Megbaszott egy idősebb faszi

Volt anyósom párja jutott eszembe ma, mi lehet vele, Laci egy jó fej és figyelmes pasi, sokszor segitett már nekem és a gyerekekkel is mindig kedves. Mióta szétmentek kb 2 hónapja nem is láttam. ….Ő sosem faggatott, és nem szólt bele a gyerekek nevelésbe, talán ezért jöttünk ki jól egymással! Gondoltam elmesélem neki milyen is volt anyósom! Ez jó téma lesz, persze nem ez volt a cél 🙂 de valamivel indítan kellett, nem?! Anyóssal nem igen jöttünk ki, mindig dirigált, hogy ezt csináld meg azt csináld a gyerekeket meg így neveld, stb. Nem is tudom hogy bírta Laci 14- évig?! Jó pár éve történt a sztori, de szerintem még Laci sem tud róla, valamiért elindultunk anyóssékhoz, de hívta a fia és el kellett vele mennie ……. a lényeg kaptam egy kulcsot, hogy várjam meg, Laci csak késöbb ér haza. Kb 10 perc múlva jött a Laci.
– szia, Reni hát Te? Én várom Éviéket, és veled mivan?
– vége a melónak, gyors zuhany és megyek futni, kapcsold be a tv-t, ha akarod. Pár perc után kimentem a konyhánba inni és akkor láttam, hogy a füdőajtó résnyire nyitva, beljebb toltam, Laci a zuhany alatt verte a farkát, csak néztem és nem mertem mozdulni, de titkon vártam, hogy megfordujon. Régebben már észrevettem, hogy párszor már megnézte a fenekemet. Nem tagadom, jól esett! Vajon most is arra gondol? Nem tudom mennyi idő telt el, de a hangos élvezésre tértem magamhoz, majd húztam vissza az ajtót….
– már megyek is, szólsz Évinek hogy elmentem futni. Persze, még midig a látottak hatása alatt vagyok a bugyim teljesen elázott, legszívesebben magamhoz nyúltam volna, de bármikor jöhettek volna anyósék. Azóta is többször mozgatta meg a fantáziámat, hogy mekkora lehet a farka a Lacinak? Laci kb:190 cm és 56 éves. A korához képest a teste sem rossz! /nem pocakos/ Mindig dicsekedett, hogy kétszer-háromszor jár futni hetente 🙂 Párszor rá gondoltam mikor kielégítettem magam. Most is farokhiányban szenvedek így, hát felhívtam, bár tisztában voltam vele, hogy ma nem lehet semmi, mert nincs ki vigyázzon a gyerekekre. Igaz, hogy rögtön mondta, hogy átjön, de mondtam Lacinak, hogy most nem lenne jó, gondoltam nem birnék magammal! Majd kereslek!
-ok! Este már nagyon bizsergett a puncim, de úrrá lettem a vágyaimon a következő napokra! Bejentkeztem a kozmetikushoz is egy kis intim waxolásra 🙂
Két nap múlva hívtam Lacit, hogy este 8-ra várom a ház elött.
– rendben.
Beültünk egy bisztróba és mesélni kezdett milyen is volt Évi valójában………
– azt hittem, hogy ismertem Évit! Még tudnék mesélni pár dolgot.
– Igen? Menjünk el hozzád!
– miért is ne. És én mit kapok cserébe?
– mire gondolsz? szóval, kinyalhatnál és megdughatnál ott ahol az Évit szoktad, fakadt ki belőlem!
– Miért van ennek jelentősége? Már nem vagyunk együtt.
Nekem fontos és Te mit szeretnél? Ahogy ismerlek még biztos, hogy Évin rágodsz, Hmmm? Nem is értem magam, hogy mertem Lacit kérdőre vonni, Közben felhúztam a nyári ruhát és lehúztam a bugyimat, Laci szeme kigúvadt és a tekintete a lehúzott bugyimra szegeződött!
Te jössz! Mindig is izgatott milyen lehet a szex veled!
Kilépett a sortból. Végre megláttam a hőn áhított farkát, hossza átlagos volt, de a szélessége vaóóó, és milyen eres! Hosszú másodperceken keresztül falták a szemeim, majdnem elélveztem, de mindenesetre a nagy bizsergés megindult a puncimban!
– Kívánod? Hisz felnőtt emberek vagyunk! Megemltem a farkát és hátra húztam a bőrt, előkerült a nagy makkja, megforgattam a tenyeremet rajta, majd húzkodni kezdtem a bőrt a faszán. Éreztem ahogy a puncimból elindulnak a gyönyör nedvei a combomra, majd letérdeltem és nyaltam, faltam, a csupaszra borotvált farkát és szopogattam a makkját. Hamar kemény lett! Fantasztikus érzés volt, ahogy a széles farka siklott a számban, néha fogta a fejem és a torkomig nyomta. Laci piszkosul élvezte ahogy szoptam, hamar ki is tört belőle egy sóhaj, ami még jobban felizgatott.
– Ilyen szájmunkával lassan elélvezek! Én csak annyit mondott rendben, majd abbahagytam a szopást.
Verd a számba! Izgató volt látni, ahogy Laci, erős markát föl-le jártatva a farkán a harmadik-negyedik rántásnál spriccelni kezdett a számba. A harmadik spricc után kicsit meglepődtem, de nyeltem a forró spermát…….aztaaaa, jól tele voltál, majd fogta az arcomat és megcsókolt! Jól megjáratta a nyelvét a számban, gondoltam nem lesz itt baj a nyalással sem! Én közben a farkát markoltam ami nem akart lankadni, bár imádom ha nyalnak, de már nagyon akartam azt a farkat a puncimba, csak dugj meg!
Hanyatt feküdtem és széttártam a lábam a szőrös vénuszdomb alatt a nagyajkak közül kilógó kisajkaim már nedvesen várták, Lacit. Közel térdelt és izgatta a makkjával a duzzadt csiklómat, én csak élveztem a helyzetet, majd lenyúltam és megfogtam merev farkát és a kéjtől tocsogó puncimhoz dörzsölöm, gyere, hatolj belém! – igem! és lassan a puncim bejárathoz illesztem és megemeltem a fejemet, hogy lássam, ahogy benyomja a farkát! Ahhh!
Egyre jobban nyöszörögtem a farka alatt, éreztem az orgazmus közeledtét, de Laci kirántotta a farkát és a combjaimat hátra feszítve, forró csókokkal borította el meredező csiklómat. Na akkor tudtam meg mi az a nyalás. Közben a kicsiny mellemet simogatom, gyömöszkélem, mivel tudtam magamról, hogy fele időre tudom csökkenteni az orgazmusig tartó időt!
A meglepetéstől és a forró nyalástól pillanatok alatt hangos nyögések közepette, spriccelni kezdett a puncim, amit a kezemmel csillapítottam, mert olyan erővel jött….! Laci meglepődött, de csak itta és nyalta a nedüt!
Laci dícséri a puncimat De nem fejezte be, hanem ismét belém nyomta duzzadt farkát és lassan, de nagyon lassan dugni kezdett egyre jobban kezdte elönteni a kéj a puncimat, ismét elélveztem, Laci közben kihúzta a nedves fafarkát és a számba rakta, élvezettel nyalogattam le róla saját kéjnedűmet! Már kezdtem elveszten a kontrolt az élvezett felett, hanyatt feküdtem a lábaimat magam mellé húztam és kértem Lacit, hogy rakja be a popsimba. Laci saját nedveimet dörgölte a végbelem környékére, majd megmarkolta a farkát és a popsimhoz rakta, lassan, óvatosan elkezdte nyomni, felnyögtem amikor átjutott a gyűrű szorításán a makkja, húúú bassza meg! Apró, mozdulatokkal csusszant beljebb és beljebb így járatta ki és be, majd lassan kihúzta belőlem a farkát, de nem teljesen, a makkja a forró popsimban maradt, majd megint előre mozdult lassan, ismét kitöltött! Nagyon figyelt rám, ahogy egyre magabiztosabb lettem úgy fokozta a tempót! Így még nem élveztem a szexet! Percekkel később mikor már elég tág voltam négykézlábra húzott és úgy kezdte el dugni a popsimat, éreztem a kellemes bizsergést a testemen, Laci is egyre jobban lihegett. Élvezte a fiatal popsi szorítását 🙂 Még jobban pucsítottam neki éreztem ahogy dagad a farka …… és megint jött az eufórikus állapot…. a puncim ismét spriccelt, de csak dugta és dugta, majd hörögve magára húzva elkezdett spriccelni a popsimba
Éreztem ahogy rángatózik a farka és áramlik a forró spermája………..majd kicsusszant belőlem és eldőltünk az ágyon.
Nagyon finom voltál, Laci csak mosolygott…..!
– hozhatok valamit inni? aha egy víz most jól esne. Letusolhatok, mert nagyon leizzadtam.
– persze! Gyere Te is megfürdetlek……………! A hálóba menet Laci zenét kapcsolt, hangos voltam?
– picit,de jó volt hallani a hangod! Laci az ágy végebe ült én az ölébe és heves csókolózásba kezdtünk, közben a mellemet simogatta, majd hátrahajoltam és elkezdte az apró melleimet szopni, harapdálni, ami nagyon felizgatott bimbóim már teljes hosszukban meredeztek és megint csókolni kezdett, szinte az őrjöngésig fokozva a vágyamat. Éreztem, ahogy a vastag farka a hasamhoz nyomódik, lenyúltam és makkját kezdtem simogatni, ami nagyon síkos volt lenéztem és megszorítottam a farkát amiből szívárogni kezdett a kéjnedve. A másik ujjamal szétkentem a makkján, nagyon izgatott ahogy csúszott! Őrjítő érzés volt, ahogy rácsússzantam, azt hiszem el is élveztem nem mozogtam csak élveztem a kéjt, közben élveztem Laci finom csókjait. Lassan mozgatni kezdtem a csipőmet és a fülébe súgtam, hogy csússz lejjebb, mert meg akarlak lovagolni! Laci farka fölé állok, háttal neki lassan ráültem a farkára, minden centijét élveztem, mire tövig értem, majd párat még guggoltam és előre dölve felkínálltam a popsimat egy kis játékra. Gyengéden simogatta a segglyukamat, úgy kezdtem ellazulni, majd megkért, hogy feküdjek hasra és elkezdte nyalni a popsilyukamat, majd becsúsztatta egy ujját, majd mellé a másikat és lassan mozgatni kezdte a csuklóját. Éreztem, hogy jó tágulok, Laci egyre jobban begerjedt Éreztem a mozdulatain a mérhetetlen vágyat, hogy magáévá tegye ismét a popsimat!
Egyre hangosabban nyögtem, gyere..dugd meg a popsimat! Négykézlábra álltam, Laci széthúzta az apró fenekemet a farka azonnal megtalálta a lucskosra nedvesedett vágatot, és azon kezdte el szánkáztatni a merev faszát! Én szinte önkívületbe állapotba kerültem csak a makkja feszítésére eszméltem fel. Sóhajtoztam, nyögtem, majd elélveztem ahogy tövig tolta.
Derekamat fogta és úgy húzta magára a seggem egyre gyorsabban és gyorsabban. Az orgazmus több hullámban tört rám, és folyamatosan élveztem. Lacit annyira felizgatta a nyögésem, hogy pár másodperc múlva a spermája vulkánként ömlött a popsimba. Rámfekve lihegett, farka kicsúszott belőlem és forró nedüje csorgott ki belőlem.
Soha nem éreztem még olyan kielégültnek magam.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.