Egy házaspár új dolgokat próbálna ki, amihez megtalálják a tökéletes partnert

Mirandával befejeztük a babaprojektet. 3 kölök boldog szülei vagyunk, amik még összesen sincsenek 6 évesek. Mindig szóba jön a szexualitás a baba születése után. Mikor lesz a nő újra egészséges, mikor tudja elfogadni önmagát, mikor lesz képes rá, hogy ágyba bújjon a férjével. Van-e idő és tér ahhoz, hogy kiéljék testi vágyaikat. Van-e idő arra, hogy kiéljék, vagy csak gyors numera fér bele a konyhapulton?!
Nehéz kérdések, de sok pártól hallottuk, hogy miután kimondták, nincs több baba, valami megnyílt a kapcsolatban. Nyitottabbá váltak a párok, a gátlások levetkőződnek, még talán perverzió is felüti a fejét.

Nálunk is előkerültek olyan dolgok, amikre korábban nem volt példa. Mint az anális szex. És egy ideje szó van a 3-as felállásról. 10 év sok idő, számomra ugyanaz a punci, a nejem számára ugyanaz a pénisz. Ismerős metódusok, kiisimerhető praktikák, megszokott menet. Ha viszont jön egy új személy, ő ezt a menetrendet felborítja. Nyilván idő kell ahhoz, hogy egy házasság befogadjon egy 3. félt, legyen akár nő vagy férfi.
Történt egyszer, hogy a gyerkőchöz jött egy új gyógytornász, aki kb. 2 éve végzett és azóta is dolgozik a praxisában. Tehát tőlünk fiatalabb, csinos, szép formával megáldott leányzó. Nyilván egész idő alatt stíröltem a testét, kis egyszerű farmer volt rajta, de feszes póló, ami jól kiadta a melleit. Észrevette a nejem is, aki huncut szemekkel nyugtázta.
Eltelt az idő, és mivel az autója szerelőnél volt, busszal kellett hazamennie, de már csak az utolsót érte el. Addig meg volt 2 óra. Így meginvitáltuk egy kávéra, sütire, elbeszélgettünk vele. Nagyon jó alkalom volt arra, hogy megismerkedjünk vele. Úgyis távol vannak a barátaink, akikkel jót tudnánk beszélni, vagy átmenni egymáshoz, így miután elment, nyugtáztuk a nejemmel, hogy igen csak jó barátnője lenne neki. Persze nem egyre gondoltunk, barátnő a hétköznapokban, szerintem meg azon túl az izgalmas hétköznapokban is.
Sokat beszélgettünk erről, és passzolt a személye és a teste abba a vágykörbe, hogy esetleg vele próbáljuk ki a hármast. Tudatosan építettük fel a kapcsolatot vele, amikor jött hozzánk, mindig marasztaltuk, szerencsére nem volt ellenére.
Többször is a nejemmel kettesben voltak, ekkor akár kicsit intimebb témák is felhozódtak. A szokásos burkolatban: házasság, gyerek, próbálkozás, szexuális együttlét, görcsösség, önfeledt élvezetek.
Volt párja, közös lakásuk, de nem tervezik a babát, élik még a fiatal éveiket. Miranda ügyesen terelte a beszélgetést az erotika irányba, már-már a szexuális életünkről beszélgettek. Nyilván a lány fiatal, még előtte az élet, a nejem pedig már gyerekek után, tapasztalattal a háta mögött jó támasz ebben a témában. Egyik nap, mikor hazaértem, már ezekkel a hírekkel fogadott.
– Nagyon megnyílt. Szinte mindent tudok róla – kezdte.
– Mesélj – türelemmel elhelyezkedtem a kanapén.
– Hetente többször csinálják. Többynire lágy szex van köztük, olyan monoton módon, előjáték, szopás, nyalás, dugás, elélvezés. Néha variálnak a pózon, az együttlét helyszínén, van néhány eszközük. De ennyi idő után is érzi, hogy lehetne izgalmasabb. Meséltem neki ezt-azt, mintha felcsillant volna a szeme.
– Izgalmasan hangzik, de vajon mennyire tudjuk bevonni egy hármasba? Egyáltalán akarjuk azt, hogy beszálljon valaki, biztosak vagyunk ebben? Egyáltalán nem baj, hogy nő, neked nem less rossz, ne férfi legyen? – kérdeztem.
– Bárki is jön, nem holnap fog megtörténni, szóval annyira ne aggódj – biztatott ezzel Miranda.
-Ok, és akkor hogy vonjuk be?
– Mindenképp azokkal a beszélgetésekkel, amik csak kettőnk között zajlanak, szóval próbáljuk meg azt, hogy ha még te itthon is vagy, dolgozz, meglátjuk. Szerdán jön legközelebb.

Nyilván alig vártuk, hogy jöjjön. Én engedtem be. De nem tudtam nem úgy nézni rá, mint leendő préda, akit bekebelezünk. Nem szokott túlöltözni, megint egy farmer, ami bokáig ér, sportcipő és egy felső. A mellei szépen kitüremkedtek, látványos volt, a feneke továbbra is farokcsábító. Próbáltam a szemébe nézve beszélgetni vele, míg bekísértem. Nehéz volt, végül elfoglalta mindenki a helyét.
Behúztam az ajtót, de a babyőrt a nappaliba raktuk, hogy halljak mindent. Általános dolgok kerültek elő, a gyerekekről, a leendő házasságról. És egyszer csak ezt hallom:
– Most volt egy kellemes csalódásom Miranda, egész jó együttlétünk volt tegnap a barátommal – kezdte a gyógytornász, Helga.
– Na, mesélj – izgatottan várta a beszámolót Miranda és én.
– Szóval mire hazaértem, vacsorát főzött, együtt fürödtünk, már akkor elemében volt, végig állt neki, be is nedvesedtem. Majd a szobában masszázst kaptam, nyilván amilyet ő tud adni, de nagy hangsúlyt fektetett az erogén zónákra, a melleimre, a puncimra. És hát ettől eléveztem. Annyira beindított, hogy azonal lekaptam, majdnem élvezésig szoptam, de ekkor megálltam és beleültem. Ő az ágy szélén ült, átkarolt, és meglovagoltam, vadul. Csak nézett, és én sem értettem, mi történt velem, de annyira kívántam, hogy jól meg … – itt abbahagyta, de Miranda segített neki:
– Megbasszon – mondd ki, nem baj az, ha kimondod.
– Igen, azt akartam, hogy jól megbasszon.

 

Ezért kutyapózban kínáltam fel magma és hátulról élvezésig dugott. Nagyon nezhezen bírta, szerintem el is vesztette a fonalat a végére, mert mintha lankadt volna neki, de a csiklómat izgattam, így elélveztem. Összeszedtem magma az orgazmus után, majd a hátára fektettem, kényeztettem, majd bekaptam és ismét kemény lett. Nem kellett sok, hogy elélvezzen a számba, lenyeltem mindent. Végül még meg is tisztítottam.
Csak azt vettem észre, hogy a farkamat vertem az irodámban, ahogy ezt mesélte.
– Na, Helga, látod, mintha érezte volna, hogy panaszkodsz. De örülök, hogy ennyire más volt ez, jó is az, ha időnként az ember újít. Mi is szeretnénk újítani, de nem tudjuk a módját!
– Mikre gondolsz? – kérdezett vissza Helga.
– Többes szex – mosolyogva várta Helga reakcióját.
– Oh, értem, hát az nem egyszerű szerintem. Találni egy olyan férfit, nőt, meg azért csak házasok vagytok, hogy viszonyulnátok ehhez?
– Igen, nehéz, az elkötelezettség mindkét oldalról megvan, de nehezen tudjuk megtalálni az alanyt. Lányt keresünk. Ne értsd félre, hasonlót,mint te.
Kikerekedett a szeme Helgának: – Micsoda, én?
– Mint te.
– De én most állok a házasság előtt, máris csaljam meg?
– Persze, faramuci a helyzet, nem is ez a legjobb megoldás, hogy házasság előtt álló lánnyal. De te pont ideális lennél. Fiatalabb vagy, nagyon nem voltam még más lánnyal sem, a férjemet nagyon izgatja ez, és nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy ketten mit tudnánk tenni az urammal. De ez elmélet, ne értsd félre.

– Persze, megpróbálom nem félreérteni. Csak váratlanul ért.
Miranda nem hagyta kialudni a parazsat: – Mert szerinted az uram nem jó?
– Mármint kinézetre? Szerintem de, jóképű, olyan tipikus 40 előtt álló pasi. Formás a fenék, megnéztem azért, meg múltkor csak félmeztelen várt. Azért kicsit elpirultam. Jó, nincs kidolgozott felsőteste, de nem rossz.
– Igen, szerintem jó pasi, és az ágyban is tud.
– Én elhiszem, ha te mondod.
– Akkor magadról nem tudnád ezt elképzelni?
– Hát jelenleg nem, szerintem.
– Bizonytalan vagy!
– Te is az lennél – ezzel lezárták hirtelen a témát, mert addigra kész lettek a gyerekek.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.