Családi meglepetés

A lány belépett a lépcsőházba, majd lassan elindult felfelé a lépcsőn. Mire az ajtóhoz ért már egészen izgatott volt, sietve kopogott majd lenyomta a kilincset, de az ajtó nem nyílt. Nem igazán tudta mire vélni, így előkotorta táskájából a telefonját, majd beütötte a számot.

– Szia édes, Dóri vagyok. Megérkeztem, itt állok az ajtóban, te merre vagy?

– Szia kicsim, már ott vagy? Francba, késni fogok, ne haragudj, de még van egy kis dolgom.. azt hiszem a lábtörlő alatt hagytam a pótkulcsot, azzal be tudsz menni. Érezd magam otthon és én is megyek nemsokára, ok? Addig is még egyszer boldog szülinapot cicám, ne félj, a meglepi késik ugyan, de nem marad el!

– Aha, megvan a kulcs… ok, várlak szívem, én is tartogatok meglepetéseket..

– Hmm.. rohanok, szija!

Dóri letette a telefont, majd némi csalódottsággal belépett a lakásba. Mindig meglepődött milyen klasszul rendbe tartott kis lakása van Szabinak, sőt, ahhoz képest, hogy az öccsével ketten laknak itt… Lepakolt az előszobában, majd mielőtt a nappali felé vette volna az irányt, még egyszer belenézett a tükörbe, elégedett mosollyal nyugtázta, hogy ma remekül néz ki.. Szabinak biztosan eláll majd a lélegzete is. Hosszú szőke haja a derekáig ért, zöld szemei ragyogtak, mint a smaragdok, remekül állt neki a kis piros nyári ruha amit viselt, mintha ráöntötték volna: formás mellei kívánatosan virítottak venne, tökéletesen kihangsúlyozta remek alakját, szép, gömbölyded fenekét. Könnyű léptekkel a nappaliba ment, és mielőtt ledőlt volna a nagy barnás kanapéra, bekapcsolta a hifit.

– Legalább addig sem unatkozom – gondolta.

Már kb. 10 perce hallgatta a zenét amikor valaki hirtelen hátulról egy kendővel bekötötte a szemét. Dóri rettentően meglepődött először, de végül is tetszett neki a dolog. Ekkor az a vki kikapcsolta a hifit, majd felállította Dórit és a háta mögé lépett.

– Szabikám… ma különösen titokzatos vagy.. galád módon bekötöd a barátnőd szemeit szülinapja alkalmából, mi? – Pedig én vmi olyasmit tartogatok ám amitől tényleg megvakulsz – mondta Dóri kacéran.

– De, miért nem szólsz egy szót sem, Szabi itt vagy?

Erre a kérdésre egy gyengéd csók volt a válasz, amit a fiú a lány nyakára adott, majd lassan lentebb csúsztak kezei, s Dóri csípőjét, fenekét kezdte el simogatni. Hirtelen egy mozdulattal megfordította a lányt, és gyengéd erőszakossággal szájon csókolta. Rettentően izgató csók volt, nyelvükkel felfedezték egymás száját, egyre gyorsabban lélegeztek közben. Majd a csók abbamaradt, s a fiú ujjai lassan Dóri ruhájának gombjainál matattak. Néhány perc múlva már sehol nem volt a kis piros ruha… a fiú csak bámult, Dórin őrjítően szexis vörös fehérnemű volt, szinte mérnökien tökéletes mellei vadítóak voltak a vörös csipkemelltartóban, és a pici tangája..

– Na, hogy tetszik? Direkt miattad vettem fel ezeket.. remélem nem okoztam csalódást neked.

A válsz ismét hang nélkül érkezett… néhány pillanat múlva a fiú a szőnyegre fektette a lányt, s egy apró csók után elindult ajkaival a lány testén.

– Szabi, most már leveszem ezt a kendőt, ok?

A fiú megfogta a lány csuklóját mintha csak annyit felelt volna: „Ne” Dóri ezek után hagyta magát.. izgatta ez a helyzet, sőt, mintha Szabi vmi új illatot rakott volna most magára, ez is kifejezetten tetszett neki.. Egy kis pattanás.. a lány melltartója már sehol nem volt. Ott álltak csupaszon a tökéletes mellek, a meredező feszes bimbókkal. Ez tűrhetetlen.. rögtön rásimult egy meleg tenyér, lágyan kényeztette, masszírozta őket, majd vadul szopogatni kezdte a rózsaszín mellbimbókat. Dóri felnyögött amikor szerelme fogai néha megkarcolták bimbóit.. Nem bírta tovább tétlenül.. kezeivel elindult az izmos férfitesten, s megtalálta azt a szervet amit keresett. Legnagyobb örömére már kemény volt. Megmarkolta, majd húzogatni kezdte, egyre gyorsuló ütemben. Hallotta, hogy a fiú egyre szaporábban lélegzik, ezen felbuzdulva felült, majd szájába vette a méretes falloszt. Nyelve keringőzött, egyre gyorsabban izgatta a makkot, közben kezeivel a heréket masszírozgatta. Szopogatta, ízlelgette a péniszt, egyre jobban beindult tőle.. nem sok kellett már a fiúnak, Dóri érezte ahogyan lüktet a farok, megduzzad, majd megtöltötte száját a meleg sperma.. nagyon igyekezett. Az utolsó cseppig lenyelte.

– Kérlek, tedd belém drágám.. most, akarom..

Ám a férfi még nem engedett a kérésnek.. ismét hanyatt fektette a lányt és ügyesen megszabadította tangájától. Simogatni kezdte Dóri szeméremajkait, majd egyre bentebb haladt, érezte, hogy a lány már teljesen benedvesedett az izgalomtól…a lány hatalmasat sóhajtott amint a fiú mutató ujjával dörgölni kezdte csiklóját.. apró sikoltással el is élvezett, amikor a mutató ujjat felváltotta az izgága nyelv. A fiú rettentő intenzitással folytatta a nyelvével az izgatást, érdes nyelve járt, mint a tornádó.. mielőtt Dóri ismét elélvezett volna, abbahagyta, és egyetlen lökéssel a lányba hatolt. Fantasztikus érzés volt mindkettőjüknek. A fiú gyengéd csípőmozdulatokkal mozgott a Dóriban, azután egyre gyorsabban, erőszakosabban. Hatalmas sóhajok, nyögések közepette értek el a gyönyör kapuiba, ahol kicsit lassítottak a tempón, hogy még tovább élvezhessék egymás testét. Még pár percig tartott, aztán a férfi kisebb-nagyobb nyögésekkel körítve elélvezett…Dóri érezte ahogyan szeretője beléspriccel, nem bírta tovább, neki is orgazmusa lett. Ezután a férfi hirtelen kijött Dóriból, mintha mi sem történt volna. A lány ott lihegett, pihent a szőnyegen, eközben hallotta amint szerelme magára kapja ruháit. Dóri leszedte a kendőt, mely eddig a percig a szemén volt, de már csak a gyors lépéseket hallotta, majd egy ajtócsapódást. Hirtelen felugrott:

– Szabi, mi az?? Hová mégy? Szabi!!! Hát ezt nem értem.. Mi baja van!?

Ő is felkapta kis ruháját és megindult az ajtó felé, mikor az kivágódott, úgy, hogy majdnem fejbe vágta. Szóhoz sem tudott jutni, Szabi állt az ajtóban, egy hatalmas rózsacsokorral, meg vmi nagy papírba csomagolt izével.

– Boldog 25. Születésnapot életem!!! – majd azonnal megcsókolta a lányt, aki szóhoz sem jutott a meglepettségtől – amiért ilyen türelmesen vártál azért kaptad!

– De, hova ro..- mielőtt Dóri feltehette volna a kérdést mögötte is kinyílt egy ajtó. Szabi öccse volt, Janó.

– Dóri, nahát, nem is tudtam hogy itt vagy, épp aludtam, bocsi! De mindegy, szia és boldog szülinapot!

A lány még mindig ott állt ledöbbenten, amikor Janó odalépett és nyomott két puszit az arcára. Dóri majdnem összeesett, amikor rájött, hogy az a kellemes illat amit szex közben érzett, és ami egészen megvadította, nem Szabi illata volt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.