szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

A legendás szextörténet – Wc kaland, avagy idegen férfi a számban

Egy családhoz utaztam gyakorlatra, mert angol nyelvszakos tanári diplomát akartam szerezni. Főként vonattal utaztam és Londonban kellett á tszállnom. El kellett mentem wc- re, mert már nem tudtam visszatartani a pisimet.
Amint könnyí­tettem magamon, olvasgattam a falon és az ajtó n lévő kissé obszcén, szexuális tartalommal is füszerezett szövegeket. A falon egy kb. 7-8 cm átmérőjő lyuk ragadta meg a figyelmemet, amely köré egy férfi deré k rész volt rajzolva és azt hirdette, hogy ” ingyen furulyázhatok”! Belenéztem a lyukba, amely pont a pénisz helyén volt, de csak egy másik wc-fülkét. Ez a papí­rvékony fal közös volt a férfi wc-vel, de nem volt senki odaát. Ekkor figyeltem fel a nyí­lás körül uralkodó ondó szagra. Elgondolkodtam, hogy ki az aki a szájába venné egy ismeretlen férfi szerszámát?
Biztos, hogy már többen habzsolták az élvezetet ennél a lyuknál, mert körü lötte látszott egy jókora spermafolt, ami egy alkalommal biztos, hogy nem lett volna ekkora. Ettől kissé izgatott lettem. Megtöröltem a pisis nyí­lásomat, és arra gondoltam, hogy egy kicsit játszadozom magammal, í­ Â?gysincs senki más a wc-ben, a vonatom í­ Â?gyis csak 16.45-kor indul, az meg még másfél óra. Kényelmesen tradőltem és elkezdtem a nagyajkaim széthúzni, és csiklóm maszí­rozni.
A hüvelyemből, enyhén perverz gondolataim hatásá ra kibuggyantak az első cseppek. jól szétkentem nedümet, amely teljesen beolajozta az egész puncimat.ujjaim eszeveszettül izgattak, közben néha, be- becsusszant a szerelemodúmba az újjam. Le akartam venni magamról a pólóm és a melltartóm, hogy a melleimet is maszí­rozni tudjam. Miután levettem a pólóm és a melltartóm beszorúlt csattjával foglalkoztam, arra lettem figyelmes, hogy a szomszédos férfi wc-be bement valaki. Abbahagytam a kapoccsal a kí­nlódást, a melltartó rajtam maradt. Már nem volt sok hátra nekem, de nem akartam hogy bárki is meghallja, hogyan maszturbálok, ezé rt csak lassan, kis mozdulatokkal, lé legzetvisszafolytva izgattam tovább magam. Gondolataim kissé elkalandoztak.
Ha az a férfi á tdugná a lőcsét, akkor vajon a szá mba venném-e? Végeredményben elég kicsi az a lyuk, úgyhogy biztos, hogy nem látná ki vagyok, és én sem őt. Annyira felizgattott a gondolat, hogy egy ismeretlen férfit szophatnék le, hogy szinte már vártam, hogy történjen valami. A férfi lehúzta a wc-t, és kiment a fülkéből. Elmosolyodtam, hogy milyen gyerekes gondolataim vannak. Nem vagyok én annyira kiéhezve, hogy erre szüksé gem lenne. Teljes erőbedobással folytattam újjaim lédús játékát. Ismét nyí­lt a szomszédos ajtó, de már nem akartam abbahagyni, rögtön kész vagyok. Ekkor megjelent a lyukban egy lankadt, viszont még í­gyis formás hí­mtag. Nem bí­rtam magammal, közelebb hajoltam és éreztem az illatáról, hogy a tulajdonosa egy ápolt férfi. Mivel kézzel nem nagyon tudtam volna hozzáférni a kicsihez, ösztönö senaz ajkaimal és a nyelvemel kezdtem kényeztetni. Kissé bátortalanul, de annál nagyobb lelkesedéssel először csak a makkot, majd lassan az egészet birtokba vettem.
Kényelmes testhelyzetben voltam a wc-n ülve, pont „szájraállt” a lyuk. Az í­ze is fennséges volt. Jobb is, mert í­gy a kezeim megmaradnak a magam számára.
Saját simogatá somat nem hagyva abba a falloszt a számba szí­vtam, majd ismét kiengedtem. Lassan állt fel – ennyire rosszul csinálnám, vagy már ki tudja hányan foglalkoztak vele előtteő Kitartó munkám eredményeké nt egy átlagos hosszú, de kifejezetten vastag ruddal foglalkozhattam tová bb. í­??temesen ki-be já rt a számban és kö zben nyelvemmel a makkot izgattam. Vigyáztam, hogy izgalmamban nehogy ráharapjak. A férfi lassan kezdte visszahúzni a farkát, de én megpróbáltam ajkaimat nagyon erősen összeszorí­ tani és extra szí­vóhatást gyakorolni. Arcom teljesen a kissé ragacsos falnak feszült, mikor a szivareltü nt. Miért ment el dolga végezetlenülő Tágra nyitott szájjal, vártam türelmesen, kí­váncsi voltam, hogy mi fog törté nni. Reménykedtem, hogy nem hagy ott. Orromban ismét kezdtem érezni a falra kenődött ondó szagát, ami mé gjobban felizgatott. Nyelvemmel éreztem, hogy kezdi kitöltö ti a bennem tátongó őrt a fallosz. Számat a vá laszfalnak nyomva tartottam, az ismeretlen férfi mozgott csak. Neki ez olyan lehetett, mintha egy jó lucskos puncit kefélne. Testemen éreztem, hogy már iszonyatos közel vagyok a véghez, felgyorsí­ tottam újaim mozgá sát, abbahagytam ideiglenesen a szopást és csak a saját, minél nagyobb orgazmusomra koncentráltam. élveztem kb. egy percig, de óráknak tőnt.
Kéjnyögés hagyta el a torkom és lihegtem, a testem meg zihált, a szí­vem majd kiugrott. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen intenzí­v csúcsom. Addig a farok rendí­thetetlenül figyelt a lyukból. Ismét rávetettem magam, még mohóbban kezdtem szivarozni mint eddig. Mintha most egy kicsit véknyabb lenne – gondoltam – de valószí­nőleg emiatt a kis kényszerpihenő miatt. Néhány másodperc múltán ismét kezdett eltőnni a rú d. Ismét nyitott szájjal vártam a folytatást. A szomszédból mocorgás hallatszott, nem tudom mit csinálhatott közben a férfi. Ismét kezdett belé mhatolni a rúd és folytattam amit elkezdtem. Nem kellett már sokáig szopnom, kissé megremegett a furulya és a szá mba élvezett. Nem szólt egy szót sem, hogy a hangja nehogy elárulja, csak teletöltötte a számat. Ekkor kihúztam magamból, és megpróbáltam kézzel fejni, mivel nem szoktam az ondót a számba engedni, csak kis adagban. Kézzel dolgoztam tovább, miközben az arcomra lüktetett a forró tejecske és az államon lecsúrgott a melltartómra és azon átszivárogva a melleimre. Mikor már csak kis cseppek jelentek meg, ismét az ajkaimat használtam. Kezdett tisztulni é s konyúlni. Már majdnem lelankadt amikor ismét kezdte kihúzni a lyukból. Számat ismét a lyukhoz tapasztva vá rtam a folytatást mint eddig mindig. Valószí­nőleg ezt csinálta minden sorstársam, azért ragad ennyire a lyuk környéke. Az én államról is csurgott néhány milliliter friss folyadék ide. Visszatért a farkinca.
Nyaldostam még egy kicsit, és hirtelen úgy éreztem mintha ismét erőre kapna. ágy is volt, teljesen merev lett ismét. Kis szí­vás után ismét megremegett és megint a számban ment el. Utána kézzel megint kipumpáltam minden cseppjét az arcomra és az ajkaimra, majd tisztára nyaltam lankadá sig. A számból a nyelvemmel túrtam ki a sürü anyagot, ami továbbfolyt lefelé. Ismét eltőnt a lyukból. Gondoltam, ha nem tartom a számat a lyuknál, akkor nem dugja vissza ismét. Kezdtem volna keresni a kicsiny utazótáskámban papí­rzsebkendőt, hogy letörölhessem magamról a férfiasságának eme tanúbizonyságát, de ismét ott kandikált a műszer a lyukban. úgy voltam vele, hogy nem sértem meg a férfit a túloldalon, időm is van még, úgyhogy ismét bekaptam. Nem változtatott a szokásán. Néhányszor rábó lintottam, a magömlése ismét a számban következett be és ekkor már úgy voltam vele, hogy annyi ondót nyeltem már eddig is akaratom ellenére, most végig csinálom szájjal. Meglepően sokat ittam a szőnni nem akaró tejzuhatagból, és közben arra gondoltam, hogy hogyan csinálja ezt a fazon, hogy mindig bőséges az adagja, pedig alig telt el néhány perc az utolsó ejakulációja óta. A barátom ha közvetlenül í­gy egymás után lesz kielégí­tve akkor a harmadik menetre – már ha bí­rja addig – szinte alig marad anyaga. Biztos mindig itt edzi magát azért megy ennyire neki. Tisztára nyalom, nagyokat nyelve, immáron harmadjára is a rudat és ahogy a forgatókönyvben meg van í­rva ismét üres marad a lyuk. Ajtócsapódás hallatszik a túloldalról, ezzel jelezve, hogy nem lesz folytatás. átnézek kí­váncsiságtól hajtva a résen, de már nincs ott senki. Letörlöm magamról az árulkodó jeleket és felöltözködöm. Ha megérkeztem édesanyámék, biztos, hogy
egy zuhannyal fogom kezdeni a nyaralást, mert ez az utazás nagyon megizzasztott. A vonaton ülve, félálomban felelevení­tem a nem mindennapi történetet és ekkor villan valami az agyamba – lehet, hogy én három férfit elégí­tettem ki? Ez mindent megmagyarázna. Már sosem tudom meg, minthogy azt sem, hogy ki volt vagy kik voltak ott.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.