes egészében.

Hangosan nyögött, lába remegett, éreztem, hogy nem bírja már sokáig ezt az elnyújtott játékot, és szerettem volna már megkapni a munkámért járó jutalmamat, így gyorsítottam. Kissé kijebb engedtem a számból, hogy a kezem is elférjen. És besegítettem magamnak. A tövénél kézzel pumpáltam, közben a tetejénél szoptam, nyaltam ahogy csak tudtam. Dadogva próbálta jelezni, hogy el fog élvezni, de ezzel nemhogy megijesztett volna, még jobban feltüzelt, eszembem sem volt kiengedni a számból, tovább dolgoztam a célért. Pár pillanat múlva éreztem ahogy megremeg, megkapaszkodott a mellette lévő fotel támlájába, mert majdnem össze esett és tele spriccelte a számat. Minden csepp spermát, lenyeltem, és finoman letisztogattam nyelvemmel puhulni készülő farkát.

Felhúzott a kezemnél fogva és bele ültetett a fotelba amibe addig kapaszkodott. Lehajolt és vadul megcsókolt, közben a hajamba markot, majd hátra húzta kissé a fejem. Mintha megérezre volna, hogy ezzel az enyhe durvasággal tud a legjobban bevadítani. Finoman megharapta a nyakam, az állam, újra megcsókolt. Már majd megőrültem, hogy hozzám érjen végre, így amikor a combomba markolt hangosan felnyögtem.

Simogatta, markolta a combomat, közben a csókokkal elérte a melleimet. Mindkettőt végig puszilgatta, a mellbimbókat nyalogatta, kissé beszívta a szájába. Teljesen felhúzott. Megfogtam a fejét és lefelé toltam, reméltem, hogy nem állít le, úgy ahogyan Én Őt korábban. De hagyta, hogy irányítsam. Letoltam a combom közé, orra a csiklómat érintette. Elengedtem, tudta a dolgát. Végig csókolta a nagyajkakat, majd hosszan végig nyalta őket. Finoman széthúzta, és várt. Csak a lélegzetét érztem magamon, a szuszogása okozta szellő is elég volt, hogy újra felnyögjek. Ekkor a nyelve hegyével megnyalt, bele remegtem. Elkezdett játszani velem, épp annyira ért hozzám, hogy élvezetem ne hagyjon alább, de a csúcsot se érjem el. Már remegtem, kértem, hogy csinálja erősebben, de csak kéjesen mosolygott rám, és újra lágyan nyalt meg. Ekkor megfogam a fejét és magamhoz húztam. Nem állt ellen, befejezte a szórakozást és vadul elkezdte a csiklómat nyalogatni, szopogatni, közben belém tolta egy ujját. Gyorsan repített a csúcs felé. Csukott szemmel vonaglottam és nyögtem a keze alatt, mígnem megfeszült a testem, beharaptam az alsó ajkam és elfolytottam magamban a kiáltást, mikor elélveztem.

Hosszú percekig képtelen voltam mozdulni, csak pihegtem és mosolyogtam.

Amikor kinyitottam a szemem előttem állt, újra harcra kész állapotban néztem szembe a farkával. Megnyaltam a számat, de nem engedett már játszani tovább. Újra visszatértünk egy már jól bevált, beallított pózra. Négykézlábra ereszkedtem és Ő mögém térdelt. Oda illesztette a farkát puncim bejáratához és minden finomkodás nélkül hatolt belém. Tövig bennem volt, előre hajolt és a melleimet markolta, csípőjével csak piciket, körkörösen mozogott. Őrjítő érzés volt. Ellen tartottam neki, higy a lehető legmélyebben hatolhasson belém.
Amikor megunta ezt a játékot elengedte a melleimet, keze áttért a csípőmre és gyorsan mozgott bennem tovább. Egyik kezemmel támasztottam magam, a másikkal hátra nyúltam, a csiklómat masszíroztam. A csúcs előtt egy másodpercel abba hagyta és kihuzodott belőlem. Csalódottan néztem hátra, de csak pózt akart változtatni.
Egy székre ült és kedvesen hívott magahoz, én pedig az ölébe ültem. Átkaroltam a nyakát és lassan mozogni kezdtem. Közben csókolóztunk, keze a mellemmel játszott. Újra közeledtem a csúcshoz, egyre gyorsabb tempót diktáltam. Kezei már a fenekemet markolva irányították a mozgásom.

Ebben a pózban minden mozdulat az ölében a csiklóm izgatásával is járt, így nem tartott sokáig hogy újra vad remegésbe kezdjen a testem. Hüvelyem összerándult és megadta a kegyelem döfést neki is, erősen magára húzott és belém élvezett. Együtt remegtünk, lihegtünk, finoman csókolóztunk amig a pulzusunk vissza nem tért a normál tartományba.

A fotók szuperek lettek. Természetesen, nem engedett fizetni a munkáért.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.