A pillanat műve

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy olyanról álmodozott, amit nem mert megvalósítani. Az viszont már szerintem jóval kevésbé, hogy az álmok valóra váltak. Ez most nagyon fellengzősen hangzik, de ennek a sztorinak is egy ilyen álom a mondanivalója.

A szexualitás nagyon szorosan hozzátartozik az emberhez, legyen az fiú- e vagy lány. Ez eredendően bennünk van, hiszen néha az ösztöneink vezérelnek minket, amelyeknek a célja szaporodás. És itt vagyunk mi, gondolkodó emberek, akiknek a szex mindig is központi szerepet játszott az életében. Kinek erősebben vezérli életét az erotika, kinek gyengébben; egy biztos mindenki szereti. És néha igényli a változatosságot.

Sokszor álmodozom olyan dolgokról, amik túl merészek ahhoz, hogy azt merjem mondani a páromnak: valósítsuk meg. Az agyamban repkednek a gondolatok, amelyekben különböző erotikus helyzeteket élek meg, de ezek közül csak keveset tudok megvalósítani. Nem azt szeretném ezzel mondani, hogy szexhiányom van, csak azt hogy vannak olyan vágyálmok, amelyek a párom erkölcsi, vagy egyéb gátjaiba ütköznek és ezért megvalósíthatatlanok. Magammal sem vagyok tisztában, lehet hogy csak egyszerüen a párom különböző tulajdonságait okolom azért, hogy nem élhetem meg a szexuális vágyálmaimat. Vagy lehet hogy ez az egész mégsem olyan lehetetlen? Lehet hogy csak egyszerüen egy megfelelő alkalom és helyzet kell ahhoz, hogy az ember bevállaljon valami olyasmit, amit a lelke mélyén szívesen kipróbálna, de nem mer. Talán az a pillanat szükséges, ami átlendít azon a gáton, amelyet a gondolkodó,lelkiismeretes elmém támasztott az ösztönös, szexuális vágyaim elé?

A helyzet sokak számára ismerős lehet. Albérlet, három szoba, az egyikben egy lány – a volt barátnőm barátnője – a másikban egy fiú, a harmadikban én. Néha nagyon átkoztam a helyzetet; miért van az hogy együtt kell élnem számomra két idegen emberrel, akikkel csak az köt össze, hogy együtt kell kifizetnünk a lakás rezsijét? Miért nem tud a magyar ember olyan szinten élni egy átlagos kerestből, hogy saját lakást bérelhessen? Minden zavaró volt ebben a szituációban: reggelente, esténként várni a furdőszobára, a konyhára, odafigyelni arra, hogy ne rohangáljon alsóban, vagy pucéran – pedig néha milyen szívesen megtenném , főleg nyáron – az ember a lakásban, visszafojtsa a szeretkezés közben vágysikolyokat, , szégyellje magát a kihallattszó cuppogó hangok miatt. Sok- sok apró bosszúság amit csak nyel, nyel az ember. Azt nem tudom, hogy a két lakótársam ezeket hogy élte meg, az bőven elég volt nekem, hogy én szarul.

A lány nem nézett ki rosszul, rövid szőke haja volt, arca inkább kerek, mint hosszúkás, nagy kerek barna szemei voltak,ha mérges volt átható tekintetével szinte felnyársalta az embert. Nem volt bomba alakja, kicsit teltebb volt az átlagnál,viszont nagyon jól öltözködött; vagy szexis volt vagy elegáns,sose vett volna fel olyan ruhát, amely kislányos,vagy plázacicás külsőt kölcsönzött volna neki. 25 éves volt, volt barátja – bár még messze voltak az összeköltözéstől. Jókedélyü és jóhumorú lány volt, akire egyáltalán nem illett a hangulatember kifejezés. Bezzeg rám! Régebbóta ismertem, hiszen mint említettem a volt barátnőm barátnője volt, csak az élet úgy hozta hogy mi szakítottunk, a barátnőjének pedig szüksége volt egy szobára, és mivel mi nem voltunk rosszban, ezért jött a lehetőség hogy költözzön hozzám az albéreltbe. Így legalább egy ismerőse volt és nem teljesen idegen környezetet kellett megszoknia. Amúgy egy bankban dolgozott, azt hiszem ügyintéző volt. Vagy talán előadó?

A fiú nemrégiben költözött be, ezért alig ismertem, beszélgetni csak annyit beszélgettünk , amennyit szükséges volt, se többet se kevesebbet. A lány se dumált vele túl sokat, a fiú első látásra kissé magánakvalónak tunt. Lehet hogy ez még csak a kezdeti félénksége volt. Amúgy éjszaka járt munkába, így nem is találkoztunk vele sokat, hiszen a lány meg én a megszokott – nappali – müszakban dolgoztunk. Amúgy magas volt, majdnem 190 cm, de ennek ellenére vékony, szerintem alig volt több mint 70 kg. Arca nyúlánk, kicsit hasonlított Anthony Perkinsre, bár lehet hogy ezt csak a fiú beforduló, hallgatag természete – na meg ahogy a késsel szelte a kenyeret:- ) – alapján képzeltem. Haja rövid volt, sötétbarna szinte már fekete. Fogalmam sincs hol dolgozott.

Szóval így éltünk hármasban. Köszöntünk egymásnak, beszélgettünk – főleg a lánnyal – de amúgy közösen sose jártunk sehova. Nyíltan nem utáltuk egymást, csak a fentebb említett nehézségekkel kellett megküzdeni.

Gyakran van az, hogyha nincs elég szexuális élményben része az embernek, akkor fantáziálgatni kezd, önkielégít,maszturbál. Velem is történtek ilyen esetek, és bevallom nem egyszer a lakótársam volt vágyálmaim asszonya. A fantáziaképben nem látszottak tisztán a körvonalak, elsősorban az érzések – puha kéz, puha bőr, puha száj – domináltak. De tudtam hogy ő volt. Néha az álmok is határozottak voltak, mindent tisztán láttam magam előtt. A kielégülésem nem is maradt el; néha hatalmasakat tudtam élvezni. De csak a gondolatok és az önkielégítés maradt, sose mertem még a legapróbb kezdeményezést tenni ez irányban. Rosszul szoktam megítélni az emberek reakcióit, ezért a lányról se tudtam megállapítani, vajon hogy viszonyul hozzám. Kedvelni kedvelt az biztos, de hogy szexuálisan elkalandozott- e rajtam, arról fogalmam sem volt.

Emellett a barátnőmmel minden rendben volt: tartalmasakat szeretkeztunk, nem éreztem úgy hogy hiányzik mellőlunk valaki az ágyban. De mégis álmodoztam: vajon milyen fehérnemuket hord ? (erről azonban voltak elképzeléseim hiszen a mosogépet közösen használtuk) Tangabugyit vagy hagyományosat inkább? Harisnyát szokott hordani azt tudtam, hiszen láttam, de vajon milyet hord gyakrabban? Nadrágot vagy combfixet? (naná hogy álmaimban combfixben volt). És vajon milyenek lehetnek a mellbimbói?Nagyok és világosbarnák, vagy apróbbak és sötétek?… A mellei nem voltak nagyok, de nem is tuntek el egy bő poló alatt, amikben otthon mászkált… Talán kicsit nagyobbak lehettek, minthogy beleférnének a kezembe… És vajon odalent… borotválja- e a punciját?… és ha igen mennyire? Vajon hagy egy kis apró pamacsot magán, vagy teljesen levágja- e?… És vajon milyenek a szeméremajkai? … Nagyok és olyan puhán lifegnek mint a fulcimpa,… vagy kicsik és szorosan összezárva védik a bejáratot?… Vajon hamar nedvesedik- e?… És a nedvei vajon milyen ízuek?… Sok nedve van- e?… Szereti- e ha kinyalják?… és ha közben ujjazzák?… Szeret- e szopni?… és ha igen a puha ajkaival vajon milyen ugyesen játszik? … Inkább erőteljesen szívogat… vagy csak nyalogat és szopogat… vajon hogy dolgozik közben a kezével?… . szokta- e ujjazni a férfit?… és mennyire izgul fel ettől?… Szereti- e ha a szájába élveznek?… szeretie- e a sperma ízét?… . vagy inkább csak szétkeni magán, hogy a kielégített férfit… és saját magát … még jobban… felizgassa?…

Így mennek azok az önkielégítések. Nincs határ, addig rohannak a fantáziaképek, amíg el nem élvezek. Aztán legközelebb kezdődik minden előről, máshol, máshelyen, más kérdésekkel, esetleg elképzelt pózokkal. Volt rá példa, hogy a munkahelyemen voltam kénytelen kiosonni a toalettre és kielégíteni magam, mert annyira megrohantak a képzetek, hogy nem tudtam a munkámra koncentrálni.

És hogy miért őróla álmodoztam? Nem tudom. Fogalmam sincs. Talán azért mert egy lakásban éltunk és sokszor láttam a legkulönbözőbb ruhákban. Talán tetszett? Talán csak le akartam volna vele fekudni?Talán csak azért mert ő volt „kéznél”?

Egyik este fáradtan érkeztem haza, barátnőmmel aznap este nem találkoztam, valami barátnős bulira ment. Nem is bántam, mert nyugös voltam. Csak idegesített volna és nem akartam megbántani egy esetleges odavágott megjegyzéssel. Így kényelmesebb volt. Viszont rosszkedvem ellenére a szexuális vágyam megint az eget verdeste. Nem tudom miért hiszen előző nap szeretkeztem a barátnőmmel. De hát a vágy már csak ilyen: van mikor napokig, sőt hetekig minden gondolatod a punci/futyi körul forog – még a teljesen nyitott és fotelbe rakott fekete bőr cipzáras női táska nyílásáról is a punci jut eszedbe-, és van amikor eszedbe se jut.

Odakint sötét volt már – szutykos, esős, ködös márciusi este volt – én pedig elhatároztam hogy lefurdöm, aztán majd meglátjuk mi lesz. Valószínuleg semmi, vacsi, aztán alvás. Hallottam hogy a lány tesz- vesz a szobájában, bevonultam a szobámba levetkőztem – persze csak annyira, amennyire nem illetlenség kimenni a furdőszobába (na ez az amiről beszélek pl: nem mehetsz meztelenül fürdeni, hanem nadrágba kell bújnod :- ( ) és kisétáltam a fürdőszobába. Bezártam az ajtót, levetkőztem és lezuhanyoztam. Aztán fogtam a borotvahabot és leborotváltam a szőrt a farkamról. Már évek óta így hordom- sokkal jobb ha nincs ott semmi, simább és ahogy észrevettem a nőket is jobban izgatja. Főleg a bőr puhasága. Szóval megmosakodtam, aztán megtörölköztem.

Semmi kedvem sem volt a párás , fülledt levegőben visszavenni a nadrágomat, ezért a derekam köré tekertem a törölközőt és kilestem a fürdőszobából. Hallgatództam és reméltem hogy be tudok osonni a szobámba úgy hogy nem vesz észre és nem botránkoztatok közt. Mivel tiszta volt a levegő, ezért kiosonkodtam a fürdőszobából és leoltottam a villanyt.

A fürdőszoba és a vécé egy közös kis közlekedőben volt, amelynek az egyik végén volt az előszoba, és onnan nyílt az én szobám, illetve a konyha. A közlekedő másik vége egy kis előtérbe torkollt, ahonnan a két másik szobába lehetett bemenni. Halkan de határozott mozdulatokkal elindultam a szobám felé ,de alig tettem pár lépést, a lány befordult a közlekedőbe – valószínüleg a konyhából jött.

Kifejezetten csinos volt, szerintem színházba készült vagy valami hasonló elegáns helyre. Harisnyás lábát egy fekete, selyemfényü nadrág takarta, a mintás virágos blúzának barackszíne pompásan illett hozzá. A blúz aránylag nagy betekintést engedett a dekoltázsába és felsejlettek melltartójának körvonalai is a barackszínü felületen. Magassarkú cipő volt rajta, szerintem már éppen indulás előtt lehetett és talán a táskájáért szeretett volna visszamenni a szobájába.

És jött az a pillanat amit a történet elején említettem. Amint befordult a közlekedőbe megbotlott a küszöbben. (annyira hülyén volt megcsinálva- többször elestünk már benne – semmi értelme nem volt hogy ott van ). Ahogy esett előre ösztönösen meg akart kapaszkodni valamiben és talán a sors akarta így, de ez a valami a derekamra tekert törölköző volt. Egy szempillantás se volt és ott álltam teljesen meztelenül, ő pedig megpróbált megtámaszkodni a talajon. Minden egy pillanat alatt történt.

A helyzet eléggé pornófilmbe illő volt – egy elegáns, szolid sminkes lány amint egy meztelen férfi előtt térdel. Minden porcikám azt kívánta amire ti is gondoltok most, minden erkölcsi akadály ellenére. Ha szüz lettem volna, már a szituáciotól elsültem volna. Frissen borotvált farkam, szinte azonnal meredezni kezdett, amint megszabadult a törölközőtől. És most már minden a lányon múlt…

Lassan megpuszilta egyre merevedő farkamat. Innen nem volt visszaút. Először félénken, óvatosan puszilgatta a bőrömet, mintha attól félne hogy valami szörnyü dolog fog történni. Nem néztünk egymás szemébe – én amúgy is totál vörös lehettem- de egy pillantra találkozott a tekintetünk. Vajon csak akartam látni, vagy tényleg ott volt a tekintetében a „de rég várok már erre a perce” kifejezés?Mindegy, a lényeg hogy ott térdelt előttem. Nem tettem egy tiltakozó mozdulatot se; ti tettetek volna?;- )

Aztán már nem érdekelte se őt se engem semmi. Én átadtam magam az élvezetnek, rá azért nagyobb feladat várt. Egyre jobban belelendült: most már rendesen csókolgatta a teljesen merev péniszemet, de még nem vette a szájába. Lassan végignyalogatta a nagy eret a farkam alján: kezdte a makk alatt,majd egyre lejjebb és lejjebb haladt míg el nem érte a zacskómat. A forró zuhanytól a golyóimon lévő bőr sima volt, nyoma sem volt a ráncoknak, melyek menehezítették volna nyelvének dolgát: zacskóm minden egyes porcikáját végignyalogatta jó alaposan. Aztán bekapta amennyire csak tudta, a golyóim egymás után bekerültek a puha meleg szájába. Pár percig játszadozott veluk, jól benyálazta őket.

Ezek szerint szeret szopni és ahogy tapasztalom, elég jó és alapos munkát fog végezni. Eleinte nem mertem nézni ahogy csináìja, valami hülye gátlás miatt inkább becsuktam a szemem. De nem bírtam megállni és végül elmerültem a látványban.

A farkam kőkeményen meredezett bele a 40 wattos villanykörte által sápadt fénnyel teleszórt közlekedőbe. A lány még mindig alulról nyalogatta a zacskóimat. Kezeivel még mindig megtámasztotta magát a padlón és csak a szájával illetve a nyelvével dolgozott. De telhetetlen voltam: minden porcikámmal arra vágytam hogy még többet kapjak,hogy a kezei is munkába álljanak. De erre még várnom kellett. A puha ajkak felfele indultak a merev pénisz mentén, majd mikor a makkhoz értek, lenyalták azt a pár csepp váldékot, ami a felfokozott izgalom eredményeként jelent meg péniszem nyílásában. Nyelve hegyével izgatta a péniszem végét, megpróbálta beerőszakolni a nyílásomba, majd jobbról balról megsimogatta nyelvével a fényes, és megduzzadt makkot.

Aztán előrehajolt és a farkam végét teljes egészében belerejtette a szájába!Nem nyelte be mélyen, csak a makkot temette el. Aztán nyelvével újra simogatni kezdte, hol alul, hol felul, hol oldalt. Mint egy puha lepel, úgy vonta körbe férfiasságomat. Nem láttam mit müvel, csak a száját , amint rázárult a péniszem végére. Viszont amit éreztem, az fantasztikus volt. Sehogy sem lehet jellemezni, ezt át kell élni!

Pár percnyi játszadozás után, lassan beljebb vezette a szájába a hímtagomat. Majdnem félig bekapta és lassan elkezdte a szokásos szopó mozdulatokat. Mindjárt megkaptam az egyik kérdésre a választ: erősen szívogatva szereti csinálni. Úgy szívott mint egy porszívó, fantasztikus érzés járta át testem. Az orcája rendesen behorpadt minden egyes szívó mozdulatnál.

Megpróbált minél mélyebbre hatolni a farkammal a szájába, ami egészen jól sikerult neki! A hátrafele mozdulatoknál hosszan és erősen szívta a makkom, az összes előnedvemet beszopogatta ilyen erős szívással, az biztos. Aztán újra előrehajolt a fejével és kezdődött előről a szopás. Néha gyorsabban szívott, néha lassabban, néha bent tartotta egy kicsit a szájában, néha gyorsan indult vissza; az élvezet mit sem csökkent. A halk, alig hallható szörcsögő, cuppogó hangok összesége a legszebb zene volt füleimnek, olyan édes dallam, amely izgalmi állapotomat még magasabbra repítette.

Pár percig csinálta aztán lassan remegni kezdtem. Megérezte, és anélkül hogy abbahagyta volna a szopást, feltérdelt, az egyik kezét a zacskóm alá tette és finoman dörzsölgetni kezdte a golyóimat. Semmi erős mozdulat, olyan finoman csinálta ahogy csak egy női kéz tudja. Másik kezét a farkam, szájából kilátszódó végére tette, ujjaival szorosan körbezárta és megmarkolta a péniszemet.

Gyorsított. Én viszont megpróbáltam minél hosszabra nyújtani az élvezetet, a gyönyört amiről már annyit álmodoztam. Egy aprócska csata alakult ki az orgazmusom és a szopó szája között, de végül legyőzött. Az összhangban dolgozó szopó száj, a zacskót markolászó és a merev péniszt szorító kéz meghozta gyümölcsét fehér, sürü folyadék formájában. Nem vette ki az ajkai közül, inkább jó mélyre bedugta a szájába és addig nyelte amíg érezte hogy lüktetek.

Az orgazmusom – mely akkora volt, mint az Empire State Building, gondolhatjátok – lassan véget ért, ő pedig lassan kihúzta még merev péniszemet a szájából. Nagyon nehéz volt megszólalni ilyen pillanat után.

Nem is én voltam az első.

– Most volt előszőr ilyen velem, hogy lenyeltem- mondta- De nem tudtam megállni, annyira jó volt csinálni!Jó mélyen nyeltem így legalább nem éreztem az ízét- vallotta be.

Valószínüleg olyan hülyén nézhettem, ahogy még nem látott soha.

– Na mi van?- kérdezte

– Semmi… – dadogtam

– És most mi lesz?- kérdeztem még mindig akadozva,azt hiszem olyan arckifejezéssel, mintha az apokalipszis lovasainak dübörgő hangját hallanám.

– Mi lenne?- kérdezett vissza- majd megbeszéljuk, de most rohannom kell a színházba!

Gyorsan berohant a szobájába, felkapta a táskáját, aztán sietett az előszobába. Én még mindig meztelenül – most már minek takarjam el magam – ,kókadozó farokkal álltam ugyanott ahol az előbb még spermámat itta.

– Vigyázzzzzzz… kuszöb- sziszegtem,mert ugye humoros valaki vagyok. :- )

Hátranézett, elnevette magát.

– Mi az hogy mi lesz? Ezt folytatnunk kell!- kacsintott rám, aztán kiviharzott az ajtón.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.