A tanulmány

Egy nap böngésztem az interneten és egy pszichológiai tanulmány után kutattam amikor a keresésem a Reddit-hez vezetett. A témám a serdülők érzelmi fejlődése volt. Semmi őrültség, de a Reddit-felhasználók tudják hogy ha kinyitod az ajtót gyorsan lezuhansz a fehér nyúl üregébe. Ide-oda kattintva egyre távolabb kerültem a tervezett kereséstől és megláttam egy bejegyzést amelyen megakadt a szemem: „Kutatás a vérfertőzésről.” Nem tudtam visszafogni magam és rákattintottam. Azzal folytatódott hogy bár rengeteg kutatás létezik az ilyen szexuális visszaélésről, ez a pszichológus olyan embereket keres akik pozitív szexuális kapcsolatban álltak közeli családtagjaikkal anélkül, hogy bármilyen negatív hatással lett volna bármelyik tag életére. Felsorolta az adatait és kijelentette hogy az önkéntesek névtelenek maradnak. Tárcsáztam a számát.
– Halló… Dr. Balogh? A nevem Jácint, és azt hiszem segítség lehetek a tanulmányához.- mondtam.
Egy hónappal később ideutazott, hogy találkozzon velünk. Hamarabb is jött volna, de hetekbe telt mire rávettem anyámat hogy menjen bele az interjúba. A doktor azt kérte hogy személyesen találkozzunk, mindkettőnk legyen jelen és olyan személyazonosító okmányt mutassunk be amely igazolja, hogy valójában anya és fia vagyunk. Majdnem négy év telt el azóta, hogy ő és én bármit is csináltunk… abbamaradt nagyjából miután elköltöztem. De természetesen nem volt könnyű rávenni anyát hogy személyesen találkozzon egy idegennel és meséljen neki arról, hogyan dugott a saját fiával. Hogy őszinte legyek magam sem tudtam miért voltam hajlandó megtenni. Soha senki másnak nem mondtam el és anyával sem beszéltünk róla. De lehet hogy egyszerűen csak le akartam dobni ezt a nagy titkot a mellkasomról.
Dr. Balogh elmesélte hogy nehezen talált önkénteseket akik megbeszélték vele a tapasztalataikat. Legnagyobb akadályt a követelményei jelentették. Az emberek felhívták, de nem akartak személyesen találkozni, vagy nem voltak hajlandók igazolni a kapcsolatukat szexuális partnereikkel. De teljesen megértettem hogy miért volt ezekre szüksége: bármelyik perverz kitalálhat egy történetet telefonon, vagy akár személyesen is elmondhatja. Akár odáig is eljuthatnak, hogy valaki rokonnak vallja magát. Mindez viszont aláásná a tanulmány megbízhatóságát. Egészen idáig mi voltunk a másodikok, akikkel találkozott. Az első egy testvérpár volt, akik tinédzser koruk óta együtt aludtak és most párként éltek egy másik államban ahol senki sem ismerte őket. De most ott voltunk és miután bemutattuk a születési anyakönyvi kivonatokat, személyi igazolványokat és még a régi családi fényképeket is, elkezdtük mesélni neki a történetünket.
– Az első dolog, amit tudnia kell, hogy ez egy nagyon fokozatos fejlődés volt… – kezdtem bele.
Egyszer egy héttel a nyári szünet kezdete után egy gördeszkás balesetben összetörtem magam. Szörnyű volt! Szinte az egész felsőtestem gipszbe volt burkolva. Egy hétig voltam kórházban és amikor hazaengedtek azt mondták hogy még minimum nyolc hét kell amíg az egészet eltávolítják. Otthon a szüleim nagyon támogattak és mindent megtettek, de én nyomorultul éreztem magam. Apám dolgozott, de anyám otthon maradt és ellátott. Nagyon bosszantó, frusztráló és megalázó volt hogy szinte még az orrom megvakarásához is az ő segítsége kellett. Gyakorlatilag tönkrement a nyaram. Nem hogy a barátaimmal nem lehettem, de otthon még videojátékozni sem tudtam, kényelmesen aludni sem… és egyre rosszabb lett! Ha úgy gondolja hogy kínos ha az embert az anyja öltözteti és vetkőzteti vagy fürdeti… Akkor jusson még eszébe az akaratlan merevedés is! Alig pár nap után kezdődött… Anya bejött hogy segítsen felkelni az ágyból, én pedig ott feküdtem egy sátorral az alsónadrágom elején. Kedves volt és úgy tett mintha nem is látná- persze nyilvánvalóan látta mert le kellett vennie az alsónadrágomat, hogy segítsen reggel pisilni. Hetente néhányszor lemosott egy kézi zuhanypálcával és persze szappant kellett használnia.. Nos, melyik terület a legbüdösebb egy tinédzser fiún? Úgy van! És amíg ő szappant kent rám és leöblített, addig mereven állt a dákóm! A legrosszabb az volt hogy azt a benyomást keltettem, mintha beindultam volna tőle! Ilyenkor is úgy tett, mintha nem vette volna észre, de ez sem segített. Mindez nagyon dühített és ezt nem tudtam titkolni! Felcsattantam, kiabáltam… még a legapróbb dolgokért is átkoztam a szüleimet. Szerencsére úgy tűnt hogy megértették ezt, és rájöttek hogy a kiabálásomat valami másnak köszönhetem… Még azelőtt, hogy én magam rájöttem volna.
Egyik reggel -miután kicsivel több mint 2 hétig otthon voltam- bejött anya hogy kihozzon az ágyból. Tehetetlenül feküdtem a hátamon és ingerült voltam. Nem is néztem rá ahogy jó reggelt kívánt, csak bámultam ki az ablakon.
– Édesem…beszélnünk kell! -mondta és leülve mellém az ágyra folytatta:
– Tudom, hogy elégedetlen és boldogtalan vagy… mindennel. Szóval tegnap este beszéltem az apáddal és úgy döntöttünk, segítenem kell.
-Segítség? Miben?! – vágtam rá még mindig kifelé nézve az ablakon.
– Hát… ebben. – mondta és óvatosan az alsónadrágom dudorára tette a kezét.
-Mi!? Miről beszélsz?!- a szemeim tágra nyíltak, ahogy gyorsan megfordultam hogy ránézzek.
Zavartan és szégyenkezve válaszolt:
-Kicsim… nem vagyok ostoba… És apád is nyilvánvalóan fiatal férfi volt egykor. Tudjuk mit csinálnak a veled egyidős fiúk és megértjük hogy ingerlékennyé váltál attól hogy nem teheted meg.
Nem hittem a fülemnek. De még hihetetlenebb volt hogy erre nem magamtól jöttem rá. Bevallom kicsit elkéstem a maszturbációs játékkal, mivel csak az elmúlt évben kezdtem el csinálni… De mint minden srác, miután felfedezte ezt az új szuper képességet, én sem tudtam visszatartani a kezem. Napi 2-3 volt minimum.. Reggel, suli után, lefekvéskor. De most lekötöttek tehetetlenségem egyéb aspektusai és nem igazán gondoltam arra hogy az önkielégítés hiánya okozhatja a boldogtalanságomat és kényelmetlenségemet. Megdöbbentett hogy a szüleim előbb jutottak erre a következtetésre mint én, de ami még zavarba ejtőbb, hogy miért döntöttek úgy hogy az a helyes lépés, ha anyám kiveri nekem!?
A lakásomban voltunk. A mellettem lévő karosszékben ülő anyámat néztem. Ennyi év alatt soha nem kérdeztem meg, hogy miért. Úgy értem…azt elmondta, hogy úgy érzik frusztrált vagyok mert nem tudok maszturbálni….de miért döntöttek úgy, hogy az anyám csinálja helyettem? Apa miért volt benne? Bámultam anyára… és Dr. Balogh is ezt tette ugyanezeket a válaszokat keresve. Anyám elkínzott arckifejezéssel nézett vissza ránk. Végül felsóhajtott:
-Hát jó… apádnak jutott eszébe és viccelődve megjegyezte hogy mekkora gond lehet egy srácnak a helyedben lenni. Szóval pár napig figyeltelek és gondolkodtam rajta. Az erekciódról- amiről persze tudtam, hogy természetes és normális, szóval korábban nem is említettem neki- elgondolkodtatott. Apád nevetett és azt mondta, hogy meg kell tennem érted. Megkérdeztem hogy komolyan gondolja-e. Erre azt mondta, hogy ha jó ötletnek tartom akkor próbáljam ki. Soha többé nem kérdezett rá. Bár nyilvánvalóvá lehetett amikor minden este lefekvéskor bementem a szobádba, mégsem szólt semmit.
– De miért döntött úgy, hogy megpróbálja? -kérdezte Dr. Balogh-
-Őrülten hangzik, de őszintén szólva ez egy anyai döntés volt… a fiamnak szüksége volt rá, és megtehettem érte. Igen..unortodox és helytelen volt, de a szándékaim… anyaiak voltak.
Doki jegyzetelt miközben anya beszélt, majd rám nézve megkérdezte:
– És hogyan reagált erre a javaslatra?
-Nos, a keze még mindig a peckemen volt…
Még mindig bámultam őt, a döbbenettől és a zavarodottságtól tágra nyílt szemekkel. Hirtelen arra lettem figyelmes hogy a keze még mindig ott van, miközben rám nézett valamiféle választ várva. Az arcáról láttam hogy ez nem volt neki könnyű és kényelmetlenül érezte magát. Tudta hogy elég idős vagyok ahhoz hogy megértsem hogy ez egy igencsak nem helyénvaló ajánlat. Udvariasan vissza kellett volna utasítanom. De tinédzser voltam és szűz. És ott volt egy nő -igaz ugyan hogy az anyám- aki felajánlotta életem első kézimunkáját.
-Rendben! -mondtam, szinte megijedve attól hogy ez talán egy trükk és mindjárt bajba kerülök, mert rossz választ adtam.
A válaszom mintha megdöbbentette volna. Talán arra számított hogy nemet mondok. De még ha blöffölt is és nem akarta megtenni… elfogadta a választásomat és egyet nyelve odafordult, hogy megnézze a dolgot amit a kezében tartott. Egyik lábát maga alá húzta, a másik lelógott az ágyról. Óvatosan kigombolta az alsónadrágomat, mintha arra számítana, hogy egy pók ugrik ki belőle, vagy valami ilyesmi. Kissé felzihált amikor ott feküdtem teljesen felfedve magamat előtte. Szemeim a kezéről az arcára vándoroltak. Határozottan ideges volt: nem tudta, hogyan tovább. Természetesen tudta mit kell tennie, de mintha úgy érezte volna hogy másképp kell csinálnia, mert az ő fia vagyok. Én viszont majd meghaltam annyira akartam ezt. Soha nem néztem még így anyámra, de abban a pillanatban a fejemben azt üvöltöttem hogy „az isten szerelmére, anya csináld!”. Végül összeszedte a bátorságát hogy megérintsen… megfogott és megtette az első mozdulatot…. Minden kétség érzése elszállt belőlem Hangosan felsóhajtottam mire ő megállt.
-Jól vagy?!?-kérdezte.
-Jól vagyok! -feleltem kicsit rekedten.
Habozott, de folytatta. A kézzel kielégítések történelmében ez lehetett a legkevésbé lenyűgöző kézimunka, de abban a pillanatban meg voltam győződve arról hogy ez a legörömtelibb szexuális élmény, amit valaha is átélhetek! A valóságban azonban… többször megállt, mert kényelmetlenül érezte magát, nem igazán tartotta a ritmust és nem használt semmi síkosítót. Utólag visszagondolva csoda, hogy egyáltalán elélveztem. Kevesebb mint öt percig bírtam és nem figyelmeztettem, így amikor elélveztem úgy lövelltem a levegőbe mint egy elszabadult olajfúrótorony. Anya megijedt és megpróbálta visszatartani. Szabad kezét a hímtagomra tette hogy elzárja a kitörő gejzírt, de csak lefelé és oldalra terelte. Kettőnkre, az ágyamra és a padlóra fröccsent. Őszintén szólva valószínűleg elég komikus látvány lehetett. Én gipszben feküdtem ő pedig megpróbálta megállítani azt, ami leginkább úgy nézett ki mint egy üdítős üveg, amikor beledobnak egy Menthos-t. Amikor végeztem adott egy kis beszédet arról, hogy fontos figyelmeztetni őt a következő alkalommal mielőtt elélvezek… de én csak a “következő alkalommal”-t hallottam.
Megpróbáltam kideríteni hogyan kaphatnék még egy ilyet, anélkül hogy túl lelkesnek tűnnék.
-Szóval… hm, hogyan vagy mikor… kérhetem, hogy…
Értette hogy mire akarok kilyukadni
-Ez egy olyan kezelés, amire szükséged van. Ha látom hogy kell, akkor megteszem. Jól hangzik?
-hm… igen. – mondtam nyugodtan.
Ez NAGYON jól hangzott! Tehát ahhoz hogy rávegyem hogy kiverje nekem csak erekciót kell elérni?!? Ez elég könnyűt! Ezzel megkímélt attól a kíntól, hogy kérnem kelljen és úgy kelljen kinéznem mint valami perverz! Ez csodálatos!
Lefogadom hogy arra számított, hogy ez egy napi egyszeri feladat lesz…valószínűleg reggel, amikor a legtöbb srácnak merevedése volt. Alábecsült. Néhány nappal később a kanapén ültem és anya mellettem volt, éppen a napi második adagomon dolgozva, amikor megkérdezte:
– Ez jó érzés?
Meglepődve néztem rá. Ártatlanul kérdezte, semmi szexuális nem volt a hangjában. De maga a kérdés örömre utalt…arra, hogy ezt élveznem kellett (ami persze így is volt). Eddig azonban ez a szükségesség álcája alatt állt. Anya egyszerűen segített megtenni valamit, amire én képtelen voltam… úgy mint a fogmosás vagy az evés… Én legalábbis így néztem a dolgot. Ez nem valami piszkos, vérfertőző szexuális fantázia volt, amit kiéltem. Nem kellett volna élveznem de az tény, hogy élveztem. És ez akkora baj?? Úgy értem…függetlenül attól, hogy hogyan történik, a tinédzser fiúk SZERETIK, mert jó érzés! Ezt nyilván anya is tudja. Szóval ha nem zavarja őt, hogy élvezem ahogy kielégít, akkor miért tegyek úgy, mintha nem tetszene?!
-Uhh… igen.
-Szólj ha valamit másképp kellene csinálnom! – mondta és visszanézett a kezében tartott feladatára.
-ummm… Például?
-Ó, nem is tudom… mondjuk gyorsabban vagy lassabban akarnád. Vagy ilyesmi.
-Óó..oké!
-… vagy ha azt szeretnéd, hogy több síkosítót használjak…
-Rendben!
-…vagy ha azt szeretnéd hogy a másik oldalon üljek, vagy más szögből csináljam…
-Rendben.
– Vagy esetleg használjam mindkét kezem, vagy valami ilyesmi… nem tudom.
-ohh..oké. – mondtam majd néhány másodpercig csendben ültem.
– Hm… anya… talán csináld két kézzel!
-RENDBEN.
Csak annyit mondott… És ezzel megnyitotta a kommunikáció zsilipjét a kézimunkákról. Egy héttel később ugyanazon a helyen ültem, anyám pedig félmeztelenül térdelt előttem. A mellei imbolyogtak, miközben mindkét keze csavaró mozdulatokat végezve egyszerre csúszkált fel és le rajtam.
-Jó érzés kicsim? Elélévezel anyunak?
-Istenem… igen! A melleidet! – kiáltottam elragadtatva.
Anya előrehajolt és a melleit a péniszem köré fonta. Fel-le mozgott A farkam eltűnt és újra megjelent a dekoltázsában.
-Elélvezek!-figyelmeztettem.
Felült és összenyomta a melleit, teljesen eltakarva a hímtagomat. A spermám kiszivárgott a keblei közül és végigfolyt a péniszemen. Amikor végeztem, elengedett és felvett pár előkészített mosdókendőt. Letisztított ahogy tudott majd felállt és azt mondta:
-Gyorsan leöblítem magam.
Kiment, otthagyva engem a kanapén ülve. A farkam lassú rándulások kíséretében ellazult és elernyedt.
– Szóval hogyan jutottak el idáig? Meztelenség, mocskos beszéd, mellek használata… -Dr. Balogh mindkettőnkre nézett de anyámtól kérdezett.
– Nos, ő kérte… Amikor azt mondtam neki, hogy nyugodtan elmondhatja amit akar, eredetileg azt kérte hogy használjak két kezet. Így tettem, ami persze oda vezetett, hogy előtte kellett lennem hogy rendesen csináljam. Azután egy nappal később kért még síkosítót, szóval többet használtam.. Nem nagy ügy.. Azután másnap reggel nagy adag sperma lövellt a blúzomra, így a következő alkalommal csak egy sportmelltartót viseltem.. hátha.. és észrevettem, hogy a melleimet bámulja, miközben maszturbálom. – mondta anya majd félénken elhallgatott.
Ezt a doktor is észrevette.
-Mit érezett amikor látta hogy fia csodálja a melleit?- kérdezte.
-Őszintén szólva, hízelgő volt…. és egy kicsit izgató is… Ezért legközelebb szándékosan egy szexi melltartót vettem fel. Azonnal észrevette és nem tudta levenni róluk a szemét, de úgy tettem mintha csak egy normál melltartó lenne rajtam. Végig nézte őket, és a kielégítés alatt olyasmit mondott, hogy „Istenem igen!”, ami nagy szó volt, mert mindigaddig hallgatott közben.
– Miért szólalt meg végül? -kérdezte Dr. Balogh felém fordulva.
-Nem szándékosan…csak úgy jött ki. De ennyi volt, egy szót sem szóltam többet amíg vége nem lett. Amikor megkérdezte hogy ez jó-e, én csak bólintottam és azt motyogtam, hogy igen, vagy valami ilyesmi… Nagyon zavarban voltam…
– Amit természetesen észrevettem. Mondtam neki hogy rendben van, ha ilyeneket mond. Hogy ez normális és mindenki ezt csinálja. És még élvezetesebbé teheti az élményt, ha ellazul és elengedi magát. Így a következő alkalommal megtette. „ó, ez jó”, „gyorsabban anya, ne hagyd abba”, „igen anya, igen”… ilyesmik.-vette vissza a szót anya.
-Szóval Jácint, élvezetesebbé tette a dolgot a megszólalás? Tudatos döntés volt azt mondani, hogy “anya”? – kérdezte tőlem a doktor.
-Igen, ez jobbá tette. De ami az “anyát” illeti…. mit kellett volna még mondanom? Janet? Bébi? Én csak így hívom őt, szóval ezt mondtam.
-Felizgult amikor beszélt? Pontosabban amikor az anya szót használta? -kérdezte Dr Doki anyától.
-Igen, egy kicsit… de inkább csak jól éreztem magam tőle. Az “anya” dolog meglepett egy kicsit, de mint mondta egyszerűen így hívott, szóval ez teljesen normális.
–Mi jött ezután?
-Elkezdtem válaszolni… furcsa érzés volt ott ülni csendben, ezért olyan kis válaszokat adtam, mint „jó”, „oké”, „ez szép”… ami felkeltette az érdeklődését és a válaszai szexuálisabbá, gátlástalanabbá váltak. .. Tehát az enyém olyan dolgokra bővült, mint „ez az édes”, „tetszik neked?”, „anyu azt akarja, hogy élvezz”… És így tovább.
Úgy éreztem magam, ahogy anyám mondta: gátlástalanabbnak. Kevésbé idegesnek, lazábbnak.. Úgy éreztem hogy anyám ezt tényleg az én örömömre teszi és azt akarja, hogy jól érezzem magam és szabadon kimondhattam azt, amit el akartam mondani. Furcsa módon ez egy igazi összetartó pillanat volt számunkra. A legtöbb tinédzser fiú soha nem akar beszélni az anyjával, nemhogy megnyílni. De teljesen nyitottnak éreztem magam vele szemben. Úgy értem, ha nem ítél el emiatt akkor BÁRMIT elmondhatnék neki és ezt mentálisan átvittem a normális anya-fia kapcsolatunkba. Így a következő alkalommal kiböktem, hogy „hadd lássam a melleidet!”…. és ő meg is tette.
-Mellek láthatóak a filmekben, az interneten és a magazinokban… nem mintha soha nem látott volna ilyet. -válaszolt anyám védekezően, érezve hogy a doktor ránéz.
– Azután az alkalmaink egyre kevésbé lettek tabuk. Természetesen nem hoztuk szóba a nyilvánosság vagy apám előtt, de amikor csak kettesben voltunk akkor viccelődtünk vele és közömbösen beszéltünk róla. Elkezdtünk új dolgokat kipróbálni. Egyszer a zacskómmal kezdett játszani anélkül hogy megkértem volna rá. És így jutottunk el a mellek dugásáig. – folytattam.
-Nos, úgy tűnik hogy a dolgok elég gyorsan haladtak. -jelentette ki Dr. Balogh.
-Azt hiszem… de még mindig csak a kézimunkáról volt és nem mentünk tovább, amíg a gipszeimet le nem vették, ami a vártnál néhány héttel tovább tartott. Utána még mindig fájdalmaim voltak a mozgáskorlátozottságtól és azt javasolták hogy egy kicsit még pihenjek. Persze az orvosom a gördeszkázásra és egyebekre utalt, de mi mindent potenciálisan megerőltető tevékenységnek tekintettünk, ezért anya megkérdezte hogy szükségem van-e még a segítségére és én lelkesen elfogadtam. Néhány hétig fizikoterápiás kezelésre jártam amivel visszatért a normális mozgásom… azután abbahagyta. Egyik reggel egyszerűen nem jött be a szobámba, és ezzel vége is volt.
– Szóval akkor abba akarta hagyni, igaz?-kérdezte Dr. Balogh anyámat.
-Nos, nem… nem egészen… Előző este a férjem felhozta, hogy már nem kell segítenem Jácintnek a kézimunkában. Csak viccelt, mert soha nem mondtam hogy tényleg megteszem. De éreztem hogy tudja. Minden este lefekvéskor hosszabb időre mentem be Jácint szobájába, mint amennyire csak jó éjszakát kívánni kellett volna… szóval tudta, hogy van valami, de soha nem kérdezte… Ráadásul… Az a sok dolog Jácint-szel a nap folyamán azt jelentette hogy nagyon felizgultam estére. Így a férjemmel nagyon aktív szexuális életet éltünk, főleg annak köszönhetően amit Jácint és én csináltunk.
–Ennek tudatában voltál Jácint?
– Igen. Néha hallottam őket.
–Zavart?
-Nem.
–Szóval mi történt amikor az anyád abbahagyta?
-Akkortájt újra elkezdődött a suli, szóval amúgy sem lettem volna egész nap a házban, de amikor hazaértem még volt pár óránk kettesben. Eleinte ara gondoltam hogy megkérem anyát hogy folytassa a „kezelést”… de úgy éreztem, hogy ez perverz lenne és tényleg vérfertőzéssé változtatná a dolgot. Szóval elengedtem a témát.
-Valójában arra számítottam, hogy megkér a folytatásra, de nem tette ezért arra jutottam, hogy nem akarja többé. Szóval nem folytattam. Két hétig nem csináltunk semmit, sőt nem is hoztuk szóba. Ami nagyon megviselt mert a libidóm kezdett csökkenni, így a férjemmel kevesebbet szexeltünk… Végül úgy döntöttem, hogy folytatni akarom a dolgokat Jácint-szel, de ekkor már tudtam, hogy újra maszturbál. Az a tény, hogy magának csinálja nem pedig engem kért meg, azt sugallta hogy jobban szereti így.
-Ami persze nem így volt, csak nem tudtam hogy hajlandó lenne megtenni… – mondtam.
-Tehát arra jutottam hogy fel kell ajánlanom neki valamit, amit ő maga nem tud megtenni…
Egyik este éppen lefeküdtem, amikor anya belépett. Becsukta az ajtót, lekapcsolta a villanyt és szó nélkül odajött az ágyamhoz. Leült a szélére, én pedig a felkönyököltem.
–Édesem… –kezdte majd idegesen egy hosszú szünetet tartott. Jól láttam őt az utcai lámpák fényében.
-Szeretnék valamit tenni érted…ami szerintem tetszeni fog… de ha nem, kérlek mondd el, és abbahagyom! – folytatta és a kezét gyengéden a combomra tette.
-ummm… oké…
Nem tudtam pontosan, mire gondol de volt egy ötletem, amitől a péniszem azonnal ágaskodni kezdett. Anya várt egy pillanatot, majd elővette a hímvesszőmet. Istenem, hogy hiányzott az érintése! Észrevette hogy már kissé merev vagyok és még nem állítottam meg, amitől megnyugodott. Pár másodpercig gyengéden simogatott, majd lehajolt és a szájába vett. Levegő után kaptam. Azonnal tudtam hogy ez sokkal jobb mint egy kézimunka… a meleg, a nedvesség…egészen más érzés volt. Néhány percig csend volt a szobában, leszámítva a halk nedves cuppogást. És akkor megszólalt:
– Jó érzés, kicsim?
Rám nézett, de alig emelte fel a fejét. A hímvesszőm hegye az állát súrolta miközben beszélt. Közben tovább dolgozott rajtam a kezével.
-Istenem…igen… imádom! Ne hagyd abba! – suttogtam megszállottan.
Mosolyogva visszafordult és tovább szopott. Másodpercekkel később elélveztem. Előzetesen figyelmeztettem és meglepődtem, hogy nem hagyta abba még akkor sem amikor forró spermát lövelltem a szájába. Miután befejeztem, éreztem hogy a nyelvével megtisztít. Azután felült és felállt.
-Tetszett?-kérdezte felfedve hogy lenyelt mindent, amit adtam neki.
-Igen!
-Jó! Most aludj jól!
Elmosolyodott és kisétált. Néhány perccel később hallottam az ágyuk ütemes csikorgását. Másnap az iskolában csak a történtekre tudtam gondolni. Hihetetlen volt és újra akartam! Megtenné újra? Egyszeri eset volt? Hogyan kérdezhetném meg tőle?
Mint kiderült, nem kellett megkérdeznem. Amikor hazaértem először csalódott voltam mert úgy tett, mintha mi sem történt volna. Éppen rendet rakott, így felmentem a szobámba és nekiláttam a házi feladatomnak. Feladtam minden reményt egy újabb szopást illetően, amikor belépett. A haját lófarokba fogta és letérdelt a székem mellé.
-Csináljuk most, mielőtt el kell kezdenem vacsorát készíteni. – mondta tényszerűen.
Nem szóltam egy szót sem, csak felé fordítottam a székemet és előhúztam a hímvesszőmet. Az előző estéhez hasonlóan mindent lenyelt. Ez megismétlődött aznap este lefekvéskor és a következő reggel az iskola előtt. Apám nem sokkal előttem indult el dolgozni és hagyott nekünk néhány percet egyedül, ami nem ment kárba. Ez megszakítás nélkül folytatódott több mint másfél évig.
-Szóval Dr. Balogh…ezért mondtam az elején, hogy a dolgok lassan mentek. Több mint két hónapig csak kézimunkák voltak, azután majdnem két évig csak szopás. Ez nem egy pornójelenet volt ahol az anya besétál a fiához és úgy dönt hogy magára húzza…nagyon fokozatosan jutottunk el a szexig. –mondtam.
– És ez az orális szex állandó volt?-kérdezte.
-Nagyon. Naponta többször is, ha lehetett.
-Minden bevásárlásomat hétvégén csináltam hogy Jácint is velem jöhessen és segítsen.– mondta anya.
-Amibe mindig beletartozott a szopás az autóban.-tettem hozzá.
-Aggódtunk, hogy a férjem gyanakodni kezd, de ha így is volt soha nem kérdezte meg.
– Említette a barátokat Jácint. Ez az édesanyáddal való kapcsolat negatív hatással volt a társasági életedre? Például azért hagytad el a barátaidat, mert szívesebben voltál az anyáddal? -kérdezte tőlem a doktor.
-Egyáltalán nem. Talán úgy hangzik mintha MINDIG ezt csináltuk volna, de valójában legfeljebb 20 percekről beszélünk… kaptam egy szopást és mentem. Még mindig szerettem eljárni a barátokkal, és randevúzni is kezdtem. Ez az egész elég önbizalmat adott. Iskolai bulikra mentem, szereztem egy barátnőt és még a szüzességemet is elvesztettem.
– Miközben még mindig rendszeresen részesült orális szexben az anyjától?
-Aha… Néha közvetlenül a randevúm előtt vagy közvetlenül utána. -mondtam kicsit felnevetve.
– Tudta hogy szexuálisan aktív lett? – kérdezte anyámat.
-Igen. Elmondta nekem. Valójában ez az egyik előnye annak, hogy hova fejlődött a kapcsolatunk. Nagyon nyitott volt velem, nem volt titka. Talán azért, mert olyan intim volt a kapcsolatunk. De igen tudtam, hogy lefekszik a barátnőjével alszik. Az apja is tudta. Vettünk neki óvszert, előadást tartottunk neki… szóval a megszokott dolgok…
– Érzett féltékenységet vagy elhanyagoltságot amikor a fia randevúzott?
-Nem… úgy értem, semmi sem változott igazán.
– Miért folytatta az orális kielégítést?
-Mert ő akarta.. és én is. Ha befejezte volna velem, megértettem volna, de nem adta semmi jelét annak hogy abbahagyná.
-Jácint! Miért akartál orális szexet az anyádtól, ha szexuális kapcsolatban voltál a barátnőddel?
-Nos… először is… a barátnőm szerette a száját használni … másrészt egy átlagos héten a barátnőmmel csak egyszer tudtunk kettesben lenni hogy szexeljünk….talán kétszer, ha igazán szerencsénk volt. Szóval az idő jelentős részében még mindig nagyon kanos voltam.
-Azt értem hogy mit kapott Jácint a kapcsolattól… De mi volt az ön nyeresége? Eddig a pontig csak Jácint szexuális szükségleteit elégítették ki.– fordult vissza anyámhoz.
-Nem teljesen. Jácint ugyan nem tudta, de gyakran simogattam magam miközben ráhajoltam. De nem csak akkor izgatott amikor történt, hanem általában is. Olyan volt… mint egy félrelépés…. a titok, az izgalom, a… piszkosság… A nap végén pedig vadul szexeltem a férjemmel… szóval határozottan kihoztam belőle valamit. – mondta elégedetten.
-Mi történt ezután? Hogyan haladtak a szexuális kapcsolatig? Ki tette meg az ugrást és miért?
– Én voltam…és még most sem tudom, miért tettem. – válaszolta anyám.
Olyan volt, mint bármely más éjszaka azon a héten, abban a hónapban, abban az évben. Az ágyamon feküdtem teljesen meztelenül. Anya a széttárt lábaim között térdelt. A kezem a fejem mögött volt, a szemem csukva és hallgattam a sötétben a hangokat… mintha klasszikus zenét hallgattam volna. Csak néhány pillanattal ezelőtt jött be hosszú hálóingben… mint minden este. Gyorsan munkához látott. A péniszem alig egy perce volt a szájában de már extázisban voltam.. Azután abbahagyta és fölém kúszott. Az ágyékát az enyém fölé helyezte. Felhúzta a köntösét, félrehúzta a bugyiját és leereszkedett a rudamra.
-Ne élvezz belém!-mondta elcsukló hangon.
Azután elkezdett lovagolni rajtam. Gyorsan történt… még én is tudtam, hogy nagyon felizgult lehetett. Csak bámult fel a sötétbe, szorosan lehunyt szemmel és az ajkába harapott. Lefagytam. Nem akartam zavarni. Nagyon remegett amikor elélvezett, de egyébként csendes volt. Azután kihúzta magából a farkamat és visszament szopni. Nem sokkal utána én is elélveztem. Magyarázat nélkül távozott és nem sokkal később hallottam az ágyuk zaját. A következő napokban -mint általában- szopott, de nem próbált meg szexelni velem. Azután egy délután amikor hazajöttem megkérdezte hogy szeretném-e újra csinálni. Én pedig igent mondtam. Felmentünk a szobámba és megtettük. Nem volt annyira erotikus, mint amilyennek hangzik. Letolta a nadrágját és a bugyiját majd az ágyamra téve a kezét előrehajolt. Nem nézett hátra és nem mondott semmit, csak várt. Lehúztam a nadrágom cipzárját, előhalásztam a farkam és megdugtam. Se beszéd, se előjáték… csak löködtem pár percig, azután kihúztam magam mielőtt elélveztem és ennyi. De idővel egyre jobb lett.
Továbbra is rendszeresen szopott, de amikor azt kérdezte, hogy „akarsz még egyszer?” akkor kifejezetten a közösülésre utalt. A válaszom mindig igen volt. Az egész házban csináltuk….nagyjából bárhol is voltunk, amikor megkérdezte. Néha szopás közben állt meg, hogy kérdezzen.. Néhányszor vissza kellett utasítanom, egyszerűen azért mert már csak pillanatokra voltam az elélvezéstől. De úgy tűnt hogy még mindig a szopást a preferálta amikor magunk közt voltunk. Nem panaszkodom mert nagyszerűek voltak. Ez így ment még körülbelül másfél évig, amíg el nem költöztem.
-Mi volt a barátnőddel? Továbbra is szexeltél vele?-kérdezte Dr. Balogh.
-Igen.
– Szóval az anyáddal való kapcsolatod egyáltalán nem akadályozta meg a barátnőddel való kapcsolatodat?
-Nem. Az érettségi után fejeztük be, de akkor is csak a távol kerülésünk miatt… ez minden.
– Ez nem befolyásolta negatívan a házasságát vagy a férjével való szexuális életét? – kérdezte anyámtól.
-Nem. Különbözőek voltak az ágyban és másképp éreztem magam szex közben. A férjem gyengéd volt és mindig a csúcsra juttatott… de csak az ágyban csináltuk, éjszaka. Jácint-nél más volt a helyzet. Bármikor készen állt arra, hogy elélvezzen. Bárhol, bármilyen pozícióban tudott teljesíteni és kemény maradt, bármi is történjen… Spontán volt és izgalmas. Szexisnek éreztem magam a tudattól, hogy ez a fiatal férfi annyira AKART engem. Tudtam hogy amikor felébredt, alig várja. És egész nap az órát nézi és várja hogy hazaérjen hozzám. És minden este az ágyban feküdt abban a reményben, hogy bemegyek hozzá. Nagyon különleges érzést keltett bennem.
– Akkor miért lett vége? – kérdezte mindkettőnket.
– Elköltöztem. – feleltem egyszerűen.
– És mi van a hazalátogatásokkal?
-Egyszerűen nem történt meg. Úgy értem…lett volna kedvem, de soha nem adódott lehetőség. Anya és soha nem kezdeményezett semmit, így nem történt meg.-mondtam.
-Egyrészt nem ismertem a gondolatait ezzel kapcsolatban, ezért nem akartam szóba hozni. Féltem hogy visszautasítja és kínossá teszi a dolgokat. Másrészt nem volt annyi lehetőség. Mindig hétvégén vagy ünnepnapokon jött, amikor az apja otthon volt vagy más családtagok voltak a közelben. Nem volt szüksége fuvarra sehova és bemenni a szobájába furcsának tűnt volna. Nem történt meg ,agától, természetesen, így nem történt meg. – tette hozzá anyám.
-Azután a látogatások ritkábbá váltak és többet randizgattam. És őszintén szólva úgy éreztem, mintha ez lefutott volna.. Mint amikor egy sportoló túl sokáig játszik a pályafutása csúcsa és már nem jó.. Fantasztikus volt amikor csináltuk, de további erőltetése tönkretehette volna az emléket.
-Rendben… Lenne még egy dolog, amit korábban nem hoztam szóba. Igen, bizonyítottátok hogy anya és fia vagytok de akkor is lehet hogy ez csak egy kitalált történet. Szeretnélek megkérni benneteket hogy végezzetek valamilyen szexuális aktust, aminek tanúja lehetek hogy tudjam valóban intim kapcsolatban voltatok. – mondta Dr. Balogh.
Anyám és én egymásra néztünk. A doktor folytatta:
-Természetesen nem kell megtenni, de ebben az esetben a tanulmányomban jeleznem kell, hogy a történet nem igazolt 100%-ig.
– Akarod nézni, ahogy szexelünk?-kérdeztem.
-Nem feltétlenül. Megtehetitek előttem is, de megértem hogy ez a forgatókönyv sok ember számára teljesítményproblémákat okozhat. Ezért a másik lehetőség az hogy beállítok egy kamerát hogy rögzítsen, majd elmegyek és csak később nézem vissza. De tudom hogy egy ilyen kompromittáló jelenet rögzítésétől mindenki kényelmetlenül érezheti magát. Ígérem hogy a felvétel törlésre kerül, amit ellenőrizhettek. Ahogy akarjátok. És nem kell közösülésnek lennie, az orális szex is elég lenne.
-umm.. ha választanom kellene… inkább nézz egy kicsit. Úgy értem, csak egy darabig kell hogy csináljuk, ugye? Nem kell végigmennünk, igaz? ” – kezdte anyám.
Megdöbbentem hogy egyáltalán fontolóra vette.
-Természetesen! az orgazmus nem kötelező. – válaszolta a doktor és felém fordult.
-Hát jó…legyen egy kis orál… de be kell csuknom közbe a szemem hogy ne lássam ahogy nézed. -mondtam.
Érezhető volt a feszültségünk. Egyikünk sem mozdult és nem szóltunk semmit. De végül anya összefogta a haját és felkelt a székből. Szorosan lehunytam a szemem és felnéztem a plafonra. Éreztem hogy letérdel elém, és elkezdi kibontani a nadrágomat. Túl ideges voltam ahhoz hogy segítsek. Amikor kihúzta a péniszemet, még petyhüdt volt. Szerintem még soha nem látta puhának – nevettem magamban. Hirtelen éreztem hogy szájának ismerős melege beborítja a farkamat. Visszatartottam egy sóhajt. A kezei a lábamon támaszkodtak és lehajtotta a fejét. Ajkai lecsúsztak egészen a péniszem tövéig. Úgy éreztem, mintha felmérné mennyit nőtt a szerszámom az évek során. Orra hegye az ágyékomat súrolta, míg a makkom a torka hátsó részébe nyomult. Ez több mint elegendő volt ahhoz hogy bizonyítékot nyújtson Dr. Balogh-nek az intimitásra. De nem tudtam rávenni magam arra hogy leállítsam anyámat. Biztosan tudta magától is hogy ez elég, de ő sem hagyta abba. A szájának selymes nedvessége miatt megduzzadtam és megkeményedtem. Ahogy a péniszem nőtt, már nem tudta annyira lehajtva tartani a fejét. Felemelte de továbbra is kitartóan bólogatott. Függetlenül attól, hogy ki nézte, anyám szájába fogok élvezni…. Meglepte amikor ez megtörtént. Abbahagyta a feje mozgatását és csak szívta a makkomat mintha egy szívószálon keresztül itta volna a spermámat.
Már hátradőlve ült a székében mire végre elég nyugodtnak éreztem magam ahhoz hogy kinyissam a szemem. Visszadugta és becipzározta a hímvesszőmet. Elmosolyodtam. Ez olyan anyás dolog volt. Körülnéztem. Dr. Balogh minden holmiját becsomagolta és már várta, hogy indulhasson.
-Nos, az megteszi. Nagyon köszönöm az együttműködést, hihetetlenül értékes volt tanulmányom számára. Felveszem a kapcsolatot, ha eszembe jut még valami. – mondta majd megfordult és távozott.
Anyámmal kettesben maradtunk.
– Tetszik ahogy berendezted. – mondta és felállva körbejárta a lakást.
– Hogy van apa? – kérdeztem normális anya-fiú társalgásként, mintha nem most nyelte volna le egy adag spermámat.
-Jó… mi, uh… nemrég kezdtünk el análisan szexelni.
-Mit?! Anya! Jesszus!
-Jajj, hallgass már… még mindig a számban érzem a micsodád ízét! Ne légy prűd! – mondta vigyorogva majd folytatta:
– Egyébként… nem rossz… valami más. Azt mondtam neki, hogy egész nap meglátogatlak a városban. De még elég korán van.
Megállt a hálószobám ajtaja előtt és azt kérdezte:
-Szeretnéd újra csinálni ?
Az ismerős kifejezés újra vért küldött az ágyékomba.
-A régi idők kedvéért…és talán kipróbálhatunk valami… mást.. – folytatta majd belépett a szobába és a nappaliban hagyott.
Felálltam a székemből. A popsijának gondolata újra felpezsdítette a nemrégiben kiszívott golyóimat. Elkezdtem kigombolni az ingem, miközben utána sétáltam a szobába.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.