Kínzó gyönyör

Meztelenül állsz a tükör előtt. Az előbb zuhanyoztál. Hosszú, barna hajad törlöd a törölközővel. Lassan 30 éves leszel, de nem látszol annyinak. Alakod formás, kimondottan nőies. Kebleid, mint fél ruganyos gumilabdák, derekad karcsú, csípőd formás, szörtelenített lábaid gyönyörűek. Szépnek találod magad, de ő is annak fog? Belebújsz egy fürdőköpenybe, és ruhásszekrényhez mégy. Mit is vegyél fel? Végignézed a ruhákat, aztán az egyiket előveszed. Egy egyszerű szabású, fekete színű, miniszoknyájú, ujjatlan ruha. Tudod, hogy ebben nézel ki a legjobban. Kibújsz a köpenyből, és pucéran a fiókos szekrényhez mész. Egy fehér csipkebugyit kotorsz elő. Belelépsz és felhúzod. Leülsz az éjeliszekrény elé. Aztán vagy egy fél óra hosszat tart, míg kifested magad. A hajadat hátul lófarokba fogod egy pánttal. A készülődés közben állandóan azon jár az eszed, hogy milyen lesz az első találkozás. Felöltöd a ruhát, majd egy vékony aranyláncot csatolsz a nyakadba. Felveszed az órát, megijedsz, ha nem sietsz, akkor elkésel. Gyorsan bebújsz a fekete körömcipődbe, majd kapod a táskád, és elindulsz.

Forró, nyári éjszaka van. Cipőd hangosan kopog ahogy lépkedsz az utca kövén. Gondolataidba merülve haladsz előre. Nem tudod, hogy mi is történt veled. Eddig mindig jó volt a szex. De mostanában nem igazán elégített ki. Sok barátod volt eddig, de mindegyikkel egy idő után unalmassá váltak a szeretkezések. Valami másra, izgalmasabbra vágytál. Ezért vetted el a munkatársad fiókjából a szexlapot. Ott találtál rá a hirdetésre. „Hölgyem! Unalmasak a szexuális együttlétei? Új, izgalmas érzésekre vágyik? Akkor keressen meg! Jelige: ‘Kínzó gyönyörök'” Gondoltad, megpróbálod. És mára beszéltétek meg az első randevút.

Megérkezel a megjelölt címre. Egy emeletes ház. A szíved már hevesen dobog, izgatott vagy. Kimelegetsz, érzed, hogy verejtékezel. Beszállsz a liftbe. Úgy érzed, hogy nagyon lassan halad. A szíved mind szaporábban dobog, szorító érzés a gyomrodban. A lakás elé érsz, és félve nyomod meg a csengőt. Egy, a negyvenes éveinek derekán járó, jóképú férfi nyit ajtót.

– Jó estét! Már vártam, fáradjon beljebb! – mondja mosolyogva. Hangulatosan berendezett szobába vezet. Még mindig feszült vagy, bár a férfi tetszik. A kölcsönös bemutatkozás után helyet foglalsz.

– Kávét, teát? Mit hozhatok?

Egy kávét kérsz. A férfi kitölti, majd beszélni kezd.

– Ne izguljon! Látom, hogy egy kicsit ideges. Elmondom, hogy hogy is képzelem el a kapcsolatunkat. Minden héten egy alkalommal találkoznánk. Minden találkozásnál kapni fog egy borítékot, amelyben a következő randevúval kapcsolatos teendőket fogja megtudni. Kérem ezt mindig csak az előzőleg megadott napon bontsa ki! A randevú ideje alatt feltétlen engedelmességgel tartozik nekem, az utasításaimat teljesítenie kell. Ha valamit nem hajlandó megtenni, akkor az aznapra megadott mentő szó kimondásával megszakíthatja az aznapi együttlétet. Erre három alkalommal van lehetősége, ha ezt kihasználta, akkor kapcsolatunknak vége szakad, többet nem találkozunk. Kérem, ha ezzel egyetért, akkor olvassa el és írja alá ezt kis szerződést!

A kezedbe adja a papírokat. Te még mindig kissé zakatoló szívvel olvasod. A szerződés nagyjából az elmondottakat tartalmazta, és azt, hogy teljesen önszántadból, saját felelőségedre vállalod az itt leírtakat. Kissé hezitálsz, de végül is szimpatikus a férfi, és ezt akartad.

– Kérem a tollat, aláírom! – mondod neki.

A szobában csak a toll sercegésést hallani. Aztán amikor aláírtad a férfi egy borítékot nyújt át neked.

– Kérem itt a boríték, és jövő héten szerdán bontsa fel!

Kissé zavarodottan veszed át, és egyből indulni is készülsz.

– Akkor a jövő heti viszontlátásra! – köszönsz el.

A visszaúton gondolataidba merülsz, nem tudod, hogy jól döntöttél-e, de izgatottan várod a következő randevút

Az étteremben

Lassan telnek a napok, de eljön a megbeszélt nap. Már a reggelizés közben felnyitod a borítékot. Estére egy étterembe kell menned. Egész nap alig várod, hogy vége legyen a munkának. Haza érve rögtön készülődni kezdesz. Egy fehér tangát, fekete miniszoknyát és áttetsző, fehér blúzt veszel magadra. A hajadat most kibontva hagyod. Indulás előtt még a tükörbe nézel, de mindent rendben találsz. A taxiban utazva találgatod, hogy ma mi is fog történni. Reméled, hogy egy kellemes estéd lesz. Az étteremben már vár rád a férfi. Egy igen hangulatos kisvendéglőben találkoztok. Kétszemélyes asztalnál foglaltok helyet. A férfi csinos öltönyben van. Az étlapból rendeltek. Közben érdektelen dolgokról váltotok pár szót. Amikor a pincér elmegy, akkor a férfi halkan a következőt kéri tőled:

– Kérem vesse le a bugyiját!

Hirtelen szóhoz sem jutsz, annyira meglepődsz.

– Itt és most? – kérdezel csodálkozva vissza.

– Igen. Tudja, hogy a megállapodásunk szerint engedelmeskednie kell, de ha gondolja, akkor kimondja a mentő szót, és…

– Á, dehogy! – mosolyodsz el. – Csak váratlanul ért a kérése.

Tisztában vagy vele, hogy arcod most vörös színben játszik. Bár nem gondolod, hogy prűd lennél, de ez a kérés nagyon meglepett. Mi lesz még itt?

Lopva körülnézel a teremben. Az egyik sarokban egy fiatal pár csókolódzik, egy másik asztalnál egy idősebb úr vacsorázik. Senki sem figyel felétek. Itt az alkalom, gondolod. Kissé hevesebben kezd dobogni a szíved, ideges leszel. Körbe tekintgetve lassan feljebb húzod ülve az asztal alatt a szoknyád. Majd két kézzel megfogod a bugyid pántját, és kissé felemelkedve gyorsan a combod közepéig húzod. Gyorsan körbenézel, hogy valaki észrevette e, de nem figyel felétek senki. Kissé megnyugodsz. Most lassan tovább tolod a combodon a fehérneműt. Eléri a térded, majd onnan a bokádig magától lecsúszik. Ügyesen kilépsz belőle, majd úgy téve, mintha valamit meg akarnál igazítani ülve lehajolsz a tangáért. Miközben emelkedsz fel észreveszed, hogy jobboldalt, a konyha ajtajában egy fiatal pincérfiú bámul rád. Teljesen bevörösödsz, biztos mindent látott. Kezedben a bugyival gyorsan felemelkedsz.

– Levetettem – mondod a partnerednek.

– Jó, akkor az asztal alatt adja ide!

Az asztal lapja alatt feléje nyújtod az aprócska fehérneműt. Ő elveszi, és a zakója zsebébe gyűri. Kihozzák a vacsorát. Csendben esztek. Végig zavar, hogy nem tudod mit látott a pincér, és furán érzed magad bugyi nélkül. A desszert elfogyasztása után újabb kéréssel áll elő a férfi.

– Most menjen ki a férfi WC-be, és a második fülkébe lépjen be! Mindjárt én is maga után megyek. Várjon meg!

Felkelsz, és megindulsz a WC-k felé. Mielőtt benyitnál körülnézel, hogy nem lát e meg valaki. Aztán gyorsan belépsz. De hátra is hőkölsz egyből, mert veled szemben épp egy férfi jött volna kifelé. A férfi is meglepődik, valami köszönés félét mormol az orra alatt, és gyorsan távozik. Szíved hevesen ver. Gyorsan belépsz a második fülkébe. Lélegzeted szinte visszafolytva várakozol. De a férfi csak nem jön. Öt, majd tíz perc is eltelik. Egyre idegesebb vagy. Valaki belép a WC-be, de aztán hallod a vizelet csobogását. Lassan már fél órája vársz, amikor megint nyílik az ajtó. A léptek zajából tudod, hogy a fülkédhez jön. Kinyílik a fülkéd ajtaja, és a várva várt férfi áll a nyitott ajtóban.

– Űlj le!

A WC kagylóra ülsz. A férfi elébed áll. Lassan blúzod gombjait kezdi kigombolni. Mindkét kezével benyúl a blúzod alá, és megfogja a melleid. Kéjesen sóhajtasz fel. Simogatni kezdi őket, te meg becsukott szemekkel élvezed. Aztán az egyik kezével kigombolja a zakóját.

– Húzzd le a sliccem!

Remegő kezekkel húzod le a nadrágja zipzárját. A kinyílt sliccből előbukkan a férfi merev pénisze.

– Szopj le!

Előre dölsz, és nyalni kezded a merev farkat. Csukott szemmel élvezed a hímvesszőt a szádban. A férfi közben tovább morzsolgatja megduzzadt mellbimbóidat. Érzed, hogy a puncid nedvesedni kezd. Mélyen veszed a levegőt, halkan nyögdécselsz. Kinyitod a szemed, és felnézel a férfira. Ő nyugodt, szinte unott képpel nézz rád.

– Csináld tovább! – mondja határozottan.

A nagyra duzzadt makkot kezded el nyalogatni. Becsusszantod a szádba, erősen megszívod. A fejed előre-hátra mozgatod. A falloszt a szájpadlásodhoz nyomod és a nyelveddel is izgatod. A férfi továbbra is a melleiddel játszik. Egyik kezeddel benyúlsz a nadrágja alá, és ujjaiddal a megduzzadt heréit cirógatod. A másik kezedet viszont a nedves, forró puncidra teszed. A csiklódat simogatod. Kéjesen sóhajtasz fel. A férfi most mindkét kezével a fejedet fogja meg. Magára húz. A merev pénisze mélyen a szádba hatol, szinte nem kapsz levegőt. Makkjának vége a torkodnak nyomódik. Egyik kezével megint a cicidet birizgálja. megint felnézel rá, de arca még mindig szenvtelenül bámul rád. Ekkor a hajadnál fogva hátrahúzza a fejed, szádból kicsusszan a vesszeje. Kezével megfogja a merev farkát, és húzogatni kezdi. Tágra nyílt szemekkel nézed, ahogy a férfi önkielégíti magát. Közben a te csuklód is szorgosan mozog a puncidnál. Egyre jobban felizgulsz. Már várod az orgazmust. A férfi egyre ütemesebben húzogatja kezét a vesszején. Még ránt egy nagyot rajta, és erős sugárban löveli ki heréi forró magvát. A ragadós ondó beteríti az arcodat. A kissé már petyhüdt falloszt a szádba veszed, lenyalod a fehér kéjnedvet. Közben átéled az orgazmust. Kielégülten pihegsz. A férfi a zsebébe nyúl, a bugyidat nyújtja feléd.

– Töröld le!

A tangával letörlöd az arcodon lévő, ragadós gecit. A fehérnemű átázik, csupa ragacs lesz.

– Vedd fel a bugyit! – hangzik a következő utasítás.

A kielégülés után most már kicsit undorítónak tartod a mocskos tangát, de tudod, hogy engedelmeskedned kell. Felállsz, és a szűk helyen hátat fordítva a férfinak belelépsz, majd felhúzod a bugyidat. Tested megborzong, amikor bőrödön megérzed a sperma nedvességét.

– Most kimegyek, ön öt perc múlva kövessen, és menjen az asztalunkhoz! – mondja a férfi, majd kimegy a fülkéből.

Kicsit rendbe szeded magad, majd az idő leteltével elhagyod a férfi WC-t. Az asztalnál már csak egy borítékot találsz, amire a szerda van felírva.

A nudistastrand

Már nagyon vártad a mai napot. Végre megint szerda van! Újból találkoztok. Ha a múltkori randevúra gondolsz, akkor kellemes bizsergés járja át a tested. Izgatottan bontod fel a borítékot. Késő délután kell találkoznotok, de így is el kell majd kéretzkedned a munkahelyedről. És vinned kell magaddal törölközőtt is. Ugyan hova mentek?

Egy könnyű nyári ruhát veszel fel, meg egy szandált. A cuccaidat pedig egy vászonszatyorba teszed, meleg lesz ma is. Így indulsz el a munkahelyedre.

A megbeszélt helyen állsz, várod, hogy megjöjjön. Szerencsére időben elengedtek. Egész nap a randevún járt az eszed, most is izgatott vagy. Egy kocsi áll meg előtted. Ő űl benne.

– Jó napot! Régóta vár? – kérdi tőled.

– Jó napot! Nem, most jöttem pár perce. – hazudod, már vagy egy fél órája vársz rá. Beülsz mellé az autóba. Rajta most egy póló és egy rövid vászonnadrág van. Még szinte helyet sem foglalsz, amikor erősen szájon csókol.

– Menjünk! – mondja.

Gyorsan haladtok kifelé a városból. A közeli vízparton álltok meg.

– Hova megyünk? – kérdezed tőle.

– Strandolunk egy kicsit. Most szépen levetkőzünk, itt a kocsiban hagyjuk a ruhánk.

– De én nem hoztam fürdőruhát – jelented ki.

– Nem baj – mondja nevetve – ez itt egy nudistastrand. Kiszáltok az autóból. A férfi egyből leveszi a pólóját, kibújik a nadrágjából és a gatyáját is lehúzza. Ott áll előtted anyaszült meztelen. Kisportolt teste van. A bőre napbarnított, néhány helyen művészi tetoválást veszel észre rajta. Nemiszerve most petyhűdten figyeg, érdekes, hogy szőrtelenítve van, a múltkor nem is vetted észre.

– Mi lesz, vetkőzik? – kérdezi tőled.

– Ó, máris.

Kibújsz a ruhádból, majd a bugyidat is lehúzod.

– Szép, formás alakja van! – dícsér meg.

Elpirulsz. Lenézel magadra. Bőröd enyhén barna a napozástól, de a melleid és a szőrös ágyékod fehéren kiviláglig. Ott nem érte a Nap a tested. Veszitek a törölközőket, a férfi egy kis táskát is megfog, és elindultok a vízpart felé.

Furán és kényelmetlenül érzed magad. Még sose voltál nudistastrandon. Szerencsére hétköznap van, és nincsennek túl sokan. Bár úgy érzed, hogy mindenki téged bámul. A törölközőt az ágyékod elé próbálod tartani, hogy legalább a puncidat takard. Ennyi meztelen embert egy helyen még nem láttál.

– Jöjjön, tudok egy jó helyet! – szól hozzád a férfi.

A többiektől távolabb mentek, egy bokrokkal körülvett részhez.

– Itt jó lesz, telepedjünk le!

Leterítitek a törölközőket, és ráültök. A férfi a táskából egy naptejet vesz elő.

– Bekenhetem? – kérdezi tőled.

– Ha gondolja – válaszolod, és a hasadra fekszel.

Melléd térdel, és a flakonból a hátadra nyom egy kis krémet. Te a vízben lubickolókat nézed miközben a férfi finoman szétkeni a testeden a naptejet. Először a hátadon, majd a kezei lecsúsznak a fenekedre. Az érintésére kissé megremegsz. Végigsímitja a farpofáidat, de a pinusodhoz nem ér. Aztán a combjaid, végül a lábaid következnek. Nagyon jólesik a síkos cirógatás. De a férfi befejezi a maszírozást, és melléd fekszik a hasára. Csendben élvezetik a melegítő napsugarakat.

– Nem jön fürödni? – kérdezi tőled vagy egy jó fél óra múlva.

– Mehetünk – vonod meg a vállad.

Besétáltok a vízbe. Úsztok, beszélgettek. Munkáról, családról. Inkább ő kérdez, te nem sokat tudsz meg róla. Időközben egyre kevesebben maradnak a strandon, az emberek hazafelé indulnak.

– Menjünk a partra! – jelenti ki határozottan.

Gyorsan a törölközőkhöz rohantok, szárazra törlitek magatokat. Ugyan jól érzed magad, de szexelni jöttél, és még nem történt semmi. A part szinte teljesen kiürült, már csak pár ember lézeng.

– Nem nyalunk el egy jégkrémet? – szegezi neked a kérdést.

– De, nyaljunk! – mondod, és a kissé kétértelmű válaszon mind a ketten nevettek. A férfi elmegy a bűféhez, pár perc múlva két jégkrémmel tér vissza. Az egyiket a kezedbe adja, a másikat ő kezdi el kibontani. Te is kiveszed a csomagolásból, és már emeled is a szádhoz.

– Állj, ne oda, hanem oda! – kiállt rád, és tekintete a pinusodra szegeződik. – Azt én fogom elnyalni, és ez lesz a tied – mutat a kezében tartott édességre.

– Dugjam… fel a… hüvelyembe? – kérded meglepődve.

Ő csak igent bólint. Lopva körülnézel, szerencsére senki sincs a közeletekben. Feltérdelsz, és terpeszbe teszed a combjaidat. Hirtelen nem is tudod, hogy hogyan csináld. Aztán úgy döntesz, hogy előbb kiveszed a pálcikát, és úgy dugod be.

– Úúú, ez nagyon hideg! – mondod zavarodott nevetéssel, amikor a puncidhoz érinted. Ha kicsit sziszegve is, de sikerül a jégkrémet teljesen eltüntetni a nemiszervedben.

– Most már fogyasztásra előkészitve! – kuncogod.

A férfi közben a hátára fekszik, és szerszámához nyúl. Pár rántással felállítja.

– Jó, akkor most térdelj az arcom fölé!

Odamászol mellé, és az utasításnak megfelelően fölé telepedsz. Ő pedig a kezében tartott jégkrémet a farkához szorítja.

– Akkor most nyalhatod!

– Remélem csokis lesz!

A meredező pénisz és jégkrém fölé hajolsz, és nyalni kezded mind a kettőt. Már az egész tested lázban ég. Csak maga ez az extrém helyzet is felizgat. Bár nehezen fér a két dolog egyszerre a szádba, de mindkettőt szorgalmasan nyalogatod, szopogatod. És érzed, ahogy a férfi a szabad kezével széthúzza puncid ajkait, és nyelvével nyalni kezdi azt. Pinusod nedvei keverednek a jégkrémmel, ami egyre jobban olvad. A férfi már szívja is kifelé a vagina rejtekéből. Mélyeket nyögsz és sóhajtasz. A szádban egyre fogy a pénisszel összefogott hideg édesség. Valamennyi lecsurog belőle a csupasz herékre. De te azt se hagyod kárbaveszni, felnyalod róluk a csokis ízt. Aztán megint a szádba csúsztatod az egészet szerszámostúl. A hidegtől kissé elzsibadt puncikád egyre nagyobb kéjjel önt el. A férfi szorgos nyelve be-benyalogat a szűk barlangodba. Apró borzongások járják át a tested, mindjárt elélvezel. De a a férfi teste is egyre jobban megfeszül, tudod, hogy mindjárt ő is elmegy. Aztán osszeránduló farpofái ondóval pumpálják tele a szád. Ott keveredik az olvad csokis krém a forró, ragacsos spermával. Révülten nyeled le mindkettőt. Ekkor felnézel, és hirtelen megáll benned az ütő. Pár méterre tőletek egy fiatal srác bámul titeket. Kezét merev farkán rángatja. Gyorsan lemászol a partneredről.

– Megláttak – súgod neki.

A férfi felül, majd int a srácnak, hogy jöjjön közelebb. Az pedig nem zavartatva magát meg is indul felétek.

– Miért hívja ide? – kérdezed rémülten.

– Szia! Tetszik a barátnőm? – kérdezi a férfi a fiatal kölyöktől.

– Igen. Jó bőr! – mondja csillogó szemekkel.

Te a férfi mellett térdelsz, még szinte le se nyugodtál a kéjtől és az ijedtségtől. A szád széle pedig csupa csoki.

– Látom, nem hazudsz! – mondja neki a férfi nevetve, és fejét a fiú félig merev pénisze felé fordítva. – Például tetszik a melle? – és átkarolva megfogja az egyik dididet.

– Igen, nagyon szépek – mondja kissé már pironkodva.

– Szeretnéd mellbe dugni őt?

– Hát persze! – élénkül fel a srác.

Te kitágult szemekkel nézel a férfira, és rázod a fejed.

– Tudod, hogy engedelmeskedned kell! – figyelmeztet.

Persze, ezt tudod, sőt azt is, hogy kimondhatod a szót ami megment. De vegül is, miért ne? Igent bólintasz aztán.

– Jó, akkor ülj arra a közeli farönkre! – mondja neked. – Te meg állj elé! – szól a fiúnak.

Leülsz, a srác meg a terpesztett térdeid közé áll. A férfi pedig a hátad mögött gugol le. A kölyöknek már megint teljesen mereven ágaskodik

a vesszeje. A férfi hátulról két oldalt megragadja a melleid.

– Dugd közéjük! – szól a fiúnak.

A fiatal srácnak nem kell kétszer mondani. Kemény vesszejét a két melled közé nyomja. A férfi összenyomja a két cicit az ágaskodó falloszon.

– Na, mutasd meg neki! – biztatja a srácot.

Az pedig fel-le mozgatja az altestét, a pénisz hol eltűnik, hol felbukkan a melleid között. Érzed, hogy súrulja, hogy melegszik a bőröd a melleiden. A bimbóid peckesen ágaskodni kezdenek. A srác egyre jobban liheg, növeli a tempót. Te is szaporábban szeded a levegőt. Minden lökésnél érzed az altestét, a golyói lökését a ciciken.

– Ááá, mindjárt…! – szinte ki se mondja a szavakat, amikor duzzadt makkjából a magasba lövel az ondó. A fallosz nedvei beterítik a melled. A fiú pihegve húzza ki az enyhén már petyhüdt farkát a didijeid közül.

– Ez jó volt! – jelenti ki.

– Jó, mi is köszönjük a produkciót, elmehetsz! – küldi el a férfi.

A srác hezitálva, köszönés nélkül távozik.

Te is elmégy a vízparta, megmosakszol. Mire viszatérsz a férfi útra kész.

– Jöjjön, menjünk!

A kocsinál felöltöztök, és elindultok. Végig hallgatsz az úton, még nem tudtad feldolgozni az eseményeket. Még mindig vibrál a tested. Egész úton belül izgatott maradsz. A férfi mielőtt kitesz az autóból átnyújtja a következő borítékot.

– Akkor szerdán megint várom!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.