Az elhanyagolt feleség

Egy szerda délelőtt történt. Nem tudom ki hogy van vele én szeretek a ZOO- ba járni. Mondjon rám bárki azt amit akar én imádom nézni a sok színes tarkabarka állatot amint föl alá ugrándoznak, zabálnak vagy esetleg éppen csak alszanak. Igaz hogy mostanában nagyon drága lett a belépő, de azért évente párszor mindenképpen kimegyek és örömmel látom hogy folyamatosan, állandóan változik, szépül és újul a kert. Általában akkor megyek amikor nincs tömeg, nem szeretem amikor egy csomó ember válla fölött kell átnéznem ahhoz, hogy meglássam mondjuk a gorilla hatalmas orrlyukait, mivel többet amúgy sem láthatok belőle. A másik eddig hogy nem bírom hallgatni amint – tisztelet a kivételnek – a szülők oltári nagy baromságokat mondanak a kisfiuknak, vagy kislányuknak amikor az megkérdezi tőlük hogy miért piros annyira a majom feneke. Szóval hétköznap szoktam kisétálni, akkor is délelőtt, így teljesen nyugodtan átadhatom magam a „természetbúvárkodásnak”, nem kell tülekedni, stb. Mindig a nagy „dögök” felé kezdem aztán a Pálmaház felé jövök vissza. De most már kezdek elkalandozni, ez tulajdonképpen nem egy állatkerti sétának a leírása lenne hanem… Páran lézengtek csak a ketrecek előtt, de köztük feltűnt egy csinos arcú, nálam talán pár évvel idősebb no. Ha hagyományos szex sztori lenne, most az következne hogy tűsarkú cipőt, harisnyát, miniszoknyát és teljesen kivágott felsőt viselt, de nem. Nem ütött el öltözködésben azoktól a nőktől akiket mindennap látunk a metrón villamoson. Nadrág volt rajta, nem farmer, hanem egy könnyebb, lazább anyagú, boka fölöttig érő. Egy közepesen magas sarkú cipő volt rajta, ami valószínűleg eléggé kényelmes volt ahhoz hogy egy állatkerti séta alatt nem menjen teljesen tönkre a lába. Felül egy rövid ujjú, alig kivágott kardigánt viselt, melynek vörös színe messziről felhívta magára a figyelmet. Mivel kicsit fel voltam húzva- hogy mitől azt nem tudom, valószínűleg nem a víziló hatalmas nagy sárga agyaraitól – és szemem kicsit érzékenyebben reagált a női nemi jelleget jelentő domborulatokra. A kiszemelt hölgy ezen jellemzője igencsak megragadta a figyelmemet.
Lelki szemeimmel láttam a vörös kardigán alatt megbúvó formás melleket. Arca szépnek nem volt mondható, de nekem tetszett. Egy pillanatra összeakadt a tekintetünk, álltam a pillantását és mintha egy mosoly suhant volna át az arcán, bár valószínűleg ezt csak én képzeltem oda. Egyedül volt, ami számomra teljesen érthetetlen, az meg se fordult a fejemben hogy o is ugyanúgy szeret ide járni mint én. Mostantól kezdve, érthető módon, nem az állatokat néztem. Nem gondoltam semmi rosszra mikor útvonalat módosítottam és a vörös szín után indultam tovább. Végigmentünk az elefántok előtt, majd a zebrák illetve a tevék kifutója mellett. Előttem járt kb. 10 – 15 méterrel, így lehetőségem adódott, hogy alaposabban szemügyre vegyem. Feneke nem volt nagy, de nem is volt kicsi, minden egyes lépésénél láttam amint a laza nadrág alatt hívogatóan mozgott. Persze ennek a nagyobb részét én képzeltem oda, de hát gondolom ismerős a szitu, ha vágyad van akkor a fantázia is élénken dolgozik. A tigriseknél a korlátnak dőlt, majd hátranézett és mikor meglátott elmosolyodott. Most már biztos! Először megijedtem mikor felém fordult, azt hittem zaklatásnak veszi a dolgot, hogy követem és elsiet, de nem, nem tette sőt, mintha direkt szórakozott volna velem, előbbre hajolt, úgy tett mintha valamit közelebbről meg akarna nézni, és mellének körvonala alig láthatóan kirajzolódott a vörös kardigánon.
Tovább indult. Persze alibiből én is vetettem egy pillantást a heverésző tigrisre de most abszolút nem az érdekelt. Követtem, majd hirtelen azon kaptam magam hogy valamire megcsikordul a talpam alatt. Egy kisebb kulcscsomó volt. Felkaptam és zsebre vágtam majd leadom a bejáratnál, de mikor folytatni akartam a „megfigyelést” észrevettem hogy áldozatom, megállt és kicsit idegesen kotorászik a nadrágja zsebében. Persze az ember életében egyszer adódik ekkora szerencse! Most már van miért megismerkedni vele.
– Elvesztett valamit – léptem oda hozzá. Megpróbáltam nyugodtan beszélni, bár a hangom remegett.
– Semmi… – mondta miközben rám pillantott – csak elvesztettem a kulcsomat. Itt volt a zsebemben de kilyukadt ez a szar – csapott a nadrágjára – a kulcs pedig kicsúszott. Láttam rajta hogy tényleg ideges. Hirtelen rám nézett.
– Ha már mögöttem jött nem találta meg véletlenül?
– De. Itt van – mondtam azzal átnyújtottam neki a kulcsokat.
– Megmentett – mondta.
– Köszönöm, nem is tudom mit csináltam volna, ha nem találom meg. A férjem eléggé brutális tud lenni ha elhagyok valamit. Az ismerkedésen túl voltunk, együtt haladtunk tovább. Mivel mellette mentem szemem folyton folyvást bele- belepillantott a kardigán kivágásába, de sajnos nem sok mindent láthattam. Beszélgettünk. Az volt amire nem is gondoltam: o is szeret ide kijárni, o is ilyenkor, mivel o sem szereti a tömeget és a zsúfoltságot.
Arra nem tért ki miért egyedül jött, de nem is firtattam, lényeg az hogy itt van és elégedetten szívtam be parfümjének bódító illatát. Farkam merev volt már kb. 15 perce, de az alsónadrág eléggé leszorította ahhoz hogy ne kelljen szégyenkeznem. Lementünk a vidrákhoz, a félhomályban egy kicsit hunyorogni kellett amíg szemünk megszokta a fényviszonyokat. Álltunk egy kicsit a medencék előtt, amikor hirtelen egy hatalmas hal úszott el az üveg másik oldalán, ami egy apró sikkantást csalt elő újdonsült barátnőm szájából. Egyik kezével hátrakapott, és pont a merev dákómra. Hirtelen elhallgatott, megfordult és a szemembe nézett. Sokszor mondták már és hallottam hogy a vágy látható lesz az emberen, ezt addig nem hittem el, de mikor rám nézett megváltozott a véleményem.
Szemében láttam a vágyat, arca megváltozott és tudtam hogy most semmi másra nem vágyik jobban mint egy hatalmas szeretkezésre. Én, fiú lévén, bármikor kész vagyok erre, de a nők, ha jól tudom, nem. Nekik kell valami, nem is tudom, valami gondolat, látvány, illat, vagy valami amitől agyuk elborul, semmi másra nem tudnak gondolni. Kb. olyan mint amikor a férfiakra azt mondják hogy a farkuk vezeti őket.
Egy szó sem esett köztünk azóta mióta lejöttünk. Egy teremtett lélek se járt itt. Meleg volt odakint, jólesett az árnyékos alagút hűs levegője. Keze továbbra is a farkamon nyugodott, libabőrös lettem, de nem a levegőtől. A lány lassan, de határozott mozdulatokkal gombolta ki a nadrágomat és egy perccel később merev farkam már a kezében volt, ő pedig erősen gyúrogatni kezdte. Ajkunk összeért, először csak ismerkedtünk, majd hevesen csókolni kezdtem, beszívtam ajkait, végigtapogattam nyelveimmel a száját, beszívtam jó illatát. Eközben tovább gyúrta a farkamat, egyre hevesebben, egyre erősebben mozogtak vékony ujjai rudamon. Végül ajkaink szétváltak és tudtam mi következik.
Leguggolt és szájába vette a hímvesszőmet. Lassan kezdte szopni, mint amikor valaki a hideg jégkrémet a zacskóból kibontva megnyalja, de pár perc ismerkedés után intenzívebben szívta, szopta, szürcsölte a makkom. Eleinte be voltam tojva, mi van ha valaki lejön, de aztán már az sem érdekelt, átadtam magam a forró női száj által okozott élvezetnek. Folyamatosan, egy ütemben szopott, látszott hogy nem először csinálja. Jól ügyködött a szájával, le-fel, le-fel, oldalt-vissza, le-fel…
Megfogtam a fejét, és megpróbáltam beljebb tolni a farkamat a szájába. Megértette mit akarok, amennyire tudta lenyomta a torkára merev farkamat, majd lassan visszahúzta. Hangos cuppanással bukkant ki ajkai közül a makkom, mely fényesen csillogott abban a kevés fényben ami ide a föld alá lehatolt. Rákulcsolta ujjait és hevesen verni kezdte a faszomat, miközben másik kezét a heréimre helyezte, mintha irányítani akarná a kilövést.
Olyan nyálas, csúszós volt a farkam, hogy ujjai minduntalan lecsusszantak, róla. Végül erősen megmarkolta és addig verte amíg a fehér szökőkút fel nem tört, beborítva mindent amit maga előtt talált. A lány úgy ugrott félre előle mintha az élete múlna rajta, gondolom nem akarta összekenni magát. Miután elélveztem, párszor még végighúzta kezét a spermás rudamon, végül.
– Fantasztikus volt – mekegtem. – Nekem is, úgy folyik a puncimból a nedv mint egy folyó- mosolyodott el. Mindketten kicsit zavarban voltunk, végül is most ismertük meg egymást, nem tudunk a másikról semmit és mégis ennyire közel kerültünk egymáshoz. Továbbmentünk. Épp ideje volt, mert már kezdtünk fázni a hűvösben.
Tovább haladtunk a Pálmaház felé. Lelkiismeret furdalásom volt: én nem is csináltam semmit. Rajta nem látszott semmi. Tovább csicsergett, mint az „aktus” előtt, de én már nem voltam annyira vidám. Hogy csinálja? Előbb még azt mondta hogy totál fel van izgulva most pedig semmi? Eszembe jutott a Japánkert. Egy kis eldugott növényes bokros rész, ilyenkor teljesen kihalt. Gyorsítottam, ő pedig jött velem. Nem kérdezte hova, de azt hiszem sejtette hogy valami bajom van és szerintem azt is tudta hogy mi. Mikor odaértünk felvittem arra a helyre ami sehonnan nem látható és szó szerint nekiestem. A vidráknál történt affér óta már regenerálódtam, és éreztem amint az élet visszatér hímtagomba. S
zájára tapadtam, ő pedig olyan hevesen viszonozta a csókot hogy azt hittem megfulladok. Kezem megragadta azokat a formás, a vörös ruhába rejtett melleket és intenzíven masszírozni kezdtem őket. Külön utakon jártunk: én lehámoztam róla a felsőt és a melltartót, majd szopni, nyalni kezdtem ágaskodó mellbimbóit, ő pedig visszatért a faszomhoz ami ekkora már egyenesen állt.
Dögönyöztem, gyúrtam, nyaltam, szoptam, szürcsöltem a melleit, nyelvemmel végighaladtam mindkét formás cickón, melyeken a bimbók annyira feszesek voltak hogy azt hittem felrobbannak mindjárt. Megpróbáltam egyik kezemet a puncijához csúsztatni, de olyan bénán ültünk hogy nem sikerült. Eközben szája a vidraházban történtekhez hasonlóan működött. Váltottunk. Felült a vékony fapadra majd levette a nadrágját. Szétnyitottam a lábait és fejem a fehér pamut bugyiba fúrtam. Óvatosan végigharapdáltam a vénuszdombját, majd lassan a kezemmel elhúztam a bugyit az útból.
Szőrös puncija csillogott, nagyajkai megduzzadtak a vágytól és kinyíltak, láttam hüvelyének bejáratát. Lentről felfelé haladva nyaltam végig a punciját, még jobban „kifényesítettem”. Mikor a hüvelyéhez értem, nyelvem erősen belenyomtam a lyukába, végigtapogattam a falat, majd tovább haladtam felfelé, hosszan játszottam a csiklóval, lazán, finoman, majd erősebben, szívtam, csapdostam. Végül olyan játékba kezdtem amit nem tudok így tárgyilagosan leírni.
Összevissza nyaltam, faltam,… fel – le… elore – hátra… ki – be… Megfogta a fejem, de nem sokat irányított, éreztem amint kezével a hajamba csimpaszkodik és egyre hangosabban sóhajtozik – …i..ge…n.nagy…on… jól… csinÁLOD… Ahh.. ez…. az.. moST… ott.. még… igennnnn.. ott jó… mindj…árt elél..vezek… MOOOST!
Teste görcsbe rándult, hajamat megmarkolta és vonaglani kezdett. Nyelvemet folyamatosan a csiklóján tartottam – amíg tudtam. Végül ernyedten összeroskadt. Nem hagytam neki lélegzetvételnyi időt sem. Megfordult, ráhasalt a padra én pedig azon nyomban beléhatoltam hátulról. Lábat föltettem a padra és megmarkoltam a derekát. Először csak ismerkedtem, nem akartam fájdalmat okozni, hogyha esetleg kicsi a hüvelye, de nem volt gond. Nedves pinája úgy nyelte el a faszomat mint a Titanicot az Atlanti óceán.
Egyből mozogni kezdtem. Nem váltogattam a ritmust, folyamatosan erőteljes lökésekkel pumpáltam az előbb kinyalt pinát. Kezemmel előrenyúltam és halmozván az élvezeteket, markolászni kezdtem a melleit, majd a szájába dugtam az ujjaim Mohón szopni kezdte őket, miközben faszom cuppanásokkal teli hangok közepette járt ki be újdonsült barátnőm pinájában.
Mikor eléggé összenyálazta az ujjaimat, kihúztam és elölről a csiklójához érintettem, majd erősen dörzsölni kezdtem. Varázsütésként érte a kontaktus, teste megrázkódott és elélvezett, nem görcsösen csak épphogy, de észrevettem. Eközben folyamatosan tovább pumpáltam, ha jól beállítod a ritmust akkor elég hosszú ideig ki lehet bírni. Egyáltalán nem érdekel ki láthat minket, bár egy kicsit aggasztott a dolog, de mindemellett izgató is volt. Visszahúztam faszomat és mintha összebeszéltünk volna, egy szó nélkül pózt váltottunk. Leültem a padra, ő pedig beleült fényes, totemként az ég felé törő faszomba.
Átkulcsolta a nyakam és mozogni kezdett. Éreztem hogy farkamat össze- összeszorítja a hüvelyizmaival, fantasztikusan csinálta!!
– Gyerünk… bébi.. – nyögtem – Beszélj… csú.. nyán – kérlelt. Nem kellett többször mondania. Én is beizgulok dugás közben a csúnya beszédre. – Ez az! Csúszós faszom ki-be jár szaftos piná…ban…. Hallod hogy… cuppog… amint kihúzom…. Gyerünk ugráljál…. Elengedte a nyakam és egyik kezével ingerelni kezdte a csiklóját.
– Ez… az. Izgasd magad… én közben… baszlak…. dugom a szaftos… pinádat… Megint apró remegések futottak végig a testén, újra elélvezett.
– Mindj…árt elmegyek- suttogtam a fülébe, vagyis inkább nyögtem. Lemászott rólam letérdelt a pad elé és addig szopta a faszom míg tele nem lett a szája a spermával. Nem állt le, tovább verte, gyötörte, ráncigálta nyalta. – … csináld… mindjárt még egyszer… Míg kétszer élvezetem el ott egymás után, persze sperma alig, csak az a FANTASZTIKUS érzés. Végül újra tisztára nyalta a péniszemet, majd mellém telepedett a padra és a vállamnak hajtotta a fejét.
– Be kell valljak valamit- kezdte.
– Igen- kérdeztem miközben élveztem a déli nap melegét. – Nem szoktam ide járni. Na és gondoltam. Továbbra is hallgattam, gondoltam lesz folytatás.
– Tudod a férjem… olyan nehéz elmondani… a férjem bevallotta, hogy akkor izgul fel ha láthatja ha én másokkal szeretkezem. Elhatároztuk hogy szerzünk valakit… Ajjajjaj, gondoltam magamban.
– És ma is ezért jöttem ki. Hosszú hallgatás után szólaltam meg.
– De miért pont az Állatkertbe, miért nem adtatok fel egy hirdetést valamelyik szex lapban hogy kerestek egy fiút, stb, stb? – kérdeztem Abszolút nem voltam ideges csak furcsállottam a dolgot. Elvégre fantasztikust basztam vele.
– Tudod a múltkor mikor kinn voltál, láttalak és megtetszettél. Veled akartam csinálni. A férjem beleegyezett és így jött létre ez az aktus. – És ezt miért mondtad el nekem?
– Most haragszol? – nézett rám barna szemeivel.
– Nem, egyáltalán nem, sőt még imponál is hogy tetszem neked – mosolyodtam el. Tovább feküdtünk a padon, farkam abszolút lelohadt. Végignéztem a testén és nem értettem miért nem izgul fel rá a férje. Napbarnított bőr, feszes has, formás mellek.
– Most is itt van? – kérdeztem.
– Igen.
– Tudod hol? – Pontosan nem de biztosan látott mindent. – mondta.
– És remélem könnyített magán – tette hozzá kuncogva. Pár percig nem szólaltunk meg.
– Mennünk kéne – mondtam.
– Rendben, de ígérd meg hogy jelentkezel- esedezett.
– Annyira jó volt! Szeretném még!
– Ok – jegyeztem meg majd elvettem a kis kártyát amin a neve és a telefonszáma volt
– Fel foglak hívni – ígértem meg. Jó volt hallani hogy ennyire megfeleltem neki. Felöltöztünk majd a Hősök terén váltunk el. Egy izgató csókot váltottunk, éreztem szájában a sperma izét, de nem volt undorom tőle. Hazafelé egy csomó dolog járt az eszemben. Elgondolkoztam a történteken, és megállapítottam hogy elég furcsa ez a világ. Ha nekem lenne egy feleségem biztos nem hagynám hogy másokkal dugjon miközben én nézem, legalább beszállnék, vagy valami. De hát ilyen a világ és szerencsére ilyen, mert ha nem ilyen lenne egy fantasztikus kalandsorozattól estem volna el ami evvel a kis (kis??? ) ZOO- beli kalanddal kezdődött.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.