Két lány, és a Mozgi

Sanyi a kerekesszékes mozgássérült férfi egy nap betért kedvenc cukrászdájába. Ekkor ismerkedett meg Ildivel a felszolgáló lánnyal. Ildi egy 160 centi magas, hosszú barna hajú, barna szemű, szép arcú mosolygós lány. Ahogy egyre többször találkoztak a lány munkahelyén, annál több mindent megtudtak egymástól, egymásról. Sanyi például megtudta, hogy Ildi egy másik lánnyal bérel közösen egy lakást. Aztán az is kiderült, hogy a két lány, le is feküdt már egymással, de tartós kapcsolatot csak férfivel tudnak elképzelni. Mindeközben Sanyi a későbbiekre gondolva, elkezdett keresni egy gondozót, aki majd segít neki a mindennapokban. Ahogy böngészett az interneten, rátalált Verára, a hosszú vörös hajú, barna szemű, szép arcú lányra, aki magán gondozó. Elkezdtek beszélgetni. Ahogy múltak a hetek, ők is egyre több dolgot tudtak meg egymásról. Sanyi például megtudta, hogy éppen az ő közelében van a lánynak egy gondozottja, akihez minden nap jár ellátni. Aztán azt is megtudta, hogy Verának is volt már dolga lánnyal, de tartósan, csak pasival tud elképzelni kapcsolatot. De ha most összeakadna egy lánnyal, nem dobná ki az ágyából. Másnap aztán megbeszélték, hogy valamikor találkoznak, miután a lány végez a munkájával. Egyik este miközben az interneten társalogtak, a lány azt mondta:
– Holnap találkozhatunk, ha akarod. Dél körül végzek a bácsinál.
– Persze, hogy akarom. Mióta megláttalak az interneten, ez minden vágyam.
– Rendben. Akkor hol találkozzunk, és mikor?
– A bevásárlóközpont bejáratánál egy óra körül.
– Rendben Ott leszek.
Másnap Sanyi a megbeszélt idő előtt néhány perccel kiment a találkozóhelyre, és megállt elektromos kerekesszékével a bejárati üvegajtó mellett, és várta, hogy megjelenjen a vörös hajú szépség. Amikor a lány belépett az ajtón, Sanyi ráköszönt.
– Vera! Szia!
A lány a hang irányába fordította fejét, és amikor meglátta Sanyit, megszólalt.
– Á! Szia! Pontos vagy.
– Nem szeretek elkésni. Még azt hinnék, megijedtem a találkozástól.
– Ez igaz.
– Gyere! Tudok egy helyet, ahol beszélgethetünk, és még fogyaszthatunk is valamit.
– Innék egy kávét.
– Azt is lehet ott, ahova megyünk.
Elindultak a bevásárlóközpont közepe felé, majd egy lifttel felmentek az emeletre. A liftből kiszállva, Sanyi a cukrászda felé vette az irányt. Leültek egy asztalhoz, amikor Ildi a felszolgálólány észre vette Sanyit. Oda ment hozzájuk, és mosolyogva megszólal.
– Sziasztok! Mit hozhatok?
– Szia! – köszönt szinte egyszerre Vera és Sanyi.
– Neki egy kávét, én pedig egy gesztenyepürét szeretnék.
– Máris hozom.
Pár perccel később megjelent Ildi az asztalnál, kezében a kávéval, és a gesztenyepürével. Először a kávét tette Vera elé. Ahogy közelített a keze az asztal felé, Vera nyújtotta a saját kezét, hogy elvegye a csészét a kistányérral, közben összeért a kezük a tányér alján. Egy-két másodpercre megállt a levegőben a mozdulat. Hirtelen egymás szemébe néztek, és megjelent valami szikra mindkét lány szemében. Miután lekerült a kávés csésze az asztalra, Sanyi is megkapta a gesztenyepüréjét. Ezután Ildi elment az asztaltól. Vera és Sanyi beszélgettek, amíg elfogyasztották, amit eléjük raktak. Később Sanyi fizetett, majd elindultak. A főbejáratig kísérte Sanyi a vörös hajú lányt, majd elköszöntek egymástól. Mindenki ment haza felé. Este ismét az interneten beszélgettek.
– Láttam, szikrázott köztetek a levegő. Tetszik?
– Szép. Nem dobnám ki az ágyamból, ha arra kerülne a sor.
– Neki is tetszel, úgy vettem észre. Ahogy tudom, neki is volt már lánnyal dolga. Ha akarod, beszélek vele. Egy kérésem van viszont.
– Mi az?
– Szeretném nézni, ahogy összegabalyodtok. Ha nem zavar, hogy ott vagyok.
– Engem nem zavar.
– Oké. Akkor beszélek vele.
Másnap Sanyi ismét kiment a cukrászdába. Elfoglalta szokásos helyét egy két személyes asztalnál, mikor Ildi, a felszolgálólány észre vette. Egyből oda sietett hozzá.
– Szia! Örülök, hogy újra látlak. Mit hozhatok?
– Szia! Első sorban hozzád jöttem. Beszélni szeretnék veled. De ennék is valamit.
– Mi legyen az?
– Mi van gesztenyepürén kívül?
– Somlói van, csoki torta, fagylalt, ezek, amiket te szoktál kérni.
– Akkor egy Somlóit szeretnék.
– Rendben. Máris hozom.
Két perccel később Ildi letette a Somlóit Sanyi elé, majd Jó étvágyat kívánt, és megkérdezte.
– Miről szeretnél beszélni velem?
– A tegnapról. Láttam, hogy izzott köztetek a levegő Verával, az ismerősömmel.
– Meglepett, ahogy hozzáért a csészét tartó kezemhez. Szerintem bele is pirultam.
– Igen. Te is, és ő is piros lett egy kicsit. Szikrázott köztetek a levegő. Azt kérte, beszéljek meg veled egy találkozót, amikor mindketten ráértek.
– Én holnap délután ráérek. Délelőtt kell csak egy kicsit bejönnöm.
– Oké. Ő is csak délig dolgozik általában. Akkor megmondom neki, hogy holnap találkozhattok. Ide hívom. Viszont van egy kérdésem.
– Mi lenne az?
– Zavarna, ha ott lennék, amikor egymással foglalkoztok?
– Egyáltalán nem. Sőt! Ha akarod, és ő is benne van, akkor ketten foglalkozunk veled köszönet képen, hogy összehoztál minket.
– Persze, hogy akarom. Szeretném. Két lánnyal még úgyse volt dolgom egyszerre. Eggyel is csak nagyon régen.
– Akkor épp itt az ideje, hogy visszatérj a nyeregbe.
Eközben Sanyi elfogyasztotta az elé rakott édességet, majd mikor fizetni akart, Ildi megszólalt.
– Kivételesen a vendégem vagy.
– Köszönöm. Akkor holnap jövünk.
– Rendben. Várlak.
– Szia!
– Szia!
Sanyi hazament, és este megírta Verának, hogy mit beszélt meg.
– Szia! Beszéltem a lánnyal. Holnap déltől szabad, de a munkahelyén vár minket. Aztán majd eldöntjük, hogy hova megyünk. Szállodába, vagy valamelyik lakásba.
– Szerintem jöhetünk ide is. Ide be tudsz jönni az elektromosoddal. A háziállatokat kizárom a másik szobába.
– Rendben. Akkor holnap, ahogy végzel, találkozunk ugyanott, ahol tegnap.
– Oké.
Másnap Sanyi ismét kiment a bevásárlóközpont főbejáratához. Pár perccel később megérkezett Vera is. Üdvözölték egymást, majd fölmentek az emeletre, a cukrászdához. Ahogy mentek az asztalok felé, meglátták Ildit a pultnál már civilbe öltözve. Egy pillanattal később ő is észre vette őket. Eléjük sietett.
– Sziasztok! – köszönt nagy mosollyal az arcán.
– Szia!
– Szia!
– Hadd mutassalak be titeket egymásnak. Ez a szép kis vörös gyönyörűség, Vera. Ő pedig Ildi.
Ekkor a két lány adott két puszit egymásnak.
– Hova megyünk?
– Azt beszéltük Verával, hogy hozzá, mert oda én is be tudok jutni, és nem zavar senki.
– Oké. Akkor menjünk!
A két lány, és az egy szem pasi elindultak a cél felé. Kb. egy óra utazás után, megérkeztek Vera lakásához. Ahogy kinyitotta az ajtót, egyből megjelentek a háziállatai. Két macska, és egy kisméretű kutya. Miután mindenki megsimogatta őket, Vera áttessékelte az állatokat a másik szobába, és rájuk zárta az ajtót. Visszament a két vendégéhez, és egyből letámadta a másik lányt. Megfogta a két vállát, és hevesen szájon csókolta. Ildi az első meglepődése után, visszacsókolta. Ezután helyet foglaltak a franciaágyon, és lassan elkezdődött a műsor. Sanyi az elektromosában ülve nézte, ahogy a két lány módszeresen lehámozta egymásról a ruhát, majd elkezdték egymást simogatni, csókolgatni. Végül 69-es pózban nyalták egymást, amíg mindketten el nem élveztek. Pozíciót váltottak, így már mindketten egymással szemben feküdtek, és szemeztek egymással. Időnként csókot váltottak. Miután megpihentek, Ildi szólalt meg elsőnek.
– Sanyi csak nézőnek van itt, vagy vele is csinálunk valamit?
– Szeretnél?
– Igen. Kíváncsi vagyok, mire képes.
– Rendben. Hallottad? Ildi szeretne veled is kezdeni valamit. Gyere! Ülj át ide!
– Miért? Te nem?
– Dehogynem. Én is kíváncsi vagyok, milyen lehetsz az ágyban.
– De tudod, hogy előbb van egy kis dolgod.
– Tudom. Le kell vetkőztetni, és megszabadítani az akadálytól, ami miatt nem vagy képes akármikor szeretkezni.
– Milyen akadálytól?
– Van egy katéter benne.
– Ó te szegény. Akkor majd óvatosan bánunk veled. Természetesen én is segítek, amit tudok.
Sanyi átült az ágyra, Vera elvitte az elektromosát az útból, majd visszatérve elkezdte vetkőztetni alulról. Ildi fölül segített neki megszabadulni ruházatától. Miután levetkőztették, Vera hozta a segédeszközöket, amivel megszabadítja katéterétől, és amikor végzett a művelettel, segítettek neki kényelmesen lefeküdni. Ezután a két lány megbeszélte, hogy ki hol foglalkozik a pasival. Ildi ment lentre, hogy finoman kényeztesse a katétertől megszabadított farkat, ami abból állt, hogy gyengéden simogatta, körbenyalta, majd óvatosan a szájába vette, és elkezdte gyengéden szopni. Vera eközben csókolózott a pasival, majd az arca fölé került, ami azt jelentette, hogy Sanyinak be kellett vetnie a nyelvét, és kinyalni a lány punciját. Miután a lány is, és a férfi is eléggé felizgult, Ildi és Vera helyet cserélt. Vera finoman meglovagolta a merev farkat, amíg Ildi felkínálta magát a férfinek, hogy most az ő punciját nyalja ki. Eközben a két lány egymással is foglakozott. Csókolóztak Sanyi fölött. Amikor Ildi is elérte azt az izgalmi állapotot, amit az előbb Vera, ő ereszkedett rá a férfi merev farkára. Finoman lovagolt rajta addig, amíg végül mindketten el nem élveztek. Ezalatt Vera elővette az éjjeli szekrényéből az elemes vibrátort, és azzal juttatta magát a csúcsra. Szinte egyszerre élveztek el mindhárman. Egymás mellé feküdtek, és így pihentek egy ideig. Majd elmentek fürdeni. Mindhárman egyszerre fürödtek. Sanyit leültették a kád aljára, a két lány, meg elé, és mögé térdelve fürdették meg. Ezután ők maguk is lezuhanyoztak. Visszamentek a szobába, és lefeküdtek. Sanyi feküdt középen, Ildi és Vera a két oldalán. Éjjel még egyszer szeretkeztek, majd másnap mindhárman visszamentek a találkozási pontra. Ildi ment a cukrászdába dolgozni, Vera a gondozottjához ment, hogy ellássa, Sanyi meg haza indult.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.