Újabb családtagommal kerülök intim kapcsolatba

Hugi az utóbbi időben rendszeresen felporszívozott, elmosogatott helyettem, míg letusoltam, vagy elfogyasztottam az általa hozott ételt. Önzetlen kedvességével lenyűgözött. Eleinte még a kisebbik hugommal együtt jöttek, de ahogy telt az idő, egyedül érkezett. Beszélgetésünket mindig próbálta a szex irányába terelni, de én ezt rendre elhárítottam. Olyankor látszódott rajta némi csalódottság, de nem erőltette a témát. Következő alkalomakkor ismét és ismét érdeklődése középpontjában volt a szexel kapcsolatos kérdések.

Érkezésekor, vagy éppen a távozásakor mindig arcpuszit adtunk egymásnak. Normális testvéri kapcsolat volt köztünk.
Egy esős, hideg őszi vasárnap átfázva értem haza a vásárból. Általában ugyan abban az időpontban tértem otthonomba.
Hugi csengetése szakította félbe, fürdésemhez való készűlődést.
Örömmel engedtem be, és kértem tőle addig foglalja el magát valamivel, míg átmelegszem a kádban. Fürdőszoba ajtót, csak behajtottam. Hanyatt dőlve, kinyújtozkodva merültem a habok közé. Makkom – a víz felhajtó erejének tudhatóan, kikandikált a tajték közül. Közben beszélgettünk. A csobogó víz zajától nem értettük egymás mondani valóját. Pár pillanat múlva hugi odaállt az ajtóba. Reflex szerüen farkamat eltakartam.
– Ne szégyellősködj, láttam már ilyet, még nagyobbat is, – tette hozzá.
Hírtelen nem tudtam mit csináljak? Másodpercek töredéke alatt futott át agyamon számtalan gondolat.
Ugyan én a testvére vagyok, miért is szégyelljem magamat előtte?
Kit, mit láthatott korábban? Talán korábban meglesett, vagy csak mondjon valamit? Esetleg másik két öcsémét láthatta? Netán lefeküdt már valakivel?
Nem tudom, a víznek vagy a szituációnak tudható volt be, gyorsan átmelegedtem.
Kíváncsian érdeklődtem, tudható-e hogy kiét láttad?
– Igen, apáét, de bátyáimét is meglestem – válaszolta.
– Engemet is?
– Igen, mikor otthon laktál.
– És?
Közben felálltam a kádban, leszappanoztam magamat, majd letusoltam magamról a habot. Hugi végig nézett. Nem vettem rajta semmi különösebbet észre. Sem én, sem ő nem voltunk zavarban. Törölközés után meztelenül mentem a fehérneműs fiókhoz alsónadrágért és trikóért. Szemével végig követett, majd bejött és leült a fotelba. Magamra kaptam otthoni ruházatomat, és vele szemben leültem a franciaágyra.
-Kíváncsivá tettél az előbb említettekkel – hoztam vissza a beszélgetést.
– Mire gondolsz?
-Arra , hogy fater farkát láttad.
Engem két dolog kezdett nagyon érdekelni. Talán huginak is ő tartott szexuális felvilágosítást, vagy ő volt az első férfi az életében?
Húgom nagy levegőt vett. Hogy is kezdjem? Régre kell visszamentem, – fogalmazott.
… Az úgy kezdődött, olyan 13 éves korom táján egy éjszaka arra ébredtem, hogy anya és apa szexelnek. Akkor még nem tudtam mi az. Egyre többször ébredtem ilyen zajokra. Hallottam súgdolozásukat, sóhajaikat, láttam a takaró alatti mozgolódásukat. Szexelés után láttam, hogy mind ketten kikelnek az ágyból és elmennek tisztálkodni. Ilyen alkalommal láttam apa nagy faszát. Tényleg nagyon nagy…
Eleinte nem, de később bizsergő érzést éreztem a lábam között.
Amíg szüleink dugtak, magamat kezdtem ujjazni, takaró alatt titokban, hogy fel ne tünjek nekik. Olyankor engemet is el kapott a vágy. Kezemet annak a babának a lába váltotta, amit tőled kaptam egyszer karácsonyra. A lábát szoktam kuki helyett feldugni puncimba. Azzal izgatom magamat, közben mindig rád gondolok.
Ezek hallatán az előbb „ébredező” farkam tovább dagadt, mit nem tudtam titkolni. Valójában nem is akartam.
– Hogy hogy? Nem mondod?
– De igen, szégyellem is magamat miatt, de olyan jó! „Mikibaba” a „dugó társam”.
-Folytasd! És?
– Hááát mást is hallottam, – folytatta tétován.
– Mit? Kérdeztem vissza, mintha éreztem volna, hogy pikánsabb téma fog következni.
– Szüleink mostanában sokat veszekszenek. Anya nem akar apával dugni. Olyankor mindig azt kérdezi, talán a Miklós fiadnál voltál baszni? Hallottam azt is, Te és anya között szex is volt. Mindenki azt híreszteli, tőled van az Öcsike. Az idő alatt csináltad fel, míg apa börtönben volt. Ez igaz?
Rohadt zavarba jöttem. Nehezen találtam a szavakat.
– Szerinted kitől van a legkisebb testvérünk? Kire hasonlít? Számoljál vissza mikor született Öcsike, és fater mikor szabadult? Próbáltam elvonni a figyelmét anyával való kapcsolatomról.
– Apára, igazad van.
– Na, akkor? … Amióta iszik mint a gödény, azóta hangoztatja azt, hogy én vagyok a gyerek apja. Beszéljünk másról, – akartam befejezni ezt a témát. De húgom hajthatatlan volt.
-De az igaz, hogy viszonyotok volt anyával, ugye?
Mindig őszinte voltam hozzá, mint általában az emberekhez, csak e téma miatt kényszerültem lóditásra. A hugomnak nem akartam hazudni. Elöbb, vagy utóbb úgy is kiderült volna az igazság.
– Elmesélem őszintén, de kérlek ezt senkinek nem szabad elmondanod, még a többi testvéreinknek sem. Korábban voltak ráutaló jelek, és sejthettek is valamit, de ez azóta feledésbe múlt. Mindannyian bajba keveredhetünk! Remélem nem akarok?
– Nem, persze. Megigérem! – felelte és kíváncsian várta mondandómat.
Nagy levegő vétel mellett keztem a történetemet.
…Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer véletlenül rájuk nyitottam szobájuk ajtaját szeretkezésük közben. Pont akkor volt téma az iskolában a szexuális felvilágosítás. Ezt szülői értekezleten elmondták nekik. Nem voltam még egészen tízennégy éves, mikor megtörtént. Mivel láttam őket, megbeszélték megnézhetem őket hogyan szeretkeznek. Apa húzott át a szobájukba. Előttem folytatták, majd hírtelen apa azt mondta kipróbálhatom, ha már így történt. Kínosan éreztem magamat. Akartam is meg nem is, de anya is benne volt a dologban…. Szóval így kezdődött, és azután vált rendszeressé. Miután Ti a mamához kerületek, fater börtön ideje alatt tényleg volt szexuális kapcsolat köztünk, de azt is apa tudtával csináltuk, ne hogy mással megcsalja. Azután mind addig hármasban szeretkeztünk, míg anya terhes nem lett az Öcsikével. A többit már tudod…
Megkönnyebbültem, hogy elmondhattam neki. Figyelmesen végig hallgatott. Nem kérdezett. Még egyszer megigértettem vele, hogy senkinek nem beszél erről a családi vonatkozású titokról. Farkam merevsége nem hagyott alább.
Kaja kihűlt mit hozott. Amíg megmelegítettem, láttam rajta, szeretne mondani, vagy kérdezni valamit, de nagyon kínosan érezte magát.
– Hugi, látom rajtad valami nyomja a lelkedet. Ki vele! Én felfedtem titkomat, Te is elmondhatod mi az? Bízz bennem! Mostanában szex körüli témákat hozol fel. Valami baj van?Lefeküdtél valakivel? Tudok valamiben segíteni?
Nehezen kezdett bele. Szemből két kezével nyakamba csimpaszkodott, mint ha szerelmespár lennénk. Éreztem remegését és halkan a fülembe súgta.
– Le szeretnék feküdni veled.
– Micsoda? Mit akarsz? Szó sem volt róla! – törtem ki magamból és oldottam ki magamat öleléséből.
Még az kellene, hogy megint beszéd téma legyek. Nem tudod mi mindenen mentem hónapokon keresztül, meg azóta is.
Felháborodásomra sírni kezdett és bement a szobába. Az ágyon hasalva könnyezett tovább.
– Hogy jutott ez eszedbe? – kérdeztem még mindig indulatosan.
– Az előbb említettem, „Mikibabát” és, mindig tégedet gondollak helyébe. Veled szeretném elveszíteni a szűzességemet, meg egyébként is, ha anyával csináltad, akkor velem is lehet. Én megegedem. Nem fogom elmondani senkinek. Vagy csúnya vagyok? Ha Te nem akarod, akkor apával fogom megtenni, – mondta, dünnyögte szipogva.
– Ne sírj! Tudod, hogy nem szeretem, ha sírsz.
Ezeket hallva, hátulról főlé kusztam és óvatosan ráfeküdtem. A még mindig merev farkammal a fenekéhez értem. Nem csinált semmit. Átkaroltam és suttogva mondtam nem csúnya, kimondottan szép vagy.
Őszintén megmondom neked, hogy nekem is megfordult az eszemben, de akkor sem szabad! Azt pedig verd ki a fejéből, hogy a részeges apával lefeküdj! Szőrös, borostás, ápolatlan. Bagószagú, alkoholos lehelete pedig undort váltana ki belőled, mint anyából. Azért nem szeret vele szeretkezni. Hogy is gondoltad?
Legyél türelmes, téged is meg fog találni az igazi szerelem, addig pedig jó az önkielégítés.
Hiába mondtam nemet, farkam még keményebb lett és testi vágyat éreztem iránta.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.