A kipróbált „Árú”

Rita igen érdekes lány volt. Nagyon régóta ismerem már, időnként találkozgatunk, majd fél évig színét se látom. Félre ne értsd: soha nem volt köztünk semmi, csak barátok voltunk. Sokszor éjszakába nyúlóan beszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd bepiáltunk, és mindketten hazamentünk az éppen aktuális párunkhoz.

Szóval Rita érdekes lány volt. Aki nem ismerte, visszahúzódónak látta, nehezen oldódott fel, és idegenek között ritkán mosolygott. De ha kitartó voltál, és közel engedett magához, szeretni való, bájos, mosolygós lányt találtál, aki nem veti meg az élet élvezeteit. Ha pedig sikerül elérned, hogy a folytonos megfelelési vágyát és idegeskedését levetkőzze… nos csinált pár vad dolgot is az életében.

Az eset, amit elmesélnék, tavaly előtt esett meg velünk. Éppen egy Pubban ültünk, már pár üveg ez- az lecsúszott a torkunkon, ekkor jött elő a szex- bolt.

– Tudod, rengetegszer elhatároztam, hogy beugrok, és veszek magamnak valamit. Egyszer ott álltam egy bolt bejáratánál, de nem mertem bemenni. Azt sem tudom, milyen lehet bent.

– Miért, mit szeretnél venni?

– Hát…. Az interneten kinéztem már magamnak egy vibrátort. – arcát elöntötte a pír – Olyan izéset szeretnék, aminek hajlított a vége

– G- pont izgatósat?

– Igen… Meg azokat a golyós izéket is… – Gésa golyók? – kérdeztem – Az – bólintott, szinte lángoló arccal.

– Biztos van egy barátnőd, akivel bemehetnétek… vihognátok egy sort, és nem lenne olyan kellemetlen.

– Iiiigen… de igaziból inkább valami pasival mennék be – kislányos ártatlansággal nézett rám.

– Velem?

– Persze, csak ha nem gond neked. És a barátnőd megengedi.

– Khm, ha veled megyek, akkor nem szeretném, ha megtudná…. Még félreértené…. tudod.

– Papucs – nevetett rám.

Az interneten ki is nézett már egy boltot, úgyhogy három nap múlva már el is indultunk Budapestre. Épp akkor vettem egy saját kocsit, gondoltam felvágok egy kicsit, szóval autóval mentünk. Mikor hozzájuk értem, a kapuban várt. Gyorsan beült mellém, adott egy gyors puszit. A szokásosnál pirosabb volt, és zavartan csacsogott. Nyár volt, lengén öltözött fel, kis szoknyácska, vékony top, ami a hasát szabadon hagyta, a köldökében összefonódó ágakat formázó piercing csillogott. Csepp leány volt: alacsony termetével, ártatlan tekintetével bárkiből kiváltotta a babusgató- ösztönt. Nem sminkelte magát, hálaistennek, csak épp egy leheletfinom csillogás volt az ajkán. Amikor hozzám hajolt, a puszival kaptam egy szippantásnyit abból az édes- gyümölcsös parfümből, amit magára permetezett.

Az úton egy szó sem esett utazásunk céljáról. Próbáltam ráterelni a témát, de kitért előle, én meg nem erőltettem. Nem volt olyan régóta jogsim, úgyhogy a pesti forgalom megizzasztott. Találtunk parkoló- helyet egy félreeső utcában, elkezdtem kiszállni, de ő nem mert mozdulni sem. Kicsit fehér ujjakkal szorongatta retiküljét.

– Figyelj, ez nem is olyan jó ötlet… mi van, ha meglát valaki… vagy mit fognak gondolni az emberek.

– Ugyan! Ha már itt vagyunk, ne forduljunk vissza. Gyorsan túl leszünk rajta, és megkönnyebbülsz.

– Nem. Nem szeretném. Rossz ötlet volt.

Láttam, hogy kicsit bepánikolt, úgyhogy nem erőltettem a dolgot. De azt is tudtam, hogy ha megnyugszik, akkor nem lesz gond.

– Rendben. De azért ne menjünk haza rögtön. Van itt egy csomó bolt, meg kirakat: megnézegetjük őket, aztán beülünk valahová,

 

Kis unszolás után beleegyezett. Kb. egy órát sétáltunk fel- alá boltok közt, benéztünk minden ruha- vagy ékszer- boltba (ezt a részét kevéssé élveztem. Ilyenkor minden nő egyforma), Majd beültünk egy pizzériába, rendeltünk (én már nagyon éhes voltam).

Elindultunk visszafelé. A kocsi felé tartva egyszer csak előttünk termett a szex shop. Persze nem volt véletlen: szándékosan irányítottam erre a lépteinket.

Kicsit félénken mosolyogva rám nézett, és megfogta a kezemet. Éreztem, ahogy picit remegve kapaszkodik belém. Aztán elindultunk lefele a lépcsőn.

 

Megvallom őszintén akkor még én sem nagyon voltam ilyen helyen, így engem is meglepett a hely hangulata. Olyan volt, mint egy játékbolt, semmi nyoma nem volt a fülledt szexualitásnak, amit vártam. A polcokon sorakoztak a különböző vibrátorok, művaginák, ostorok és simogatók. Az eladó megkérdezte, mit szeretnénk, majd miután kinyögtem annyit, hogy \”csak körbenézünk\”, magunkra hagyott.

A filmekből, webshopokból ismerős tárgyak között válogattunk. Rita pillanatokon belül levetkőzte idegességét, én voltam jobban zavarban kettőnk között. Igazi nőként nézelődött a játékszerek között. Szakértő szemmel nézte meg azt felnőttkarnyi hosszú és vastagságú műpéniszt, amitől nekem hihetetlen kisebbrendűségi komplexusom volt. Lelkendezve vizslatta a sok vicces gumit: törpéset, szívecskéset, télapósat, fenyőfásat. Az ostorokat mustrálva pajkos- vad fény csillant a szemében.

 

Hosszas válogatás után kiválasztott egy csikló- izgató nyelvecskével ellátott golyós vibrátort, egy rózsamintás fadobozban árult golyópárt, egy tollast simogatót (játékosan végighúzta az arcomon, megkérdezte, milyen érzés. Én elkértem tőle, és játékosan végighúztam a hasán. Nos, csiklandozta).

– Szerintem, kellene venni valami síkosítót – figyelmeztettem.

Egy teljes polc tele volt ilyen cuccokkal. Mindenféle márka, mennyiség, illat, íz. Aztán kiválasztott valami neutrálisabb tubust, és így felszerelkezve mentünk a pénztárhoz. Ekkor megint zavarba jött, és előre lökdösött: – Kifizetem, csak kérlek, fizess most te!

Az eladó lelkiismeretesen elmutogatta, hogy működik a vibrátor (Rita nem merte megérinteni), aztán gyorsan fizettünk, és mentünk.

Mikor kibukkantunk a pesti forgatagba, mindketten fellélegeztünk. Rita arca bájosan piros volt, de azonnal látni akarta a szerzeményét. Gyorsan beültünk a kocsiba. Ahogy elindultunk, rögtön a fekete nejlon zacskóban kezdett el kotorászni, és kipakolta maga elé. Elsőnek a golyókat vette szemügyre, \”ez tuti nem fér el bennem\” felkiáltással inkább visszatette a dobozába. Aztán a vibrátort kezdte próbálgatni. Elem behelyezés, kapcsolgatás, de nem indult.

– Nem megy ez a vacak…

– Ugyan, biztos elrontottál valamit

– Annyi kapcsoló van rajta, biztos valami férfi tervezte…

– Nyugi, meg fogom nézni. De azért ciki, hogy még ezzel sem boldogulsz!

– Piszok! Csak azért nem csaplak hókon, mert így is bénán vezetsz!

– Na azt próbálnád meg.

– Szerinted milyen érzés lehet? – kérdezte, miközben a hatalmasnak látszó \”fegyvert\” méregette.

– Megvallom, nem volt bennem még egy vibrátor sem, el kell, hogy keserítselek.

– De ez hatalmas! Még semmi ekkora nem volt bennem…

– Nana! És a kólásüveg?

– Ehh- legyintett – már bánom, hogy elmondtam, mindig ezzel jössz. De amúgy is, annak csak a nyaka volt a puncimban, és annyi elég is volt. Ahhoz, hogy ez a kis nyelvecske elérje a csiklómat, meddig fel kel dugni! – maga mellett nézegette hogy meddig érne.

– Tudod mit? Próbáljuk ki most.

– Megvesztél? Le akarsz velem feküdni?

– Dehogy. Csak kipróbáljuk az árut. Barátok vagyunk, és amúgy se jössz be- Ez mellesleg nem volt igaz, de Rita akkor is csak szigorúan a barátom volt.

– Hidd el, ki tudom próbálni egyedül is.

– De én tudok segíteni, neked meg semmi dolgod nem lenne, csak figyelsz, mit érzel.

Nem válaszolt. Percekig némán ült mellettem. Kiértünk a városból, már kezdett egy kicsit sötétedni. Lekanyarodtam egy kihaltnak tűnő földúltra, addig mentem, míg nem látszott a főút, majd leparkoltam. Bekapcsoltam a belső lámpát, és kézbe vettem a vibrit.

Azért nem ment, mert rosszul tette be az elemeket. Bekapcsoltam, és halk zúgással izegni- mozogni kezdett a műdákó. Rita fölhúzta az ülésre a lábát, és kibújt a bugyijából

– Szóval akkor mégis tesztelünk?

– Igen, de van pár feltételem, rendben? – komolyan nézett rám

– Hallgatlak

– Először is ez csak teszt, oké? Csak kipróbálom a játékokat,és te segítesz, vili? Nem szeretném elrontani a barátságunkat, és nem szeretném, ha megcsalnád a barátnődet.

– Persze. Ezzel én is így vagyok – ezt komolyan gondoltam.

– Másodszor: én vagyok a főnök, csak azt csinálhatod, amit mondok, vagy megengedek!

– Világos.

– Harmadszor: Nincs semmilyen viszonzás. Ne haragudj. Ha akarod, utána elintézheted magadnak.

– Okés. Egyéb?

– Most nincs, majd szólok ha lesz.

– Na, akkor húzd te is előre az ülést, és üljünk hátra.

Engedelmeskedett, hátraült, az ajtónak támasztotta a hátát, lábait szorosan összezárva felrakta a térdemre. Én kézbe vettem a vibrátort, de nemet intett.

– Először ezt! – és kezembe adta a simogatót.

A műszer egy rövid nyélből, és a végén levő pár piros és sárga tollból állt. Rita rögtön kiadta az utasításokat.

– Először a vállamat, és a nyakamat. De finoman ám! – félrehajtotta a fejét, és kicsit lecsúsztatta blúzának bal vállát.

Kéz befogtam az eszközt, és óvatosan végighúztam a vállán. Picit összerándult, és felnevetett.

– Csiklandoz. De jó! Ne hagyd abba!

Újra és újra végighúztam rajta a tollakat, mindig más útvonalon. Már nem rándult össze, hanem lehunyt szemmel élvezte a játékot.

– Na milyen?

– Nem tudom… mint mikor valaki cirógatna, csak ez… sokkal lágyabb. Most erre!

Ujjaival jelölte ki az utat a dekoltázsa felé. Messze elkerültünk minden veszélyesebb zónát, de egy halk sóhaj azért kiszakadt belőle. Finom bőrén kusza íveket rajzoltam a tollakkal.

– Most a hasamon is – mondta határozottan, kicsit feljebb húzta a felsőjét. Engedelmeskedtem. Kiindulási pont a Piercingje volt, onnan indultam minden irányba, oldalán fel, majd vissza. Közben egyre jobban húzta föl a toppját, egyre nagyobb teret adva a játéknak.

– Nagyon finom – suttogta- Miért nem tudnak a pasik ilyet?

Nem igazán tudtam szólni, ő meg nem várt választ. A pólója elért a melle aljáig, de onnan nem ment feljebb. De mint egy véletlenül, néha- néha a pálcával hozzáértem a melléhez., erre ő finoman izgett- mozgott a kezeim alatt.

– Várj egy kicsit- előrehajolt, és lekapta a toppját. Fekete, finoman csipkés melltartó volt rajta, az rejtette szépen ívelt melleit. Ujjaival a melltartó ívét jelölte ki, mint műveleti területet. finoman cirógattam a bőrét, arról igazán nem tehettem, hogy pár toll izgalmasabb pontokat is elért. A melltartó vékony anyagnak feszültek a mellbimbói, ahogy izgatóan megkeményedtek. Nyögés hagyta el a száját, csípője kicsit megemelkedett ahogy megfeszült. Szinte önkívületben kezével megmarkolta az egyik cicijét.

 

Gondoltam, kicsit taktikát váltok, a simogatóval elkezdtem a lábát cirógatni. A lábfejétől kezdve (a szandált rég lerúgta) a térdén át egészen, amíg a szoknya engedte, birtokba vettem a lábát. Egy picit szétnyitotta, és kifordította őket, hogy a combja belső oldalához is hozzáférjek. Elsőre túl intenzív volt, kezével megfogta a csuklómat, és visszatartotta. De az egész csak pár másodpercig tartott, aztán újra szabadon kóborolhattam a két vékony combon. A szoknya pont így szabott határt, hogy a tollak vége valószínűleg centikre lehettek az ölétől.

Rita ajkai leheletnyire szétnyíltak, rózsaszín nyelve egy pillanatra megjelent, és benedvesítette amúgy is csillogó ajkát, ahogy nyögdécselt. Hosszú percekig ingereltem, miközben ő a melleit gyúrta. Rövidesen megunta, hogy összevissza gyűrődő melltartó csak zavarja, így fején keresztül kibújt belőle. A kocsi lámpájának halvány fénye mellett előbukkantak feszes, fiatal mellei. A bal cicijén, a bimbó mellett apró tetoválás volt, egy vörös rózsát tartó kezet ábrázolt. Két kezével összepréselte a mellét, hogy a bimbók egymás mellett ágaskodtak, és kiadta a néma parancsot. Én engedelmesen cirógatni kezdtem, mire ő hátrafeszítette a fejét, az ablaknak támasztva kéjesen zihálni kezdett. Miközben én cirógattam, ő a kezével tovább markolászta magát, és ez a kettős játék végletesen felpörgette.

– Na jó- lihegte – Azt hiszem, ez megfelelő minőségű. Hol van az a vibrátor? Muszáj éreznem magamban valamit, mert megőrülök!

– Itt van. Hova raktad a síkosítót?

Odaadta, én meg alaposan bekrémeztem. Ő csak vággyal teli tekintettel nézte a műveletet. Közben kibújt a szoknyájából is.

 

– Helyezkedj el kényelmesen javasoltam neki. Ő lejjebb csúszott, egészen fekvő helyzetbe, egyik lábát az első ülésen vetette át, a másikat a vállamon. Ebben a pózban feltárult előttem puncijának minden szépsége. Nem volt teljesen csupasz: fazonja kis háromszög alakú volt, tetején egy bevágással, így egy ördögfejet mintázott. Nagyajkai közül finoman előbukkantak kisajkai. A szűk helyet rögtön betöltötte puncijának finom illata.

Én fogtam a szerszámot, és anélkül, hogy bekapcsoltam volna, nekitámasztottam. A síkosító keveredve a puncilevével nagyon csúszóssá tette. Föl- alá jártam völgyében, közben a nagyajkai szép lassan mélyebbre engedték a vibrátort.

 

Rita picit előrehajolt, hogy lássa, mi történik. Sokat nem láthatott. Megint átvette egy kicsit az irányítást, csuklómat megfogva irányította a mozgásomat, éreztem, ahogy a luka körül egyre kisebb köröket írva le haladunk a célba. Aztán egy kis zökkenéssel elkezdett a szerszám belecsúszni. Rita szeme fennakadt, mindkét kezével az ülésbe kapaszkodott. Én finoman mozgattam ki be a vibrátort, mindig egy kicsit mélyebbre jutva. Meglepően könnyedén ment, nem volt a szerszám nagyon túl méretes. Aztán eljött a pillanat, mikor csiklóizgató rész elérte rendeltetési helyét.

– Nahát, ez könnyebb volt, mint vártam.- Finoman mozgatta a csípőjét körbe- körbe.

– Akkor kezdődjék a show – mondtam, és feltoltam a kapcsolót. A kütyü egyszerre kezdett el vibrálni, mocorogni, a nyelvecskéje meg pecegtetni Rita csiklóját. Azonnal megfeszült a teste, torkán akadt minden hang, egyik kezével tolta el a kezemet. Gyorsan leállítottam.

– Valami baj van? – Kérdeztem aggódva

– Nem- mondta, még mindig kicsit kapkodva a levegőt. Csak ez kicsit sok volt hirtelen. Úristen! – láttam, a haja kicsit rendezetlen lett, és a homlokán izzadság csillogott.

– Pedig a legalacsonyabb fokozaton ment

– Na most próbáljuk újra- mondta, és megpróbálta magát ellazítani.

Mikor láttam, hogy készen áll, megint beindítottam a ketyerét, ami halk zümmögéssel életre kelt. Most sokkal jobban reagált, de kis teste így is meg- meg feszült, ahogy dolgozott a belsejében a gép. Kicsi síkosítót kentem az ujjamra, és a csiklóizgató mellett bekentem a punciját. Ahogy megérintettem, éreztem az ujjam alatt a kőkeményre feszült forró csiklóját, és a nyelvecske gyors rezgését.

 

Igazából sok dolgom nem volt, eltekintve, hogy gyönyörködjem a kéjben, ami ragyogott az arcán. Ide- oda dobálta magát, ujjával a punciját nyomogatta, másik kezével mellét fogta. Egyre hangosabb nyögések és sikoltások hagyták el ajkát. Hirtelen ötlettől vezérelve két kézbe fogva fenekét, összeszorítottam, így belül még jobban rászorult az izgő- mozgó vibrátorra. Egyik kezével belemarkolt a hajamba, és próbált úrrá lenni az agyát elöntő őrült gyönyörön, de hiába. Ekkor megfogtam a vibrátor végét, kicsit kihúztam, majd nekifeszítettem, és ezt ismételgettem. Ahogy a tempó gyorsult, feljebb kapcsoltam a vibrátort, és még hangosabb nyögdécselés lett a jutalmam.

Hirtelen elkapta a kezemet, és a mellére vonta. Tenyeremmel beborítottam, és megszorítottam feszes cicijét. Ő továbbra is fogta a kezem, és vele masszírozta magát.

 

Aztán hirtelen megváltozott a nyögése, dobálni kezdte magát. A maximumra toltam a vibrátort, ő hosszú másodpercekig vergődött az ülésen. Olyan erősen szorította a csuklómat, azt hittem, rögtön eltöri. Kiáltozásába zavaros szavak keveredtek, talán valaki neve, vagy csak egyszerűen \”Istenem, istenem\” – et akart kiáltani? Komolyan el kezdtem aggódni érte, hogy valami baja lesz.

Aztán egyszer csak vége lett. Elszállt minden ereje, végighanyatlott az ülésen. A kocsiban a hirtelen beállt csöndben bántóan hangosan zümmögött a vibri, így gyorsan kikapcsoltam, majd kihúztam belőle. Hangos cuppanással csúszott ki belőle, de észre sem vette. Zavarba jöttem, most mit is tegyek: hagyjam magára, hogy összeszedje magát, vagy inkább bújjak hozzá? Aztán végül betakargattam egy pokróccal, és kézbe fogtam a kezét, és így vártam hogy megmozduljon.

Lassan feltápászkodott, és anélkül, hogy a szemembe nézett volna, elkezdett öltözni.

– Minden rendben van?- kérdeztem.

Nem válaszolt, csak bólogatott. Kiszálltam a kocsiból, és cigire gyújtottam. Épp végigszívtam, mikor ő is kiszállt a kocsiból. Addigra rendbe szedte magát, és halvány mosoly látszott az ajkán.

– Köszönöm… vagyis… ez fantasztikus volt- pár perc csönd szakadt ránk

– Szóval akkor megfelelnek a cuccok? Bár még a gésagolyókat ki sem próbáltuk.

– Huhh… ez is épp elég volt. Sajnálom, hogy neked nem…- mutatott a feszülő nadrágomra

– Hát… az biztos, hogy veszélyes zóna lett a nadrágom – nevettem- de már várnak otthon.

– Indulhatnánk? Elég hideg van itt- fázósan megborzongott.

 

Beültünk az autóba, és indítottam. Próbáltam nem gondolni az előbb történtekre, de a kocsit még mindig betöltötte az orgazmus illata. Pár percig nem tudtunk szólni egymáshoz. Eltartott egy ideig, míg megtaláltuk egymással a hangot. De mire hazaértünk, újra a régi fesztelenséggel dumáltunk. Kivéve, kalandunkat, ahhoz egyikünknek sem volt bátorsága. Mikor megérkeztünk, vidáman pattant ki.

Odahajolt, adott nekem egy puszit (csak pár milliméterrel kerülte el az ajkamat), és egy kicsit hozzám bújt. Összeszedte a cókmókját, majd beszaladt. Az ajtóban még visszanézett, és rám mosolygott, majd az ajtó becsukódott mögötte.

 

Soha többé nem csináltunk semmi hasonlót, viszont a barátságunk megmaradt. Sokszor dumálunk az akkor történtekről. Bár azóta volt jó pár pasi, és egy csajszi az életében, mégis mindig biztosít róla, hogy ahhoz foghatót nem élt át soha, mint mikor a kocsimban kipróbáltuk a játékszereit.

Amik persze a mai napig megvannak neki.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.