A szeretőm imádja ha a férfi rajta éli ki a mocskos vágyait

Egy online társkereső oldalon ismertem meg Zsófit. Pár hónapja lehettem regisztrálva egy kifejezetten provokatív adatlappal. Ő írt rám egy rövid üzenettel, amiben kifejezte, hogy pontosan azt keresi, amit én. Rögtön meg is adta a Facebook elérhetőségé, hogy lássam komolyan gondolja a dolgot. Doktorandusz hallgató volt humán területen az egyik neves budapesti egyetemen. Kifejezetten értelmes lány volt, de a vágyain nem igazán tudott uralkodni, és talán nem is szeretett volna. Egyáltalán nem titkolta, hogy nem egyedülálló, és pár hónapja már jegyben járnak a pasijával. Szerette az illetőt, de úgy érezte nem áll még készen a családalapításra, a feleség szerepére, többek között talán azért sem, mert szexuális téren több dologra is vágyott, amit „otthon” nem kapott meg. Azt is bevallotta nekem, hogy számos alkalommal csalta már meg a párját, de volt annyira ügyes, hogy sosem bukott még le. Zárójelben szeretném megjegyezni, hogy borzalmasan fájna, ha engem szarvaznának fel, és magamtól sosem beszéltem rá még nőt arra, hogy csalja meg a párját, de tagadhatatlan, hogy a végletekig felizgat, ha más barátnőjét/feleségét vehetem kezelésbe és mutathatok neki olyat szexuálisan, amit még nem élt át.

A vágyaink lényegében mindenben megegyeztek, és már pár beszélgetés után szeretett volna találkozni. Elhatároztuk, hogy egy régi fantáziáját fogjuk közösen megvalósítani. A terv az volt, hogy egy moziban találkozunk először egymással élőben. Én leülök mellé, ha ő 1 percen belül nem távozik, akkor enyém az estére, és azt csinálok vele, amit csak szeretnék (az előre megbeszélt keretek között). Mindig is szerette volna, ha egy idegen mellé kerül, gátlástalanul fogdosni kezdi, és ki akarja őt használni a saját szexuális vágyainak kiélésére. Kerestünk is egy filmet, amiről azt gondoltuk, hogy kevés néző lesz rajta, így a hátsó sorban nyugodtan elszórakozhatunk egymással. Vettünk jegyet egy művész moziba, mivel az online rendszer azt mutatta, hogy rajtunk kívül még ketten lesznek a filmen. A film 8 órakor kezdődött, és abban egyeztünk meg, hogy ő időben érkezik, kényelembe helyezi magát, én pedig pár perc késéssel foglalok majd helyet a mellette lévő széken.

Természetesen eléggé izgult, mivel számára is ez volt az első ilyen alkalom. Ennek megfelelően el is késett egy kicsit. Megfordult a fejemben, hogy meggondolta magát, és egyáltalán nem is fog megjelenni. Szerencsére nagyjából 10 perc elteltével küldött egy üzenetet, hogy már bejutott, viszont a rossz hír az, hogy a neten írtakkal ellentétben dugig van a terem. Művész mozi volt, így nem egy klasszikus termet kell elképzelni. Egy nagyon kicsi szobáról volt szó, ahova 15-20 szék lehetett bezsúfolva szorosan egymásmellé. A szerencse az volt, hogy a foglalásunk a hátsó sorba szólt, így ő be is ült a jobb hátsó sarokban található székre, én pedig lehuppantam köszönés nélkül a mellette lévő üres helyre. Eleinte csak a filmmel foglalkoztam, nem kerestem vele a szemkontaktust sem. Kíváncsi voltam, hogy benne van-e a játékban, és 1 perc után is marad-e a teremben, illetve szándékosan nem szerettem volna egyből rámozdulni.

Rövid idő elteltével láttam, hogy gyakran fészkelődik a helyén, biztos voltam benne, hogy már nehezen bír magával, és vágyik egy kis figyelemre. Miközben lehajoltam az elejtett sálamért óvatosan megsimítottam a térde felett a lábát, mintha véletlen lett volna. A reakciójából érződött, hogy rendben van a dolog, és mehet a játék tovább. Figyelve arra, hogy ne bukjunk le egyre izgalmasabb helyeken kezdtem el fogdosni őt miközben végig a filmet néztem. A vágyaink a BDSM témakörében is megegyeztek, így a finom durvaság is belefért nála. Ennek megfelelően volt, hogy erőteljesen megszorítottam a combját, és figyeltem hogy tükröződik vissza a szép arcán a fájdalom és az izgatottság mámoros elegye. Az előzetesen megbeszélteknek megfelelően alul nyitott ruhában jött, ám a combfix helyett harisnyát vett fel. Utólag elmondta, hogy azért változtatott, mert szerette volna, ha szétszakítom rajta, és úgy férek hozzá. Sajnos erre a zsúfolt teremben észrevétlenül nem volt lehetőség. Öltözéke tehát alul egy majdnem térdig éri sötét szoknyából és harisnyából állt, felül pedig egy elegáns felsőt viselt, ami kellően hozzáférhetővé tette a melleit.

Miután már kicsit „megismerkedtünk” egymással úgy döntöttem ideje tovább fokozni az izgalmakat. Mint említettem ő a fal mellett ült, így át tudtam őt szinte észrevétlenül karolni hátulról. Határozottan benyúltam a szoknyájába, majd egyből a harisnyája alá is. Konstatáltam, hogy egy kifejezetten szexi tangát vett fel, jól esett a csipke tapintása az ujjaimon és szerencsére sok anyag sem gátolta, hogy hozzáférjek a puncijához. Először csak finoman simogattam, szeretem a végletekig húzni a másik agyát. Rövid idő elteltével először egy, majd aztán két ujjamat is belenyomtam a már teljesen nedves puncijában. A pozícióból adódóan nem tudtam tövig megmártózni benne, hiába jelezte a pillantásaival, hogy nagyon vágyik rá. Végtelenül felizgatott az a játék, hogy egyre intenzívebben ujjaztam őt, közben pedig kíváncsian figyeltem kibírja-e, hogy kívülről ez ne nagyon látszódjon rajta, és ne bukjunk le. Volt egy pillanat, amikor már láttam rajta, hogy nem bírja tovább, és a másik kezemmel gyorsan be kellett fognom a száját nehogy túl hangos sóhaj jöjjön ki rajta. Az is előfordult, hogy teljesen előre kellett dőlnie a székben, annyira mozgattam benne az ujjaimat, amit ő igyekezett átlagos fészkelődésnek álcázni. Nagyon oda kellett figyelnünk, mivel tőlem balra konkrétan 10 centire ült egy ismeretlen a mellettem. Egyre közelebb tartottam az arcomat Zsófiéhoz, a szánk is néha szinte összeért, de szándékosan nem csókoltam meg őt. Amikor ő tett egy mozdulatot, akkor mindig elhúztam egy nagyon kicsit a számat jelezve, hogy még nem jött el az ideje. Helyette inkább úgy döntöttem, hogy inkább a korábban említett két ujjamat teszem a szájába, hadd kóstolja meg saját magát.

Természetesen ezek után azért megjutalmaztam egy forró csókkal is, így egyszerre ízlelhettem meg több szinten is. Közben pedig hátulról átkarolva elővettem a jobb mellét, és morzsolgattam elég erősen a mellbimbóját a kezemmel. Kellemes volt, ahogy intenzívebben lihegett, miközben csókolóztunk.

A szenvedélyes csók után úgy éreztem ideje még vadabb dolgokba belekezdeni, és úgy döntöttem új területeken is felfedezem.

Visszanyúltam hátulról a szoknyájába, de most nem mentem el a puncijáig, hanem a fenekével kezdtem el játszani. Először csak masszíroztam, aztán egy váratlan erőteljes mozdulattal betoltam az egyik ujjamat. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen könnyen sikerült, mert beszéltük korábban, hogy mással még semmilyen anális élménye nem volt, csak ő vette néha kezelésbe. Elképesztően mámorító érzés volt, hogy egy nő, egy menyasszony, akivel élőben egy szót sem váltottunk soha hagyja, hogy egy zsúfolt teremben ujjazzam a fenekét. Ez belőle még annál is hevesebb reakciókat váltott ki, mint amikor a punciját ujjaztam. Nagyon jó volt nézni az arcát, ahogy próbál magán uralkodni, de legszívesebben könyörögne azért, hogy dugjam már meg végre ahol és ahogyan csak akarom. Meg is csókoltam közben párszor annyira magával ragadott a gyönyörű arcának játéka. Aztán kihúztam belőle az ujjamat, és előröl feljebb húztam a szoknyáját. Gyakorlatilag teljesen kinn voltak már a harisnyás combjai. Ezt már nehezebb volt titkolni a többi néző előtt, aki felénk nézett biztosan láthatott mindent. Hátulról sajnos nem fértem hozzá a csiklójához így most vettem kezelésbe, bár nem volt könnyű dolgom a harisnyán és a tangáján keresztül. Ezen a ponton már ő sem bírt magával, megfogta a combomat és kicsit megsimogatta nadrágon keresztül a farkamat. Nagyon szeretett volna többet is, de szóltam neki, hogy az elég feltűnő lenne sajnos, és lesz erre megfelelőbb helyzet.

Miután kijátszottam magam a puncijával újra a szájába dugtam két ujjamat, határozottan lenyomtam a torkán, kíváncsi voltam, hogy vissza tudja-e folytatni a köhögését, öklendezését. Miközben küzdött vele megkérdeztem, hogy ugye finom, és emlékszik-e, hogy pár perce az egyik ujjam a fenekében volt. Dacos mosollyal azt válaszolta, hogy persze, és imádja, ha a férfi rajta éli ki a mocskos vágyait. Nagyjából ekkor ért véget a film. Egyikünk sem értette miként repült egy ilyen gyorsan az a 1,5 óra. Szavak nélkül is tudtuk, hogy nem köszönünk még el egymástól, mert sokkal több is van még ebben az estében.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.