Szex szolgálat

Mi  egy olyan speciális cég vagyunk, akinek szolgáltatása a szexuális kívánságok és vágyak teljesítése. Vannak állandó vendégeik és friss beugrók, akik az alkalmazottaink között választhatnak, lányokat és fiúkat egyaránt. Minden igényt lefedünk, a hetero vonaltól a biszex vonalig, a swingerezés, gruppen, masszás, bdsm, cuckold témákat, és még lehetne sorolni. A lányink és fiaink ellenőrzött személyek, akik egészségügyileg és emberileg is a legjobbak.
A felkérés online felületen történik, ahol kategorizálva ki lehet választani, milyen célból milyen nemű vagy neműeket szeretne a kuncsaft megnézni. Fontos, hogy mi is találkozzunk a leendő kuncsafttal, mert fontos az alkalmazottaink véleménye. Szimpátia esetén van csak üzlet.
Így találkoztunk azzal az úriemberrel is, akinek a kívánsága az volt, hogy két férfi lepje meg a nejét egy megadott helyen és időben, elégítsék ki, majd menjenek el onnan. A nő tökéletes volt, fotókat hozott róla a férje, a kiválasztott két férfinak nem volt ellenvetése. Ritkán, de én is szoktam kiszálló lenni, de eddig ez 5 alkalommal fordult elő. Általában állandó személyekhez kötődöm, akik kifejezetten engem kérnek. Tetszett ez a nő, a testével, a szenvedélyével, temperamentumával, profizmusával. Pedig csak a képeket kaptam meg, amit a férj készített. Bíztam benne, nem ez lesz az utolsó felkeresés.
Hosszabb idő után jött egy online megrendelés újra ettől a férfitól. Kiválasztotta a férfiakat, de megcímezve neki egy levelet felajánlottam neki, hogy esetleg nem lehetnék-e én is!

 

Rég volt ilyenben részem. Mindig is álmodtam erről, hogy többen dugnak, szopatnak egyszerre, miközben a férjem végignézi, vagy ő is bekapcsolódik. Persze próbáltam nem nagy érdeklődést mutatni, hogy ez nála miként jött, kik voltak ezek a srácok, hol találta őket, de csak gyötört a kíváncsiság. A válasz egyszerű volt, ismer, és úgy gondolta, bevállalja. Jól döntött, de nem akarta elmondani a részleteket, hivatkozva arra, hogy hová is lenne a meglepetés. Igaza van, nem is firtattam.
Egyik hétköznap a barátnőmmel délután kávézni mentünk. És annyira jól éreztük magunkat, hogy azt vettük észre, már este van és ellepte a várost a fiatalság. Úgy döntöttünk, maradunk. A munkahelyi ruházatomban szerepel az elegáns cipő, most egy kis sarkú cipő, fekete harisnya, egy mélyen kivágott blúz és szoknya volt rajtam. Levettem a blézerem, hadd legelésszenek a szemek rajtam, kényeztetve éreztem ilyenkor magam. Aztán az egyik bárban megjelent egy fiatalabb srác, mellénk ült, elkezdtünk beszélgetni.
– Mit csinál itt ez a két szép hölgy ezen a helyen?
– És te mit csinálsz? – kérdeztem vissza.
– Pont téged kereslek!

 

Nem tudott megszólalni, a barátnője sem.
– Már 2 órája nézlek benneteket, követtelek titeket. Nem engedlek el.
– Micsoda? – szegény teljesen elképedt. – Mit képzelsz?
– Sok mindent képzelek, sok mindent elképzelek. Indulhatunk?
– Mégis hová? Férjem van, nem fogok sehová elmenni veled.
– Igen, látom, de nem hiszem, hogy aggódna, mivel nem tud róla.
– De akkor sem!
A barátnő csak ledöbbent arccal ült mellettünk, felé fordultam.
– Győzd meg, kérlek. Ha sikerül, akkor itt várlak benneteket, van egy meglepetésem számotokra – majd átnyújtottam egy papírfeclit neki, miközben végigsimítottam a kezét, éreztem, hogy bőre libabőrőssé válik.
A barátnő elolvasta, mi állt rajta. Elmentem onnan. Már eltelt jó 1 óra, mire leparkolt egy kocsi. Már sötét volt, csak a kocsi fénye hatolta át az útszéli homályt. Az ajtók kinyíltak, és a betonon női cipők sarkai kopogtak egyre hangosabban, ahogy közeledtek felém. Bekopogtak, majd lehúztam az ablakot, és kértem a nőt, üljön be. A másik odahajolt felém, neki ismét átnyújtottam egy cetlit, majd az ablak felhúzása után a nővel elmentem.
– Mégis hová visz? – kérdezte aggódva.
– Ne aggódj, élvezni fogod. Kérlek, ott van egy kendő, vedd fel, kösd be a szemed vele.

 

Nem tudom, miért engedelmeskedtem neki. De bizsergett mindenem. Mintha egy elfojtott vágyam teljesülne, hogy egy idegen férfi visz el a komfortzónámból. Jó fél órás út után álltunk meg, az ajtót kinyitotta, kisegített, majd egy házba mentünk be. Leültetett egy kanapéra, megkínált innivalóval, majd a fürdőszobába vezetett. Ott a cipőmet levette.
Nem ellenkeztem, és nem is tudom, miért nem. Mintha természetes lenne ez, hogy idegen férfi épp vetkőztet. Odahajolt a nyakamhoz, a lehelete máris libabőrössé tett, aprót haraptam ajkamba.

 

A falon volt egy gomb, ezzel minden kamerát bekapcsoltam, ami a házban volt.
Levettem a felsőjét, már eleve szépnek ígérkezett a ruhán keresztül, de mikor levettem azt, és a melltartóját, akkor máris azt kívántam, hogy kényeztessem. Ujjaimmal végigsimítottam bőrét, amire kirázta a hideg.
– Látom, fázol – mondtam neki, és megengedtem jó meleg vízzel a fürdőkádat is.
Majd a hátához mentem, kigomboltam szoknyáját, cipzárját lehúztam, szépen végigtoltam a lábán, kilépett belőle. Szexi harisnyája csábítóan hatott farkamra, én is levettem a farmerom, majd hátulról átöleltem, így érezhette ágaskodó szerszámom. Szerencsére nem ellenkezett, így a harisnyáját is levettem. Fekete tangája éppen takart valamit fenekének szeletéből, kezemmel végigsimítottam, megcsapkodtam. Majd előrenyúltam, kezeimmel a melleivel játszottam, majd ujjam a puncija felé haladt. Nem éreztem szőrt, csupasz vaginájának szeméremdombját simítottam, majd enyhe terpeszbe löktem lábait, és egyik ujjamat a nyílása felé helyeztem. Nedves volt, nem is akármennyire.
Ezután besegítettem a kádba, ahol a kellemes víz és a kezem kényeztető masszázsa egyre hevültebbé tette a hangulatát. Kezeivel kalimpált farkamat keresve, amit megfogott és szájához húzva szopni kezdte. Isteni orálja volt, kellemes szorítással, nyelvének pajkosságával előcsalogatta spermámat, ezt érezvén lassított, heréimmel és a zacskómmal játszott közben. Kisegítettem a kádból, majd törülközőt adtam neki. Ezután kivittem a nappaliba, kezeit hátul összekötöztem, annak a végét kikötöttem a fogashoz. Szembe álltam vele, farkamat nekinyomtam a hasának. Teljesen összeért testünk, kezemmel erősen megfogtam az állát, majd megcsókoltam. Közben a másik kezem a mellein szaladgált, bimbóit olykor megfogtam, erősen csíptem, mire felszisszent. Ilyenkor számmal és nyelvemmel enyhítettem fájdalmán, majd visszatértem fürge nyelveihez. Majd a kezem lentebb vándorolt, elérte ágyékát. Combja oldalán már érezhető volt nedvessége. Egyre kéjesebben mozgott a testét érő izgalmaktól. Majd enyhe terpeszbe raktam, és ujjam máris becsúsztak a vaginájába. Kezemmel befogtam közben a száját, halk dünnyögések szűrődtek át csak rajta. Kezeit mozgatni nem tudta, de éreztem, ahogy belefeszíti mellkasát, hogy kiszabaduljon. Pár perc ujjazás után elengedtem a kötelet, lefektettem a nappali közepén lévő üvegasztalra. Lábai így pont talpukon pihenhettek a földön, én csak leguggoltam a pinájához, széthúztam ajkait, és nedvességtől patakzó punciját elkezdtem nyalni. Nem érzékien, vadul. Teljes nyelvfelületemmel nyaltam a szeméremajkak mellett, vaginájába olykor hegyét belenyomtam, amennyire tudtam. De felváltotta ezt az ujjam, kettővel ujjaztam, miközben megkeményedő csiklóját ajkammal harapdáltam. Teste megfeszült, több percen keresztül kitartotta, nehezen érte el az orgazmus, már a kapuban volt, de mikor áttörte ezt a kaput, hatalmasat élvezett. Kezeivel a fejemet erősen ágyékához szorította, szinte levegőt is alig kapott. Éreztem az arcom szorítása ellenére is, hogy puncija váladéka végigcsorog. Pár percig eltartott, mire elengedett, majd gyorsan lefetyeltem ízletes nedűjéből. Imádom a puncija ízét.
Mikor lehiggadt teste, elém térdepelt. Szájába vette már majd szétcsattanó makkom. Hímvesszőmön ereim megdagadtak, zacskóm feszessé vált. Kezei bőszen markolásztak, ajka érzékien szorította makkom, miközben feje fel-le járt a farkamon. Éreztem, hogy nem lesz ez így jó, mert ez a szájmunka hamar kivégezne, így kirántottam a farkam. A hátára fektettem, majd felé helyezkedtem, még pár nyalással adtam a vaginájának nedvességéhez, majd a pinájához irányítottam farkam, amit szép lassan egyenletesen beledugtam. Végig szorította karom, amíg péniszem kitöltötte a járatát, majd szép lassan dugni kezdtem. Figyelni kellett magamra, mert ez a nő és a teste nagyon megigézett, kellően szűk puncija nagyon erősen hatott a farkamra. Közben csiklóját kényeztette, fejét jobbra-balra dobálta, miközben halk nyögésekkel kommentálta a dugását. Igazán izgató volt számomra, de még volt csavar számára.
Felállítottam, majd egy fejhallgatót tettem a fülére, amiben pornófelvétel hangjait hallhatta. Közben bevittem a hálóba, feltettem az ágyra, lábait és kezeit is megkötöttem, Kezeit csak a könyöknél, így a felkar és csukló mozgatható. Szájába dugtam egy textilt. Majd eltűntem pár percre, és két másik sráccal jöttem vissza. Az egyik máris odalépett a nő szájához, kivette belőle a textilt, majd a szájába rakta a farkát. Ameddig tudta, bedugta neki, már majdnem öklendezett szegény, de egyre odaadóbban bűvölte a péniszt. Nem tudom, hogy ekkor tudta-e már, hogy másik farkat szop és nem az enyém, de mikor az egy fasz ellenére egy másikat megfogott, na akkor ejtett ki egy ilyet a száján, hogy „Ez meg mi?”
– Semmi – nyugtattam – csak tedd a dolgod! – Ezzel a kezét megfogtam és veréshez imitáló mozdulatokkal beindítottam a reflexét, verjed csak, miközben szopsz. Én pedig visszatértem a puncijához. Így zajlottak az események pár percig. Én is néha megálltam, megnyaltam a kelyhét, majd visszatértem a dugásához. Hol nagyon keményen basztam, hol csak lágyan, de közben bőszen dolgozott a másik két farkon. Persze ezen variáltunk. Eloldottam, majd négykézláb helyeztük el. Én a derekát megtámasztva a csiklójához nyúltam és erősen izgatni kezdtem, miközben az egyik beugró az előbb szopott farkát vágta a n pinájába, a 3. fél pedig száj által lett kényeztetve. Ez a 3 fasz hamar kikergette az orgazmust, most nem várattatott magára olyan sokáig, mint az elsőnél. Hamar elélvezett, minek hatására összecsuklott a teste, nem bírta tartani fenekét. Persze ez nem tetszett a srácoknak, ezért segítettem felállítani, hogy tovább baszhassa. Ezúttal az én farkam is a szájába került a másik mellé, hol az egyiket, hol a másikat szopta, miközben a nagyon érzékennyé váló puncija folyamatos otrom alatt volt, bár próbálta volna tompítani a srác tempóját, de tehetetlen volt. Hátul a srác majdnem elélvezésig dugta. Persze nem volt nehéz ennek a szűk pinának a baszásával elélvezni, nekem sem kellett volna sok. Ő félreállt, és csak a csaj csiklójával foglalkozott, aláfeküdt, és nyelvével izgatta. Ekkor a 2. beugró is megmárthatta előre felszopott farkát a punciba, ütemesen, erősen dugta a nőt, miközben tenyerével folyamatosan csapkodta fenekét. Ő is majdnem elélvezésig dugta, de előtte kiszállt belőle. Én azt akartam, hogy a vége lovaglásba torkolljon, ezért magamra ültettem. Nekem háttal volt, közben próbáltam hüvelyének nedvességével kicsit izgatni a popóját is. Egyre inkább visszatért az ő kedve is, előrehajolva, csak a csípőjét mozgatva élvezkedett rajtam, teljesen ráeresztve magát a farkamra. Persze én is közel kerültem, ahhoz, hogy elélvezzek, hiába próbáltam ellenállni ennek a csábító testnek és pinának, nem tudtam. Leszedtem magamról, majd mind a hárman a fejéhez álltunk. Hol az egyikünket, hol a másikunkat szopta, felváltva dolgozott a farkunkon, miközben kezeivel addig a másik kettőt verte. Persze ennyi fele nehéz figyelni, de akit szopott, annál hamar elérte a tüzijátékot. A srác kihúzta a szájából a faszát, majd egyenest a fejére irányította forró gecijét, hatalmas anyag csapódott az arcára, amit rögtön követett a másik srác spermája. Ezzel a gecis fejjel és szájjal folytatta az én szopásom, persze nekem sem kellett sok, de én hagytam, hogy ő verje ki nekem, de azt már nem a fejére, hanem a mellei felé irányította, végigkente azt melle felületén, majd onnan kóstolta meg ízét.

***

Mindenki elégedett lehetett ezzel a kellemes időtöltéssel. A nő igazán meg lett baszva, míg végre én is közelébe jutottam ennek a gyönyörűségnek. A srácok gyorsan felöltöztek és elmentek, én pedig odabújtam a kielégült nőhöz. Levettem róla a szemfedőt.
– Na, hogy érezted magad?
– Nagyon jól – felelte. – De ki vagy te? Hogy találtál meg és miért engem hoztál ide? A barátnőmet hogy ráztad le? A férjemnek hogy fogok ezzel elszámolni?
Nem válaszoltam, csak néztem a spermás arcát és testét.
– Gyere, menjünk, fürödjünk le!
– Amíg nem kapok választ, addig nem – akadékoskodott.
– Rendben, akkor öltözz fel, vedd fel a kendőt és mehetünk.
– Mi? Így?
– Akkor fürdesz vagy sem?
Ekkor daccosan bólintott. Bementünk a fürdőbe, jó meleg vizet engedtem neki, fürdősót és illóolajat tettem a vízébe, majd belesegítettem.
– Te nem ülsz be mellém, elég nagy a kád? – invitált meg egy közös fürdőzésre.
– De.
Ezzel beültem a kádba, a hátához. De ez újra elindította bennem a férfit, farkam folyamatosan nőtt a közelsége miatt, míg teljesen fel nem állt.
– Látom, vagyis érzem, hogy bajok vannak.
– Ellenkezőleg, pont nincs gond.
Ezzel előre nyúltam a kezéhez, és a farkamra tettem.
– Verdd – adtam neki utasításba. Én pedig előrenyúltam, és a víz kellemes melegét élvező csiklóját kezdtem el izgatni, ő pedig kezével hátranyúlt és lassú mozdulatokkal verni kezdte. Mindketten eléggé felizgultunk erre, ziháltan nyögtünk, ő sikoltott. Ekkor felállítottam, kicsit lentebb csúsztam a kádban, majd az arcomhoz terpeszkedett. Én egyből az ismét megduzzadt csiklóját kezdtem el szopni, ajkammal néha kicsit ráharaptam, melleit kezeivel simogatta, bimbóját erősen dörzsölte, miközben csípőjét erősen az arcomhoz feszítette. Ekkor elkezdtem használni az ujjaimat is, miközben nyelvem fáradhatatlanul nyalt, addig ujjazni kezdtem, és az izgatottsága hamar orgazmusban végződött, teste remegett, kéjesen nyögött, szinte eltűntem ágyékának árnyékában.
Mikor lecsendült az orgazmusa, egy „-Akkor most már leszophatsz” utasítással rácuppant a farkamra, miután ismét teljesen felültem a kádban. Kezeit is használta közben, tenyerével hímvesszőmet izgatta, néha a golyóimmal játszott, miközben az ajkai és a nyelve ismét fantasztikusan működtek a farkamon, aminek eredménye hamar kijutott belőlem, megfeszülve élveztem tele száját, amit hagyott kifolyni a fürdővízbe. Na ekkor jött el végre a pillanat, hogy megtisztálkodjunk.
Felöltöztünk, bekötöttem a szemét. A kamerákat kikapcsoltam, az anyag egy pendrive-ra másolódott, a zsebembe tettem. A kocsihoz mentünk, majd vissza a városba. Ugyanott raktam ki, ahol felvettem, a barátnője már ott várt rá, kiszállt, és én egyből el is hajtottam onnan!

 

Ekkor levettem a kendőt, ott volt a barátnőm, meglepődtem. Az időérzékem abszolút megcsúszott, fogalmam sem volt, mennyi időt voltam távol. Érdeklődően néztem a barátnőmre, ugyan meséljen már, de nekem kellett kezdjem.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.