A másodállás

Amióta műkörmöshöz járok és szoliba, kicsit megcsappant a zsé a malacperselyemben. De hát jár nekem ennyi kényeztetés és a kuncsaftok is meghálálják. Vadászok viszont másodmelóra. Böngésztem a neten az otthon végezhető melók közt.

Azt előre borítékolták, hogy a borítékolás lószart sem ér, és átvágás az egész. kerestek ugyan táncoslányokat is, de bébiszitterre nem telne abból is még, meg rezsire is. Bár lehet a Lajossal egyezkedni a természetbeni törlesztést illetően, de a laptop után új autóra akarok tőle hitelt kérni. Jó kis uzsorás, mindent behajt rajtam, de hát élvezzük valahol mindketten… Amúgy imádok táncolni, és imádom, ahogy a tangám pántjába dugják az összepödört zsét, vagy a melltartómba dugdossák. Csak az a másik baj, hogy éjszakára nincs kire hagynom Lilibabát, és azt sem akarom, hogy úgy érezze, hogy a munka fontosabb volt, mint ő. Ő az én angyalbögyörőm! De hát enni is kell valamit, és néha kevesebb a kuncsaft mint kéne, és nagyobb a kiadás, mint a bevétel. Szegény Rózra se hagyhatom, hogy egyedül űzze az ipart, mert a végén úgy szétbasszák, hogy hazajönni sem tud a saját lábán. Filóztam még a telefonszex lehetőségén, mert azt mondják, hogy farokállító hangom van, de nem tudom, hogy kihez lehetne fordulni. Pedig az tetszene is, és könnyű meló is lenne.

Szóval ott tartottam, hogy az otthonvégezhető munkák közt egy ígéreteset sem találtam, biztosítási ügynöknek meg nem érzem magam elég rátermettnek, paff, kész is lettem. Bánatomban megnéztem újra a fekete lány betörése videót, hogy vigasztaljam magam egy orgazmussal. Egy jó maszti mindig feldobja a hangulatom.Az ujjaim otthonosan megtalálták a csiklómat és két perc alatt ismét sikerült az egekbe repítenem magam.Most azonban tudtam, hogy Lajos nincs itthon, mert valami öregfiúk meccsre ment, úgyhogy bevetettem a vibrimet is a tuti sorozatorgazmus érdekében, de annyira nagyot élveztem, hogy abba se bírtam hagyni és a puncim nedvesen és forrón ismétlést kívánt, ezért elkezdtem más szexvideókat is keresni, és akkor rátaláltam a megoldásra!

Délutánra már lefektettem egy erőteljes szopizás és büfiztetés után Lilibabát a babaszobába, én meg vörös függönyökkel és maradék, sárga szúnyogriasztó gyertyával hangulatossá tettem a franciaágyunkat, amit Rózzal osztunk meg boldogságban…

A laptopot az ágy szélére tettem és amikor jelzett, hogy bejövő videóhívás, megnyomtam a gombot. Iszonyat izgultam, mert ezen az egy téren még szűz voltam… Nem tudhattam, hogy ki lát engem, de én Kevin Costner-re gondoltam, mert a Több mint testőrben rettentő beleszerettem és elkezdtem simogatni magam mintha az ő keze lenne rajtam és szép lassan levettem közben a rózsaszín toppomat, amiből majd kidurrant így is a cickóm. Ráadásul olyan érzékenyek a bimbóim is, hogy még a top lassú lehúzása is érzéki kínkeservvel járt és úgy hegyesedtek mint állat. A szoptatástól meg még mindig bársonyos sötétbarna színe van és olyan nagy az egész bimbó mint egy teniszlabda. Hallottam, hogy a videó túloldalán felnyög mély férfihangon egy fószer, erre a kezembe vettem a mellem, kicsit megemeltem és lehajoltam, hogy megnyaljam a bimbómat… és közben félig lehunyt szemhéjjal a kamerába néztem. A felsőm lerepült az ágy mellé, majd feltérdeltem, hogy őrjítően lassú mozdulatokkal, centiről-centire toljam lefelé a tangámat is… Valakinek elakadt a lélegzete és hallottam a sürgető lihegést és a mozdulatokat, ahogy a farkát előhalászta a gatyájából. Ráérősen szétnyitottam a lábam és feltártam a kamera végén kukkoló valakinek az aranybarlangomat. Komótosan magamat simogatva odaaraszoltam az ujjaimmal a hőn áhított csiklómhoz és nagyon finom mozdulatokkal körkörösen simogatni kezdtem. A laptop hangszórójából beszűrődött hozzám a semmi mással össze nem hasonlítható fitymacsattogtatás hangja…

Ez volt az a perc, amikor Róz belépett a szobánkba, a padléóra engedte a tatyóját és azonnal kigombolkozni kezdett. Fekete tangáját magán hagyva a lábam közé térdelt és lehajolt, hogy benyaljon, mire megszólaltam a kamera felé:

– Mókuskám! Feláras lesz! – aztán hagytam, hogy Róz átvegye felettem az uralmat…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.