Esti szex

Egyik nap nagyon borús hangulatban mentem haza. Összerúgtam a port a főnökömmel, és ráadásul be kellett látnom, hogy annak a baromnak majdnem igaza is volt. Szóval félig-meddig én szúrtam el. Ennél nem tudok rosszabbat elképzelni sem.
Kedvemet az sem vidította fel, hogy otthon, az egy szobás kérómban éppen leendő anyósjelöltem vendégeskedett. Még ez is! 54 éves, de 84-nek néz ki, és állandóan karattyol valamit. Ha éppen nincs senki mellette, akkor megemeli a hangját, hogy a többi helységben is lehessen hallani. Szóval el lehet képzelni. Ahogy hazaértem, nem is várt más, mint amire számítottam.
– Szervusz, képzeld főztem paradicsomlevest, mert gondoltam éhes leszel mikor hazajössz, mert ha jól emlékszem szereted (- soha nem mondtam ilyet -). Ezért ma kimentem a boltba, és megvettem a hozzávalókat, de hogy nálatok itt pesten milyen drágaság van, mert otthon a tojás két forinttal olcsóbb, meg a tej is csak 84.-Ft, és itt meg száz forint, hát nem élnék itt pesten, mert….
Gondolom elég volt. Nekem is. Leültem a TV elé, és megpróbáltam kikapcsolni az agyamból a mai napot és a nyanyát is. Csak később jutott el az agyamig a monoton dumcsiból egy mondat: – … és készítettem vanília pudingot is, a kedvencedet, itt van a hűtőben… Végre valami pozitívum ma. Azért van néha valami haszna is az öreglánynak.
Ekkor ért haza a barátnőm. Szerettem ilyenkor elnézni, ahogy belép az ajtón. Mindig mosolyog. Legalábbis amíg belép. Utána már nem mindig.
– Sziasztok! Anyu, szólt a szomszéd Margit néni, hogy menj át hozzá beszélgetni. – … mert a nővérem is mindig csak a pénzt nézi, de én sosem voltam ilyen, mit érdekel engem a pénz, ha már ilyen beteg vagyok, ugye, mert semmi értelme a pénznek, ha az ember nem tudja elkölteni és élvezni, legfeljebb a gyerekeinek adhatja, de azok meg úgyis öröklik, ha meghal…
– Persze anyu. Nem mész át? – … mert hát előbb utóbb úgyis meghalok, de … na jó átmegyek, de mi a csudának, úgyis csak karattyol az öreglány is, de azért átmegyek, ne sértődjön meg nekem itten, meg hát.
Szóval átment. Na ez volt az a pillanat, amikor kivettem a pudingot a hűtőből, és miközben ettem, szépen adtam egy-egy kanállal Timinek is. Mosolygott rám, és élvezettel befalta a falatokat.
– Milyen napod volt?
– Szar. Le lettem szexuálva. És ráadásul a főnöknek szinte mindenben igaza is volt.
– Na, az baj. Gyere ide, megvigasztallak.
– És ha bejön anyukád?
– Legalább egy órát el fognak pletyózni, ne izgulj! – kacsintott rám Timi.
– Én nem izgulok! Legfeljebb hamarabb megy haza, ha megsértődik. – végre elvigyorogtam magam. Ma először.
– Te kis gonosz – paskolt a fenekemre Timi.
– Na ezen vitatkozhatnánk… – mondtam jelentőségteljesen.
– De nem most. Átöleltem és a szobai franciaágy felé tereltem. Nem kellett erőlködnöm, jött magától is. Aztán egy hirtelen fordulattal fölébem kerekedett, és lassan kigombolta az ingemet, aztán a farmerom gombjai kerültek sorra. Én is nyúlkáltam ám lelkesen, el is értem, hogy a blúza lekerült róla, de a nadrággal nem tudtam mit kezdeni. Ilyenkor még szebbek a mellei, mert ahogy tűzbe jön a drágám, valahogy kikerekednek, és a bimbók is izgatóan haragos-sötét színre váltanak. Imádom még nézni is. Lehajolt, és a mellkasomat kezdte csókolgatni. Finoman érintette hozzám a száját, és aprókat cuppantott mindenhova, ahová kedve volt. Sok kis helyhez volt… Isteni volt! Simogattam a hátát, a néha finoman hozzám érő melleit, ahol értem, és lassan igazán fel lettem hangolva. Timi már a hasamnál tartott. Lejjebb csúszott, és néha rám mosolyogva puszilgatta köldököm környékét. Két oldalon van egy-egy érzékeny pont, ettől mindig összerándulok, ha ilyen ügyesen izgat. Mint most is. Ismét rám mosolygott, és:
– Na vajon mi duzzadozik itt?… – felkiáltással lehúzta az alsómat valóban kikívánkozó szerszámomról. Ekkorra már abszolút akció-hős voltam, Ready-for-action! Megfogtam a vállát, és visszahúztam az arcomhoz. Forró csók közben megfordítottam. Játékosan ellenállt, de végül győztem. Vadul kezdtem csókolni a melleit. Iszonyatosan ki voltam éhezve rá. Munkám nem maradt viszonzatlan, kéjeseket nyögött és sóhajtozott. Neki a melle az egyik legjobban izgatható erogén zónája, és ezt galádul ki is használtam mindig. Nagyon szeretem hallgatni, ahogy sóhajtozva élvezi az én munkám gyümölcsét. Ekkor támadt egy ötletem. Ott volt az ágy mellett a kis asztalkán a puding maradéka.
Rákentem egy picit a mellbimbóira és így kezdtem el nyalakodni. Imádom a pudingot, a melleket meg még annál is jobban. Timi még inkább mélyeket sóhajtott, és tágra nyílt szemmel nézte az akciót. Alsó ajkát beharapva morgott mélyeket és élvezkedve vonaglott alattam. Nem mintha meguntam volna a dolgot, de továbbálltam. Újabb adagot nyalakodtam ki a köldökéből. Haladjunk emberek, mindjárt megjön anyóspajtás…
Ezután elértem a teljesen leborotvált puncihoz. Előbb finoman lehúztam róla a nadrágot és egyből a bugyit is. Éppen csak hozzáérintve jártattam nyelvemet rajta, hogy nedves legyen. Aztán jött a puding. Ujjammal a kis vájatba kentem egy adagot és élvezettel elkezdtem kinyalakodni onnan. Timi előbb nézte, aztán már nem tudta magát visszafogni, és fejét csukott szemekkel hátravetve megemelte a csípőjét és szinte a számhoz nyomta. Nekem sem kellett több. Számomra nincs nagyobb izgatószer, mint az, ha nyelvjátékom a szeméremdombon igazi reagálásra talál. Imádom az illatát is, ismerem az ízét. Egyszerűen izgató és felkavaróan erotikus. Egyre gyorsulva jártattam nyelvemet a síkos kis résben és főleg az előbújt csiklón. Nem álltam meg egy percre sem, és az én vérnyomásom is emelkedett. Timi egyszer csak visszafogottan felhörgött, és éreztem, ahogy összerándulnak a combjai, szabályos satuba fogva fejemet.
Ez a leggyönyörűbb pillanat, nem hagytam abba a nyelvcsapásokat, csak amikor teljesen lehiggadt. Melléfeküdtem. Kaptam egy hálás csókot, majd teljes meglepetésemre Timi aktiválta magát. Feltérdelt, és teljesen lehúzta a nadrágomat és alsómat rólam. Ezután a még megmaradt pudingból egy kis adagot kent a dákómra. Hirtelenjében hideg volt, és eléggé el nem ítélhető módon az a nyavalyás el kezdett összemenni. Ezt az égést!
– Na várj csak! – fenyegette meg Timi, és odahajolva a szerszámomhoz nyelvével a fejét kezdte piszkálni. Tövénél pedig határozott mozdulatokkal ösztökélte újra erőre. A puding pillanatok alatt átmelegedett, és a farkam is visszanyerte érdeklődését. Egyre nagyobb lett, és egyre jobban élvezte a Timi által fokozatosan növelt adagú izgatást. Nyelvével fel-le szánkázott, keze pedig tövénél húzogatta a bort ide-oda. Most rajtam volt a sor, meredten néztem ezt az izgató, soha meg nem unható látványt, ahogy haja félig eltakarja ugyan a látványt, de minden egyes mozdulatánál más részletet fed fel, és fantáziám is besegít, bár ehhez nem kell sok. Most én kezdtem el lihegni, sóhajtozni. Istentelenül jó érzés volt. Timi közben taktikát változtatott, és már egészen bekapta a farkamat, és nyelve már száján belül szánkázott rajta, míg ajkai fel-le hullámzottak. Csodálatos volt a látvány is és a gyönyör is. Alig bírtam magammal. Nem is sokáig. Volt egy pillanat, ahol úgy döntöttem, ezen változtatni kell, és elkapva a derekát ledöntöttem magam mellé, és egyben ezzel a lendülettel be is pöndörödtem a combjai közé. Mosolyogva várta a folytatást. Farkam pillanatok alatt meglelte a kéjbarlangot és lelkesen ám lassan, élvezkedve nyomult egyre beljebb. Mindketten elkezdtünk mozogni. Összeszokott páros, tudtuk mi kell a másiknak. Egyszerűen isteni volt. Kb. két-három percig bírtuk, aztán közösen nyüszítve élveztünk el. Hát igen, az a bizonyos tűzijáték… Anyósjelölt úgy egy félórával az után jött vissza, hogy felöltöztünk.
– Na ízlett a puding?- Hajjaj!! – nevettünk össze…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.