A kéjvonat

Lola feküdt a kollégiumi ágyán és csak meredt a plafonra. Bizsergett az egész teste, de az elméje teljesen üres volt. Nem is olyan rég csókolózott egy idegen férfival. Szerelmes volt Mátéba. Tényleg. De Tamás előhozta az állatias ösztönét a lánynak, a belső istennőjét, aki ragyog és boldog. Lola eddig a pillanatig nem tudta elképzelni, hogy hogyan lehet szex nélkül kielégülni, de most így lebegett a nagy semmiben.
Legalábbis ezt érezte. Lola saját maga sem tudta meddig volt ebben az állapotban, de aztán elkezdett visszaemlékezni Tamás csókjára. Selymes volt, mégis férfiasan keserű, mint az étcsokoládé. „ Azok az ostoba utasok” – folytatta tovább az emlékezést Lola- Ugyanis csókjuk azért szakadt meg, mert három egyetemista rossz kocsiba szállt, és még csak most kerültek a helyükre és pont az a fülke volt a helyük. Elég furcsa szemmel néztek Lolára. De a lányt ez nem érdekelte. Megkapta, amit akart. Vagyis nem teljesen. Még mindig vágyott az ellenőr testére, de önmaga előtt sem akarta bevallani mohóságát.
Az út végéig nem látta újra Tamást. Úti célja előtt negyed órával összepakolt Lola és kiment a kocsiajtóhoz. Rossz szokása volt, hogy mindig előbb odaállt. A kocsi másik végében megpillantotta Tamást. Valójában Tamás a csók óta hozzá sem szólt. Most sem, magához szorította a lányt és szenvedélyes csókot nyomott a szájára.
– Annyira kívánlak. – Búgta a fülébe a jegyvizsgáló
Lola nem hitte el. Olyan régen hallotta ezt. Olyan régen látta ezt a tekintetet. Nem szóltak egymáshoz többet az út hátralevő részében lágy csókokat nyomtak egymás szájára. Lola, úgy kapaszkodott a szürke zakóba mintha az élete múlna rajta. Ahogy a városhoz közeledtek megjelent egy másik utas. Loláék azonnal szétrebbentek.
– Írok majd – mosolygott a férfi
– Várom
És a férfi visszasietett a vonat legelejébe.

Lola még mindig az ágyon feküdt és meredt a semmibe. Csörgött a telefonja. Gyomra görcsbe rándult. Remélte, hogy Tamás hívja, de nem. Máté volt az. Szegény párját el is felejtette teljesen. Eleinte félénk volt, de a szerelme a fiú iránt felülkerekedett és ugyanúgy beszélgettek mintha mi sem történt volna. Amikor Lola letette a telefont megkönnyebbült. Újra azt érezte, hogy jövője a kijelölt ösvényen halad Mátéval. Estéjét kellemes nyugalomban töltötte. Elővett egy könyvet és olvasott majd szépen lassan álomba szenderült.
A hétfői nap borzalmasan lassan telt el.
Lola reggel levizsgázott és indult is vissza haza. Tamás nem írt neki azóta sem. Őrlődött a lány, hiszen, a férfi megígérte neki, hogy ír, de nem tette. A vasútállomáson csak remélte, hogy meglátja a férfit. De eseménytelenül telt az út és a nap hátralévő része. Estig bírta Lola, és ráírt Tamásra. A férfi azonban nem válaszolt. Kegyetlenek voltak ezek a néma percek Lola számára. A nő nem Tamás visszautasításától félt, nem is attól, hogy lesül, vagy, hogy tönkremegy a kapcsolata, hanem az érzelmeitől és a nőiességétől. Visszatért egy számára elfelejtett érzés, történetesen Tamás hozta vissza és hát „Te egyszer s mindenkorra felelős leszel, azért amit megszelídítettél” alapon nem hagyhatja a lányt faképnél.
Csengettek. Nem hitt Lola a szemének, Tamás volt az, uniformisban. Lola megijedt attól a vágytól, ami végigfutott a gerincén, ahogy megpillantotta a kukucskálón a férfit. Kinyitotta az ajtót és végigcsodálta a férfi szálfatermetét, az az égkék szeme tükröződését, a nyakán dudorodó eret és csókra hívogató száját. A férfi erősen határozottan belépett az ajtón és a falnak nyomta Lolát. A férfi dagadó izmait látva különös bizsergés töltötte el. Megcsókolta. De nem úgy, ahogy a vonaton tette, vérengző vadállatként vetette rá magát a lány ajkaira. Lola levetette a férfiről a zakót és az inget majd lehúzta sliccén a cipzárt. A férfi a lány csípőjét megragadta és megfordította. Lola a falat támasztotta, a férfi hátulról simult hozzá. A lehúzott sliccen át férfiassága Lola fenekének nyomódott. Egyik kezével a férfi a lány fehérneműje alá nyúlt a másikkal pedig a mellét kényeztette. Alig várta, hogy a szeméremajkát masszírozó ujj egyre beljebb kerüljön. Ahogy ujjaival ingerelte a lányt pénisze egyre nagyobbra duzzadt. A férfi szuszogása lassan intenzív fujtatássá alakult, egy gyors mozdulattal megszabadította a lányt a bugyijától. Lola megfogta a férfit és a kanapé felé vezette. A rövid úton lekerült róluk minden maradék ruhanemű.
– Magamban akarlak érezni. –nyögte Lola vágytól elhomályosodott tekintettel
– Mindennek eljön az ideje – A férfi elkezdte Lola nyakát csókolni, majd egyre jobban haladt lefele, mellbimbóján sokáig elidőzött. Amikor elért a lány puncijához nyelvével elkezdett finoman körözni a lány csiklóján.
– Kérlek- nyögte Lola – kérlek.
Ki volt szolgáltatva a férfinak. Minden ereje elhagyta és elhatalmasodott rajta az a tűz, amire vágyott. Tamás falta a lány látványát, felé emelkedett és megtámaszkodott karján a lány feje mellett. Lola a tenyerébe szorította a férfi forró férfiasságát, majd felemelte csípőjét jelezve, hogy minél előbb magába akarja fogadni a férfit. Beléhatolt, ahogy megmozdult Tamás feltüzelte a lány testét. Mindketten remegtek mintha láz hevítené őket. Együtt sóhajtottak, nyögtek, mintha nemcsak a testük, hanem a lelkük is összeforrt volna. A férfi elkezdett egyre lendületesebben mozogni. Lolának már nem volt ínyére ez a pozitúra. Ő is akart mutatni valamit a férfinak.
Felékerekedett és beleült a kemény ágaskodó péniszbe. Ahelyett, hogy elkezdett volna lovagolni hüvelyizmaival meg-megszorította a férfit. Látva Tamás ködös tekintetét, megnyugodott, hogy a férfinak tetszik a kis játék. De nem élvezte sokáig ugyanis a férfi felkapta a lányt, megfordította és hátulról hatolt belé. Olyan pontját találta el Lolának, ahol az élvezet tűzforró lávaként tűrt a lányra. Tamás nem finomkodott, durván hatolt be újra és újra a lányba, aki hangos sikolyokba tört ki. Lola egyre közelebb került a beteljesüléshez. A lány hangosan felnyögött, remegni kezdett, hüvelye annyira szorította Tamás férfiasságát hogy néhány mozdulattal később a férfi is a csúcsra jutott. Néhány percig egymás karjaiban pihegtek. Lola nem mondta el a férfinak, de ez volt az első orgazmusa.

– Amúgy fogalmam sincs, hogy hogy kerültem ide, de örülök, hogy jöttem – suttogta a férfi
– Elképesztő vagy. Még mindig – cirógatta meg a férfi haját Lola
Elveszett körülöttük az idő. Tudták mindketten, hogy ez csak a húsról szóló liezon volt, mégis valamit felszabadított bennük, amit mindig is akartak.

– Mikor látlak legközelebb? – kérdezte a lány az ajtóban állva a cipőjét húzó férfitól
– Bármikor, amikor hívsz – csókolta meg Tamás Lolát – Úgyis tudod, hogy mindig kívánlak.
– Vigyázz magadra. Aztán nem ám összeszedsz munka közben valami kis egyetemistát.- kacérkodott Lola
– Nem szokásom – búcsúzóul megcsókolta szenvedélyesen a lányt.

Lola becsukta az ajtót. Mosolygott. Úgy érezte magát, mint egy tinédzser. Hüvelye még mindig bizsergett, hanyatt dőlt a kanapén és bekapcsolta a tévét. Soha nem érezte magát még ennyire kielégültnek.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.