Még egyszer megfordultam, lassan táncoltam és büszkén ringattam csupasz seggemet a család előtt

Koppantottam a nehéz sárgaréz kopogtatóval a vastag tölgyfaajtón; Hallottam, ahogy a hideg, éjszaka csendjében, a tompa koppanás visszhangzik odabent. Egy perccel később lágy fénycsóva világította be a folyosót, és láttam, ahogy egy férfi sziluettje bontakozik ki az ajtó felé sétálva. Nem is tudom, miért dobbant akkorát a szívem. Nem volt szokásom segítséget kérni a bátyámtól, de végül is erre való a család.

A bátyám kissé meglepődött, de örült, hogy lát, és azonnal beinvitált a hideg elől. Elvette a kabátomat, és bekísért a nappaliba, vagy ahogy ő nevezte, a könyvtárba. Leültünk a tűz mellé, és mindkettőnknek töltött egy pohár finom pálinkát. Gyorsan belekortyoltam a tüzes folyadékba; reméltem, hogy segít majd megtalálni a szavakat, amit kérdezni akartam. A bátyám csak nézett, kezében a poharával, és lögybölve melegítette a pálinkáját. Hirtelen elszégyelltem magam, amiért majdnem egy szuszra lehúztam a kezembe adott italt. Ismerve a bátyámat, ez egy valószínűleg nagyon régi és drága ital volt.

– Jó… Ken… mármint a pálinka. És a tűz… – motyogtam.

– Igen, az – felelte, miközben az aranybarna folyadékot lögybölte a pohárban. – Személyes ajándék volt a bordeaux-i intézet vezetőjétől. Majdnem száz éves…

Majdnem felhorkantam. A bátyám nem volt gazdag ember, inkább a tudást részesítette előnyben a birtoklásnál, de az a kevés, amije volt, csak a legjobb minőségű volt. Megfogadtam magamnak, hogy a következő kortyot teljes mértékben kiélvezem, és gondoskodom róla, hogy ő is lássa.

– Nos, mi az, amiért jöttél? Úgy értem, mindig szívesen látlak, és élvezem a társaságodat, de van valami, ami nyugtalanít, és abból ítélve, ahogy ezt a nagyon finom konyakot lehúztad. Bökd ki.

– Sajnálom… igazad van, van valami. Tudom, hogy már így is ellep a munka, a könyved, az előadások és a kutatási projektek, de tudnál… tudnál segíteni Jeff-nek az iskolában? Esetleg korrepetálni? – kérdeztem a bátyámat.

Ahelyett, hogy közvetlenül válaszolt volna a kérdésemre, Ken felállt a klubfotelből, és a kandallóhoz lépett. Egy újabb fahasábot dobott a tűzre, a piszkavas segítségével pontosan elrendezte a fát, és visszatette a helyére a fém szikravédőt. Egyetlen szó nélkül visszasétált a székéhez, és ismét leült. Csak ezután válaszolt a kérésemre.

– Megtehetném, de Jeff-nek valójában nincs szüksége korrepetálásra. Nagyon okos fiú – mondta. Nem éppen ezt a választ reméltem.

– Tudom, hogy az, de ha nem javít a jegyein, akkor meg kell ismételnie ezt az évet.

Ismét hallgatott egy darabig, és csak nézte, ahogy a fát nyaldossák a lángok.

– Majdnem engemet is meghúztak – mondta végül.

– Tényleg? De neked csak ötösöd volt – kiáltottam fel, meglepődve a vallomásán.

– Nem mindig… – mondta, és kortyolt egyet. – Amikor körülbelül Jeff korában voltam, volt egy időszak, amikor nagyon rosszak voltak a jegyeim, és majdnem megbuktam. Csak anya… ööö… motivációs technikái miatt lettem kitűnő.

Teljesen elképedtem. Emlékeim szerint a bátyám nem volt más, mint egy zseni, a legokosabb fiú az iskolában. Osztályelső volt, a legtöbb pontszámaival érettségizett, és ennek eredményeként több neves egyetemre is mehetett volna. Hogyan bukhatott meg majdnem, és mit tett anyánk, hogy ezt megakadályozza?

Édesanyám most egy otthonban volt, súlyos Alzheimer-kórral. Amikor legutóbb meglátogattuk, csak ült a székében, és meg sem ismert minket. Bármit is tett a bátyámért, az a fiamon nem tud segíteni. Azt nekem kellett volna megtennem.

– Szóval mit tett anyánk, hogy olyan kitűnő tanuló lett belőled?

A bátyám egyenesen a szemembe nézett, és láttam rajta, hogy elkomorodik. Amikor végre megszólalt, nem adott rögtön választ, hanem visszakérdezett.

– Biztosan, hogy tudni akarod?

•••

Egy órával később már újra a kocsimban ültem, és havas tájakon keresztül hajtottam. A hosszabbik utat választottam hazafelé, és hagytam, hogy a bátyám szavai érlelődjenek bennem, miközben a fák és a házak elhaladtak mellettem. Az agyam kavargott, és a szívem hevesen dobogott, miközben milliónyi kérdés kavargott a fejemben. Kenneth kérdése, hogy biztos vagyok-e benne, hogy tudni akarom, visszhangzott a fülemben. Igen, tudni akartam, de most, hogy tudtam, nem tudtam elhinni.

– Emlékszel, hogy anya egy kicsit „szabad szellemű” volt, a hatvanas évek tipikus gyereke – kezdte a bátyám a történetét.

– Egy hippi?

– Nevezheted így is, ha akarod.

Bár anya nem beszélt sokat a múltjáról, mindketten tudtunk a vad napjairól, mielőtt letelepedett, férjhez ment és megszült volna minket. Anyánk tagja volt egy idealista emberekből álló csoportnak, akik egy olyan közösséget alapítottak, ahol nem volt magántulajdon. Mindenen megosztoztak, ételen, ruhán, lakáson, mindenen. Mindenféle drogot használtak, és mindenütt a szabad szerelem volt az alap. Bár idősebb korára fel kellett adnia ezen eszmék nagy részét, határozottan ő volt a legmenőbb anya az iskolában.

– Mi van vele? – kérdeztem.

– Nos, ő úgy vélte, hogy csak egy dolog van, ami motiválhat egy tizenéves fiút a tanulásra.

Egy perc szünetet tartott, mintha csak arra várt volna, hogy kérdezzek. Azonban hallgattam.

– Ugyan már, ne játszd az ártatlant – mondta huncutul mosolyogva.

– S… Szex? – dadogtam.

Úgy bólintott rám, mintha az egyik diákja lennék, aki épp most válaszolt helyesen.

– Anya elvitt egy kurvához, ha átmentél? – kérdeztem meglepődve.

– Nem egészen – mondta, és ismét szünetet tartott. – Tessék, hadd töltsem újra a poharad.

Tudtam, hogy szükségem van rá, és bólintottam, miközben leültem, és lelkileg felkészültem arra, ami következik. Kenneth megtöltötte a poharamat és a sajátját, visszatette a dugót az üvegre, és szintén leült.

– Egyik este anya bejött a szobámba, és azt mondta, beszélnünk kell. Leült az ágyamra, és ekkor mesélt nekem erről az 5-4-3 jutalmazásról…

Ez enyhén szólva is szokatlan terv volt, radikális és veszélyes. De tudtam, hogy tennem kell valamit, még ha őrültség is. Nem volt kétséges; amit anya csinált, az nagyon hatékonynak bizonyult, és ha azt akartam, hogy Jeff idén átmenjen, akkor legalább fontolóra kellett vennem.

Nagyon nehezen tudtam eldönteni, mit tegyek. Ha nem teszek semmit, Jeff biztosan megbukik, de valahányszor úgy döntöttem, hogy végigcsinálom a tervet, egy hang megszólalt bennem, hogy ez valószínűleg egy életre megrongálja, mintsem javítana a jegyein. Másrészt, nyilvánvalóan nem okozott traumát Kennek; ha igen, nem hozta volna fel a témát.

Ó, mit tegyek?

Újra rákezdett havazni, és miközben óvatosan vezettem a makulátlanul fehér világban, még egyszer végigfuttattam a fejemben az összes többi lehetőséget. Arra a következtetésre jutottam, hogy valóban nem volt megvalósítható alternatíva. Már így is kevés volt a pénzem, és a tanárok megvesztegetésétől vagy egy teljes munkaidős és nagyon drága tanító felfogadásától eltekintve abszolút mindent kipróbáltam, ami egy anyának csak eszébe juthat. Mindent, kivéve ezt.

Mielőtt véghezvittem volna a tervet, azt is meg kellett kérdeznem magamtól, hogy képes vagyok-e rá. Tudnám-e a szexet használni Jeff motiválására? El tudnám-e csábítani a saját fiamat, és meg tudnám-e tenni vele mindezeket a dolgokat? Őszintének kellett lennem.

Nehéz volt beismerni, de nem egyszer éreztem már határozottan nem helyénvaló vonzalmat Jeff iránt. A fiam, de emellett nagyon jóképű srác. Ahogy ránéztem, felismertem azokat a dolgokat, amelyek miatt évekkel ezelőtt beleszerettem az apjába. Nem lenne túl nehéz engedni ennek, most, hogy volt rá jogos okom.

Igen, meg akartam tenni.

Talán.

Néhány héttel később a konyhaasztalnál ültem, és vártam. Rengeteg időm volt, hogy meghozzam a döntésemet, mérlegeltem az érveket és ellenérveket, és szinte minden nap meggondoltam magam. Előttem volt Jeff legutóbbi bizonyítványa, és egyetlen jó jegy sem volt benne, kivéve a testnevelés. Kizárt, hogy ilyen jegyekkel átmenjen, de még most is nagyon bizonytalan voltam. Nem volt időm visszamászni, mert hallottam, hogy Jeff lemegy a lépcsőn.

Ahogy besétált a konyhába, végül úgy döntöttem, hogy belekezdek…

– Ülj le, fiam – mondtam, igyekeztem szigorúnak hangzani, de nem annyira, hogy megijedjen.

Láttam, ahogy a tekintetét rólam a bizonyítványra, ismét rám, majd az üres székre és a konyhaajtóra vándorolt, mielőtt szó nélkül leült volna. Tudta, hogy miről van szó, és jobban tudta, minthogy tiltakozzon.

– Próbáltam segíteni neked, próbáltalak edzeni, sőt, még büntetni is. Iskolát váltottál, és nyári iskolába jártál. Tudom, hogy okosabb vagy ennél, és ezt be is fogjuk bizonyítani.

Jeff megrázta a vállát, és közömbösen bólintott.

– Van valami, amit ki akarok próbálni, egy utolsó dolog. Érdekel?

Kigomboltam a blúzom felső gombjait. Jeff azonnal lesütötte a szemét, és lakmározott a dekoltázsomon, amit mutattam. Ó, igen, nagyon is érdekelte.

– A következő értesítődben… – kezdtem, majd megálltam, hogy mély levegőt vegyek. – Ha hármast kapsz, láthatsz meztelenül.

Elkerekedtek a szemei.

– Ha négyest kapsz, akkor leszoplak.

Leesett a szája.

– És ha ötöst kapsz, akkor, amit csak szeretnél.

Úgy nézett ki, mint aki nem hisz a fülének, és jó néhány pillanatba telt, amíg felfogta az ajánlatomat. Nem láttam, mi történik az asztal alatt, de lefogadom, hatalmas merevedése lett. Aztán felcsillant a szeme, és egy félénk mosoly alakult ki szája szélén.

– Mit gondolsz? – kérdeztem.

– Csak azon gondolkodtam… Mit kapok az ötösért – mondta, miközben felemelte a kezébe egy nemrég írt földrajzdolgozatát.

Megkönnyebbülés volt, hogy Jeff ilyenkor képes volt viccelődni; a felvetésem nem hozta túlságosan ki a sodrából. Azonban még nem volt itt az ideje a jutalomnak.

– Az egyes azt jelenti… hogy baszd meg magad – kuncogtam, miközben újra begomboltam a blúzomat, egyet nyitva hagyva, emlékeztetőül arra, ami az övé lehet.

Jeff tudta, hogy komolyan beszélek, és tudta, hogy nem szabad tovább erőltetni a viccet.

– Na, menj – veregettem meg a térdét -, és kezdj neki a házi feladatodnak, én pedig főzök nekünk egy finom vacsorát.

A vacsora alatt és egész este folyamatosan incselkedtem vele, kidüllesztettem a mellemet és nedvesítettem az ajkaimat. Ahogy vacsora után felállt, próbálta leplezni a nadrágján kialakult sátrat. Biztosan megőrjítette a tudat, hogy ott vagyok neki, készen és készségesen, csak egy jó fokozattal arrébb. Végül a frusztráció eluralkodott rajta, és eltűnt a szobájában. Remélhetőleg tanulni, de valószínűleg csak a farkát verte.

De ahogy a következő hetekben továbbra is a poklot is kiverem belőle, a jegyei lassan javulni kezdtek. Az egyesekből kezdtek kettesek lenni, én pedig cserébe elkezdtem szexisen öltözködni. Mikor kiosztották az értesítőt, egyetlen egy ötös sem volt benne. Sőt, ahogy Jeff rámutatott, még egy pár hármas is volt.

Itt volt az ideje, hogy betartsam az alku rám eső részét. Ez volt az a pillanat, amitől korábban rettegtem, de az elmúlt hetekben elfogadtam, sőt, már vártam is. Eddig sem voltam egy slamasztika, de egy intenzívebb edzésprogram és egy nemrégiben tett látogatás a szépségszalonban azt jelentette, hogy valószínűleg dögösebben nézek ki, mint a legtöbb lány az iskolájában.

– Három hármas – mondtam büszkén. – Szóval, szeretnél ‘megnézni’?

Bólintott.

– Most?

Ismét bólintott.

Hátrébb toltam a széket, hogy ne takarja el a kilátását az asztal.

– Megérdemelted, és nagyon büszke vagyok rád. Remélem, élvezni fogod a műsort – mondtam, miközben elkezdtem kigombolni a blúzomat.

Már láttam néhány teszteredményét, így tudtam, hogy nagyon is reális esély van arra, hogy a jegyei elég jók legyenek, hogy megjutalmazzam. A vetkőzésre készülve extra szexi fehérneműt vettem fel. Tudtam, hogy értékeli, mivel hallottam, ahogy Jeff zihál, amikor felfedtem a fekete csipke melltartóban lévő melleimet; a csipke anyagán keresztül a kemény, rózsaszín mellbimbóim nagy része látható volt. Hagytam, hogy a blúz lecsússzon a vállamról, és a konyha padlójára hulljon.

A következő a farmerom volt. Felálltam, és elkezdtem kigombolni a sliccét. A blúzomhoz hasonlóan lassan, gombról gombra haladtam, apránként felfedve az alatta viselt meglepetésemet. Fekete tangát vettem fel, ami nagyon keveset hagyott a képzeletre. Zsinórdarabok tartották a pici, átlátszó anyagból készült háromszöget, amely szinte semmit sem tett azért, hogy elrejtse a szőrtelen puncimat.

Elfordultam tőle, miközben letoltam a farmert a csípőmről, és felfedtem kerek fenekemet. Kicsit előrehajoltam, ahogy ledobtam a nadrágot, kínzó előzetest adva neki mindabból a finomságból, amit később le fogok neki csupaszítani. Ha a tanga más színű lett volna, mint fekete, akkor egy nagy sötét foltot látott volna, ahol a nedvességem átitatta az anyagot.

Ahogy a farmer lecsúszott, egy másik meglepetést is felfedett számára, a drága fekete selyem- és csipkeharisnyámat. Kiléptem a nadrágból, és lassan megfordultam, érzékien vonaglottam, miközben megmutattam jól kidolgozott testemet.

Incselkedően lassan leoldottam a pántokat a vállamról, és kioldottam szexi melltartóm első kapcsát. Jeff közelről nézte, és szinte csorgott a nyála, ahogy elhúztam a kosárkákat, és felfedtem a melleimet. Nem voltak nagy mellek, de a napi fekvőtámaszok és súlyemelés évei miatt dacolt a gravitációval, és kereken, feszesen állt.

A következő levetendő darab a kis fekete tanga volt. A hüvelykujjaimat a zsinórpántok alá akasztottam, és a csípőmön letoltam. A szívem hevesen kalapált, hogy lelepleztem a fiamnak a puncimat. Szépen gyantázva és akcióra készen állt; nedves és duzzadt volt az izgalomtól.

A fiam elfelejtett minden szerénységet, és nyíltan bámulta a majdnem meztelen testemet. Még egyszer megfordultam, lassan táncoltam és büszkén ringattam csupasz seggemet.

A vetkőzésem utolsó részéhez ismét leültem a székre. Egyik lábamat magasra emeltem a levegőbe, és letekertem a harisnyámat. Enyhe szögben ültem a fiamhoz, így a másik lábam kitakarta a nemem látványát. Éreztem a levegő hűvösségét meztelen puncim nedves ajkain. Évek óta nem voltam ennyire felizgatva, és tudtam, hogy a fiam is látni fogja. Behajlítottam a térdemet, és lehúztam a selyemharisnyát a lábamról. Egyetlen rúgással a lábammal átrepült a levegőben, és Jeff előtt landolt.

Már csak egy utolsó ruhadarab maradt. Felemeltem a másik lábamat, a hozzá közelebbit, és ugyanolyan incselkedő módon elkezdtem lehámozni azt a harisnyát is. A nagy különbség az volt, hogy ezúttal a puncim ki volt tárva, és teljes belátása volt.

Hirtelen Jeff halkan felnyögött, és a nadrágján sötét folt jelezte izgalmát. A teste reakciójától zavarba jött, gyorsan kimentette magát, és elrohant a szobájába.

Nem tehettem róla, de egy kicsit büszkeség töltött el; épp most élvezett el a fiam a látványomra. Anyám terve jobban működött, mint reméltem.

Majdnem fél óra telt el, mire visszajött, én pedig a konyhában voltam, és vacsorát főztem. Magas sarkú cipőn és egy apró fekete kötényen kívül semmi mást nem viseltem, és intettem neki, hogy üljön le. Tekintete égette a seggemet, közben próbált csevegni, mialatt főztem. Abszurd, milyen gyakran elejtettem egy kanalat vagy egy kést, és le kellett hajolnom, hogy felvegyem.

Mintha aznap este valami baj lett volna az evőeszközökkel, mert vacsora közben többször is Jeff kése és villája is a földön végezte. Háromszor is eltűnt az asztal alatt, hogy visszaszerezzen egy evőeszközt, és én minden alkalommal meggyőződtem róla, hogy széttárt lábbal és teljesen szabadon ülök előtte. Mindketten tudtuk, hogy mi történik, és ez egy olyan játék volt, amit mindketten élveztünk.

Bár több időt töltöttünk ugratással, mint evéssel, a vacsora túl hamar véget ért. Ahogy Jeff felállt, és elindult kifelé a konyhából, én gyorsan mögé kerültem. Megdermedt, amikor megérezte a meztelen testemet olyan közel magához.

– Légy kedves, és tedd be az edényeket a mosogatógépbe, amíg én a nappaliba megyek – suttogtam a fülébe, miközben hagytam, hogy felálló mellbimbóim a karját súrolják. Mivel nem volt vér az agyában, mind a farkába tolult, képtelen volt ellenállni a kérésemnek.

– Persze, nem probléma – motyogta, és valóban elkezdte letakarítani az asztalt.

Elmosolyodtam újdonsült erőmön, és besétáltam a nappaliba, ahol lefeküdtem a kanapéra. Tíz perccel később Jeff is bejött a nappaliba.

Még mindig meztelenül feküdtem elnyújtózva a kanapén, miközben tévét néztem. Kényelmes póz volt, ami a fiam számára is csábító lehetett. Jeff egy pillanatra megállt, és rám nézett, mielőtt leült volna. Észrevettem, hogy nem a szokásos helyét választotta a tévé előtt, hanem velem szemben ült le. Korábban lecserélte a koszos farmert egy tréningruhára, és láttam, hogy a farka már megint kemény volt, és szépen kilógott a nadrágja elejéből. Már nem tett erőfeszítést arra, hogy elrejtse az izgalmát, ahogy én is szemérmetlenül mutogattam a duzzadt, nedves puncimat.

Ahogy leszállt az este, mondtam Jeff-nek, ideje lefeküdni. Engedelmeskedett, és amikor jó éjt puszit adtam, megragadtam a derekát, és erősen magamhoz húztam. Meztelen melleim a mellkasához nyomódtak, és a medencémet forgatva ingerlően dörzsöltem a puncimat az öléhez. Halkan felnyögött, és éreztem, hogy a farka lüktet, amikor másodszor is beleélvezett a nadrágjába.

– Szép álmokat, szerelmem – suttogtam, miközben szájon csókoltam.

Ahogy Jeff felmászott a lépcsőn, észrevettem, hogy a fiam egy kis nedves foltot hagyott a szeméremdombomon. Az ujjammal letöröltem, és megéreztem Jeff spermáját, amely átszivárgott a szöveten. Hirtelen felindulásból a számhoz emeltem az ujjamat, és megkóstoltam a fiam spermáját. Csak egy parányi mennyiség volt, de a nedvének íze elragadó volt, és alig vártam, hogy még többet kóstolhassak belőle, egyenesen a forrásból.

Eddig úgy tűnt, anyám technikája csodálatosan működik. Néhány hét telt el azóta, hogy kiérdemelte azt a kiváltságot, hogy meztelenül láthasson engem, és a jegyei még mindig javultak. Jó fiú volt, és úgy döntöttem, hogy ma este valami különlegeset érdemel. Adok neki egy kis ízelítőt abból, hogy mi vár rá, ha folytatja a tanulást.

Rendben, hazudtam. Kanos voltam. A fiam előtt kitéve magam a falra másztam az izgalomtól. A libidóm az egekbe szökött, és naponta maszturbáltam. Most éppen a puncim sikoltozott a figyelemért.

Meztelenül feküdtem a kanapén, és tévét néztem. Tudtam, hogy a fiam engem néz, mint mindig. A kezemmel, amely eddig a hasamon pihent, lecsúsztattam a kissé szétnyitott lábaim közé. Jeff szemei csészealjnyira kerekedtek, ahogy nézte, ahogy lazán dörgölöm a puncimat. Rámosolyogtam, nyugtáztam a tekintetét, és körbejártam az ujjammal a csiklómat. Tudtam, hogy kanos vagyok, de meglepett, mennyire forró és nedves volt a puncim.

Nagyon jó érzés volt a puncimmal játszani; hogy nézte, csak egy plusz bónusz volt. Felemeltem a térdeimet és széttártam a lábaimat, hogy a fiam mindent láthasson, amit csinálok. Két ujjal széthúztam az ajkaimat, és megmutattam neki a benne lévő fényes rózsaszínt. A másik kezemmel egy ujjamat a duzzadt csiklómtól a nedves nyílásomig vezettem, és belemártottam.

Jeff is kezdett felizgulni. Normális volt, hogy felállt, amikor engem nézett, de általában igyekezett megőrizni a szerénységét, és eltakarni a merevedését. Talán azért, mert már nem érdekelte, vagy talán azért, mert túlságosan izgatott volt, de meg sem próbálta elrejteni a nadrágjában kialakuló sátrat.

Hozzáadtam egy második ujjamat, a másikkal együtt kalapálva, miközben a hüvelykujjam a csiklómat dörzsölte. Ha Jeff nem látta volna korábban, hogy mennyire nedves vagyok, az ujjaim hangjai mostanra már elárulták volna.

Halk nyögés hagyta el az ajkaimat. De jó is volt.

Jeff most a dudorát dörzsölgette, miközben nézte, ahogy maszturbálok. Én is látni akartam őt.

– Mutasd meg nekem – mondtam -, látni akarom.

Jeff habozás nélkül kinyitotta a nadrágját, és kihúzta a farkát. Ez volt az első alkalom, hogy láttam a farkát, amióta gyerekkorába fürdettem. Persze láttam és éreztem a dudort a nadrágjában, és elképzeltem, hogyan fog kinézni, de amikor a valóságban láttam, megdöbbentett az erotikus szépsége. Nagyobb volt, mint gondoltam volna, simán akkora, mint az apjáé. Vastag és erezett volt, és dús, rózsaszín makkal, amiről tudtam, hogy élvezetesen fog belemerülni a puncimba. Tényleg vissza kellett fognom magam, hogy ne hívjam magamhoz, és hagyjam, hogy elkápráztasson ezzel a csodálatos szerszámmal.

Újra nyögésben törtem ki, amikor a lüktető makkjáról egy nagy, tiszta csepp elő-váladék csorrant végig lassan a szárán.

– Simogasd – suttogtam.

Megragadta és elkezdte verni. Mennyire szerettem volna, az az ököl lenni; a nagy, lédús farkát körbefogva érezni, ahogy feszíti nélkülöző puncimat, hogy órákon át dugjon, és töltsön meg vastag vérfertőző spermával.

Két ujjal dugtam magam, Jeff ritmusában. Nem telt el sok időbe, mire a felsóhajtott, és a teste megfeszült.

– El fogsz élvezni? – kérdeztem rekedten, mivel én is készültem elélvezni.

Még mielőtt a fiam válaszolhatott volna, az első spermasugár kitört a farkából, és a mellkasára fröccsent, amit még több sűrű sugár követett. Még erősebben dörzsöltem a csiklómat, és amikor spermájának utolsó adagja lezúdult az ujjain, az izmaim összehúzódtak, és a tiszta boldogság betöltötte a testemet.

Eltartott néhány percig, mire visszatértem az orgazmikus mámorból. Amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy Jeff még mindig engem figyel. Nem tudtam elnyomni egy kis kuncogást, amikor megláttam a szemében a kielégültséget. Nem volt kétséges, hogy ő is legalább annyira élvezte, mint én, és mindketten tudtuk, hogy ez csak még jobb lesz.

– Késő van, fáradt vagyok, és megyek aludni – mondtam, és felálltam. Ahogy elsétáltam a fiam mellett, megfogtam a kezét, és megcsókoltam a nyálkás ujjait. A spermájának íze nyomasztó volt.

– Szép álmokat – suttogtam és kisétáltam a nappaliból.

•••

A tanév végére a jegyei eléggé javultak ahhoz, hogy elfogadható esélye legyen a következő osztályba jutásra. Mindketten nagyon örültünk, amikor a tanára felhívott minket, és közölte, hogy lenyűgözte őket a fejlődése, és beleegyezett, hogy átengedjék. De az igazi meglepetés még azon a héten ért, amikor hazaértem a munkából, és Jeff várt rám. Nagyon izgatott volt, amikor megmutatta az értesítőjét, és mutatta a négyest, amit történelemből kapott.

– Nézd anya – mondta izgatottan.

A szívem kihagyott egy ütemet, és esküszöm, hogy a nyálam is kicsordult, amikor megláttam azt a négyest. Nem számítottam rá, hogy Jeff ilyen gyorsan négyest kap. Nem volt ez nem-kívánatos, hiszen már nagyon vágytam erre a következő lépésre, hogy végre megízlelhessem a fiam farkát. Nem is tudom, ki akarta ezt jobban, ő vagy én.

– Gondolom, tudod, hogy ez mit jelent? – kérdeztem csábítóan.

– Igen – mondta. – Le fogsz… szopni… – mondta halkan, zavarban volt, hogy kimondta. Aranyos volt.

– Mondd ki, mondd el, mit akarsz, mit csináljak – biztattam.

– Megtennéd… hogy leszopod a k… – suttogta.

– Nem kell szégyenlősködni. Csak hallani akarom.

– Szopj le, anya, azt akarom, hogy szopj le… – mondta magas hangon, elvörösödve.

– Igen, szívesen leszopnám a farkadat – mondtam és adtam neki egy puszit. – De még nem.

Láttam, ahogy a csalódottság kiül az arcára.

– Ne aggódj édesem, nem fogok visszalépni. Ma este, vacsora után a világ összes ideje a miénk lesz.

A csalódottság eltűnt, és helyébe a megkönnyebbülés tekintete lépett.

– Akarod, hogy először én vetkőzzek le?

– Nem anya, csak kezdj el főzni.

Kuncogtam, és gyorsan kipakoltam a táskákat.

A vacsora kivételesen sietősre sikeredett aznap este. Jeff pillanatok alatt kiürítette a tányérját, én pedig nem sokkal maradtam le mögötte. Szokatlan módon egyikünknek sem maradt étvágya a desszertre. Jeff még azt is felajánlotta, hogy segít elmosogatni, és együtt kevesebb mint egy perc alatt végeztünk.

Bekapcsoltam a mosogatógépet, és amikor felnéztem, Jeff várakozóan nézett.

– Mi az? – kérdeztem ártatlanul.

– Most, anya?

– Igazad van, megérdemelted. De miért nem zuhanyozol le előbb?

Engedelmeskedett, bár kissé vonakodva, felszaladt az emeletre, és bekapcsolta a zuhanyzót. Amíg ő mosakodott, én is a fürdőszobába sétáltam. Gyorsan levetkőztem, és meztelenül a zuhany alá léptem a fiamhoz.

Jeff kicsit meglepődött, amikor megérezte a kezemet a hátán, de amikor megfordult, örömmel látott engem, és a farka azonnal ágaskodni kezdett.

– Hadd segítsek tisztálkodni – mondtam, és felkaptam a tusfürdős flakont. Felhabosítottam a mellkasát és a hasát, lassan haladtam lefelé, miközben megmostam. A kezem körbe-körbe járt a lapos hasán, egyre közelebb jutva az ágyékához.

Itt volt az ideje, hogy megtegyem a nagy lépést. Amit a fiammal eddig tettünk, az enyhén szólva is helytelen volt, de most az erkölcs, a józan ész és a jó szülői magatartás minden törvényét meg fogom szegni. Remegő kézzel megragadtam a farkát, és szappanos kezeimmel lassan verni kezdtem. Lüktetett a kezemben, miközben megmostam, de nem vertem ki.

A farka nagyon jól illet a kezembe. Nem túl nagy, de acélos, és szépen felfelé görbült. Tudtam, hogy csodálatos érzés lesz, ha a puncimban lesz, de emlékeztetnem kellett magam, hogy ezzel még várnia kell, amíg nem kap ötöst. Legalább most már érezhetem, és végre megkóstolhatom őt is.

Jeff légzése felgyorsult, és a csípőjével előre-hátra kezdett lökdösődni. Most már abba kellett hagynom, nehogy a hasamra, ahelyett, hogy a számba élvezzen.

– Fordulj meg, fiam, hogy megmossam a hátad – mondtam, és még több szappant vettem, majd bekentem a vállát és a hátát. Aztán visszavezettem a vízesés alá, és hagytam, hogy a szappanos hab lemosódjon a testéről. Kezem végigsiklott izmos felsőtestén, vissza a csípőjéből kiálló húsos pólusáig. Még mindig mögötte álltam, és újra maszturbálni kezdtem, a mellemet a mellkasához szorítva.

– Ne várjunk tovább. Most azonnal akarom csinálni – suttogtam, és visszafordítottam.

Letérdeltem, és felkészültem a tabu aktusra. A pénisze ott volt előttem teljes fenséges pompájában. A nagy, meredező farka minden szívdobbanására könnyedén meglengett, és apró nyílásából egy csepp elő-váladék csordogált. A szívem hevesen dobogott, és a fejem forgott, miközben megragadtam a fiam farkát, és úgy hajlítottam lefelé, hogy majdnem az ajkaimhoz ért.

Ezt akartam csinálni.

Adtam egy apró csókot a hegyére, amit egy második és egy harmadik követett. Aztán kidugtam a nyelvemet, és hosszában végignyaltam. Megcsókoltam a zacskóját, majd vissza, egészen a makkjáig; majd kitátottam a számat, és bekaptam a gömbölyű makkját. Jó ideje volt már, hogy utoljára leszoptam valakit, de olyan ez mint a biciklizés, hamar eszembe jutott minden. Az is segített, hogy valószínűleg nem sok tapasztalata volt, és nem tudta, mire számítson.

– Hűha, anya – nyögött fel, miközben előre mozdultam, és a torkomra vettem, amíg az ajkaim a szeméremcsontját nem érintették. Hagytam, hogy kicsit dugja a torkomat, és olyan mélyre vettem be, amilyen mélyre csak tudtam. Aztán kivettem a számból, és vertem, miközben csókolgattam a makkot, és lenyaltam a farkából szivárgó csúszós váladék minden édes cseppjét.

Jeff az egyik kezével stabilizálta magát a csúszós padlón, a másik kezével pedig a hajamba túrva, szeretettel simogatta, miközben megakadályozta, hogy elengedjem. A keze által irányítva megtanultam, mi okozta neki a legnagyobb örömet. Miközben a farkát szopogattam, a fejemet billegtetve vertem a szárát.

– A francba anya, ez nagyszerű – nyögte. – Szopjad.

Felizgatott, hogy hallottam, ahogy a fiam egyértelműen élvezte, amit csináltam. Elszántan el akartam érni, hogy elélvezzen, még erősebben és mélyebben szoptam. Neki is tetszett, ahogyan azt a nyögéseinek megnövekedett gyakoriságából és hangmagasságából tudtam.

Tudtam, hogy az orgazmusa hamar beköszönt, mert a kezei határozottan belemarkoltak a hajamba, és éreztem, hogy az izmai összehúzódnak. Pillanatokkal később a farka lüktetni kezdett, és az első sugár a szájpadlásomnak csapódott. Megízleltem sűrű, krémes spermáját, ahogy egyre több és több krémes finomsággal borította be a nyelvemet. Tovább szopogattam és lenyeltem minden cseppet, amit adott nekem.

Amikor a golyói teljesen kiürültek, Jeff felsegített, és hosszan, gyengéden megcsókolt. Nem volt ez anyai csók, messze nem volt az. Hamarosan tátott szájjal csókolóztunk, és a nyelvünk játszott. Ez a szerelmesek csókja volt.

Miközben a zuhany alatt csókolóztunk, nyelvünk egymással csatázott, testünk egymáshoz simult, a félkemény farka a lábaim közé bökdösött. Nagyon szerettem volna érezni őt magamban; a puncim már lüktetett a várakozástól. Nehéz volt megtagadnom magamtól, amit annyira vártam, de muszáj volt. Erősnek kellett lennem, és megvárnom, hogy ötöst kapjon.

– Kezd kihűlni a víz, drágám – mondtam, amikor végre megszakítottuk a csókunkat. – Vegyünk fel egy köntöst, és nézzünk együtt egy filmet.

Aznap este még kétszer leszoptam a fiamat. Az ezt követő hetekben és hónapokban naponta leszoptam, néha még ennél is többször. Míg ő megelégedettnek tűnt az orális képességeimmel, én egy jó dugásra vágytam. Két hónappal ezelőtt újra elkezdtem szedni a tablettát, így abszolút semmi sem akadályozott meg abban, hogy végigcsináljam a fiammal, amikor eljött az idő. Szó szerint visszaszámoltam a napokat a következő bizonyítványáig. A jegyei folyamatosan javultak, és a négyesek száma folyamatosan nőtt, de legnagyobb megdöbbenésünkre egy ötös soha nem volt.

Nagyon nehéz volt számomra, hogy ne adjam be a derekamat, és ne hagyjam, hogy kényére-kedvére bánjon velem. Gyakran ujjaztam magamat, miközben szoptam, és úgy időzítettem az orgazmusomat, hogy az egybeessen az övével. Megtanultam, hogy nincs jobb, mint elélvezni, miközben a fiam a spermája ömlik a nyelvemre. Mindig ez adta a legjobb csúcspontokat.

De a vibrátorom még mindig túlórázott. Minden alkalommal, amikor leszoptam a fiamat, bemásztam az ágyamba, és műanyag játékkal basztam magam, próbáltam kielégíteni az éhségemet, de sosem elégülhettem ki. Nem tudtam, meddig tudom még megtagadni magamtól a gyönyört. Talán el kellene mennem egy bárba, találnom egy kedves pasit, és megadni neki élete éjszakáját. Az biztosan csillapítaná a vágyamat… De ez nem lenne tisztességes Jeff-el szemben.

•••

A következő értesítő néhány nap múlva volt esedékes, és legalább addig meg kellett találnom a módját, hogy kordában tartsam állatias vágyaimat.

Végre eljött a nap. Jeff korán, előttem ért haza, és a konyhaasztalnál várt rám, amikor megérkeztem. Különösen izgatott volt, amikor átnyújtotta nekem az értesítőt.

– Nézd meg a matek jegyet – tette hozzá.

A szívem kihagyott egy ütemet, és majdnem elejtettem a bevásárlószatyrot, amit cipeltem. Lehet, hogy végre megtörtént az, amiért hónapok óta reménykedtem és imádkoztam? Remegő kézzel vettem el a papírt a fiamtól. A puncim bizsergett, ahogy végigpásztáztam a jegyeket, és valóban: kékes-szürke alapon fekete tintával ott volt az érdemjegy, amire az elmúlt évben vártam. Egy ötös.

A fiam karjaiba vetettem magam, és csókokkal borítottam el.

Jeff túlságosan meglepődött ahhoz, hogy szóhoz jusson. Azt hiszem, nem tudta, mennyire vágytam rá, hogy magamban érezzem. Visszacsókolt, és a farkát a pinámhoz nyomta. Már felállt.

– Olyan keményen meg foglak dugni – suttogtam a fülébe – Menjünk a szobámba. A vacsora várhat.

Megragadtam a kezét és felrántottam a székéből. A lehető leggyorsabban a hálószobámba cipeltem, útközben dobáltam le magamról a ruháimat. Mire a szobámba értem, már teljesen meztelen voltam. A fiam nem sokkal mögöttem volt, és futás közben igyekezett levenni a nadrágját. Lehúztam a paplant az ágyamról, és a sarokba dobtam. Aztán lefektettem a fiamat a matracra, átmásztam rajta, és szájon csókoltam. Viszonozta a csókomat, és hagyta, hogy a nyelve egy darabig az enyémmel játsszon. Egy perc múlva megszakítottam a csókot, és lassan végigsimítottam a testén. Előjátékra igazán nem volt szükség. Egy évnyi incselkedés után csak arra vágytam, hogy mélyen magamban érezzem.

– Készen állsz? – kérdeztem, miközben a csípőjét átöleltem.

– Igen – bólintott, a hangja recsegett az izgalomtól.

Újra megcsókoltam, miközben megragadtam a merev farkát, és felfelé mutattam, a forró puncim felé. A pufók, kerek makkja a nyálkás bejáratomhoz simult, és ráereszkedtem. Halkan a szájába nyögtem, ahogy a farkát egészen magamba döftem.

Az egész testem örült, ahogy a puncim hirtelen megtelt a farkával. Olyan régen nem éreztem már egy nagy, kemény faszt magamban; nem is emlékszem, mikor raktak meg valaha ilyen finoman. Nagy makkja finoman a méhnyakamhoz nyomódott, szemérem ajkaim pedig a farkának tövére nyomódtak, miközben csiklóm a szeméremcsontjához dörzsölődött. Miközben teljesen bennem volt, hátradőltem, és ringattam a csípőmet rajta.

– Ó, baszd meg – nyögte, miközben lassan lovagoltam a farkán.

Tudtam, mit érez; mennyei volt magamban érezni, de ez semmi sem volt ahhoz az érzéshez képest, ami akkor támadt, amikor elkezdtem mozogni.

Ösztönösen a keze megragadta a csípőmet, és feljebb tolta a medencéjét, hogy reagáljon a mozdulataimra. Gyorsan megtaláltuk a ritmust, és elkezdtünk igazán dugni. A fiam farka szinte teljes hosszában csúszkált nedves puncimban, és minden egyes lökésnél lágy, nyúlós hangokat adott ki.

Még vagy egy perce keféltünk, amikor észrevettem, hogy rövidesen el fog élvezni; már elég gyakran leszoptam ahhoz, hogy felismerjem a jeleket. Azt is tudtam, hogy könnyedén felállítaná újra, hogy még több tiltott testi örömöt szerezzen.

– Semmi baj, Belém élvezhetsz, ha akarsz.

A szemei elkerekedtek, és csak nyögni tudott. Olyan volt, mintha egy nedves álom vált volna valóra számára.

Határozottan megragadta a fenekemet, és még erősebben rántott le a farkára. Még egy kicsit tovább akartam lovagolni rajta, de néhány másodperc múlva megfeszült, és erősen magához szorított, a farkát belém nyomva, amennyire csak tudta. Aztán mélyen felnyögött, és éreztem, hogy a farka megdagad.

– Ó, élvezek – nyögött fel. Mélyen bennem éreztem, ahogy megrándul, és melegség terült szét a puncimban. Csodálatosan pajzán gondolat volt, hogy a saját fiam pumpálja vastag, erős sugárban, forró spermáját a puncimba.

Egy örökkévalóságnak tűnő ideig pumpálta tovább a magját a testembe, mielőtt végül ellazult, és visszahanyatlott a matracra. Legurultam a fiam testéről, és mellé feküdtem.

– Ez fantasztikus volt – suttogta két csók között. – Még soha nem éreztem ilyet. Szeretlek anya.

– Én is szeretlek, fiam – mondtam, miközben kisöpörtem a haját az arcából, és újabb csókot adtam az ajkára.

Pár percig tartott, amíg visszanyertük a lélegzetünket. A fejemet a vállára hajtottam, és megsimogattam a sima mellkasát. Ahogy telt az idő, vándorló kezem lefelé vándorolt a hasán, és végigsimított a petyhüdt farkán. Éreztem, ahogy reagál az érintésemre, és lassan újra életre kel. A következő simogatásomkor még lejjebb mentem, végigsimítottam a szárát teljes hosszában. Felfelé haladva összezártam az ujjaimat, megragadva a farkát. Csupa spermaszutyok és punci-lucsok volt; nedveinket síkosítóként használva simogattam újra keményre.

– Érzem, hogy újra kemény lesz. Gondolod, hogy újra meg tudod csinálni?

– Határozottan – mondta pimasz mosollyal.

– Szeretnéd, ha ezúttal felül lennél?

Bólintott, és ahogy megragadtam, úgy fordultam meg, hogy rám feküdt, a széttárt lábaim között. Megragadtam a farkát, és a hüvelyemhez irányítottam. Amint Jeff érezte, hogy szeméremajkaim körbefogják a makkját, előre nyomult, és egy lökéssel egészen belém rakta. Néhány másodpercig mozdulatlan maradt, mintha időre lett volna szüksége, hogy feldolgozza az érzést, hogy ismét teljesen beágyazódott a puncimba. Felemelte magát a mellkasomról, és a karjaival megtámasztva magát, a csípőjét az enyémhez nyomta. Most már teljesen kemény volt, és éreztem, ahogy a makkja minden egyes lökésnél a méhnyakamat lökdösi.

A puncim nedves, cuppogós hangokat adott ki, ahogy mozogni kezdett. Mivel csak percekkel ezelőtt ontotta ki a terhét, képes volt egy kicsit visszafogni magát, és szép, erőteljes ritmusban baszott. Hatalmas farkának minden egyes lökésével teljesen kitöltött. Az első alkalommal még nem élveztem el, de most az orgazmusom erősen épült.

Egyik kezével stabilizálta magát, így a másikkal szabadon játszhatott a melleimmel. Mindig is szerettem, amikor a melleimmel játszott, és a testem bizseregni kezdett a hatalmas orgazmusra várva.

– Basszál – lihegtem – Basszál meg erősen… Már majdnem…

A gyönyör erős hulláma szabadult el. A gyomrom mélyéről eredt, átmosta a testemet, és nem hagyott maga után mást, csak tiszta boldogságot.

– Elélvezek – sikoltottam, miközben a testem remegni kezdett.

– Ne hagyd abba… – nyögtem.

Jeff folytatta a mozdulatait, hihetetlen tempóban kalapálta elkúszó puncimat. Nem hiszem, hogy valaha is ilyen erős és ilyen hosszú orgazmusom lett volna. Ki gondolta volna, hogy a saját fiam ilyen kiváló szerető.

Még nem élvezett el, és még mindig lassan, lassú ütésekkel kalapált, miközben rajtam feküdt. Némán megköszöntem anyámnak a szokatlan módszereit, miközben a karjaimba zártam a fiamat, és hosszú, szenvedélyes csókot váltottunk.

– Állj fel, és dugj meg hátulról… – súgtam a fülébe. – … mint a kutyák…

Kihúzta a farkát és mögém térdelt. A puncim kellemetlenül üresnek éreztem, de tudtam, hogy hamarosan jobb lesz, ahogy négykézláb térdeltem a fiam előtt. Azonnal éreztem, ahogy a keze a fenekemet markolja, és a makkját néhányszor végigcsúsztatta a résemen, felváltva dörzsölte a csiklómat, és csak a hegyét dugta be. Láthatóan élvezte, hogy ingerel, és megőrjít.

Amikor legközelebb a makkot a résemen tolta, és épp a hüvelyemnél járt, hátra toltam magamat, és egészen magamba fogadtam. Végül engedett, és hamarosan újra keféltünk. Éreztem, hogy a farka nagyobb, mint valaha, minden egyes lökésnél mélyebben rakott.

– Basszál…, basszál…, amilyen keményen csak tudsz… – lihegtem, és majdnem másodszor is elélveztem.

Buzgón teljesítette a kérésemet, és elkezdte a csípőjét a fenekemnek verni. A karjaim összecsuklottak, arcomat a párnába fúrva, előre dőltem. Tehetetlen hagytam, hogy a fiam kényére-kedvére döngessen, képtelen voltam bármit is tenni, csak élveztem a dugást, amit hátulról foganatosított.

A szavak megfogalmazásának képessége teljesen megszűnt bennem, ahogy ott feküdtem, nyögve és nyöszörögve; a fiam eszméletlenül megbaszott. Erősen megragadta a derekamat, és csípőjével valósággal a fenekemet kalapálta. Testünk összecsapódásának hangja töltötte be a szobát, az ágyam tiltakozó hangjaitól és a megállás nélküli nyögésemtől kísérve.

Tudtam, hamarosan újra el fog élvezni. A lökései egyre kisebbek és szabálytalanabbak lettek.

A lábaim közé nyúltam, és olyan gyorsan dörgöltem a csiklómat, ahogy csak tudtam. Néhány másodperccel megelőzve a fiamat, elélveztem. Ez egy újabb gyönyör-teli pillanat volt. A párnámba kellett harapnom, hogy elnyomjam a sikolyaimat, amelyek biztosan felriasztották volna a szomszédokat.

Az, hogy érezte és látta, ahogy elélvezek a farkán, túl sok volt számára, és ő is elélvezett. Belém vágta a farkát, amennyire csak tudta, és mélyen felnyögött. Ismét éreztem, hogy a farka pulzálni kezd, és spermáját a mélyembe köpi. Azonnal másodszor is elélveztem. Elélvező puncim minden csepp spermáját kifejte a farkából.

Egész orgazmusa alatt és még sokáig utána is bennem maradt, addig kefélt, amíg csak tudott, amíg hervadó farka ki nem csúszott, és teljesen kimerülten mellém nem zuhant. A vállamat és a nyakamat csókolta, és azt suttogta, mennyire szeret.

– Én is szeretlek… – súgtam, teljesen kielégítve.

Ahogy a fiam karjaiban feküdtem, izzadtan és boldogan, és éreztem, ahogy a spermája lassan szivárog belőlem, és lecsorog a lábamon, arra gondoltam, mit gondolnak majd rólam az emberek. Tudtam, hogy a legtöbben elítélnének, letartóztatnának és máglyán égetnének, de én tudtam, hogy amit tettem, az helyes volt.

Mögöttem Jeff halkan horkolt, kimerülten egy évnyi kemény tanulás és végül órákig tartó dugás után. Lehunytam a szemem, és hamarosan én is békésen aludtam. A vacsora várhatott.

Alig néhány óra alvás után az ébresztőórám ébresztett fel. Ahogy kinyitottam a szemem, az első dolog, amit láttam, a fiam volt. Talán még aludt, de a farka már ébren volt. Óvatosan megsimogattam a fiatal, kemény farkat, amely számtalan orgazmust adott az éjszaka folyamán. Lassan kinyílt Jeff szeme, és ahogy meglátott engem, mosoly ült ki az arcára.

– Jó reggelt, anya – mondta, és lehajolt, hogy megcsókoljon. A mellbimbóim megkeményedtek, ahogy az ajkai az enyémhez értek, és a puncim bizsergett. A testem már készen állt egy újabb dugásra, de most újra anyaként kellett viselkednem.

– Kelj fel fiam, ideje iskolába menni – mondtam, megszakítva a csókunkat.

– Muszáj anyának lennem? Nem maradhatunk így az ágyban?

– Kelj fel Jeff, ugye nem akarod, hogy megint romoljanak a jegyeid?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.