A tágpinájú riherongy

Agglegényként mindenhol a lehetőséget kerestem, egy mosolyra egy röpke pillantásra már le is csaptam. Természeten azért nem minden nővel és nem mindenhol, de ha a helyzet úgy adódott nem haboztam. Egyik este a bevásárló központba ténferegtem unottan mikor a sorok között rám pillantott egy lány, de rögtön el is kapta a tekintetét és persze észre sem vette, hogy én észre vettem. A sors „véletlen” úgy hozta, hogy a sor végén össze koccantunk a bevásárlókocsikkal. Lovagias férfiként természetesen egyből a hogylétéről érdeklődtem, nem eset e személyi sérülése vagy anyagi kár, de ő nem szólt egy szót se, de még is valami huncut fény megcsillant a szemében, a száját is elharapta egy kicsit, nehogy a mosolya kiderüljön. Mivel a némasága kicsit zavarba hozott így rövidre fogtam a dolgot és átadtam a névjegyem hátha kárpótolhatom a „karambol” miatt. Lestem a telefonom,de semmi aztán harmadnap megcsörrent egy rejtet szám, nem tudtam felvenni, mire odaértem letette. Csalódottan fordultam vissza, de hívott ismét. -Szia, én vagyok az- mondta -Tudom-válaszoltam -Merre felé laksz?-Válaszoltam- Remek 10 perc és ott vagyok.

Úr isten, rendetlenség van, mit húzzak fel? Nem tudtam mire számítsak, nem is vettem észre, hogy már idő van futkároztam a lakásba mint a félbolond. Megcsörrent a csengő, szívem a torkomba, pulzusom az egekben, kiszáradt a szám, de beengedtem. Csak most eszméltem rá milyen jó nő is, nem fotómodell annál sokkal több, mert valódi. Pár percig csak néztük egymást az előszobába, már kezdett kínosa válni a szitu, így szólásra nyílt a szám. Észrevette és gyorsan hozzám lépet és megcsókolt. Csak egy röpke futó csók volt a nyelvünk épp csak összeért. Visszalépet és belenézet a szemembe, lényegében megállt az idő. Felnéztem az órára este 8 óra. Szerettem volna mondani valamit, de megint hozzám lépet. -Ez egy egyszeri alkalom, többet nem találkozunk, úgy szeress, hogy ez az utolsó- súgta a fülembe és elindult a háló felé. Arra még emlékszem, hogy ledöbbentem az alakján, a formás kemény cicik pont befértek a tenyerembe, karcsú derekát majd átértem, de a popsija is szenzációs volt, lábai pedig a mennyország.

A haja úr isten még mindig érzem az illatát. Hamar elkezdtem kotorászni az óvszer után, de leállított. -Én nem vagyok prosti- súgta- gyerekünk sem lesz azt garantálom. Te sem vagy kurafi, igaz?-nemet intettem a fejemmel, erre vissza vezette a kezemet a fiókba és elengedtem az óvszert. Pár pillanattal később, kint állunk az előszobában, felpillantok az órára 11. A testemben érzem a 3 órát, de szomorú vagyok, hogy ilyen hamar elrepült.

-Csodálatos volt- súgta a fülembe és kilépet az ajtón. Betántorogtam a szobába és leroskadtam egy székre, tátott szájal csak bámultam magam elé. Én hülye egy szót sem szóltam, még a nevét sem tudom, hogy fogom megtalálni, kitéptem az erkélyajtót, de már nem láttam sehol, így szomorúan aludtam el, mégis mosolyogva. Másnap 5 órakor megszólal a telóm. -Fél óra múlva nálad és letette. Nem tudtam neki megmondani, hogy csak 6 ra érek haza. Siettem ahogy csak tudtam, de így is jócskán késtem.

Megdöbbentem mikor megláttam, hogy ott ül az ajtómba. -Tudtam, hogy eljössz. Bocs ez az én hibám volt,mondta. Bent a lakásban végre szólni próbáltam, de leállított. -Te már eleget tettél értem, most én jövök, súgta és jött. Másnap is és harmadnap is.

Egyszer csak lovacskázás közben megszomjazott, eddig soha nem ivott és evet nálam semmit. -Szomjas vagyok, vigyél ki, mondta. Én pedig próbálok kikecmeregni alóla, de rám szólt. -Úgy, hogy bennem vagy, parancsolta. Csak tej volt megfelelő neki így azt itta dobozból. – Nem állunk meg, csináld csak. Mit mondja, még a golyóimról is csöpögőt a tej.De olyan keménynek éreztem magam, hogy kacérkodtam a gondolattal, hogy nem tartom a kezemmel popsiját. Mikor végzet visszarakta a tejet a hűtőbe. -Á van tejszínhabod is, vigyél vissza a hálóba. Mit is mondhatnék, savanyú volt a reggel, de ez volt a legnagyobb élményem eddig nem is vitás.

Sokat nem gondolkodtam a kapcsolatunkon, munka, szex, alvás. Ez volt akkor az életem.Nem is jutott eszembe, hogy az átlagos méretem számít e valamit, de történt valami ami megingatta a magbiztosságom. orális kényeztetés közben nem csak egy ujjamat használtam, hanem kettőt,majd hármat, de megállított. A táskájából elővett egy tubust és bekente a kezem síkosítóval.

-Csinálj egy kúpot a kezedből, csináltam. Eltüntette a kis drágám a kezem, nem is hittem el. -Most velem mi lesz? kérdeztem. Végre megszólaltam, de pont ezt? Mosolyogva benyúlt ismét a táskájába és elő vet egy vibrit, Mi lehet még a táskájában, gondoltam. Fel sem ocsúdtam,már a lovacska ismét beindult, de háttal nekem és a vibriét betette pluszba mellém.

Még szerencse, hogy már kétszer elmentem előtte, így tartottam magam egy darabig, de csak egy kis darabig. Ez után már csak két hétig tartott a kapcsolatunk. Utolsó estét avval kezdte, hogy úgy szeres, hogy ez az utolsó, hamar eltelt. Mikor elindult volna hazafelé visszahúztam.

-Szeretlek és sírva fakadtam, nem olyan látványosan, de folytak a kényeim rendesen. Visszahúzott a hálóba és most először ott aludt nálam. Reggelre egyedül ébredtem, csak egy szerelmes üzenet maradt utána. „Én is szeretlek az első pillanattól kezdve” Még mindig meg van ez a papírfecni, fájó örök emlék marad.

Természetesen van folytatása ennek a 20 éves történetnek, de az már legyen az én titkom, vagy esetleg a tiéd. Jelölj be kedvencnek és talán elmesélem.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.