Tanár X Diák szex

Ráejtettem a nehéz rézkopogtatót a vastag tölgyfa ajtóra és hallgattam tompa puffanását a hideg, sötét éjszaka csendjében. Egy perccel később lágy fény világította meg a folyosót és egy férfi sziluettjét láttam az ajtó felé sétálni. Nem tudtam miért dobog a szívem úgy, ahogy dobogott. Nem szoktam a bátyámtól segítséget kérni, de végül is erre való a család.
A testvérem kissé meglepődött, de örült hogy lát engem. Azonnal beterelt a hidegből. Elvette a kabátomat és bekísért a nappaliba – vagy a könyvtárba, ahogy ő nevezte. Leültünk a kandalló mellé és mindkettőnknek töltött egy pohár italt.
Gyorsan kortyoltam egyet az égető folyadékból, remélve hogy segít megtalálni a szavakat ahhoz amit kérdezni akartam. A bátyám csak nézett rám és a kezében tartotta a poharát. Hirtelen elszégyelltem magam amiért majdnem kiürítettem a poharat egy húzásra. Ismerve a bátyámat valószínűleg nagyon régi és drága brandy volt.
-Ez finom … úgy értem az ital. És a tűz.- fecsegtem.
-Igen az. Személyes ajándék a bordeaux-i intézet vezetőjétől. Majdnem száz éves. – válaszolta.
Majdnem visszaköhögtem az italt. Ken nem volt gazdag ember. Inkább a tudást részesítette előnyben a birtoklással szemben de ami kevés a tulajdonában volt az mindig a legmagasabb minőséget képviselte. Megígértem magamnak hogy odaadóan élvezem a következő kortyot és gondoskodom róla hogy ezt lássa is.
-Miért akartál látni? Mindig szívesen látlak és élvezem a társaságodat, de láthatóan aggaszt valami. És abból ítélve ahogy ezt a finom konyakot ledöntötted, tényleg komoly dolog lehet.
-Sajnálom… De igazad van…van valami. Tudom, hogy már így is eltemet a munkád, a könyved, a projektjeid, de… nem tudnál segíteni Jeff-nek a tanulásban? -kérdeztem.
Ahelyett hogy közvetlenül válaszolt volna a kérdésemre, Ken felállt a fotelből és a kandalló felé lépett. Egy másik hasábot tett a tűzre. A piszkavassal eligazgatta a fát majd egyetlen szó nélkül visszasétált a székéhez és újra leült. Csak ekkor válaszolt a kérésemre.
-Meg tudnám tenni, de Jeff-nek szerintem nincs szüksége korrepetálásra. Nagyon okos fiú. – mondta.
Nem pont ezt a választ reméltem.
-Tudom hogy az, de ha nem javít az eredményein meg kell ismételnie ezt az osztályt.
A bátyám ismét hallgatott egy darabig és csak nézte ahogy a fát emésztik a lángok.
-Ez egyszer majdnem megtörtént velem is. – mondta végül.
-Tényleg? De hát csak A osztályzataid voltak! – kiáltottam fel meglepődve a vallomásán.
-Nem mindig… Jeff -hez hasonló koromban volt idő amikor a jegyeim nagyon rosszak voltak és majdnem évet ismételtem. Csak anya…. hogy is nevezzem…. motivációs technikájának köszönhetően lettem kiemelkedő diák. – mondta és kortyolt egyet.
Teljesen meg voltam döbbenve. Az én emlékezetemben a bátyám nem volt más mint egy zseni, a legokosabb fiú az iskolában. Osztályának legjobb eredményével végzett és ennek következményeként számos rangos egyetemtől kapott ajánlatot. Hogy bukhatott meg majdnem és mit tett anyánk hogy megakadályozza?
Szeretett édesanyámat most súlyos Alzheimer-kórral egy otthonban ápolták. Amikor utoljára meglátogattuk csak ült a székében és még csak meg sem ismert bennünket. Bármit is tett a bátyámért, már nem tud segíteni a fiamnak. Nekem kell megcsinálnom.
-Szóval mit tett anya, hogy azzá a diákká változtasson, akire emlékszem?
A bátyám egyenesen a szemembe nézett és láttam hogy kicsit vonakodik beszélni. Amikor végül megszólalt nem mondta el azonnal, hanem feltett cserébe egy másik kérdést:
-Biztos hogy tudni akarod?
-.-.-.-
Egy órával később újra autóban ültem és havas tájakon haladtam át. Hosszú volt az út hazafelé és hagytam hogy a bátyám szavai újrajátszódjanak a fejemben. Az elmém kavargott és a szívem dübörögött. Kenneth kérdése -miszerint biztos vagyok-e benne- visszhangzott a fülemben. Igen, tudni akartam. De most hogy tudtam, képtelen voltam elhinni.
-Emlékszel, hogy anya egy kicsit “szabad szellemű” volt? A hatvanas évek tipikus gyermeke. – kezdte a történetét a bátyám.
-Egy hippi?
-Ha így akarod hívni, akkor igen.
Bár anya soha nem beszélt sokat a múltról, mindketten tudtunk a vad napjairól mielőtt letelepedett, férjhez ment és megszülettünk neki. Idealista emberek csoportjának tagja volt, akik a közösségükben betiltották a magántulajdont. Mindent megosztottak: ételt, ruhát, házat, … mindent. A drogok sem voltak tőlük idegenek és a szabad szerelem hívei voltak. Bár az ideák többségét fel kellett adnia amikor felnőtt, határozottan ő volt a legmenőbb anyuka az iskolában.
-Mi van vele?- kérdeztem.
-Nos…úgy gondolta hogy csak egy dolog motiválhat egy tinédzser fiút a tanulásra.
Egy perc szünetet tartott, mintha a válaszomra várna. Én azonban teljesen értetlen voltam.
– Ugyan már! Ne viselkedj ilyen ártatlanul! – mondta huncut mosollyal.
-Sz…szex?- dadogtam.
Úgy bólintott mintha az egyik hallgatója lennék, aki éppen helyesen válaszolt.
– Anya elvitt egy prostihoz, ha átmentél? – kérdeztem meglepetten.
-Nem egészen. Hadd töltsem újra a poharadat!
Éreztem hogy szükségem lesz rá úgyhogy bólintottam és lelkileg készültem arra ami most következik. Kenneth megtöltötte a poharam és a sajátját majd folytatta:
-Egy este anya bejött a szobámba és azt mondta, beszélnie kell velem. Leült az ágyamra és ekkor mesélt nekem erről az ABC jutalomtervről…
Finoman szólva is szokatlan terv volt. Radikális és veszélyes. De tudtam hogy tennem kell valamit, még ha őrültség is. Nem volt kétséges hogy amit anya tett az nagyon hatásosnak bizonyult és ha azt akartam hogy Jeff is sikeres legyen ebben az évben, legalább fontolóra kell vennem.
Nagyon nehezen tudtam eldönteni hogy mit tegyek. Ha nem csinálok semmit, Jeff biztosan kudarcot vall. De valahányszor elhatároztam hogy véghez viszem a tervet egy kis hang a bensőmben folyton arra emlékeztetett, hogy valószínűbb hogy a fiam életre szóló sebeket kap mintsem javítson az osztályzatain. Másrészt nyilvánvalóan nem okozott traumát Ken-nek. Nem hozta volna fel, ha így lett volna. Ó, mit tegyek?
Ismét esni kezdett a hó és miközben óvatosan vezettem a makulátlan fehér világban, újra végigfutottam a fejemben az összes többi lehetőséget. Arra a következtetésre jutottam hogy valójában nincs megvalósítható alternatíva. Már így is kevés volt a pénzem és mindent kipróbáltam amit egy anya csak kigondolhatott. Kivéve ezt.
Mielőtt végrehajtottam volna a tervet, meg kellett kérdeznem magamtól hogy képes vagyok-e rá. Használhatom a szexet Jeff motiválására? El tudnám csábítani a saját fiamat és megtenném vele mindazt amit Ken mesélt? Őszintének kellett lennem.
Nehéz volt beismerni, de nem egyszer éreztem határozottan oda nem illő vonzalmat Jeff iránt. Tudtam hogy a fiam de egyben nagyon jóképű fiatalember is volt. Amikor ránéztem felismertem azokat a dolgokat amelyek miatt évekkel korábban beleszerettem az apjába. Nem lenne túl nehéz engedni a kísértésnek, főleg most hogy jogos okom van rá. Igen, meg akartam csinálni. Talán.
Néhány héttel később a konyhaasztalnál ültem és vártam. Rengeteg időm volt meghozni a döntésemet. Mérlegeltem az előnyöket és hátrányokat és szinte minden nap megváltoztattam a véleményemet. Előttem bizonyítványa feküdt Jeff legfrissebb bizonyítványa és a testnevelésen kívül egyetlen jó jegy sem volt benne. Kizárt volt hogy átmenjen ezekkel az osztályzatokkal, de még mindig nagyon határozatlan voltam. Ám nem volt időm visszakozni mert hallottam ahogy Jeff lejön a lépcsőn. Amikor besétált a konyhába úgy döntöttem hogy végrehajtom a tervet.
-Ülj le, fiam! – mondtam és próbáltam szigorúnak tűnni de nem annyira hogy megijesszem.
Láttam, ahogy a tekintete rólam a tanulmányi jelentésre, majd újra rám majd az üres székre és a konyhaajtóra vándorol mielőtt szó nélkül leült volna. Tudta miről van szó és jobbnak látta nem tiltakozni.
-Megpróbáltam segíteni neked. Próbáltalak tanítani, sőt meg is büntettelek. Iskolát váltottál és nyári iskolába jártál. Tudom hogy okosabb vagy te ennél, és ketten be is fogjuk ezt bizonyítani.
Jeff megvonta a vállát és közömbösen bólintott.
-Van még egy dolog amit ki szeretnék próbálni. Érdekel?
Kigomboltam a blúzom felső gombjait. Jeff tekintete azonnal a dekoltázsomra ugrott. Ó igen,… de még mennyire érdekelte.
–Ha a következő jelentésben legalább lesz egy C osztályzatod… – kezdtem majd megálltam hogy vegyek egy mély levegőt.
-Ha kapsz egy C-t láthatsz meztelenül.
Tágra nyílt a szeme.
-Ha kapsz egy B-t… akkor kielégítelek a számmal.
Leesett az álla.
-És ha kapsz egy A-t, akkor mindent megteszünk.
Úgy nézett ki mintha nem akarna hinni a fülének. Jó néhány másodpercbe telt, mire feldolgozta a javaslatomat. Nem láttam mi történik az asztal alatt, de lefogadtam volna hogy hatalmas dudor nőtt a nadrágja elején. Azután láttam hogy megcsillan a szeme és félénk mosoly formálódik az ajkán. Megveregettem a térdét és azt mondtam:
-Szerintem most menj fel a szobádba és kezdj neki a házi feladatodnak. Én addig csinálok egy jó vacsorát.
Vacsora közben és egész este folyamatosan csalogattam. A vállamat hátrahúzva előrenyomtam a melleimet és nedvesítettem az ajkaimat. Ahogy étkezés után felkelt láttam hogy nehezen tudja elrejteni a nadrágjában kialakult dudort. Biztosan megőrjítette annak tudata hogy készen állok rá és csak egy jó osztályzat választja el tőlem. Végül a frusztráció úrrá lett rajta és eltűnt a szobájában. Reméltem hogy tanulni akar, de valószínűbbnek tartottam hogy maszturbál.
A következő hetekben az osztályzatai lassan javulni kezdtek. F-ből D lett és cserébe elkezdtem neki kihívóan öltözködni. Az újabb jelentésben már egy F sem volt, sőt, ahogy Jeff rámutatott még néhány C is akadt. Ideje volt tartanom az alku rám eső részét. Korábban rettegtem ettől a pillanattól de az elmúlt hetekben megbékéltem vele és most már alig vártam. Korábban sem voltam rest, de az intenzívebb edzésprogramom és a közelmúltban a szépségszalonban tett látogatásom azt jelentette, hogy valószínűleg dögösebben fogok kinézni mint a legtöbb lány az iskolájában.
– Három C. – mondtam elégedetten, majd folytattam:
– Szóval…szeretnél…látni?
Bólintott.
-Most?
Megint bólintott. Hátratoltam a székemet, hogy ne takarja el a kilátást az asztal.
-Megérdemled. Nagyon büszke vagyok rád! Remélem tetszeni fog a műsor. – mondtam miközben elkezdtem kigombolni a blúzomat.
Mivel láttam néhány korábbi tesztje eredményét, tudtam hogy nagyon is fennáll annak a lehetősége hogy az osztályzatai elég magasak lesznek ahhoz hogy megjutalmazzam. A vetkőzésre számítva extra szexi fehérneműt vettem fel. Tudtam hogy nagyra értékeli, mert hallottam a zihálását amikor felfedtem feszes melleimet a fekete csipkemelltartóba öltöztetve, amelyen keresztül a kemény rózsaszín mellbimbóim nagy része kilátszott. Hagytam hogy a blúz lecsússzon a vállamról és a konyha padlójára essen.
A következő a nadrágom volt a farmerom. Akárcsak a blúzomat, ezt is lassan gomboltam ki apránként fedve fel a meglepetést, ami alatta rajtam volt. Egy olyan fekete tangát vettem fel, ami nagyon keveset hagyott a képzeletnek. A zsinórdarabok egy apró, áttetsző anyagú háromszöget tartottak, ami szinte semmit sem rejtett el a szőrtelen szeméremdombomból és a puncim felső részéből. Kicsit lehajoltam miközben letoltam a nadrágot és lenyűgöző ízelítőt adtam neki mindazokból a finomságokból, amelyeket később megkaphat. Ha a tanga nem fekete lett volna akkor egy nagy sötét foltot látott volna ott, ahol a nedvességem átitatta az anyagot. Érzékien mozogva megmutattam jól karban tartott testem. Lassan, incselkedően levettem a vállamról a pántokat és kioldottam a szexi melltartóm elülső kapcsát. Jeff szeme majd kiesett a helyéről miközben elhúztam a kosarakat és feltártam a melleimet. Nem voltak nagyok, de az edzéseknek hála csak egy kicsit ereszkedtek meg. A következő eltávolítandó elem a kis fekete tanga volt. Hüvelykujjaimat beakasztottam a zsinórjába és lenytoltam a csípőmre. A szívem hevesen dobogott amikor megmutattam a puncimat a fiamnak. A nemi szervem frissen gyantázva, nedvesen és izgalomtól duzzadtan állt készen a cselekvésre. A fiam elfelejtett minden visszafogottságot és nyíltan bámulta a meztelen testemet. Még egyszer megfordultam, lassan táncoltam és büszkén ringattam a csupasz popsimat. Jeff hirtelen felnyögött és egy sötét folt keletkezett a nadrágján. Zavarba jött teste reakciójától. Gyorsan elnézést kért és felszaladt a szobájába. Nem tudtam megállni hogy ne érezzem egy kicsit büszkének magam. A fiam a nadrágjába élvezett miattam! Anya terve jobban működött mint reméltem.
Jeff bő fél óra múlva jött vissza. Én a konyhában készítettem a vacsorát. Egy apró fekete kötényen kívül semmi mást nem viseltem. Intettem neki hogy üljön le. Miközben főztem éreztem ahogy a szemei a fenekemre tapadnak. Abszurd volt hogy milyen gyakran ejtettem le egy kanalat vagy kést, és kellett lehajolnom hogy felvegyem. De olyan volt, mintha valami baj lett volna mindenki evőeszközével azon az estén. Vacsora közben Jeff kése és villája is többször kötött ki földön. A fiam háromszor is eltűnt az asztal alatt hogy kihozzon egy evőeszközt és minden alkalommal ügyeltem rá hogy széttárt lábakkal üljek. Mindketten tudtuk mi történik, de ez egy olyan játék volt amelyet mindketten élveztünk.
A vacsora után még mindig meztelen voltam és a kanapén kinyújtózva feküdve néztem a tévét. Kényelmes póz volt és egyben csábító is a fiam számára. Jeff nem a szokásos helyet választotta a tévé előtt, hanem velem szemben ült le. A korábban beszennyeződött farmere helyett melegítő volt rajta és láttam hogy a hímvesszője már megint szépen kitolja a nadrágja elejét. Már nem igyekezett leplezni izgatottságát miközben én szemérmetlenül mutogattam a duzzadt, nedves puncimat.
Amikor leszállt az éj, mondtam Jeff-nek hogy ideje lefeküdni. Nem ellenkezett, és amikor jó éjt puszira közelebb lépett megfogtam a derekát és határozottan magamhoz húztam. Csupasz melleim a mellkasához nyomódtak és incselkedve hozzádörzsöltem a puncimat az ágyékához. Halkan felnyögött és éreztem hogy lüktet a hímtagja ahogy másodszor is ejakulált a nadrágjában.
-Szép álmokat! – suttogtam és puha csókot nyomtam ajkaira.
Úgy tűnt hogy anyám technikája gyönyörűen működik. Néhány hét telt el azóta hogy Jeff kiérdemelte azt a kiváltságot hogy meztelenül láthasson és a jegyei még mindig javultak. Jó fiú volt ezért úgy döntöttem hogy megérdemel valami különlegeset ma este. Adok neki egy kis ízelítőt abból hogy mi vár rá, ha továbbra is tanul. Meztelenül feküdtem a kanapén és néztem a tévét. Tudtam hogy Jeff engem néz, mint mindig. A hasamon levő kezem lecsúszott a sima szeméremdombomra majd be a kissé szétnyílt lábaim közé. Jeff szemei csészealj nagyságúak lettek ahogy nézte hogy lazán simogatom a puncimat. Mosolyommal tudomásul vettem a tekintetét és ujjammal a csiklómon köröztem. Tudtam hogy felizgultam de még engem is meglepett hogy milyen forró és nedves az ágyékom.
A puncimmal játszani nagyon jó érzés volt, és ha Jeff nézett közben az plusz bónusz volt. Felhúztam a térdeimet és széttártam a lábaimat hogy a fiam lásson mindent amit csinálok. Két ujjammal széthúztam a szeméremajkaimat és megmutattam neki a belül lévő élénk rózsaszínséget. A másik kezem ujját a duzzadt csiklómtól a nedves nyílásomig húztam és és belemártottam.
Jeff is kezdett beindulni. Normális volt hogy a látványomtól felizgult de általában megpróbálta eltakarni az erekcióját előlem. Most azonban meg sem próbálta a elrejteni a sátrat a nadrágján. Egy másik ujjamat is benyomtam és együtt mozgattam ki-be az előzővel miközben a hüvelykujjam a csiklómat dörzsölte. Ha Jeff nem látta volna korábban milyen nedves vagyok, az ujjaim által keltett zajok elmondták volna neki. Halk nyögés szökött ki ajkaim közül. Istenem… nagyon jó érzés volt. Jeff a dudorát simogatta miközben nézte ahogy maszturbálok. Én is látni akartam őt.
– Mutasd meg! Látni szeretném! – mondtam.
Habozás nélkül kinyitotta a nadrágját és kihúzta a péniszét. Ez volt az első alkalom hogy láttam a hímvesszőjét mióta gyerekként fürdettem. Nagyobb volt, mint gondoltam. Volt akkora mint az apjáé. Vastag volt és erezett, telt rózsaszín makkal amiről tudtam hogy mennyei érzés kíséretében merülne bele a puncimba. Vissza kellett fognom magam nehogy magamhoz hívjam Jeff-et és hagyjam hogy a magáévá tegyen a csodálatos eszközével.
-Simogasd magad! – suttogtam.
Kezét a hímtagja köré zárta és fel-le mozgatni kezdte. Annyira szerettem volna érezni, ahogy megfeszíti az elhanyagolt puncimat, hogy órákon át dug és vérfertőző magjával megtölt! Ujjaim mozdulatait Jeff mozdulataihoz igazítottam. A fiam nem sokkal később zihálni kezdett és teste megfeszült.
– Elélvezel? – kérdeztem rekedtes hangon mivel én is a olyan csúcsponthoz közeledtem mint még soha.
Még mielőtt válaszolhatott volna, az első spermasugár kitört a farkából és a mellkasára fröccsent. Majd néhány további vastag löket következett. Még erősebben dörzsöltem a csiklómat, és amikor Jeff spermájának utolsó cseppjei végigfolytak az ujjain az izmaim összehúzódtak és tiszta kéj öntötte el a testemet.
Az orgazmus után beletelt néhány percbe mire magamhoz tértem. Amikor kinyitottam a szemem láttam hogy Jeff még mindig engem figyel. Nem tudtam elfojtani egy kis kuncogást amikor megláttam a kéjes elégedettséget a tekintetében. Nem volt kétséges hogy ő is annyira élvezte mint én, és mindketten tudtuk hogy ez csak jobb lesz.
-Késő van. Megyek és lefekszem. – mondtam és felkeltem.
Ahogy elmentem a fiam mellett, megfogtam a kezét és megcsókoltam nyálkás ujjait. A spermája íze elsöprő volt.
– Édes álmokat! – suttogtam és kimentem a nappaliból.
A tanév végre az osztályzatai eléggé javultak ahhoz, hogy minden esélye meglegyen a következő évfolyamra lépéshez. Mindketten nagyon boldogok voltunk amikor az osztályfőnöke felhívott minket és elmondta hogy lenyűgözte őket az általa elért haladás és átengedik. De az igazi meglepetés az egyik pénteken várt, amikor hazajöttem a munkából és Jeff izgatottan mutatta a tanulmányi jelentését. Rámutatott a történelemből szerzett B minősítésre. A szívem kihagyott egy ütemet. Nem számítottam arra, hogy Jeff ilyen gyorsan B-t szerez. Nem volt kellemetlen, mert nagyon vágytam arra hogy megtegyem ezt a következő lépést, és végre megkóstoljam a fiam farkát. Nem tudom ki akarta jobban hogy ez megtörténjen, ő vagy én.
– Gondolom tudod hogy ez mit jelent? – kérdeztem csábítóan.
– Igen. Azt, hogy… – kezdte, de édesen szégyellte kimondani.
-Mondd ki hogy mit szeretnél! – sürgettem.
–Szeretném ha a szád… – suttogta.
-Nem kell szégyenlősnek lenni emiatt! Csak hallani akarom!
-Szeretném ha szopnál! – mondta elpirulva.
-Örömmel meg fogom tenni…De még nem. – feleltem és adtam neki egy puszit.
Láttam hogy teljes csalódottság kúszik az arcára.
– Ne aggódj édesem, nem fogok kihátrálni! Ma este vacsora után a világ minden ideje a miénk.
A csalódottság eltűnt és megkönnyebbült pillantás váltotta fel.
– Szeretnéd hogy levetkőzzek?- kérdeztem.
– Nem… csak kezdj el főzni gyorsan! -felelte.
Kuncogtam és gyorsan kipakoltam a bevásárlózacskókat.
A vacsora aznap este kivételesen sietős lett. Jeff pillanatok alatt kiürítette a tányérját és én maradtam el sokkal mögötte. Nem jellemző módon egyikünknek sem maradt étvágya a desszerthez. Jeff még azt is felajánlotta hogy segít előmosogatni. Együtt percek alatt végeztünk. Bekapcsoltam a mosogatógépet és felnézve láttam hogy Jeff rám néz és vár.
-Mi az?-kérdeztem ártatlanul.
-Most…?
-Igazad van, megérdemelted. De miért nem zuhanyozol le előbb?
Kissé vonakodva ugyan, de engedelmeskedett. Miközben mosta magát én is utána mentem a fürdőszobába. Gyorsan levetkőztem és meztelenül a zuhany alá léptem mellé. Jeff kicsit meglepődött amikor megérezte a kezeimet a hátán, de amikor megfordult örült hogy meglátott és a hímvesszője azonnal emelkedni kezdett.
– Hadd segítsek! – mondtam.
Elkezdtem lemosni a mellkasát és a hasát, lassan lefelé haladva. Kezeim körökben jártak lapos hasán és egyre közelebb kerültek az ágyékához. Ideje volt megtenni a nagy lépést. Amit a fiammal eddig tettünk, az enyhén szólva is helytelen volt, de most meg fogom szegni az erkölcs, a józan ész és a jó szülői nevelés minden törvényét. Remegő kézzel megfogtam a farkát és tusfürdős kezeimet lassan fel-le csúsztattam rajta. Éreztem ahogy lüktet a kezemben miközben mostam… pontosabban vertem neki. Kellemes volt a hímvesszőjét tapintani. Nem volt túl nagy, de kemény volt mint a szikla és szép ívelt felfelé. Tudtam hogy csodálatos érzés lesz a puncimban tartani, de emlékeztetnem kellett magamat, hogy erre várni kell amíg A-t szerez. De most legalább végre megkóstolhatom. Jeff légzése felgyorsult, és a csípőjével előre-hátra lökdösni kezdett. Abba kellett hagynom a simogatását különben nem a számban fog kikötni a spermája hanem a hasamon. Térdre ereszkedtem és felkészültem a tabunak számító tettre. A pénisze ott ágaskodott előttem teljes fenséges pompájában. Enyhén billegett a szíve minden dobbanásával és egy kis csepp előváladék jelent meg a nyílásában. A szívem hevesen vert és szédültem ahogy megragadtam a fiam péniszét és lejjebb húztam hogy szinte az ajkaimhoz ért. Adtam egy kis puszit a végére, amit egy második és egy harmadik követett. Aztán kinyitottam az ajkaimat és hagytam hogy a nyelvem végigfusson a tövén. Megcsókoltam a golyóit, majd visszafelé pusziltam egészen a farka hegyéig. Azután kinyitottam a számat és benyeltem a makkját. Elég sok idő telt el azóta hogy utoljára a számmal örvendeztettem meg egy férfit, de minden gyorsan visszatért. Az is segített hogy a fiamnak valószínűleg nem volt tapasztalata és nem tudta mire számítson.
– Jaj, anya! – nyögte, miközben előre haladtam amíg ajkaim hozzá nem értek a szeméremcsontjához.
Az egyik kezével megmarkolta a zuhanyzó kapaszkodóját a másik kezével pedig a hajamba túrt és szeretettel. Kezétől vezérelve megtudtam mi okozza neki a legnagyobb kéjt.
– Ez csodás… csináld! – sóhajtotta.
Feldobott hogy hallottam hogy a fiam egyértelműen élvezi, amit csinálok. Még erősebben és mélyebben szoptam. Tudtam hogy az orgazmusa nem várat magára sokáig, mert kezei erősen megragadták a fejemet és éreztem, hogy az izmai összehúzódnak. Néhány pillanattal később a hímtagja pulzálni kezdett. Az első spermalöket a szájpadlásomnak csapott. Megízleltem sűrű váladékát miközben egyre több krémes jóságával borította a nyelvemet. Tovább szoptam majd lenyeltem minden cseppet amit adott.
Amikor teljesen kiürült, Jeff ismét talpra rángatott és hosszú, gyengéd csókot adott. Nem anyai csók volt…. távolról sem. Nyitott szájjal csókolóztunk és játszadoztunk a nyelveinkkel. Ez a szerelmesek csókja volt. Aznap este még egyszer leszoptam. Az ezt követő hetek során pedig legalább heti rendszerességgel elégítettem ki a számmal…. néha még többször is.
Két hónapja újra elkezdtem szedni a tablettát, így semmi sem akadályozott meg abban hogy minden megtörténjen amikor eljön az ideje. Szó szerint számoltam a napokat a következő jelentésig. Végre eljött a nagy nap. Jeff korán haza ért és a konyhaasztalnál várt, amikor megjöttem. Különösen izgatott volt amikor átadta a papírt.
-Nézd meg a matematika osztályzatát! – tette hozzá.
Majdnem leejtettem a cipelt élelmiszeres zacskót. Lehetséges hogy végül megtörtént az, amit reméltem és amiért imádkoztam ennyi hónapig? Remegő kézzel vettem el a papírt. A puncim bizsergett ahogy az osztályzatokat fürkésztem, és valóban… fekete tintával kékesszürke alapon ott volt a betű, amire az elmúlt évben vártam. A fiam karjaiba vetettem magam és csókokkal borítottam. Jeff túlságosan meglepődött ahhoz, hogy beszéljen. Azt hiszem nem tudta mennyire vágyom rá hogy magamban érezzem. Visszacsókolt és hímtagját a puncimhoz szorította. Már merev volt.
-Annyira szeretném már ezt! Menjünk a szobámba! A vacsora várhat. – súgtam a fülébe.
Megfogtam a kezét és felhúztam a székből. A szobámba érve egy pillanat alatt ledobtam a ruháimat. Jeff szintén az övéit. Lehúztam a paplant az ágyamról és a sarokba dobtam. Azután lefektettem a fiamat a matracra, fölé kúsztam és szájon csókoltam. Válaszolt a csókomra és hagyta hogy a nyelve egy darabig az enyémmel játszadozzon. Egy perc múlva megszakítottam a csókot én pedig lassan végigpusziltam a testét. Nem volt szükség előjátékra. Egy év izgatás után csak azt akartam hogy mélyen érezzem őt magamban.
-Kész vagy? – kérdeztem miközben meglovagoltam a csípőjét.
-Igen! -felelte izgatottan.
Megint megcsókoltam. Közben megfogtam merev farkát és a forró puncim felé irányoztam. A kerek feje simán csúszott szeméremajkaim közé miközben leereszkedtem rá. Halkan felnyögtem. Az egész testemet kéj öntötte el amikor megteltem a fiam farkával. Olyan régen volt már hogy egy nagy, kemény hímvesszőt éreztem magamban…. Előre-hátra kezdtem ringatni a csípőmet. Jeff felmordult. Tudtam mit érez. Mennyei volt, hogy bennem van a fiam farka, de ez semmiség ahhoz az érzéshez képest ami akkor támadt, amikor elkezdtem mozogni. A kezei ösztönösen megragadták a csípőmet, és felfelé lökte a csípőjét hogy reagáljon a mozdulataimra. Gyorsan megtaláltuk a ritmusunkat és elkezdtünk dugni. A fiam farka szinte minden lökésnél teljes hosszában ki-be csúszott nedves puncimból. Két percbe sem telt és észrevettem hogy Jeff el fog élvezni. A leszopásaiból már ismertem a jeleket. Azt is tudtam hogy könnyen lesz újra merev a tiltott testi öröm kedvéért.
-Rendben van…belém élvezhetsz ha akarsz! -mondtam.
A szeme nagyra nőtt és csak nyögni tudott egy kicsit. Mintha egy nedves álom vált volna valóra számára. Határozottan megragadta a fenekem és még erősebben lökött le a farkára. Egy kicsit tovább szerettem volna lovagolni rajta, de pár másodperccel később a teste megfeszült és magához húzva belém nyomta a férfiasságát amennyire csak tudta. Mélyen felnyögött és éreztem, hogy a hímtagja még jobban megduzzad. Melegség kezdett terjedni a puncimban. Csodálatosan perverz tudat volt, hogy a saját gyermekem éppen belém pumpálja sűrű, életerős spermáját.
Egy örökkévalóságnak tűnt mire végre megnyugodott és visszaesett a matracra. Legurultam a testéről és lefeküdtem mellé.
– Ez fantasztikus volt! Soha nem éreztem ilyesmit. Szeretlek anya! – suttogta két csók között.
-Én is szeretlek! -mondtam miközben kisimítottam a haját az arcából és újabb csókot nyomtam az ajkára.
Volt néhány percünk hogy visszanyerjük a levegőt. A vállára hajtottam a fejem és megsimogattam sima mellkasát. Ahogy telt az idő, vándor kezem lecsúszott a hasára és nekiütközött ernyedt hímvesszőjének. Éreztem hogy reagál az érintésemre és lassan visszatér bele az élet. Az ujjhegyemmel végigcirógattam majd megmarkoltam. Csúszós volt Jeff spermájától és a saját nedveimtől. A nedveinket kenőanyagként használva újra keményre masszíroztam.
-Gondolod hogy meg tudod újra csinálni?-kérdeztem.
–Persze!– felelte pimasz mosollyal.
– Szeretnél ezúttal felül lenni?
Bólintott én pedig megragadtam és elfordulva magamra húztam. Rajtam feküdt, szélesen széttárt lábaim között. Megfogtam a farkát és a nyílásomhoz igazítottam . Amint Jeff megérezte szeméremajkaimat a makkján, előrenyomott és egy lökéssel teljesen visszatolta belém a farkát. Néhány másodpercig mozdulatlanul maradt, mintha egy kis időre lenne szüksége hogy feldolgozza azt az érzést amikor a farka ismét teljesen beágyazódott az anyja puncijába. Felemelte magát a mellkasomról és karjaival megtámasztva magát a csípőjét az enyémhez szorította. A puncim nedvesen cuppogó hangokat hallatott, ahogy dugni kezdett. Mivel Jeff alig percekkel ezelőtt ürítette ki a terhét, vissza tudta tartani magát és egy szép erőteljes ritmusban dugott. Az első alkalomkor nem élveztem el, de most egyre közeledett az orgazmusom. Egyik kezével megtámaszkodott rajtam, így a másik kezével a melleimmel játszhatott. Mindig is szerettem amikor a melleimmel játszottak és a testem bizseregni kezdett.
-Csináld kicsim… Már majdnem…-lihegtem.
A kéj erős hulláma elszabadult. Átmosta a testemet és nem hagyott hátra semmi mást csak tiszta boldogságot. Azt hiszem soha nem éltem át orgazmust ilyen keményen vagy ilyen sokáig. Ki gondolta volna, hogy a saját fiam ilyen kiváló szerető!
Magamban megköszöntem anyámnak a nem szokványos motivációs technikáját miközben a karjaimba zártam a fiamat és megosztottam vele egy hosszú, szenvedélyes csókot. Azon járt az agyam hogy mit gondolnak majd rólam az emberek. Tudtam hogy a legtöbben elítélnének, letartóztatnának és máglyára vetnének, de tudtam hogy amit tettem az helyes. Jeff álomba szenderült a kimerültségtől. Lehunytam a szemem és hamarosan én is mélyen aludtam.
Reggel az ébresztőórám keltett. Ahogy kinyitottam a szemem Jeff volt az első dolog amit megláttam. Lehet, hogy az agya még aludt de a hímvesszője már ébren volt. Finoman simogattam a fiatal, merev rudat. A fiam szeme lassan kinyílt és ahogy meglátott mosoly formálódott az ajkán.
-Jó reggelt! – mondta és hozzám hajolt hogy adjon egy csókot.
A mellbimbóim megkeményedtek és a puncim bizsergett amikor az ajkai hozzáértek az enyémhez. A testem már készen állt egy újabb menetre, de most újra anyaként kellett viselkednem. Megszakítottam a csókunkat és azt mondtam:
– Kelj fel! Ideje iskolába indulni!.
-Muszáj? Nem maradhatnánk így az ágyban?
–Kelj fel! Ugye te sem szeretnéd hogy újra visszaessenek az osztályzataid?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.