A munkatársnőm egy kurva

Azaz igazság már nagyon régóta az Internet rabja vagyok, de ennek semmi káros következményét nem tapasztaltam még, sőt… Sajnos csak a munkahelyemen van Internet elérésem, így amikor csak tehetem a hálón szörfözgetek. Természetesen a szex oldalak a kedvenceim, elég sűrűn meglátogatom a kedvenceimet. A képek és a videók nagyon fel szoktak izgatni, áll rendesen a farkam, és arra gondolok, milyen jó lenne megdugni valakit.

A múlt héten egyik nap is éppen az egyik kedvenc linkemen voltam, a farkam meg állt, mint az Eiffel-torony. Kiszáradt a szám, így kimentem a konyhába innivalóért. Eléggé késő volt már, nem gondoltam, hogy lesz még bent valaki. Ahogy beléptem a konyhában szembe találkoztam Sárival, a titkárnővel. Vagyis nem vele, hanem a fenekével. Sári 25 éves, vékony testalkatú, de egy picikét nagy seggű, szép kerek mellű lány. Éppen a hűtőszekrényből vette ki az üdítőt. Mögé léptem és nem tudom, hogy a sok meztelen kép hatására, vagy attól, hogy be voltam gerjedve, de megfogtam a fenekét az egyik kezemmel, a másikkal meg előre nyúltam és a mellét markoltam meg. Meglepődhetett, gondoltam mindjárt kapom is a pofont. Nem így történt. Felegyenesedett, rám nézett és azt mondta:

– Ha ennyire nem bírsz az ösztöneiddel, miért nem a WC-n könnyítesz magadon?

Elszégyelltem magam és kisomfordáltam a konyhából. Tíz perc sem telhetett el, amikor kopogtattak az ajtómon. Sári jött be, leült velem szembe a székre, rám nézett és azt kérdezte:

– Na, kiverted már a faszodat?

Elég provokatív kérdés volt, szóhoz sem tudtam jutni, így csak az igazat tudtam elmakogni.

– Neem, … még … nem.

– Csak, mert megsajnáltalak, és úgy gondoltam, ha még mindig kanos vagy, szeretkezhetnénk egyet.

Odalépett az ajtóhoz, kulcsra zárta, lekapcsolta a villanyt és hozzá lépett. A számhoz hajolt és egy hosszú nyelves csókot kaptam tőle. A csók vége felé már a sliccemet húzta le, és az alsógatyámban ágaskodó farkamat kezdte el simogatni. Ezalatt én már az egyik mellét vettem kezelésbe a blúza alatt. A csók végén felegyenesedett levette a blúzát, a szoknyáját és bugyiban, melltartó nélkül állt előttem. Miközben ő vetkőzött, én is megszabadultam a ruháitól, leraktam őket a földre, és meztelenül ültem vissza a székre. Letérdelt a lábaim közé és elkezdett a faszommal játszani. Először csak a kezével, majd amikor úgy látta, hogy elérte a kívánt hosszúságot, a szájába vette. Tövig benyelte elsőre, majd kiengedte, forró csókot lehelt a makkomra, és elkezdte jó alaposan megdolgozni a szájával.

Nemsokára azt hitte itt a vég, és mindjárt elélvezek, de ő is érzékelhette, mert abba hagyta, fel állt, oda lépett elém, és széthúzta a szeméremajkát a szám előtt. Rögtön nekiálltam kinyalni a már így is csillogó puncit. Nyelvjátékom eredményeképpen néhány perc múlva halk sikkantások és mély nyögések közepette Sári elélvezett. Hagytam egy picit pihegni, majd felálltam a székről, Sári háta mögé álltam, és marokra fogva a farkamat óvatosan bevezettem azt a punciába, miközben ő ráhajolt a székre.

Amikor már tövig benne voltam egy pillanatra megálltam, majd elkezdtem megdolgozni a pináját a farkammal. Néhány perc múlva leültem a székre, Sári pedig beleült az ágaskodó faszomba. Nála jobban lovagló nővel még nem hozott össze az élet. Olyan jól ringatta a csípőjét, hogy tudtam, mindjárt tele élvezem a pináját. Abban a pillanatban, ahogy a már ismert hangokat kezdte hallatni Sári, én egyre gyorsabban húzkodtam magamra őt, majd amikor éreztem a villámlást a gerincemben erősen magamra rántottam, és tövig csúsztam, egészen fel a méhszájáig. Az összes gecimet belefolyattam. Kis idő múlva leszállt rólam, elém térdelt, és letisztogatta a farkamat.

A kapcsolat azóta is tart, a rákövetkező estén seggbe dugtam és már a legelképesztőbb helyeken, és időpontokban dugtunk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.