18 évesen

Ha az ember tizennyolc éves és gimnáziumba jár, tavasz felé már csak két dolog foglalkoztatja: az érettségi és a felvételi.

Magam is így voltam vele, mint minden normális végzős, egészen egy áprilisi, gimis nyílt klubnapig. Ekkor találkoztunk először. Közös ismerősünk mutatott be azzal, hogy visszalátogattál a régi iskoládba bulizni egyet, – hiszen te már főiskolára jársz. Először csak a nyílt vidám mosolyod, meleg barna kíváncsi tekinteted tűnt fel, egy félhosszú, szőkés hajú, kicsit erős alakú lány. Pár szót váltottunk, aztán elragadott a forgatag. Nagyon jó hangulatú est volt, mindenki nyomult, a fiatalság érezte, hogy a húzós időszak előtt jól teszi, ha kihasználja a szórakozás, lazítás minden lehetőségét. Néha-néha feltűntél, amint felszabadult mosollyal az arcodon, teljes testtel-lelkel élvezed a zenét, a tánc örömét. A szinte sugárzott belőled az energia és életöröm.

Egy hét múlva futottunk ismét össze. Az évfolyam néhány elvetemült alakja kitalálta, hogy tartsunk bolondballagást. Hülyébbnél-hülyébb, gyerekes vagy szakadt szerelésben – én például térdnadrágban, sildes sapkával és egy hatalmas cumival a nyakamban – vonultunk fel a város főbb utcáin. Nevetve integettél a járdáról a lassan vonuló lökötteknek. Amikor összeakadt a tekintetünk önkéntelenül egymásra mosolyogtunk, és Te az első hívó mozdulatomra mellém siettél. Az egész délutánt együtt sétáltuk végig, megfogtam a kezed, átöleltem a derekad, mindezt teljesen természetes módon. Egyáltalán nem tiltakoztál, sőt néha hozzám is dőltél a lökdösődésben. Hangulatunk fokozódott érezve testünk izgató közelségét, pedig közben az eső is eleredt. Persze Te imádod az esőt. Selymes szőkés-barna hajad fehér homlokodra tapadt, de piros orcádon, telt ajkaidon mindig jókedv ragyogott. A többiek már rég hazamentek, de mi estig járkáltunk, közben megosztottuk egymással érzéseinket, gondolatainkat, félelmeinket. Megbeszéltük, hogy az érettségi szünet alatt, amikor legközelebb itthon leszel felhívsz, és jó lenne, ha még találkoznánk. Búcsúzóul sok-sok pici csókot leheltél a számra.

Mondanom se kell hamar eljött a május, dolgozat-dolgozat hátán, és egyre csak Te jártál a fejemben két számtanpélda vagy töritétel között. Aztán kiadták az érettségi szünetet is. A szüleim reggel elmentek dolgozni, három-négy körül jöttek haza, én meg otthon ültem és próbáltam a tananyagra koncentrálni. A második nap délelőtt befutott a várva várt hívás: itthon vagy, ha van kedvem ugorjak át félórára. Hanyat-homlok siettem, lihegve álltam meg a harmadikon az ajtótok előtt.

Csengetésemre nyílt az ajtó, és az emlékezetemben pontosan őrzött kedves mosollyal fogadtál. És milyen szexis laza szerelésben! Telt melleid melltartó nélkül egy régi pólóban feszültek, amiből ki-kivillant a fehér köldököd is, feneked izgatóan domborodott a szűk rövidnadrágban. Kicsit zavarban éreztem magam, amikor megtudtam, hogy egyedül vagyunk a lakásban, de aztán elkezdtél mesélni az elmúlt fősulis hetedről, én a gimis szivatásokról, aztán megbeszéltük a közös tanárismerősöket, és egyszer csak egymás mellet ültünk a nappaliban egy kanapén. Hozzám bújtál, én pedig fél kézzel átöleltelek. Egyre kevésbé tudtam figyelni arra, miről is csacsogsz, mivel mind jobban éreztem nőiséged, a vállad gömbölyűségét, finom tiszta illatod, azt hogy a melled az oldalamnak feszül, a nevetésed, leheleted az arcom borzolja. Ettől aztán az ágyékom mintha önálló életre kelt volna, nadrágom megfeszült a kényes tájékon. Elborított a vágy, ölelésedre, csókodra, testedre. Szótlanul kerestem a tekinteted, égő szemekkel lestem izgató ajkaid, míg neked is feltűnt szótlanságom, és megérezve hangulatomat szeretettel néztél a szemembe, elmosolyodva jobb kezeddel finoman megsimogattad az arcom és valami fantasztikusan puha és gyengéd csókot leheltél az ajkamra. Ekkor már nem bírtam tovább, mindkét karommal átöleltelek, vadul követeltem a folytatást, hevesen csókoltam, ahol csak értem márvány szín vékony nyakad, érzéki szád, szemeid, selymes hajad, picinyke füled. Nevetve csitítottál és egy másik szobába vezettél, ahol egy kettőnknek is elég nagy ágy állt. Kényelmesen elhelyezkedtünk oldalt fekve egymással szemben, aztán átadtuk magunknak a becéző szavak és ujjak játékának. Számomra ez az élmény fantasztikus és szokatlan volt – előtte egyetlen lány volt az életemben, néhány sietős simogatós-csókos kielégülés, és a nem túl jól sikerült, első próbálkozás. Miközben a hajad, az

orcád cirógattam, az ajkaid kóstoltam, egyszerre töltött el a hatalmas nyugalom és a felfokozott erotikus izgalom. Az arcom, a tarkóm simítottad borzongatóan, az ajkam kóstoltad fáradhatatlanul, a nyakam, hátam, fenekem cirógattad, közben éreztem egyre zihálóvá váló lélegzeted, fokozódó izgalmad, no meg hogy a péniszem már alig fér el a nadrágban. A mellbimbóid szinte már átbökték a könnyű kis pólót, őket is meg szerettem volna tapintani, ízlelni, ezért a hátadra fektettelek és finoman – miközben a hasad puha bársonyát piciny puszikkal borítottam – fölhúztam a textíliát fehér, telt kebleid fölé, és a mélybarna, hatalmas bimbóid csodáltam. Boldog kacér nevetéssel élvezted csodálkozásom, és kezeiddel a két melled közé húztad a fejem. Hosszú ideig, hol felgyorsulva, hol lelassulva csókolgattam, nyalogattam a szép tejszínhab halmokat és mohó szád, gondosan kerülve a legérzékenyebb a pontokat, addig, amíg kéjes nyökdécselésbe nem kezdtél, ekkor finoman felváltva érintettem először a lágy ajkaimmal, majd nyelvemmel a mellbimbód udvarát, majd a finomságodat megkoronázó málnaszemként duzzadó bimbóid. A lábaiddal a derekam szorítottad, és gömbölyded csípőd dörzsölődő mozdulataival egészítetted ki nyalakodásom izgalmát, ami hamarosan elnyerte első orgazmusod nyöszörgő-vergődő hangjainak őrjítő dicséretét.

Elfátyolosodott szemmel lazultál el, én pedig csókjaimmal borítottalak, végtelen büszkeséggel és örömmel , szerelmes szavakat suttogva melléd feküdtem.

Nemsokára magadhoz tértél és átvetted a kezdeményezést. Letoltad a rövidnadrágod, egy kis fehér csipkebugyit – átsejlett alóla háromszöged – és a feltűrt pólót magadon hagyva rám ültél. Gyorsan kibújtam a pólómból de addigra már izgató lovaglómozgásba fogtál a csípőddel, aztán átnedvesedett altested a hasamhoz, a mellkasomhoz dörzsölted. Nem bírtam tovább, megragadtam kemény feneked és az arcom elé húztalak, a nedves ágyékod illata elbódított, mohón, nyöszörögve csókoltam a combod belső felét, a szőke pihés hasad, a csipkén keresztül édes szeméremtested. Megvontad tőlem a finom falatot, és végtelen gyöngédséggel az ajkaimtól kezdve, a nyakamon, a hasamon lefelé kezdtél a száddal kalandozni, miközben ügyes ujjaid felderítették a farmer alatt duzzadó férfiasságom, melyet szakértelemmel óvatosan kiszabadítva tenyeredbe simítottál. Az alhasam csókolgatva gyűrűsen, finoman fogtad a farkam, aztán lassan, érzékien, elkezdted gyúrni, masszírozni, egyre határozottabb mozdulatokkal. A ritmust hol gyorsabb-hol lassabbra véve végtelen hosszan izgattál, majd ismét rám ültél, a bugyit oldalra gyűrve megmutattad szőkés vénuszdombod, szétnyílt szirmaid, aztán feszülő férfitestemhez dörgölted. A combod, a melled simogatva nyöszörögtem becsukott szemmel, de Te megkértél, hogy most nézzek rád. A kezeddel segítve óvatosan beigazítottad férfiasságom izzó nedves szeméremajkaid közé, majd lassan, fokozatosan hüvelyedbe fogadtál. Egy pillanatra, élvezve az elkövetkező boldogság és a beteljesülés biztos tudatát megálltál, majd először finoman, majd egyre hevesebben kezdted ágyékod körkörösen mozgatni, majd határozott lovaglásba kezdtél. Feneked, csípőd markoltam, segítve a mozgást és megadva a ritmust, félig felülve súlyos melleid kerestem számmal, és megtalálva epedve szívtam, szopogattam bimbaját, beteltem a gyönyörvárás izgalmával. Megpróbáltalak visszafogni, aztán i

smét hevesebb tempóba hajszolni, még, még …… A szívem majdnem kiszállt a mellkasomból, a lélegzetem pedig elakadt, mikor nyöszörgéseink közepette, hangosan zihálva, Te szinte sikoltozva, hosszú-hosszú vágta után majdnem egyszerre élveztünk el!

A pillanat kimerevített édes képe beleégette magát emlékezetem mélyére.

Sajnos az idő gyorsan elszállt – már majdnem három volt – sietősen adott csókokkal búcsúznunk kellett, öltöztem és rohantam haza, hogy a szüleim előtt visszaérjek. De egy gondolat biztos tudata varázsolt mosolyt arcomra rohanás közben: ez csak a második nap volt a tíz napos érettségiszünetből …

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.