Felejthetetlen családi látogatás

“Érdekes hétvége lesz”- gondolta Csabi, miközben beállt Nikike szüleinek felhajtójára. A barátnője megnyugtatóan mosolygott rá amikor leállította a motort.
-Kedvelni fognak! Bízz bennem! – biztosította a lány ahogy a bejárati ajtó felé sétáltak.
Csabi tudta hogy valószínűleg igaza van. Nem az a kérdés nyugtalanította, hogy a barátnője szülei kedvelik-e vagy sem. Csak még soha nem csinálta ezt a „találkozás a szülőkkel” dolgot. Egyetlen barátnőjével sem. Abban a városban ahol felnőtt, mindenki mindenkit ismert, így már szinte a randevúzás kezdete előtt tisztában volt a helyzettel. Eszébe jutott néhány aranyos lány, akikre meg sem próbált rámozdulni, mert a szüleik olyan pszichotikusak voltak.
Most, hogy egyetemista volt, nem adatott meg ez a luxus. Mi van ha a barátnője apja őrült? Vagy úgy áll hozzá hogy „baszódj meg amiért baszod a lányomat”? Már hónapokkal ezelőtt ágyba bújtak, de nagyon szerették egymást és élvezték az együtt töltött időt. Nemrég jutott el odáig a kapcsolatuk, hogy szinte minden éjszakát együtt töltöttek függetlenül attól hogy szexeltek vagy sem. Apropó éjszaka… hol fog aludni ezen a hétvégén? A szülőknek tudniuk kellett hogy együtt alszanak. De nem tudta mik a szabályai ennek a “pasi hazahozásnak”.
Nikike anyja nyitott ajtót. A visítozós ölelésük után Nancy-ként mutatkozott be Csabi-nek. Csabi nagyon kedvesnek találta és könnyű volt vele beszélgetni. “Egy kipipálva”- gondolta. Hátra volt még az apa. Őt a garázsban találták, ahogy éppen egy asztalos munkán dolgozott. Lekapcsolta az asztali fűrészt hogy kezet fogjon Csabi-szel és bemutatkozzon. Bár az asztali fűrész a legfélelmetesebb fűrész, amit akkor használhat valaki amikor a lánya barátja megjelenik, végülis sörétes puskát is tisztogathatott volna vagy valami hasonló. Így Csabi ezt a „pszichopata apa” elem feletti győzelemnek tekintette. Tim elég kedvesnek tűnt és a fiú felajánlotta hogy segít neki a munkájában ezen a hétvégén, mivel ő maga is szeretett barkácsolni.
Így csak Kriszta, Nikike húga maradt. A nappaliban volt és egy magazint olvasott amikor visszajöttek a házba. Tizennégy évesen ugyanolyan szép arca és kék szeme volt, mint a nővérének. Nikike rövidebb, szőke hajával ellentétben hosszabb barna haja lófarokba volt fogva. Kedvesen mosolygott Csabi-re amikor Nikike bemutatta őket egymásnak és a fiú egy kicsit elbeszélgetett vele, mielőtt visszaült a kanapéra hogy tovább olvasson.
Egyik lábát maga alá húzva ült a kanapén, amivel nem lett volna baj, ha nem szoknyát viselt volna. Ez még mindig nem lett volna olyan nagy baj, ha lett volna rajta bugyi. Csabi azonnal félrenézett amikor megpillantotta a csupasz rést. Kissé szégyellte és kínosan érezte magát amiatt, hogy meglátta barátnője húgának a punciját. Úgy tűnt azonban, hogy senki más nem vett észre semmi különöset. Úgy vélte hogy ilyen idős korára a lány megtanulhatott volna egy kicsit jobban vigyázni arra, hogy ne villantsa meg a punciját az egész szobának. Megjegyezte magának hogy ezen a hétvégén távol kell tartania a tekintetét a lánytól.
Nancy éppen a vacsora előkészítésének végén járt amikor Csabi és Nikike megérkezett, ezért mindenkit enni hívott miközben megterítette az asztalt. A vacsora finom volt, a beszélgetés pedig kellemes. Csabi Kriszta-nal szemben ült. Nem volt benne biztos, hogy a képzelete vagy a megivott pár pohár bor játszik vele, de az a benyomása támadt hogy Kriszta beleszeretett. Ő volt az első aki nevetett a viccein és amikor a fiú felnézett a tányérjáról, többször is azt vette észre hogy iskoláslányos vigyorral bámulja őt. Csabi körülnézett hogy hátha valaki más is észrevette ezt, de senki sem viselkedett úgy mintha bármi szokatlan lenne.
Vacsora után Csabi és Nikike együtt ültek a kanapén, Tim pedig egy fotelben a közelben. Mindhárman beszélgettek, míg Nancy a konyhában takarított. Kriszta Csabi-t meglepve meglehetősen közel ült hozzá a kanapén a másik oldalán, Nikike-rel átellenesen. A fiú nem tudta elterelni a gondolatait arról, hogy a lány csupasz combja finoman a lábának nyomódik és tudta hogy Kriszta-on nincs bugyi. Megpróbált lépést tartani a beszélgetéssel. Szerencsére Nancy félbeszakította őket amikor bedugta a fejét az étkezőbe és megkérdezte kér-e valaki valamit desszertként.
Mindenki a fejét csóválta és -Kriszta kivételével- azt motyogta mennyire jóllaktak. A lány ehelyett közvetlenül Csabi ágyékára tette a kezét és azt válaszolta:
-Én tudom mit szeretnék desszertnek.
Ezzel lecsúszott a kanapéról és a szőnyegre térdelt. Csabi-re mosolygott miközben kioldotta az öv csatját. A fiú megdermedt. Fogalma sem volt arról, hogyan reagáljon.
– Ez a lány telhetetlen… Azt hittem hagyja hogy egy kicsit megszokj bennünket, de úgy tűnik képtelen várni. – mondta Tim vidáman.
Nézte ahogy kisebbik lánya kicipzározza Csabi farmerét és kisujjával az alsónadrág nyílásába nyúl. A fiú kissé felnyögött amikor a lány kezei rátaláltak a félig felálló hímtagjára. Csabi megdöbbent, de egyben kissé megnyugodott attól, hogy Tim láthatóan nem akarja szétrúgni a hátsóját.
-Természetesen Nikike is ilyen volt fiatalabb korában. – tette hozzá kuncogva a férfi.
–De apa! Közel sem voltam olyan ribanc, mint ő! – ellenkezett Nikike.
-Rendben édes. Igazad van! De azt hiszem ez nem segít Kriszta-on.
– Nos…szerencséje hogy nem bánom az osztozást. – mondta Nikike, miközben Kriszta ujjai Csabi gyorsan keményedő rúdja köré fonódtak.
A fiú felnyögött a kéjtől, miközben Nikike-re nézett valamiféle magyarázatért. A barátnője szenvedélyesen megcsókolta, miközben Kriszta puha nyelve körbejárta a makkját.
– Csak dőlj hátra és élvezd! – mondta Nikike mosolyogva, miközben szeretettel figyelte a húgát.
Kriszta a meleg szájába zárta a makkot és egy kicsit szopogatta. Azután lassan fel-le kezdte mozgatni a fejét és beborította nyálával a nővére barátjának hímvesszőjét. Egyértelműen élvezte a tevékenységet
– Játssz a golyóival Maddie! Azt nagyon szereti. – mondta Nikike.
Kriszta fürge kis nyelve Csabi zacskója köré kígyózott miközben a nővére gyengéden félresimított néhány hajszálat az arcáról.
– Ez az! – mondta Nikike bátorítóan.
Amíg Nikike arra oktatta kishúgát hogy hogyan szerezhet a legjobban örömet a barátjának, Tim úgy döntött eleget nézett. Letérdelt Kriszta mögé, a szoknyáját a fenekére hajtotta majd végighúzta az ujját a nedves hasítékon. Csabi nézte amint ledobja farmerét és alsónadrágját a padlóra majd fel-le dörzsöli duzzadt farkának hegyét Kriszta hüvelyének nyílásához. A fiú érezte hogy a lány vágyakozva dorombol a pénisze körül. Tim két lökéssel az egész hímtagját a lánya puncijába merítette, amitől Kriszta hosszan tartó, vibráló nyögést hallatott Csabi még keményebbé váló farkán.
Bár kétségtelenül bizarr helyzetben volt, a fiú végre úgy érezte hogy kezd ellazulni. Megengedte magának hogy a kezét Kriszta fejére ejtse és bátorítóan megsimogassa a haját.
– Ne félj kicsit durva lenni vele! – ajánlotta Tim, miközben ütemesen dugni kezdte lánya punciját.
Kezei a karcsú csípőt markolták, lökéseinek ereje pedig előre-hátra ringatta Krisztat. A lány egyértelműen élvezte.
-Nikike szeret „szeretkezni”, de Kriszta nagyon szereti ha rendesen adsz neki.
– Látnod kellett volna a múlt hónapban! – szólalt meg Nancy, aki az elmúlt néhány percben nézte a műsort.
-A nővérem és a férje nyaralni mentek, így a két fiú -Sam és Jacob- velünk maradt. Aggódtam hogy bajt okoznak, de nem volt rá idejük! Kriszta minden nap végére lemerítette őket és úgy aludtak mint a csecsemők. A hét végére szerintem teljesen kiszáradtak!
– Sajnálom hogy erról lemaradtam. – mondta nevetve Nikike.
Tim folytatta Kriszta gyors dugását amíg izzadságcseppek nem kezdtek megjelenni a homlokán. Csabi csodálta hogyan bírja még mindig, tekintve hogy Kriszta tehetséges szájmunkájának következtében ő már úgy érezte közeledik ahhoz a ponthoz, ahonnan nincs visszatérés.
– Közel van, Maddie! – figyelmeztette a húgát Nikike amikor észrevette hogy Csabi az orgazmus biztos előjeleit mutatja.
Kriszta erre megkettőzte erőfeszítéseit. Csabi felnyögött és Kriszta hajába markolva csípőjét a lány arca felé lökte. A farka megrándult és több spermalöketet küldött Kriszta várakozó szájába. Amikor az orgazmusa alábbhagyott visszaengedte magát a kanapéra. Kriszta kiengedte az ernyedő hímvesszőjét a szájából, megmutatta neki a gyöngyházfehér töltetet a nyelvén majd lenyelte.
Csabi áhítattal nézte ahogy a hugica lenyeli a spermáját, miközben az apja erőteljesen dugja. A lány rámosolygott és továbbra is a combjait fogta miközben Tim farka ki-be járt benne. Csabi nézte ahogy az arca megrándul és zihálni kezd. Kriszta kétszer felnyögött, majd erősen megmarkolta a combját és az ajkát beharapta.
– Ó… apa! – nyögte a lány amikor orgazmusa úrrá lett a testén.
Tim még egyszer keményen beledöfte magát, mielőtt ő is elérte a csúcspontot. Kriszta minden alkalommal felnyögött, amikor megérezte a bele lövellő forró löketeket. Amikor Tim magához tért, kihúzta a hímvesszőjét és gyengéden megpaskolta a lánya popsiját mielőtt felállt és felhúzta a nadrágját.
– Ez hihetetlen volt, mint mindig édesem! – mondta szeretettel majd hozzátette:
-Megyek lezuhanyozni, aztán ami engem illet: irány az ágy. Találkozunk reggel gyerekek.
–Jó éjszakát apa! – válaszolta mindkét lány.
Kriszta talált még egy utolsó lenyalható cseppet Csabi péniszén, majd azt mondta:
– Én is elfáradtam. Reggel találkozunk!
– Jó éjszakát! – válaszolta egyszerre Nikike és Csabi.
-Kriszta! Köszönöm! Ez csodálatos volt!- tette hozzá a fiú.
A fiatalabb lány édesen rá mosolygott majd megfordult és elment.
Nikike visszadugta Csabi ernyedt hímvesszőjét a nadrágjába és becipzározta. Ezután megcsókolta a fiút és azt mondta:
-Menjünk aludni! Azt hiszem, van egy kis magyaráznivalóm…
Csabi-nek legalább nem kellett azon töprengenie hogy vajon a kanapén tölti-e az éjszakát. Az ágyban Nikike mesélt neki egy kicsit a család történetéből. Mindig is nagyon nyitottak voltak a szexet illetően. A szülei soha nem riadtak vissza attól, hogy válaszoljanak a szexszel kapcsolatos kérdéseire. Sőt, arra biztatták, hogy legyen kíváncsi. Nikike anyja kiskorától kezdve kíváncsiskodott, de a szülei lebeszélték. Nancy pedig elhatározta hogy nem ezzel a hozzáállással fogja kezelni a saját gyermekeit. Amikor Nikike-t egyszer rajtakapták ahogy az egyik szomszéd fiúval doktorost játszott, a lány arra számított hogy a szülei dühösek lesznek. Ehelyett megtanítottak neki mindent a szexről, és arra biztatták hogy otthonuk biztonságos környezetében kísérletezzen. Természetesen figyelmeztették betegségek veszélyeire és a szexuális kísérletezéssel kapcsolatos társadalmi megbélyegzésre is, így a lány nagyon szelektív volt a szexuális partnerei megválasztásakor. Ösztönösen olyan emberek felé fordult, akikben megbízott…. beleértve a családtagokat is. Bár a szülei nem egészen erre gondoltak, leginkább az apját és a fiú unokatestvéreit kereste szexért, amikor arra vágyott. Ha a szex olyan egészséges és normális mint azt állították, milyen alapon tudták volna eltántorítani tőle?
Nikike természetesen megértette, hogyan viszonyul a társadalom a szexhez -különösen a vérfertőzéshez- és nagyon őszinte volt a kapcsolataiban. Megértette hogy ez olyasmi amit az ember az otthon biztonságos zárt ajtaja mögött tart. Amikor Kriszta elég idős lett, ő is ugyanolyan bevezetést kapott a szexbe és Nikike nyomdokaiba lépett. Ám Kriszta jóval beindultabbnak és telhetetlenebbnek bizonyult mint a nővére, de azt is megértette, hogy a szexet meg kell osztani olyan emberek között, akik törődnek egymással és bíznak egymásban. Nikike a hétvége előtt beszélt Krisztanal. Elmondta hogy ő és Csabi látogatóba jönnek. Kriszta kérdésére elismerte hogy Csabi egy olyan srác, aki ebbe a kategóriába tartozik. Minden, amit Nikike mondott neki, nagyon különbözött attól, ahogy Csabi nevelődött, de nem tudott nem egyet érteni a lány szüleinek logikájával. Főleg ha figyelembe vette azt, ahogy Kriszta üdvözölte őt a családjukban. Egymást átölelve aludtak el és átaludták az éjszakát. Másodpercekkel egymás után ébredtek. Nikike-nek nem kellett azon töprengenie hogy Csabi miről álmodott. A hátába bökő érzés egyértelmű volt. A lány keze megtalálta a felálló hímvesszőt és egy darabig finoman simogatta, mielőtt megfordult és reggeli csókot adott a fiúnak.
-Nem hagyhatjuk hogy ezzel sétálj ki! Ki tudja, mit tenne a húgom! – suttogta vigyorogva, miközben a fiú farka köré zárta a kezét.
– Mit tehetnénk ez ellen? – kérdezte nyögve Csabi.
– Van egy ötletem – mondta Nikike.
Felemelkedett, a fiúra ült és egy nyögéssel magába csúsztatta a teljes hosszát. Neki magának is erotikus álmai voltak az elmúlt esti események következtében így már nedves volt. Ahogy lassan elkezdett lovagolni, a hálószobája ajtaja kinyílt és lassan becsukódott. Kriszta pizsamában csendesen az ágyhoz sétált és ráfeküdve nézte a nővére és a barátja egyesülését. Csabi rámosolygott Kriszta-ra, majd lehunyta a szemét miközben Nikike síkos, meleg hüvelyének heves élvezetére összpontosított. Miután éberebb lett -és talán az a vágy is hajtotta hogy lenyűgözze Krisztat- Csabi maga alá fordította Nikike-t és keményen dugni kezdte. Közben szenvedélyesen csókolóztak és élvezték a nyelveik egymás körül kavargását.
Miközben Csabi egyre erősebben és gyorsabban kezdte pumpálni férfiasságát Nikike-be, Kriszta ujjai megtalálták fiatal csiklóját. Magát simogatva nézte ahogy Csabi megdugja a nővérét és időnként belemártotta ujjait a meleg résbe. Nikike a karjait és a lábát a barátja köré fonta, miközben az tovább dugta a húga előtt. Vonaglani kezdett Csabi alatt amikor elélvezett. Csabi csak néhány másodperccel bírta tovább.
– Ez gyönyörű volt – jegyezte meg Kriszta, miközben az ujjai még mindig a hihetetlenül nedves puncijával játszottak.
Nikike nővériesen mosolygott Kriszta-ra, majd felajánlotta:
– Tudom mennyire szereted a meleg reggelit…
Kriszta szeme felcsillant, majd előrehajolt és száját Nikike frissen dugott puncijára tapasztotta. Csabi nézte ahogy Kriszta nyelve belemerül Nikike duzzadt hasítékába és kikanalazza belőle a spermáját. Nikike lehunyta a szemét és egy darabig élvezte a húga nyelve által keltett érzéseket. Azután -miközben Kriszta tovább nyalogatta kifelé Csabi spermáját- Nikike jelezte neki, hogy lendítse át rajta a lábát. Kriszta letolta a pizsamanadrágját és 69-es pózban a nővére arca felé helyezte nedves punciját. Nikike gyengéden nyalni kezdte a húgát, megízlelve annak izgalmi nedvét.
Mire Kriszta végzett Nikike tisztogatásával, kezdett kialakulni benne a közelgő orgazmus ismerős érzése. Rettentően felizgult amikor Nikike-t és Csabi-t nézte… már rég nem látott két olyan embert, akik ilyen nyilvánvalóan szeretik egymást…és a látvány felkavarta. Valahogy abban reménykedett, hogy Csabi őt is megdugja, de túl sok lett volna ezt kérni -tekintve azt a földrengető orgazmust amiből a fiú épp most jött vissza. Emellett jó érzés volt újra együtt lenni a nővérével ennyi idő után. Nikike pedig tudta, hogyan kell a húga kedvére tenni.
Csabi kezdett újra felizgulni. Megcirógatta Kriszta hátát, majd a keze a lány pólója alá csúszott hogy a meztelen mellét simogassa. A fiatalabb lány térde megrogyott, ahogy a puncija Nikike nyelve köré szorult és orgazmusa minden más érzetet elsöpört. Végül legurult Nikike-ről a hátára. Arca csillogott Nikike nedveitől és Csabi spermájától. Elmosolyodott és azt mondta:
– Ez tökéletes volt!
Megfordult és hosszan megcsókolta nővérét, lehetővé téve Nikike-nek hogy egyszerre ízlelje saját nektárát és Csabi nedvét. A műsor megtekintése után a fiú hímtagja ismét mereven ágaskodott. Megfordult a fejében hogy megdugja Kriszta-t, mivel biztos volt benne hogy a lány nem ellenkezne. De figyelembe véve az előző esti eseményeket úgy érezte hogy a nap további érdekes eseményeket tartogathat számára ha kitart és egy kicsit felizgult marad. Úgy döntött, nem fogja túl korán kimeríteni magát. Nem akart lemaradni egyetlen családi szórakozásról sem, ami aznap még megtörténhet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.