Legutóbbi kalandjaim a szeretőmmel

Legutóbbi kalandom a szeretőmmel,a barátnőm lakásában történt,ő szokta kölcsönadni,ha búvóhelyre van szükség. Késő este mentünk fel,és egy közös zuhanyzással kezdtük. Kérte hogy verjem ki a farkát,mert már nem bí­rja tovább,meg is tettem,és szétkentem az arcomon a végén a spermáját. Ezután bementünk a hálóba,ott folytattuk,szoptam a farkát,miközben ő nyalta a puncim,69 volt,de én voltam alul,és dugta a számat közben,ezt nagyon szereti. Jól megkefélt utána,nem egyszer,nemhiába,fiatalabb majdnem 20 évvel,és bí­rja még:D:D:D
Egész hajnalig csak dugtunk,ez volt talán életem egyik legszebb napja.

Talán 2 éve történt,mikor még a szomszédban lakott egy fiatal pár. A lánnyal jóban voltam,í­gy átjártam hozzájuk sokat.Egyszer átmentem beszélgetni,de csak a fiú volt otthon,tudtam hogy tetszek neki,mert mindig bámult mikor ott voltam.Ittunk pár pohárral,inkább mondanám azt is hogy berugtunk.Kimentem a fürdőbe,és mikor vissza mentem volna a szobába,utánam jött.Elmeséltem neki,hogy a férjemmel már régóta nem volt semmi,stb.Ekkor elkapott és elkezdtünk csókolózni. Benyúlt a bugyimba,és elkezdte masszí­rozni a pinámat,majd felültetett a mosogépre,levette a ruháimat,csak a harisnyám maradt,elővette a farkát,és a talpaim közé rakta. Aztán lerángatta rólam a többit is,és vadul megbaszott a mosógépen,majd a kádnak döntött,és ott is megdugott hátulról,és utána szétnyalta a pinám és a seggem,majd a hátamra kiverte a farkát. Mikor hazamenni készültem,még a széken ültem,a számba adta a faszát,és én nem tehettem mást,indulás előtt jól leszoptam,a ruhámra élvezett.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.